aman man maşşlah binik fasulyeme allahımsaglıkla lamayı nasip etsin kucagına bırak sen kimseyi takma kafana çocucna bakcanım ekemkege çok düşme halimleyim yiyim yapma arada ye en istediklerini bakozman almazsın hamilelikte en büyük hata hamileyim ye oluyo sen öyle yapma saglıklı herşeyi bol bol ye
tebrıklerrr...ama sen hala benım dedııgım yere gıtmedın demi netten arastırdın mı peki..
famirto senle benım ölçulerım hemen hemen aynı...bende de mide var göbegım gıtmıstı daha önce ama mide hep var ya
günaydın kızlar platesimi yaptım
sonra
1yumurta
3zeytin
3,4tane grisini
2lokmada helva yedim
şekersiz çay
canım zaten dikkat ettiysen baseni olanın ne midesi oluyo ne de karnıı,ama basenin darsa işte öle top gibi duruyoo,yani baseni olan hafif göekli kişi sağdan soldan sıkıştırsa elleiyle karnını onunkide top gibi duruurrr
karın çalışcazz,plates yapcazzz offf eritcez inşallahhh,kilo verdikçe daha bir gözüme batmaya başaldı sinir oluyorum
Merhabalar,
Afiyet olsun herkeze...
Dün akşam start it up sporumu yaptım. Sabh aç karnına 63.5 uuu uzun uzun izledim. Acep tartı beni kandırıyor mu diye tartıyı evin dört bir köşesine taşıyıp her yöne tartıldım. Doğu batı kuzey güney hepciinde aynı Allah ıma bin şükür bana milyar verseler bu kadar mutlu olamam yaaa... Birde ellilere gelsem korkarım akıl sağlığımı yitiriciğim.
Bu akşam dişim için doktora gideceğim oyacaklar beniÇok korkuyorum yaaaa..... Ömrümde hap içmeyen ben dün akşam ağrı kesici içtim 10 dakkada etki etti aaa iyileştim ben diyorum yüzüm gülmeye başladı bir anda valla. Sağlık ne büyük nimet yaa.... Çok şükür. Bu sabahta annemin verdiği ilaçları evde unuttum eczaneden alıverdim bişi. Şimdilik azcık acı var. Başım ağrımıyoya diğerine katlanabilirim.
Yediklerimi yazayım ne gevezeyim dimiiii....
Sabah:
1 bardak acaili form çayı
1 haşlanmış yumurta kocamandı
2 kk peynir
bol bol semiz otu
3 hurma -- hurma bağarsakları çalıştırı mı dersiniz ben sanki başladığımdan beri maşallah iyi iyi memnunum yani
Ara
1 muz
1.5 su bardağı kefir
Şu an elmalı yeşil çay
Öğlen
1 dilim kepekli ekmek
2 parça tavuk but
Yanına semiz otu -- her gittiğim yerden almışım deli gibi çürütmeden yiyeyim bari
Ara
Kiraz + erik
Akşama yemek yapmam lazım ama doktorada gidicem belki yiyemeyecek durumda olurum. Çektirmem gerçi dişimi. Ayrılamam ben ondan. Çok ısrar ederse döverim doktoru akşam haberlerinde izlersiniz gari....
cıx gitmedim
hemmmen bakiiim netten
evetttt dişiniii alamzlarr sendenn onu tasımak en dogal hakkkın... allahımm iyikii dişlerime bişi olmuooo.. kücükken bilee bişi olmdı.. benn nie korkuomm doktordan bu kadarr yaaa.. nasıll dogurcm die düsünüommm.. disimee bişi olsa nasıll cekticem diee düsünüomm.. allahımm düssem etsemm nasıll dikişş attırcam diomm... essek kadarr oldumm doktorr fobisi varr ...
hügocum bugünün tarihini bir tarafa yazz,diğer ayy yine yolliyim fotolarımı sanaaahem bölee hügoya foto yollicam diye daha çok çalırım belkimmm
yalnız kendini çekmek ne zo riş heee,şekilden şekile girdimm
Öğleden önceki ara öğünümü kaldırdım ama bu yüzden daha erken acıkıorum... Canım tatlı filan çekmio bu ara yemiorum akşam yemeğinden sonra yersem yiyorum bi de akşam 4-5 gibi... İyi mi yapıyorum kötü mü bilemedm?
hügocum bugünün tarihini bir tarafa yazz,diğer ayy yine yolliyim fotolarımı sanaaahem bölee hügoya foto yollicam diye daha çok çalırım belkimmm
yalnız kendini çekmek ne zo riş heee,şekilden şekile girdimm
bana niye yollamıyon sen foto bakem
Doğurmak hariç doktor yüzü göstermesin Rabbim hep sağlıklı olalım inşallah. Bende çok tırsarım dokturlardan yaaa.... En azından doğurunca şirin bişi veriyolar sana diğerleri komple işkence. Bir de kendi ayağınla gidiyon dehşet. Testtere filminden farksız geliyor bana dişçi koltuğu. Aman iyi bakın dişlerinize sabah akşam fırçalayın benden dimesi sonra oyuyolar....
ecrinn ve famir öldüm size gülmekten yaa
top gibi gözükmekte var armut gibi de armuta top batırılmış gibi :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?