60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunn loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.sana da afiyet olsun datlummmmmmmmmmmmmmmmm.gene yemek bitti,akşama ne yapcaz yaw 1tbk patlıcan kaldı onu da eşim yerrr.ben ne yiycem şimdik akşammmm.:26::26:

nerdesinn kıss sennnnnn.... döveyimm mii senii nerdesinn he nerdesinn nerdesinnnn??? yoklama cekiomm hergünn yoksun senn??? devamsızlıkk yok dimedim mi ben sanaa neysee affettim hosgeldinnnnnnn

he ya hb cnm :) can sıkıntısı işte gelmedim :) özleyin didim ama senden başka özeleyenyok hıh :) Bebiş napıo annesi :)

fambık bunu biliyo hemide çok iyi biliyo herşeyden çok biliyo adı gibi biliyo
fambık sağlıklı beslenme modelini oturtup uygulayalı çok oluyiiii şimdi sporcu olacek o yolda ilerliyo
başarcak dümdüz olcek karnı biliyorum

ama kızartma yimişinnnnnnnn,o acıktırmayacak mı seniiiii

kıs senin gösler bozuk mu(bu kadarmı bozuk yane),üstüne bastıra bastıra yazzdım kızartmadan yapıldı,kızartmaya hayır diyehala kızartma yemişin diyooohani bizde geçen haftalarda 1 kere yemiştiniz ya onun aynısının tıpkısı işte

ben neruşaaaaaaaaaa bir kezzz daha aşıkkkkk oldummmmm yawwwww,neruşummm harikasınnn vallaha da senin diyet işi bitmiştirrr heee,birde bu 2 ay önceki halin mi yani,süper süperrr fıstıkımmm benimmm,basenlerindeee pek güzel duruyoo vallahaaaaa,
diyet deyipp beni sinir etmee heeeeee

iwet iwet bende inanıyommm,10 kilo verdi bu bile süper oldu,gençleşti gardaşımmm.yalınız tatilde napcak merak ediyom açık büfede,ama bu kadar emekten sonra orda da salmaz kendini,diyetine devam eder ,dondurmayı neyim fazla kaçırmaz

yaaa bana da gönderin şu resimler...,hadiiiiiiii

Kızlar oğlum canının çok sıkıldığını söyledi kıyamadım hemencik duşa girdim hazırlandım parka gittik. parka giderken yanımda salatalık - puding - kutu süt götürdüm ara öğünümü yaptım oğlum da pudingleri götürdü sonra oğluma balon aldım geçen sefer avizemin taşını kırdı balonla ama yine kıyamadım bir daha aldım. sonra evde yemek yedik.

2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
minicik 1 dilim ekmek
1 salatalık
yarım kuru soğan.

az sonra da çay içeceğim öğlen çayım

omuzlarım genişledi tabee dumbelle çalışa çalışa genişledi s beden badilerin omuz kısmı geriyo düdük gibi kalıyo üzerimde m alıyorum ev için ama dışarda giymek için l alıyorum eşim izin vermiyo
geçen gün kapri almıştım anlamamışım meğer streç kapriymiş izin vermedi duruyo öylece
şimdi yeniden alıcam yazlık pantolon veya kapri tarzı ince bişey.

evet bebişim yalancı su böreği gibi ama tepsiye döşemiorum sarıorum sigara böreği gibi
yada üçgen şeklinde yapıorum. kız denesene deney deney yaparsın önceleri bende çok kalın çaıodum yamuk yumuk oluodu ama öğrendim sende elin boş olursa bi gün inş olur ozman dene bakalm bi kaç kere yapsan öğrenrsin

he ya hb cnm :) can sıkıntısı işte gelmedim :) özleyin didim ama senden başka özeleyenyok hıh :) Bebiş napıo annesi :)

cokk büyüdüü sen görmeyelii fasulyee tanesii kiminnn olduuuuuuu özlemişlerdirr kızz gecenn soruodukk birbirimizeee.. amaa ölee davett beklemicenn yafrimm benimm gibii olcann herseyee kaynakk olcannnn bebişimmm... olmass bölee kenardaa durupp küsmekk

bende kızartmadan yapıldı deyince kızartma yapılarak yapıldı anacak siz öyle yapmayın dedin sandımdıııı
kızartılmadan yapıldı dimek istedin galibaaaa,2. üniversiteye neden cesaret edemediğini anladım şimdiiii

anaaaa jeannn yükledimm kızzzz... gelinliginn dümdüzz cekildigi biyerr yokk.. artık burdann annamaya calıss hiçbi detayı yok zatiii.. arkası da v seklindee oyuktuu aynı dantelle kapalıydıııııı...

tatil yerlerindede esmer ekmekler verilir onları yer sabah yumurtasını peynirini salatalık domatesini yer. ara öğünlerde meyvelerini yer. öğlen sebze yese akşam ızgara yer pek tatlı ile arası yok çok şükür ordan bayağı avantajlı. meyvelerdende karpuzdan uzak durur şeekri yüksek acıktırıveriyo hemencik diye. kiraz kayısı vs.. yer. ananas yesin çok severim ben. artıkın tüm gıdaları tanıyo biliyo insülin direncini herşeyi biliyo sanmıyorum bu seviyeye kolay gelmedi bianda bunları bırakıp o kalorili sağlıksız şeylere alışmaz damak tadı çünkü uzun zamandır böyle besleniyo kalorili şelere alışması tekrar eski düzenine dönmesi zaman alır kolay değil yanee o yüzden bişeycik olmaz
bigün kaçırsa ertesi gün toparlar

bende neruşşşşşşşşşşşş kimin göbeğimm olsun isityoummm hügooooooo,bende istiyorummm,benim niye yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:)

hügocumm vallahi süperrr,kızz ebru şallı kiminn göbeciği varr daha ne istiyoooo famirden yumrutu mu istiyo anlamadım kiiii

canım şekilli karnı yağlar biyerde toplanmamış bizimki gibi
normal yanee ama nerruş dümdüz yağsız kaslı istiyo ondan sanırım yoksa bende çok beyendim çok estetikti resimde

Benim 2.5 kilo gitti arkadaşlar şükür =) ayıptır söylemesi tuvaletede güzel çıkıyorum normalde kabızlık problemim var..
Ufaktefek kaçamaklarım oldu bu hafta ama başka şeylerle telafi ettim hehehe =))
Herkese tekrardan başarılaaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…