60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heeeeeeeeee yaparım hügooomm dimiiiii,salmam kendimi inşallahhhh
tatlıyla aram yok dediysemm yani şerbetli tatlılarla yokk,yoksam sütlacı,kazandibini,dondurmayı pek severim heeee,bi kaçaamak günümde yiyim bari özledimm pekk

bende neruşşşşşşşşşşşş kimin göbeğimm olsun isityoummm hügooooooo,bende istiyorummm,benim niye yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:)

olcek olcek ben eminim olcek devam et. bak eriyo benim fark var bu ayda seninde ericek devam et
eğer erimeyeceğini görseydim çoktan estetik ameliyat için bıçak altına yatıp aldırmıştım ben :86:

canım şekilli karnı yağlar biyerde toplanmamış bizimki gibi
normal yanee ama nerruş dümdüz yağsız kaslı istiyo ondan sanırım yoksa bende çok beyendim çok estetikti resimde

basenli bayanlar için sölediğim lafımı geri alıyorummmmneruşu alttan üstten yandan sıkıştırsanda göbeği top kimin durmaz valla süper yawwwgerçi baseni de yokki,abartıyoooooo işteee

tatilde hergün yürüyüş karşılığında ve yürüyüşten sonra yeşilçay olabilir bitki çayı olabilir hepsi olabilir yanii şekersiz bir çay içmek koşuluyla hergün 1 porsiyon sütlü tatlı olabilir ancak diğer öğünler yediklerine dikkat edeceksin yağlı şeyler kızartma yok bi öğün ızgara diğer öğün sebze olur salata filan birde geç saatte yemeyeceksin gün içinde yiyeceksin
cebinde çantanda ceviz badem antep fıstığı filan olacak hep aralarda karnın acıktıkça bunlardan bikaç tane alacaksın iştahını kontrol etsin diye

selam ben geldimm,oyy çok yoruldum,kızım ben giderken çok ağladı,onu da götürdüm,sıpa hep kucağımda durdu,onu taşıdım bir de bu sıcaktaadr.dan gelirken markete uğradım eve bişeyler aldım,tam takır kuru bakır omuş dolap da marketin içinde park bozması bişey var benimki çıkmak bilmedi,gelirken de çok ağldı ya,gelince hemen kendime öğle yemeğimi hazırladım,öldüm acımdan valla,2 domates,2 salatalık,bol limon,nane,acı biber ve 3 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim kepekli ekmek,2 çatal mısır ekmeği yedim dayanamadım.1 lt su içtim şimdiye kadar,oyyy

şimdi bazı sorularım var,beslenme düzenimi tamamen değiştiriciimmm
1- çorbalardan kaşık hesabı mı kase mi 1kepçe mi ,ne kullanıcaz?
2-sebze ve diğer yemeklerden kaç kaşık yiycez?
3- günlük ekmek hakkımız ne kadar?

daha vardı soracaklarım unuttum şimdi,aklıma gelince yazarım yine:44:

nerruş çok kilo verdi eskiden kiloluydu şimdi zayıflamış ama sanırım o da benim gibi kendini hala kilolu görüyo olabilir zira bende hergün biyerime kusur buluyorum karnıma kollarıma sırtıma iç bacaklarıma. zati o kadar uğraşıyoruzki yakında kusursuz fiziğe sahip oluceez valla

tatlı sütlü tatlı olcek ve yedikten bikaç dakika sonra yanii tadı damağından gidince hemen bikaç ceviz fındık badem veya antep fıstığı yiyeceksinki kan şekerini ayarlasın insülini çıkartmasın yaffrimm
gerçi arkasından şekersiz herhangi bi çayda ayarlar ama olsun yararlı çerezleri yersin yinede

hügocum yürüyüş için söz veremicemm,zaten akşmama kadar suyun içinde olacağımızdann yeterinde hareket etmişş olurummmm,spora vakit ayırammam zaten 1 haftalığına gidiyorumm,hem orda yürüyecek yerde bulmamahavuzda denizde normalden fazla hareket ederim olur biter,aç kurt gibi oluyorum zaten su çok yoruyo insanıı

yaff öyle desene yüzme gibi kardiyomu var o zaman hergün 1 saat yüzersin ama oturup durmak suda beklemek yok 1 saat yüzersin yorulursan bikaç dakika dinlenirsin böyle böyle en az 45 en fazla 1 saat yüzersin heee olurmu

yaff öyle desene yüzme gibi kardiyomu var o zaman hergün 1 saat yüzersin ama oturup durmak suda beklemek yok 1 saat yüzersin yorulursan bikaç dakika dinlenirsin böyle böyle en az 45 en fazla 1 saat yüzersin heee olurmu

yüzmeyi yeni öğrendim bennn,1 saat yüzemem:26:havuzun bi ucundan bi ucuna ancak gidebiliyorummmsonra nefes nefese kalıppp,tekrar deniyorummmbunu 1 saat yapabilirmiyim bilmiyorum,gerçi spor yapıyorum ya artıkkk belki daha fazla dayanabilirmmm

ya bende görmek ıstıyorum mananeeeeneruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aç şu göbüşünü bende bakcammmm

yoruldukça dinlen ama 10 dakikayı geçmesin olurmu gayret et bak böyle yaparsan tatilde bilenem zayıflarsın yağ yakarsın

1.herkess kendine göre ayralıyor canım sonunda fala kaçırmadan ayarlıyoruz,ya bir kepçe yada 1 kase olur
2.sebze yemekelrini 6-8 yk olarak yiyioruz,ben 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koyuyorum,et koyacaksam yağsız yapıyorum)
3.5-7 dlm ekmek arasında değişiyor.kilona göre ayarla canım ben 4-5 dlm yiyorumm
pilav,makarnayı ekmek hakkından düşüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…