ben geldiiiimmmmmm. herkese günaydın ve tünaydınnn
akşam dün yine bilindik şeyler yemekten sonra çay meyve vs. sonra kocişle rutin kitap okumamızı gerşekleştrdik kocişin erken uykusu geldi ben uyucam sen oku dedi bende abartmışım biraz geç uyudum sabahda biraz geç kalktım sabah kahvaltımı yaptım sonra
30 dk pilates yaptım terledim çok fenaa
kahvaltımm
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim esmer ekmek
3 zeytin
1 yumurta 1 köy biberi 2 kk peynir 1 domates 1 yeşil soğan da oluşan omlet 1 tk zyağ ile
2 tk pekmez
2 yk yooort
işte bööle azcık ev işleri yapcem bugün yine .salonun perdelerini fln yıkıycam çıkarmayı başarrsam merdivenm yok çünküü:44::44:
geçmişi okumadım okuymıycam çok bişi kaçırmamışımdır umarımmm:26:
yokk cnmm daglmazz o da yumurtalıı pişmişş bidee hayatta dagılmazz... amaa köftelerr büyüksee dogramasıı gerekiiirr.. o daa nasıl görünürr içerde bilmiorumm...:97::97:
cumartesii misafiree sölee bi menüü cıkarmayı düsündümmm ekstra öenrinizz varsa alabilirimm:
corbaa: mercimekk olabilerr , tatlısını bulursamm tarhana olablirr,
ara için: ıspnaklı mantarlıı börek düsündüm, (kocişş bunun yanınaa kasarlı mantarr baskısı yapabiler)
ortayaa meze olarakk: yogurtlu havuc, rus salatası, az cig köfte alayım, közz patlıcan bide enginar dolma
bidee büyük bi peynirlii salataa yaparımm..
ana yemek tee ortadayımm
balık mıı olsunn yoksaa sebzelii julyen et mii olsunn?????
tatlıı da kalanchoe minnnn verdigii tariff olcekkkk.. irmiklii cilekli
reglime göre yumurtlama dönemimi hesapladım :26: 17 sinde başlıyo yüksek gebe kalma riski. cuma günü başlarız o zaman inşaataayy inşallah bu sefer olur :97:
cumartesii misafiree sölee bi menüü cıkarmayı düsündümmm ekstra öenrinizz varsa alabilirimm:
ara için: ıspnaklı mantarlıı börek düsündüm, (kocişş bunun yanınaa kasarlı mantarr baskısı yapabiler)
ortayaa meze olarakk: yogurtlu havuc, rus salatası, az cig köfte alayım, közz patlıcan bide enginar dolma
ana yemek tee ortadayımm
kız sulu köftenin içine pirinç veya bulgur konur kıyma ile karıştırması lazım bunu nası yapcekkkk bu işi,pirinç pişene kadar pişmiş olan kıyma ne hale gelirrr,kadın budu köfte bile daha mantıklı yaniiii,dağılmması açısından
afiyet olsun cnm bugün maxi plus günüydü de ondan hızlıydı. normalde bu kadar hzılı deil geçişler hafta da bir gün böle bebişimGünaydın kızlarr
kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 haşlanmış yumurta üzerine kekik,nane serptim
1 dilim peynir
1 tk kahvaltılık sos
1 kupa beşibiyerde çay
bugün hugocuğun tavsiye ettiği gibi plates yaptım ebruyla
görmeyeli bir az hızlanmışlar şansıma bugün göğüs hareketleri koymuşlar
hugocuk inş denk gelmiştir de görmüşsündür
plates çemberiyle bikaç hareket yaptılar
devam edeceklermiş göğüs hareketlerine
yarında kalça ve selülit egzersizleri yapcaklarmış
ama ben slim in 6 yapacağım dimi hugolina
ara olarak birazdan yarım yağlı sütle şekersiz türk kahvesi içeceğim
ana yemek tee ortadayımm
canım rakı olucak galiba meze yapıcakmışsınya rakı balıkla iyi gider
canım rakı olucak galiba meze yapıcakmışsınya rakı balıkla iyi gider
et olsunnn mezelere uygunn olurr,çiğ köftenin üstüne balık düşünemiyorumm
afiyet olsun cnm bugün maxi plus günüydü de ondan hızlıydı. normalde bu kadar hzılı deil geçişler hafta da bir gün böle bebişim
ohh süper menü cnm benm fix misafir menüm var neruşşşşş bilirona benziyi o kadar meze yapıosun mercimek çorbasıda var balık yap bence at fırına kendi kendine pişsinler etle sebzeyle uğraşmassın hem.
pirincc koymucakk artık cnmm pişmişş köfteyii nasıl yogurcakkkpapatess ekleyipp suyununn lezzetiylee takılcakkk yanii.. pirincc saglıksızz zatennn
isimler aynı ancakk tariflermizz farklı demekki,biz sulu köfteyi şöle yaparızzzzz,pirinç veya bulgur ile çiğ kıyma yoğrulur top top yapılır una bulanırrr sonra kavrulmuş soğan salça ve su karışımına atılır köfteler ve pişerrr,
yani patates falan olmaz içinde
famirto resimlere baktım yafrim ölçtüm biçtim
karnında yumuşama varmı yaffrim var ise şuanki göründüğü kadar yağlı olmaz. yani karnında yağ var ama bi o kadarda gevşemeden ötürü yağlı gibi duruyo canım kardiyo ve pilatese devam. karnın benim bundan 3-4 ay önceki halim gibi. masajlarıda ihmal etme
pilatese ve kardiyoya devam etmelisin okullar açılmaadan ne kadar yapsan kardır ama 3 aya epeyce fark olur.
üzülme yanii yeterki tak kafaya eritmek için gerisi geliyo masajlarda çok işe yarıyacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?