afiyet olsunn loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesinn kıss sennnnnn.... döveyimm mii senii nerdesinn he nerdesinn nerdesinnnn??? yoklama cekiomm hergünn yoksun senn??? devamsızlıkk yok dimedim mi ben sanaaneysee affettim hosgeldinnnnnnn
üff kızz 2. üniyi bitircen hala bişay anlatamıyom sana.glisemik indeksi düşük beslenirsen acıkmazsın çabuk çünkü yavaş sindirilir.patates gibi glisemik indeksi yüksek gıdalarla beslenirsen yemekten 1-2 saat sonra acıkırsın anladınmı bebikkkk
ama kızartma yimişinnnnnnnn,o acıktırmayacak mı seniiiii
2 ay öncekini nedem kızzzzz,yeni yola yenii incelmişş halini göreemmm,gaza gelem azcıkkkk
fambık bunu biliyo hemide çok iyi biliyo herşeyden çok biliyo adı gibi biliyo
fambık sağlıklı beslenme modelini oturtup uygulayalı çok oluyiiii şimdi sporcu olacek o yolda ilerliyo
başarcak dümdüz olcek karnı biliyorum
ben neruşaaaaaaaaaa bir kezzz daha aşıkkkkk oldummmmm yawwwww,neruşummm harikasınnn vallaha da senin diyet işi bitmiştirrr heee,birde bu 2 ay önceki halin mi yani,süper süperrr fıstıkımmm benimmm,basenlerindeee pek güzel duruyoo vallahaaaaa,
diyet deyipp beni sinir etmee heeeeee
evet bebişim yalancı su böreği gibi ama tepsiye döşemiorum sarıorum sigara böreği gibicanım evet güzell görünüyoo,sodalı börek gibi,yalancı suböreği yanii
paptesle yakışır yeşil mercimek eşim ve kızım için yapabilirmmm,haftasonu belkim sağol canımm
yawww kukim ben hamur açmayı bilmiyorum kiiiiiiyapamam yani imkansızz keşke becerebilsemmmm,oooo neler yapardım nelerrrrr
he ya hb cnm :) can sıkıntısı işte gelmedim :) özleyin didim ama senden başka özeleyenyok hıh :) Bebiş napıo annesi :)
kıs senin gösler bozuk mu(bu kadarmı bozuk yane),üstüne bastıra bastıra yazzdım kızartmadan yapıldı,kızartmaya hayır diyehala kızartma yemişin diyooo hani bizde geçen haftalarda 1 kere yemiştiniz ya onun aynısının tıpkısı işte
yaaa bana da gönderin şu resimler...,hadiiiiiiii
2 ay önceki halide pek güzeldi
iwet iwet bende inanıyommm,10 kilo verdi bu bile süper oldu,gençleşti gardaşımmm.yalınız tatilde napcak merak ediyom açık büfede,ama bu kadar emekten sonra orda da salmaz kendini,diyetine devam eder ,dondurmayı neyim fazla kaçırmaz
fambık bunu biliyo hemide çok iyi biliyo herşeyden çok biliyo adı gibi biliyo
fambık sağlıklı beslenme modelini oturtup uygulayalı çok oluyiiii şimdi sporcu olacek o yolda ilerliyo
başarcak dümdüz olcek karnı biliyorum
hügocumm vallahi süperrr,kızz ebru şallı kiminn göbeciği varr daha ne istiyoooo famirden yumrutu mu istiyo anlamadım kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?