60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tarçınlı yeşil çayımı içiyorumkzılar doğuşun limonlu yeşil çayıda güzel aynı limonata gibii,yazın içilebilirrrr,içemeyenler için ideal
1 lt suyum bitmek üzere

sorunlu bölgeler için çalıştıran egzersizleri yaparsın canım. ben göğüs için ağırlıkla çalışıyorum hem geliştiriyo hem çalıştırıyo güçlenmesi için. pilates göğüs egzersizleri yapmadım hiç ama yapılır tabeee
selülite gelince yağlar gidince düzenli sporla kan dolaşımı hızlanır selülit filan kalmaz ama uzun zamanda yıllar içinde kayboluyo selülitler

afiyet olsun canım

pişmiş kıymayı nasıı sulu köfteye çevirceksin ki ,dağılmaz mı,çiğden yaparız biz,sen onu patatesli sulu bir yemek haline getr bence

tarçınlı yeşil çayımı içiyorumkzılar doğuşun limonlu yeşil çayıda güzel aynı limonata gibii,yazın içilebilirrrr,içemeyenler için ideal
1 lt suyum bitmek üzere

e iyi alırız bi ara ondanda dediğin gibi valla denemediğimiz hiçbirşey kalmayacak

Ay bugün ofis çok sıkıcı danışmada bugun 3.günüm her gün başka başka olaylar oluodu bugün pek bişi yok geçmio zaman pfff

pişmiş kıymayı nasıı sulu köfteye çevirceksin ki ,dağılmaz mı,çiğden yaparız biz,sen onu patatesli sulu bir yemek haline getr bence

yokk cnmm daglmazz o da yumurtalıı pişmişş bidee hayatta dagılmazz... amaa köftelerr büyüksee dogramasıı gerekiiirr.. o daa nasıl görünürr içerde bilmiorumm...:97::97:

reglime göre yumurtlama dönemimi hesapladım :26: 17 sinde başlıyo yüksek gebe kalma riski. cuma günü başlarız o zaman inşaata ayy inşallah bu sefer olur :97:

ben geldiiiimmmmmm. herkese günaydın ve tünaydınnn

akşam dün yine bilindik şeyler yemekten sonra çay meyve vs. sonra kocişle rutin kitap okumamızı gerşekleştrdik kocişin erken uykusu geldi ben uyucam sen oku dedi bende abartmışım biraz geç uyudum sabahda biraz geç kalktım sabah kahvaltımı yaptım sonra
30 dk pilates yaptım terledim çok fenaa

kahvaltımm

1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim esmer ekmek
3 zeytin
1 yumurta 1 köy biberi 2 kk peynir 1 domates 1 yeşil soğan da oluşan omlet 1 tk zyağ ile
2 tk pekmez
2 yk yooort

işte bööle azcık ev işleri yapcem bugün yine .salonun perdelerini fln yıkıycam çıkarmayı başarrsam merdivenm yok çünküü:44::44:
geçmişi okumadım okuymıycam çok bişi kaçırmamışımdır umarımmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…