Doğurmak hariç doktor yüzü göstermesin Rabbim hep sağlıklı olalım inşallah. Bende çok tırsarım dokturlardan yaaa.... En azından doğurunca şirin bişi veriyolar sana diğerleri komple işkence. Bir de kendi ayağınla gidiyon dehşet. Testtere filminden farksız geliyor bana dişçi koltuğu. Aman iyi bakın dişlerinize sabah akşam fırçalayın benden dimesi sonra oyuyolar....
ecrinn ve famir öldüm size gülmekten yaa
top gibi gözükmekte var armut gibi de armuta top batırılmış gibi :76:
bideee kilosunuu sevenlerr varrrrrr.. bu kadınn gectigimizz yıllardaaa boy boyy cıktıydı gazetelereee.....amaa balıketi modasıı geri gelemdii maaleseffff
Eki Görüntüle 210329
he evetttt varrrrrrr:86:
basene şöle azcık kapatacak bişey giy kapanır,yada etek giyy gözükmezz,ama mideyi nası saklıcan,1 beden büyük giymen lazımm,zaten dobişizz bide 1 beden büyük giersen daha iri görünüyorsuntam bedenin alıp miden pörtliye pörtlüye geziyosun yada benim gibi
dişçi deyınce aklıma ne geldı 2 hafta önce dişçiye gıttıgımde doktor bu dişi çekmek lazım dedı...o kadar korktum kı belkı hamıle olabılırım dedım..doktor da ii ki söledın dedı dişimi çekmedisonra da gitmedımm
armutaa toppu nasıll batırdınn onuu annayamadım emmmeee.. bizz bu olayaa elmuttt adlııı neüdügüü belişrsizz birr meyvee cesidinii dünayaa kazandıraraktann cözümm bulduydukkkkk:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: kürdanaaa armutt takmakk seklee daha uygunn benceeee
dişçi deyınce aklıma ne geldı 2 hafta önce dişçiye gıttıgımde doktor bu dişi çekmek lazım dedı...o kadar korktum kı belkı hamıle olabılırım dedım..doktor da ii ki söledın dedı dişimi çekmedisonra da gitmedımm
bideee kilosunuu sevenlerr varrrrrr.. bu kadınn gectigimizz yıllardaaa boy boyy cıktıydı gazetelereee.....amaa balıketi modasıı geri gelemdii maaleseffff
Eki Görüntüle 210329
Eki Görüntüle 210329
yakın zamanda kurtulalım da artık rahat gezip oturalım
gezmek iyi de oturmak fena :) :)
vay vay vay ben dişciyim desemkorkudan yalanlar bilem söylenmiş
keşke çürük olduğunda gitseydin dolgu çok kolay hiç acımaz bile
daha ilerletirsen kanal tedavisi olursun o daha acılı veee son nokta diş çektirme...
yazık günah 1 tane diş gidecek
eğer onu hala tutarsan yan dişlere de çürük sıçrayabilir
çığır açtık valla
haklısın aslında ama dişimi nıye cekıyor anlamadım kökü yerınde ama benım dıişin durumu cok komık 4 tane dırek dusunun 3 u kırıldı 1 kenarda bır parca diş kaldıama köku yerınde sankim
perdelerimi makineye koydum bulaşıkları yerleştrdim elde yıkanacakları yıkadım.
komşum geldi yarın öğleden sonra sana gelcez dedi bende gelin dedim nasıl olsa akşama misafir gelcek.
biraz fazla yaparım pasta börek onlara da kalır. ben accık mutfağa gideyim bakıyım hem yemek yapıyım akşama hemde pasta börek ne yapacağıma karar veereim:44:
oyy oyy ecuşum kalçalı ve basenli badim 50 leri görmüşşşşve bomba hergün tartılan biri olarak (napıyım engel olamıorum ) bu sabah; 59.7 çıktımmm 5leri gördüm sonunda ama tickerımı bgnden değiştirmiim diorum hele bi yarında tartılıyım da aynı çıkarsam değiştiririmmmmAy çoooook mutlu oldummmmmmmmm
nilmısra iyi ki daha fazla zayıflamak istemiyon hee patır patır gidiyo kızımkızlar 300 gr daha vermişim. kaldı 600 gr.
güle güle canım.. olur oynamayız:günaydın yoliiii,sen geldin ben gidiyommm.az sona çıkıcamm,benden cevap alamazsanız alıcınızın ayarlarıyla oynamayınızzz
günaydın bebaaam seskü ve de hobi olarak zyıflama topiine giren nügüm benümmmgünaydın yoli:87:
eyvah enişte bey bunalıma girdi.gününn bombasıdaaa kocamıı tartıyaa cıkardımmmmmmm debelendii durduuu cıkmamm bunalıma girerimm falann amaa cıktıı.. 85.9 psikolojikk cöküntüü yasıoo su andaaaaa
sonunnda ögrendikkkkk.. survivorcılarrrrr tuvaletlerinii direkk ormanaa yapıolarmıssssss... iyii bişii yememişş totişşleriniiiii[/QUOTE
oyy mübarek bi adam o zaman gelen. aşkitonla tanışmana vesile olmuş ne güzellliçki yokk cnmm.. 3 aylarr die kocişş içmioo.. gelen adamm zatenn hiç içmioo günah deii... eski patronumm benimm.. askitomuu buldugum yerrrrr:
tebrikler2 kilo vermişim kızlarrrrr2 kilo iyi bir rakam ne kadar zamanda verdin ?
