60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ona ekşili köfte deriz bizz,hem suyuda az olur onun,oda pekk güzel olurrr heeee

benimde midede vardı eriyo merak etme şimdi sadece ayva göbeğim kaldı. sen pilatesi kardiyoyu ihmal etme gider zamanla. şimdi yumuşamada var ondan öyle ama pilatesle toplancak şekillencek kardiyo ile ericek yağlar
benimde çocukluğumdan beri vardı göbeğim ne oldu eridi
seninde erir ama uzun zamanda erir bende uğraşıyorum daha
ama bun kadar gittiyse geri kalanda gider. yaanlış yolda olaydık hiç erimezdi ama eridi o zaman doğru yoldayız yapmaya devam etcez sabırlı olcez

hogucuk sen nezaman doktora gidiyosun aynı kilodamısın halen yoksa verdinmi

bu ayın sonunda gitcem. tartılmadım hiç

analadım canım hayırlısı olsun inşşlah vermişindir canım sonra inşşlah bebek bebkte çok spor yapma çalışmalrda düz yol yürücanım dikaketet çok spor iyiolmuyo birde ilkler çabuk düşebiliyo ondan dikkaet etmek laazzım

ağırlık kullanmıyorum artık canım

benn bu kadınaaaa hepp hayrandımmdııı.. giselee falann hiç umrumdaa deell... emmeee dünn gecee arkadişiminn faceindee bundann 1 yıll 3 ay önceki halimii gördümm..utandımm ve silmesinii rica ettimmm benn bu kadınn kiminn zayıfmısım zatii .. gecenn gün esime arkadası demişkii hayırlı olsunn esin hamileymiş demiş..o da evett demişş.. belli kilo almıss demişş.. ne kadarlık demişş.. kociştee 1 aylıkk demişş..e cok kilo almıss 1 aydaa böle olmas ki demişş.. kocişimdee yok o onunn kendii kilosuu dimişş.. sölee dedimm o kadınn kılıklı arkadasına onu ilgilendirmezz.. hem o ne anlarr onunn fesatt karısıı öncekii yıl basıı kıskancc kıskancc bakıoduu bana kesin o konusuodurr kocasıdaa sana satıodurr didimm.. cirkeflestimm tutamadım kendimiiii o da kilo almadın mıı yalan mıı sölüolarr dedii.. aldımm emmeee cok tombull deelimm benn balıketliyimm.. azcıkk popişimm büyüdüü.. amaa o zamann cok zayıfmısımm yanii.. ne bilimm.. 1.64 ee 50 kiloydumm öncekii yılbasıı[ATT

ACH=CONFIG]210322[/ATTACH] bakıızz aynıı bununn gibii deri vee kemikmişimmm.. elbiseninn altında bacaklarımm comak gibi duruoduu resimdee sok oldummm.. simdi koyun budu gibi duruooo

Eklentiler

• $1206396923_Nicole-Scherzinger.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
eşim kızıyo söylemiyorum diyet falan yaptığımı, dün akşam sen zayıfladın haaa dedi banaaa, egzersiz de yapıorum belki onun için de farkedilmiştir. yoksa 2 kilo belli olmaz heralde ne bileyim

sagol balım sanada bebeginede nasıl gidiyo hamilelik bulantı varmı ben 4ay kalkmadan yatmıştım ay çok kötüydü bebegi keseyi yani gördünmü

hastaydımm 3 gündürr ama iyiyimm bugünn cnmm.. gördümm keseyiii gecen haftaaa.. 11.9 mm.. 5+4 hesaplamıstıkk 5+2 cıktıı.. cok iyiyymiş öle dedii doktorr.. bakalım ay sonuu bebegii görcess insallahhhhh

cızzzzz kım geliii böle anem butun sokaga mı yemek verıyon kım yıcek bunlar

famirto senle benım ölçulerım hemen hemen aynı...bende de mide var göbegım gıtmıstı daha önce ama mide hep var ya

hastaydımm 3 gündürr ama iyiyimm bugünn cnmm.. gördümm keseyiii gecen haftaaa.. 11.9 mm.. 5+4 hesaplamıstıkk 5+2 cıktıı.. cok iyiyymiş öle dedii doktorr.. bakalım ay sonuu bebegii görcess insallahhhhh

aman man maşşlah binik fasulyeme allahımsaglıkla lamayı nasip etsin kucagına bırak sen kimseyi takma kafana çocucna bakcanım ekemkege çok düşme halimleyim yiyim yapma arada ye en istediklerini bakozman almazsın hamilelikte en büyük hata hamileyim ye oluyo sen öyle yapma saglıklı herşeyi bol bol ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…