günaydın kızlar platesimi yaptım
sonra
1yumurta
3zeytin
3,4tane grisini
2lokmada helva yedim
şekersiz çay
aaa evett farklıymısssss... pirincle anlattıgın gbii yogrulurr ... sonra una batırılıpp kaynayann suya atılırrr...küpp patateslerdee atılırrr.. pişincedee terbiyee yapılırr kücük bi kase yoort, 3yk un ve yarım limonlaaaa...
yımışakk yaww evet, her beden pantalonun içine sığdırabilirmmmmideme nediyon sennn,çok fena dimi,hele oturukenki halimmmm mikemmellll ötesii dimiiii
Alalhım kendimi bildim bileli var,bu nenele yok olacağına hiç inanansımgelmiyor nedenseeee
ona ekşili köfte deriz bizz,hem suyuda az olur onun,oda pekk güzel olurrr heeee
afiyett olsun balım
benimde midede vardı eriyo merak etme şimdi sadece ayva göbeğim kaldı. sen pilatesi kardiyoyu ihmal etme gider zamanla. şimdi yumuşamada var ondan öyle ama pilatesle toplancak şekillencek kardiyo ile ericek yağlar
benimde çocukluğumdan beri vardı göbeğim ne oldu eridi
seninde erir ama uzun zamanda erir bende uğraşıyorum daha
ama bun kadar gittiyse geri kalanda gider. yaanlış yolda olaydık hiç erimezdi ama eridi o zaman doğru yoldayız yapmaya devam etcez sabırlı olcez
hogucuk sen nezaman doktora gidiyosun aynı kilodamısın halen yoksa verdinmi
bu ayın sonunda gitcem. tartılmadım hiç
analadım canım hayırlısı olsun inşşlah vermişindir canım sonra inşşlah bebek bebkte çok spor yapma çalışmalrda düz yol yürücanım dikaketet çok spor iyiolmuyo birde ilkler çabuk düşebiliyo ondan dikkaet etmek laazzım
sagol balım sanada bebeginede nasıl gidiyo hamilelik bulantı varmı ben 4ay kalkmadan yatmıştım ay çok kötüydü bebegi keseyi yani gördünmü
cumartesii misafiree sölee bi menüü cıkarmayı düsündümmm ekstra öenrinizz varsa alabilirimm:
corbaa: mercimekk olabilerr , tatlısını bulursamm tarhana olablirr,
ara için: ıspnaklı mantarlıı börek düsündüm, (kocişş bunun yanınaa kasarlı mantarr baskısı yapabiler)
ortayaa meze olarakk: yogurtlu havuc, rus salatası, az cig köfte alayım, közz patlıcan bide enginar dolma
bidee büyük bi peynirlii salataa yaparım
ana yemek tee ortadayımm
balık mıı olsunn yoksaa sebzelii julyen et mii olsunn?????
tatlıı da kalanchoe minnnn verdigii tariff olcekkkk.. irmiklii cilekli
yımışakk yaww evet, her beden pantalonun içine sığdırabilirmmmmideme nediyon sennn,çok fena dimi,hele oturukenki halimmmm mikemmellll ötesii dimiiii
Alalhım kendimi bildim bileli var,bu nenele yok olacağına hiç inanansımgelmiyor nedenseeee
hastaydımm 3 gündürr ama iyiyimm bugünn cnmm..gördümm keseyiii gecen haftaaa.. 11.9 mm.. 5+4 hesaplamıstıkk 5+2 cıktıı.. cok iyiyymiş öle dedii doktorr.. bakalım ay sonuu bebegii görcess insallahhhhh
2 kilo vermişim kızlarrrrr
cızzzzz kım geliii böle anem butun sokaga mı yemek verıyon kım yıcek bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?