60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dişçi deyınce aklıma ne geldı 2 hafta önce dişçiye gıttıgımde doktor bu dişi çekmek lazım dedı...o kadar korktum kı belkı hamıle olabılırım dedım..doktor da ii ki söledın dedı dişimi çekmedi sonra da gitmedımm

ecrinn ve famir öldüm size gülmekten yaa
top gibi gözükmekte var armut gibi de armuta top batırılmış gibi :76:

armutaa toppu nasıll batırdınn onuu annayamadım emmmeee.. bizz bu olayaa elmuttt adlııı neüdügüü belişrsizz birr meyvee cesidinii dünayaa kazandıraraktann cözümm bulduydukkkkk:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: kürdanaaa armutt takmakk seklee daha uygunn benceeee

1,5 avuç içi kaadr kırmızı et(babamın sabah üniversite sınavına girecek çocuklarına yaptığı geleneksell yemek)
230 ml ayran
2 dlm denge eppek
1 doamtes
1 tutam maydanozzz yicimmmm

herkeşşşşşşşlere afiyet osssunnnn

bideee kilosunuu sevenlerr varrrrrr.. bu kadınn gectigimizz yıllardaaa boy boyy cıktıydı gazetelereee.....amaa balıketi modasıı geri gelemdii maaleseffff

yakın zamanda kurtulalım da artık rahat gezip oturalım
gezmek iyi de oturmak fena :) :)

vay vay vay ben dişciyim desem korkudan yalanlar bilem söylenmiş
keşke çürük olduğunda gitseydin dolgu çok kolay hiç acımaz bile
daha ilerletirsen kanal tedavisi olursun o daha acılı veee son nokta diş çektirme...
yazık günah 1 tane diş gidecek
eğer onu hala tutarsan yan dişlere de çürük sıçrayabilir

çığır açtık valla

iyi yırtmışsın, benim öyle bir ihtimalim bile yok...

bideee kilosunuu sevenlerr varrrrrr.. bu kadınn gectigimizz yıllardaaa boy boyy cıktıydı gazetelereee.....amaa balıketi modasıı geri gelemdii maaleseffff

Eki Görüntüle 210329

Ooo my god... Yaw balık etliliğinde bir raconu vardır. Ebru şallı ile bu kadın arasında tam ortada kalsak yeter herhalde.

haklısın aslında ama dişimi nıye cekıyor anlamadım kökü yerınde ama benım dıişin durumu cok komık 4 tane dırek dusunun 3 u kırıldı 1 kenarda bır parca diş kaldı ama köku yerınde sankim

perdelerimi makineye koydum bulaşıkları yerleştrdim elde yıkanacakları yıkadım.
komşum geldi yarın öğleden sonra sana gelcez dedi bende gelin dedim nasıl olsa akşama misafir gelcek.
biraz fazla yaparım pasta börek onlara da kalır. ben accık mutfağa gideyim bakıyım hem yemek yapıyım akşama hemde pasta börek ne yapacağıma karar veereim:44:

hımm bilemiyorum canım istersen başka doktora göster
dişcilerde muayne bedava oluyor danışabilirsin
benim öyle sakat bi dişim vardı aşırı çürüktü
kanal tedavisi yaptırdım kendi dişim çok az kalmıştı ama doktor uğraştı çekmedi
dolgu yaptı,bunu yapalı 9 yıl oluyor hala sağlam dişim

ertesi günde ben geliyom size ,ona göre biraz daha fazla yapp

oyy oyy ecuşum kalçalı ve basenli badim 50 leri görmüşşşş
çok sevindim kızzz
ama çokta üzüldüm kendim için ben daha göremedim

kızlar 300 gr daha vermişim. kaldı 600 gr.
nilmısra iyi ki daha fazla zayıflamak istemiyon hee patır patır gidiyo kızım
tebrikler

günaydın yoliiii,sen geldin ben gidiyommm.az sona çıkıcamm,benden cevap alamazsanız alıcınızın ayarlarıyla oynamayınızzz
güle güle canım.. olur oynamayız:

günaydın yoli:87:
günaydın bebaaam seskü ve de hobi olarak zyıflama topiine giren nügüm benümmm

gününn bombasıdaaa kocamıı tartıyaa cıkardımmmmmmm debelendii durduuu cıkmamm bunalıma girerimm falann amaa cıktıı.. 85.9 psikolojikk cöküntüü yasıoo su andaaaaa
eyvah enişte bey bunalıma girdi. boyu kaçki ? ona göre bişi diyek
benimki haftasonu tartılmıştı giysisizz 99,5 geliyordu dün aradı beni heyecanla 95,5 geliyorum didi kilo vermiş moda girer artık kilo veriri umarım

tebrikler 2 kilo iyi bir rakam ne kadar zamanda verdin ?

1 haftadır falan dikkat ediyorum, arada kaçırdım ama, protein dişyeti gibi bişey yaptım aslında, bide egzersiz yapıorum her sabah pilates 6 buçuktaa kalkıpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…