60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil mercimekli mi yapıysunn:44:hemen bir tarif alalım plssss

afiyet olsunn loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yeşil mercimekli mi yapıysunn:44:hemen bir tarif alalım plssss

evet cnm.
soğanları 1 yk yağda kavuruorum.
başka bir kapta yeşil mercimekleri haşlıorum.
sonra mercimekleri soğanla birlerştirorum. içine 1-2 tanede haşlanmış patates rendeliorum. önemli şey patates az mercimek çok olcak sonra içine tuz pul bibier karabibier koyuorum harç bu.
yufka içinde yumurta süt z.yağ ve maden suyu kullanıorum. içleriini harçını koyup fırına koyuorum yımışak yımışak puf puf oliii lerr
mesela fambığım sen kepekli yufka ilen yapabilüüüsn bunuuu

Öğle yimeğimi yedimmmm
Bi tabak light yoğurtla semizotu
4 yk bezelye
1 dlm denge ekmek
şimdi de şekersiz açık çayımı içiorumm
Hepinize afiyet olsunnnn....

öğle yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası
3 yk tavuk sote(mantar,kırmızı biber koydum )
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

afiyet olsun kızlarrrr

ara öğün yaptım süt içmek istemedi cnm bugün bende süt hakkımı light peynir den yana kullandım.
2 parmak kalınlığında 1 d şeklinde karpuz ve 3 kk peynir yedimmm

canım evet güzell görünüyoo,sodalı börek gibi,yalancı suböreği yanii
paptesle yakışır yeşil mercimek eşim ve kızım için yapabilirmmm,haftasonu belkim sağol canımm
yawww kukim ben hamur açmayı bilmiyorum kiiiiiiyapamam yani imkansızz keşke becerebilsemmmm,oooo neler yapardım nelerrrrr

ecrinnn albümde düğün resmini gördüm
ne güzel olmuşun yivrum
ben gelinliğini merak ettim ama

saol datlummm.. yüklerr gösterirrdim sana emmee büyük gelioo site içinn.. hızlı resimden de yükleyemedimm benn.. cok sade bi gelinliktiii.. cok içime sindiii.. sadecee üstündee dantell vardı.. sonn zmann onu da mı koymasakk acaba diee sayıklıodummmmm.. iyi kii kadın bemi dinlememişşş:90::90::90::90::90:

aynı bennn bu basen gidince bu defa da göbekli olucam hayydii göbee erittttt ama yılmak yokk bıkak yokkkkk azimleeee eriticezz hepsiniiiii gidenler de bizden gittiii kalanlar da gidecekkkkallah büyükkk sabırla devammmm

fambıııkkkk aldım baktımmm topicik bir göbeen ve miden var ama kollar-popo-basen süperrrr platesle-kardiyoyla sabırla gider bu göbekk diğerleri gayet iyi göbek ondan da daha belirgin duruyo ama gider fambııımm gidecekk benim basenlerrr alt karın kollarr senin mide göbekkkk gönderricezzzzz sabırla devammm

Son düzenleme:
mesele doymak değil ,sonradan hemen acıkmamamk yeğeeeeeeeeeeennnn:82::82::82:
bardak yiyipp,siz sakın denemeyin diyenn haberciler gibi oldun heee

üff kızz 2. üniyi bitircen hala bişay anlatamıyom sana.glisemik indeksi düşük beslenirsen acıkmazsın çabuk çünkü yavaş sindirilir.patates gibi glisemik indeksi yüksek gıdalarla beslenirsen yemekten 1-2 saat sonra acıkırsın anladınmı bebikkkk

fambıııkkk ben de sana yaklaşık 2 ay nce hugoya yolladıklarımı yolladımmmm

bende ıspanaklı mantarlı krep yapıyom,güzel oliyy,lumpia böreğide ne ola???

barboross sansal dann görmüştümm kimee yaptıysam bayıldııı... üstelikk kimsedee bilmiyyyy enfess bişiii....

2 patatess 2 havuc, bi tutamm sam fstıgıı , cok az körii, 2 domatess rendesi, 1 avucc haslanmıss bezelyee, tuzz ve karabiberlee harcc yapılıoo.. normaldee bohca seklinde yapılıoo amaa ben büyük oluo diee uzunnnn sarıp pişince dilimliyorumm daha pratikk ve daha ii oluo.. aslındaa cumartesi onu da yapabl,ilirimm.. :97:

ama kızartma yimişinnnnnnnn,o acıktırmayacak mı seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…