benn bu kadınaaaa hepp hayrandımmdııı.. giselee falann hiç umrumdaa deell... emmeee dünn gecee arkadişiminn faceindee bundann 1 yıll 3 ay önceki halimii gördümm..utandımm ve silmesinii rica ettimmmbenn bu kadınn kiminn zayıfmısım zatii .. gecenn gün esime arkadası demişkii hayırlı olsunn esin hamileymiş demiş..o da evett demişş.. belli kilo almıss demişş.. ne kadarlık demişş.. kociştee 1 aylıkk demişş..e cok kilo almıss 1 aydaa böle olmas ki demişş.. kocişimdee yok o onunn kendii kilosuu dimişş.. sölee dedimm o kadınn kılıklı arkadasına onu ilgilendirmezz.. hem o ne anlarr onunn fesatt karısıı öncekii yıl basıı kıskancc kıskancc bakıoduu bana kesin o konusuodurr kocasıdaa sana satıodurr didimm.. cirkeflestimm tutamadım kendimiiii o da kilo almadın mıı yalan mıı sölüolarr dedii.. aldımm emmeee cok tombull deelimm benn balıketliyimm.. azcıkk popişimm büyüdüü.. amaa o zamann cok zayıfmısımm yanii.. ne bilimm.. 1.64 ee 50 kiloydumm öncekii yılbasıı Eki Görüntüle 210322 bakıızz aynıı bununn gibii deri vee kemikmişimmm.. elbiseninn altında bacaklarımm comak gibi duruoduu resimdee sok oldummm.. simdi koyun budu gibi duruooo
ya birincisi 164 cm ye 50 kilo zaten çok zayıfmışsın. insanlar seni öyle görmeye alışmışlar şimdi kilolu geliyorsun. saçma
ikincisi aşkiton çok mu zayıfta sana " kilo aldın yalan mı " diyo ? o adamın karısı kıskanmışmış seni şimdi kilo alınca içinin yagları erimiş anlaşılan. sen şimdi çikonu dogur emzirme olayın bitsin bi düş şöyle 52 lere filan dibleri düşsün. seskii ve de zayıf bi anne ol bak noluyoo. sabret ve günsay şimdilik
işte o baseni olan midesi yok gibi görünen ben oluyorum. oysaki var tam ortada top kibinnn. işte basenler eritsin sonra mide operasyonu başlicak. bitmiyii bitmiyiicanım zaten dikkat ettiysen baseni olanın ne midesi oluyo ne de karnıı,ama basenin darsa işte öle top gibi duruyoo,yani baseni olan hafif göekli kişi sağdan soldan sıkıştırsa elleiyle karnını onunkide top gibi duruurrr
karın çalışcazz,plates yapcazzz offf eritcez inşallahhh,kilo verdikçe daha bir gözüme batmaya başaldı sinir oluyorum
şimdi sen kilo vermişsin anlamına mı geliyor bu ? 500 grSabh aç karnına 63.5 uuu uzun uzun izledim. Acep tartı beni kandırıyor mu diye tartıyı evin dört bir köşesine taşıyıp her yöne tartıldım. Doğu batı kuzey güney hepciinde aynı Allah ıma bin şükür bana milyar verseler bu kadar mutlu olamam yaaa... Birde ellilere gelsem korkarım akıl sağlığımı yitiriciğim.
e tebrikler
oyy oyy ecuşum kalçalı ve basenli badim 50 leri görmüşşşş
çok sevindim kızzz
ama çokta üzüldüm kendim için ben daha göremedim
nilmısra iyi ki daha fazla zayıflamak istemiyon hee patır patır gidiyo kızım
tebrikler
güle güle canım.. olur oynamayız:
günaydın bebaaam seskü ve de hobi olarak zyıflama topiine giren nügüm benümmm
eyvah enişte bey bunalıma girdi.boyu kaçki ? ona göre bişi diyek
benimki haftasonu tartılmıştı giysisizz 99,5 geliyordu dün aradı beni heyecanla 95,5 geliyorum didi kilo vermiş moda girer artık kilo veriri umarım
sonunnda ögrendikkkkk.. survivorcılarrrrr tuvaletlerinii direkk ormanaa yapıolarmıssssss... iyii bişii yememişş totişşleriniiiii[/QUOTE
oyy mübarek bi adam o zaman gelen. aşkitonla tanışmana vesile olmuş ne güzelll
tebrikler2 kilo iyi bir rakam ne kadar zamanda verdin ?
ya birincisi 164 cm ye 50 kilo zaten çok zayıfmışsın. insanlar seni öyle görmeye alışmışlar şimdi kilolu geliyorsun. saçma
ikincisi aşkiton çok mu zayıfta sana " kilo aldın yalan mı " diyo ? o adamın karısı kıskanmışmış seni şimdi kilo alınca içinin yagları erimiş anlaşılan. sen şimdi çikonu dogur emzirme olayın bitsin bi düş şöyle 52 lere filan dibleri düşsün. seskii ve de zayıf bi anne ol bak noluyoo. sabret ve günsay şimdilik
işte o baseni olan midesi yok gibi görünen ben oluyorum. oysaki var tam ortada top kibinnn. işte basenler eritsin sonra mide operasyonu başlicak. bitmiyii bitmiyii
şimdi sen kilo vermişsin anlamına mı geliyor bu ? 500 gr
e tebrikler
ay nasıl becerdiysem kendime yazmışım
işte 1 haftadır dikkat ediyorum, bide pilates yapıorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?