evet bende çok severim ama ıspanakalarla hiç uğraşasım yok valla.mericmekli patatesli yapcam o da çok güzel oluo. ben yerim bi tane valla hiç acımam çok yağ koymuorum zaten ekmek hakkımdan düşerim ve yerim
ay çok doydumm çok doydummmmekmek yemeden de pekala doyuluyormus naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr famirrrrrrrrrrrr
1 tbk patlıcan yimaaaaaaaa(kızartmadan yapıldıııı,kızartmaya hayırrrr diyoruzzz)
1 kase yogurtlu semizotu
1 tbk domatesli ve soganlı yeşil salata(herbişeyi karıştırdım valla)
1 brb ayrann
bugun ders çıkısı yürüyemedim,evde bantta yürüsem iyi olcak amma önce bir yediklerimi sindirmeliyim
yeşil mercimekli mi yapıysunn:44:hemen bir tarif alalım plssss
Öğle yimeğimi yedimmmm
Bi tabak light yoğurtla semizotu
4 yk bezelye
1 dlm denge ekmek
şimdi de şekersiz açık çayımı içiorumm
Hepinize afiyet olsunnnn....
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk tavuk sote(mantar,kırmızı biber koydum )
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek
oyy oyy ecuşum kalçalı ve basenli badim 50 leri görmüşşşş
çok sevindim kızzz
ama çokta üzüldüm kendim için ben daha göremedim
nilmısra iyi ki daha fazla zayıflamak istemiyon hee patır patır gidiyo kızım
tebrikler
güle güle canım.. olur oynamayız:
günaydın bebaaam seskü ve de hobi olarak zyıflama topiine giren nügüm benümmm
eyvah enişte bey bunalıma girdi.boyu kaçki ? ona göre bişi diyek
benimki haftasonu tartılmıştı giysisizz 99,5 geliyordu dün aradı beni heyecanla 95,5 geliyorum didi kilo vermiş moda girer artık kilo veriri umarım
sonunnda ögrendikkkkk.. survivorcılarrrrr tuvaletlerinii direkk ormanaa yapıolarmıssssss... iyii bişii yememişş totişşleriniiiii[/QUOTE
oyy mübarek bi adam o zaman gelen. aşkitonla tanışmana vesile olmuş ne güzelll
tebrikler2 kilo iyi bir rakam ne kadar zamanda verdin ?
ya birincisi 164 cm ye 50 kilo zaten çok zayıfmışsın. insanlar seni öyle görmeye alışmışlar şimdi kilolu geliyorsun. saçma
ikincisi aşkiton çok mu zayıfta sana " kilo aldın yalan mı " diyo ? o adamın karısı kıskanmışmış seni şimdi kilo alınca içinin yagları erimiş anlaşılan. sen şimdi çikonu dogur emzirme olayın bitsin bi düş şöyle 52 lere filan dibleri düşsün. seskii ve de zayıf bi anne ol bak noluyoo. sabret ve günsay şimdilik
işte o baseni olan midesi yok gibi görünen ben oluyorum. oysaki var tam ortada top kibinnn. işte basenler eritsin sonra mide operasyonu başlicak. bitmiyii bitmiyii
şimdi sen kilo vermişsin anlamına mı geliyor bu ? 500 gr
e tebrikler
hmmm sanırımm 1.75 tombull kelabbammm... bacaklarıı pekk güzell hatun bacagıı kiminnn... popişideee elmaa kiminnn duruoo pantolondaa pekk gözelllomuzlarııdaa dolu doluu pekk seksüü emmmeee gobbeeenii görmessennn sallandırıoo bölee donunn üstündennn:90::90::90::90: sporu bıraktııgından beri aldı gitti
kusumm....
evett mübarekk bi adamdırr ex patronummm.. ailecekk öledirlerr.. sekerr sekerr insanlarr.. bizim dügündee onlaraa koca bi masaa ayırdıydıkk 10_11 kişi hepsii simsiyahh giyinmişştii cok sık duruolardıı eksiksizz geldilerr sagolsunlarr ( ganimetidee topladık yaniii:90::90::90:).. patronlarımdan yanaa hep yüzümee baktı allahh.. gercii hep sükrederimm hiçç kötü insanlarlaa karsılasmadım benn hiç kimsedee hakkım kalmadıı.. aile içindekilerr hariçç:97::97: evlerinee yemegee gittigimdee nerdenn nereyee didimmm.. güzell seylerr bunlarrr....
evett cok kıskandıydıı o gecee karısıı benii.. simdii o elbiseninn belii arkadaa kocamann bi v seklinde kaliyyy kapanmiyyyyyyo kadarr irilesmişimm.. belimee simdii ince diyodumm o zamann neymişimm dimekk:97::97: bütün gecee benii süzdüydü yandan yandann fesattt simdi kına yakıodurrrr:90::90::90::90: neysee cikomlann bir zayıflarızz artıkk... onaa seksüü ve fitt bi anne olmalıyımmm..... amaa 50 kilo olmamm artıkın.. 55 olsam yeterr azcıkk balık olam yinee
evet cnm.
soğanları 1 yk yağda kavuruorum.
başka bir kapta yeşil mercimekleri haşlıorum.
sonra mercimekleri soğanla birlerştirorum. içine 1-2 tanede haşlanmış patates rendeliorum. önemli şey patates az mercimek çok olcak sonra içine tuz pul bibier karabibier koyuorum harç bu.
yufka içinde yumurta süt z.yağ ve maden suyu kullanıorum. içleriini harçını koyup fırına koyuorum yımışak yımışak puf puf oliii lerr
mesela fambığım sen kepekli yufka ilen yapabilüüüsn bunuuu
ecrinnn albümde düğün resmini gördüm
ne güzel olmuşun yivrum
ben gelinliğini merak ettim ama
canım zaten dikkat ettiysen baseni olanın ne midesi oluyo ne de karnıı,ama basenin darsa işte öle top gibi duruyoo,yani baseni olan hafif göekli kişi sağdan soldan sıkıştırsa elleiyle karnını onunkide top gibi duruurrr
karın çalışcazz,plates yapcazzz offf eritcez inşallahhh,kilo verdikçe daha bir gözüme batmaya başaldı sinir oluyorum
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yolladımm evde bakarsın artıkınnn,kızzz karanlıkta bakmaa vallaaa çarpıntın falan tutar yine haaaaa,sabah bak sen onaaaa
neruşşşşşşşşşşşşşşş sanada yolladım aç bakim mailiniiii
mesele doymak değil ,sonradan hemen acıkmamamk yeğeeeeeeeeeeennnn:82::82::82:
bardak yiyipp,siz sakın denemeyin diyenn haberciler gibi oldun heee
bende ıspanaklı mantarlı krep yapıyom,güzel oliyy,lumpia böreğide ne ola???
fambıııkkk ben de sana yaklaşık 2 ay nce hugoya yolladıklarımı yolladımmmm
slm kızlar geldim..
üff kızz 2. üniyi bitircen hala bişay anlatamıyom sana.glisemik indeksi düşük beslenirsen acıkmazsın çabuk çünkü yavaş sindirilir.patates gibi glisemik indeksi yüksek gıdalarla beslenirsen yemekten 1-2 saat sonra acıkırsın anladınmı bebikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?