60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hugocuk ebru dedi diye yazdım yarın öyle çalışcaklarmış
şuan en son derdim selülit :)
ilk önce kilo vereyim de gerisi sonraaaa

cumartesii misafiree sölee bi menüü cıkarmayı düsündümmm ekstra öenrinizz varsa alabilirimm:

corbaa: mercimekk olabilerr , tatlısını bulursamm tarhana olablirr,
ara için: ıspnaklı mantarlıı börek düsündüm, (kocişş bunun yanınaa kasarlı mantarr baskısı yapabiler)
ortayaa meze olarakk: yogurtlu havuc, rus salatası, az cig köfte alayım, közz patlıcan bide enginar dolma
bidee büyük bi peynirlii salataa yaparımm..

ana yemek tee ortadayımm
balık mıı olsunn yoksaa sebzelii julyen et mii olsunn?????
tatlıı da kalanchoe minnnn verdigii tariff olcekkkk.. irmiklii cilekli

günaydın kukimm afiyet olsun vede kolay gelsinnnnn

yokk cnmm daglmazz o da yumurtalıı pişmişş bidee hayatta dagılmazz... amaa köftelerr büyüksee dogramasıı gerekiiirr.. o daa nasıl görünürr içerde bilmiorumm...:97::97:

kız sulu köftenin içine pirinç veya bulgur konur kıyma ile karıştırması lazım bunu nası yapcekkkk bu işi,pirinç pişene kadar pişmiş olan kıyma ne hale gelirrr,kadın budu köfte bile daha mantıklı yaniiii,dağılmması açısından

canım rakı olucak galiba meze yapıcakmışsınya rakı balıkla iyi gider

reglime göre yumurtlama dönemimi hesapladım :26: 17 sinde başlıyo yüksek gebe kalma riski. cuma günü başlarız o zaman inşaata ayy inşallah bu sefer olur :97:

olurrr olurrrrr merakk etme sennnnn.. 2012 de buu topicc bebekk sesleriylee inlicekkkk amaa yumurtlamaa günlerinii bekleme cnmm regl den sonraa basla hemenn calısmayaa .. cünküü farklılıkk gösterebilioo.. benimkii ovulasyonlaa uyumsuzluk gösterdiii.. normaldee 14 ündenn itibaren olması lazımdıı.. ama reglden hemen sonra tuttuuu.. tarihe takılma yanii cnmmm

et olsunnn mezelere uygunn olurr,çiğ köftenin üstüne balık düşünemiyorumm

pirincc koymucakk artık cnmm pişmişş köfteyii nasıl yogurcakkk papatess ekleyipp suyununn lezzetiylee takılcakkk yanii.. pirincc saglıksızz zatennn

afiyet olsun cnm bugün maxi plus günüydü de ondan hızlıydı. normalde bu kadar hzılı deil geçişler hafta da bir gün böle bebişim

ohh süper menü cnm benm fix misafir menüm var neruşşşşş bilirona benziyi o kadar meze yapıosun mercimek çorbasıda var balık yap bence at fırına kendi kendine pişsinler etle sebzeyle uğraşmassın hem.

yokk balıgıı aldıgımızz yerr pişiriyyyyy ev de kokmuoo ne güzelllll.. balık daha kolayıma gelir amaa ugrasmamıss gibi mi olurr acabaa

pirincc koymucakk artık cnmm pişmişş köfteyii nasıl yogurcakkk papatess ekleyipp suyununn lezzetiylee takılcakkk yanii.. pirincc saglıksızz zatennn

isimler aynı ancakk tariflermizz farklı demekki,biz sulu köfteyi şöle yaparızzzzz,pirinç veya bulgur ile çiğ kıyma yoğrulur top top yapılır una bulanırrr sonra kavrulmuş soğan salça ve su karışımına atılır köfteler ve pişerrr,
yani patates falan olmaz içinde

famirto resimlere baktım yafrim ölçtüm biçtim
karnında yumuşama varmı yaffrim var ise şuanki göründüğü kadar yağlı olmaz. yani karnında yağ var ama bi o kadarda gevşemeden ötürü yağlı gibi duruyo canım kardiyo ve pilatese devam. karnın benim bundan 3-4 ay önceki halim gibi. masajlarıda ihmal etme
pilatese ve kardiyoya devam etmelisin okullar açılmaadan ne kadar yapsan kardır ama 3 aya epeyce fark olur.
üzülme yanii yeterki tak kafaya eritmek için gerisi geliyo masajlarda çok işe yarıyacak canım

aaa evett farklıymısssss... pirincle anlattıgın gbii yogrulurr ... sonra una batırılıpp kaynayann suya atılırrr...küpp patateslerdee atılırrr.. pişincedee terbiyee yapılırr kücük bi kase yoort, 3yk un ve yarım limonlaaaa...

Son düzenleme:

yımışakk yaww evet, her beden pantalonun içine sığdırabilirmmmmideme nediyon sennn,çok fena dimi,hele oturukenki halimmmm mikemmellll ötesii dimiiii
Alalhım kendimi bildim bileli var,bu nenele yok olacağına hiç inanansımgelmiyor nedenseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…