sorunlu bölgeler için çalıştıran egzersizleri yaparsın canım. ben göğüs için ağırlıkla çalışıyorum hem geliştiriyo hem çalıştırıyo güçlenmesi için. pilates göğüs egzersizleri yapmadım hiç ama yapılır tabeeeGünaydın kızlarr
kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 haşlanmış yumurta üzerine kekik,nane serptim
1 dilim peynir
1 tk kahvaltılık sos
1 kupa beşibiyerde çay
bugün hugocuğun tavsiye ettiği gibi plates yaptım ebruyla
görmeyeli bir az hızlanmışlar şansıma bugün göğüs hareketleri koymuşlar
hugocuk inş denk gelmiştir de görmüşsündür
plates çemberiyle bikaç hareket yaptılar
devam edeceklermiş göğüs hareketlerine
yarında kalça ve selülit egzersizleri yapcaklarmış
ama ben slim in 6 yapacağım dimi hugolina
ara olarak birazdan yarım yağlı sütle şekersiz türk kahvesi içeceğim
Günaydın kızlarr
kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 haşlanmış yumurta üzerine kekik,nane serptim
1 dilim peynir
1 tk kahvaltılık sos
1 kupa beşibiyerde çay
bugün hugocuğun tavsiye ettiği gibi plates yaptım ebruyla
görmeyeli bir az hızlanmışlar şansıma bugün göğüs hareketleri koymuşlar
hugocuk inş denk gelmiştir de görmüşsündür
plates çemberiyle bikaç hareket yaptılar
devam edeceklermiş göğüs hareketlerine
yarında kalça ve selülit egzersizleri yapcaklarmış
ama ben slim in 6 yapacağım dimi hugolina
ara olarak birazdan yarım yağlı sütle şekersiz türk kahvesi içeceğim
evet canım en güzeli.. sizde ekşili köfte bizde adı sulu köfteyaw neden böyle yapıyorum 2 seferdir anlayamadım. o kadar üzüldüm ki sinirim bozuldu.. hiç yemekleri çorbaları tuzlu yapmam lakin köfteyi 2 seferdir yamulttum... çokda mahcup oldum eşime. neyyse Allah tan sulu köfteyi çok sever kendileri bugün kurtulurum üzüntümden
tarçınlı yeşil çayımı içiyorumkzılar doğuşun limonlu yeşil çayıda güzel aynı limonata gibii,yazın içilebilirrrr,içemeyenler için ideal
1 lt suyum bitmek üzere
fambık sesin çıkmıyo hiç kıyzzz
pişmiş kıymayı nasıı sulu köfteye çevirceksin ki ,dağılmaz mı,çiğden yaparız biz,sen onu patatesli sulu bir yemek haline getr bence
e iyi alırız bi ara ondanda dediğin gibi valla denemediğimiz hiçbirşey kalmayacak
selüliti takmayın yane ilerleyen zamanlarda koşucu oldunuzmu selülit filan kalmaz
yardımsever oğluşum benim,bazen küçücük ayaklarını kaldıra kaldıra oda yapıyo pilatesi..çok şeker..
he çok doğru diyon ben hergün spor yapan biri olarakselülitlerimden korkmuyom çünkü spor yapmaktan hergün kalmadı selülitim
famirto özeline bak
nugya sen kefir mayası aldınmı bakiyyim :99:
pişmiş kıymayı nasıı sulu köfteye çevirceksin ki ,dağılmaz mı,çiğden yaparız biz,sen onu patatesli sulu bir yemek haline getr bence
reglime göre yumurtlama dönemimi hesapladım :26: 17 sinde başlıyo yüksek gebe kalma riski. cuma günü başlarız o zaman inşaataayy inşallah bu sefer olur :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?