60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yolladımm evde bakarsın artıkınnn,kızzz karanlıkta bakmaa vallaaa çarpıntın falan tutar yine haaaaa,sabah bak sen onaaaa
neruşşşşşşşşşşşşşşş sanada yolladım aç bakim mailiniiii

Öğle yimeğimi yedimmmm
Bi tabak light yoğurtla semizotu
4 yk bezelye
1 dlm denge ekmek
şimdi de şekersiz açık çayımı içiorumm
Hepinize afiyet olsunnnn....

öğle yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası
3 yk tavuk sote(mantar,kırmızı biber koydum )
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

şimdi sen kilo vermişsin anlamına mı geliyor bu ? 500 gr
e tebrikler

Teşkür canım dün vermiş idim, Bu gün kontrol ettim sadece hala aynımıyım yosa bir günlük bir iniş miydi diye, bu günde aynı gelince tescilledim yani tickerımıda değiştirdim hemencik

bugün kızımın yıl sonu gösteriis var akşam ona gitcezzzz
tuuuuuuuuuuu lidıllllll pamkinssssssssssssssss pppppaaaunnndikkkkk paaaunndikkkkkkkkk diye ingilizce şarkı şöyleyecekk
valla ne dmeemek istiyo bilemiyoruz emme,ing bilen teyzesi bilem çözemedi 2 küçük kabaktan sonrasını anlayamıyoruzzz
akşam kaçta gelirizzz,gelince ne yerizzz hiç bilmiyorumm,evde yemeğimde yohhtirrrrrr,kaffaltı ederizzz belkimmm

ertesi günde ben geliyom size ,ona göre biraz daha fazla yapp
gel fambıkıımmmmm gel ben sana yaparımmm.
misafir ol gel banaaaaaaaaaaa
börekleraçarım sanaaaaaaaaa
param pulum yok amaaaaaaaa
kalbim açıktır sanaaaaa
heralde böleydi şarkı dimi

çok aç kaldım sanırsam
ozman çok yanlış yaptın üzlüerek sölüorum kasların gitmiş yağ verememiş olabilrsin:26:. felaket tellalı gibi pat die söledim ama aç kalmak çok yanlış cnm herşeyden dengeli beslenerek 3 ana 3 ara öğün yaparak aç kalmayarak insülini dengede tuttarak sağlıklı kilo vermek amacımız

işte o baseni olan midesi yok gibi görünen ben oluyorum. oysaki var tam ortada top kibinnn. işte basenler eritsin sonra mide operasyonu başlicak. bitmiyii bitmiyii

ben çevremdeki bağyannları düşünerekten sölemiştimmmmmm:26:
ama ben öyle olmak istedim valla ne yalan söliyimmmm

kızlar ben akşmları salata yiyorum ama salatayıda sade yiyemiorum mısır ve ton balığı koyuyorum marul domates acaba bi sakıncası warmıdır

ahhh yerim ben onu yerim yaaaaaaaaa... çok şekerrr gözümde canlandı böööleee göbüşlü popişliiii şeker bişşiiiihele bide ingilizce şarkı sölerek beni yüreciğmden vurduuuuuu

bu arada ben geçmişi okumadığım içüüün kilo verenleri göremedim teprk ediorum ve sallıorum kızlarrr durmak yok yola devammmmmm:92::92::92::92::92::92::92:

hayır ondan demedim onuuu,
aynı mesajı kaç kere yollmaışım ya, onun için kendimle dalga geçtim
işteyim, öğle arasını değerlendiriiim dedim, bi taraftan dosya takıyorum , önümde ders kitabım açık, bi yandan sizi okuyorum, bide masanın altında pilates çemberimlen bacaaamı sıkmaya uğraşıyorum
kafam karışmışşş

yawww tamam yağ oranı çok diye yemiyozzz,rahatladınmııı
zati 1 dlm ekemk yemişimm,peynirde eydim bide yanında 10 tane zeytin mi yiyim boş boşşşş,ekmeksiztadı olmiyyy,1-2 tane yetiyo işte

he söle söyle işteeeeee...........bana serbest zeytin 8-9 tane yiyin demiş emme bende çok sevmiyom 2-3 tane en fazla yiyom gündeeee.zeytinin yağı sağlıklı emme siz yemeyin yinedeeeeee fazla, nolur nolmaz..

yemeğimi yedim geldim kızartma vardı makarna vardı bende evden getirdim
tavuk çorbası 1 fambık
kabak yemeği 4yk
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt

ay çok doydumm çok doydummmmekmek yemeden de pekala doyuluyormus naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr famirrrrrrrrrrrr

1 tbk patlıcan yimaaaaaaaa(kızartmadan yapıldıııı,kızartmaya hayırrrr diyoruzzz)
1 kase yogurtlu semizotu
1 tbk domatesli ve soganlı yeşil salata(herbişeyi karıştırdım valla)
1 brb ayrann

bugun ders çıkısı yürüyemedim,evde bantta yürüsem iyi olcak amma önce bir yediklerimi sindirmeliyim

ıspanaklıı mantarlıı börek yapp_ yadaa lumpiaa böregi yapppp.... cokk lezzetlii oliyyyyyyy amaa sen yemeeeeee

mesele doymak değil ,sonradan hemen acıkmamamk yeğeeeeeeeeeeennnn:82::82::82:
bardak yiyipp,siz sakın denemeyin diyenn haberciler gibi oldun heee

ıspanaklıı mantarlıı börek yapp_ yadaa lumpiaa böregi yapppp.... cokk lezzetlii oliyyyyyyy amaa sen yemeeeeee

evet bende çok severim ama ıspanakalarla hiç uğraşasım yok valla. mericmekli patatesli yapcam o da çok güzel oluo. ben yerim bi tane valla hiç acımam çok yağ koymuorum zaten ekmek hakkımdan düşerim ve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…