tatil yerlerindede esmer ekmekler verilir onları yer sabah yumurtasını peynirini salatalık domatesini yer. ara öğünlerde meyvelerini yer. öğlen sebze yese akşam ızgara yer pek tatlı ile arası yok çok şükür ordan bayağı avantajlı. meyvelerdende karpuzdan uzak durur şeekri yüksek acıktırıveriyo hemencik diye. kiraz kayısı vs.. yer. ananas yesin çok severim ben. artıkın tüm gıdaları tanıyo biliyo insülin direncini herşeyi biliyo sanmıyorum bu seviyeye kolay gelmedi bianda bunları bırakıp o kalorili sağlıksız şeylere alışmaz damak tadı çünkü uzun zamandır böyle besleniyo kalorili şelere alışması tekrar eski düzenine dönmesi zaman alır kolay değil yanee o yüzden bişeycik olmaz
bigün kaçırsa ertesi gün toparlar
bende neruşşşşşşşşşşşş kimin göbeğimm olsun isityoummm hügooooooo,bende istiyorummm,benim niye yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:)
canım şekilli karnı yağlar biyerde toplanmamış bizimki gibi
normal yanee ama nerruş dümdüz yağsız kaslı istiyo ondan sanırım yoksa bende çok beyendim çok estetikti resimde
heeeeeeeeee yaparım hügooomm dimiiiii,salmam kendimi inşallahhhh
tatlıyla aram yok dediysemm yani şerbetli tatlılarla yokk,yoksam sütlacı,kazandibini,dondurmayı pek severim heeee,bi kaçaamak günümde yiyim bari özledimm pekk
birr seftalii yidimmmmm... mutlulugumunn tarifii yokkkk pekk lezzetlü idiii
olcek olcek ben eminim olcek devam et. bak eriyo benim fark var bu ayda seninde ericek devam et
eğer erimeyeceğini görseydim çoktan estetik ameliyat için bıçak altına yatıp aldırmıştım ben :86:
tatilde hergün yürüyüş karşılığında ve yürüyüşten sonra yeşilçay olabilir bitki çayı olabilir hepsi olabilir yanii şekersiz bir çay içmek koşuluyla hergün 1 porsiyon sütlü tatlı olabilir ancak diğer öğünler yediklerine dikkat edeceksin yağlı şeyler kızartma yok bi öğün ızgara diğer öğün sebze olur salata filan birde geç saatte yemeyeceksin gün içinde yiyeceksin
cebinde çantanda ceviz badem antep fıstığı filan olacak hep aralarda karnın acıktıkça bunlardan bikaç tane alacaksın iştahını kontrol etsin diye
hügocum yürüyüş için söz veremicemm,zaten akşmama kadar suyun içinde olacağımızdann yeterinde hareket etmişş olurummmm,spora vakit ayırammam zaten 1 haftalığına gidiyorumm,hem orda yürüyecek yerde bulmamahavuzda denizde normalden fazla hareket ederim olur biter,aç kurt gibi oluyorum zaten su çok yoruyo insanıı
oyy oyy ecuşum kalçalı ve basenli badim 50 leri görmüşşşş
çok sevindim kızzz
ama çokta üzüldüm kendim için ben daha göremedim
nilmısra iyi ki daha fazla zayıflamak istemiyon hee patır patır gidiyo kızım
tebrikler
güle güle canım.. olur oynamayız:
günaydın bebaaam seskü ve de hobi olarak zyıflama topiine giren nügüm benümmm
eyvah enişte bey bunalıma girdi.boyu kaçki ? ona göre bişi diyek
benimki haftasonu tartılmıştı giysisizz 99,5 geliyordu dün aradı beni heyecanla 95,5 geliyorum didi kilo vermiş moda girer artık kilo veriri umarım
sonunnda ögrendikkkkk.. survivorcılarrrrr tuvaletlerinii direkk ormanaa yapıolarmıssssss... iyii bişii yememişş totişşleriniiiii[/QUOTE
oyy mübarek bi adam o zaman gelen. aşkitonla tanışmana vesile olmuş ne güzelll
tebrikler2 kilo iyi bir rakam ne kadar zamanda verdin ?
ya birincisi 164 cm ye 50 kilo zaten çok zayıfmışsın. insanlar seni öyle görmeye alışmışlar şimdi kilolu geliyorsun. saçma
ikincisi aşkiton çok mu zayıfta sana " kilo aldın yalan mı " diyo ? o adamın karısı kıskanmışmış seni şimdi kilo alınca içinin yagları erimiş anlaşılan. sen şimdi çikonu dogur emzirme olayın bitsin bi düş şöyle 52 lere filan dibleri düşsün. seskii ve de zayıf bi anne ol bak noluyoo. sabret ve günsay şimdilik
işte o baseni olan midesi yok gibi görünen ben oluyorum. oysaki var tam ortada top kibinnn. işte basenler eritsin sonra mide operasyonu başlicak. bitmiyii bitmiyii
şimdi sen kilo vermişsin anlamına mı geliyor bu ? 500 gr
e tebrikler
canım sağolasın. teşekkürler yolandam darısı sana olsun.
Öğle yimeğimi yedimmmm
Bi tabak light yoğurtla semizotu
4 yk bezelye
1 dlm denge ekmek
şimdi de şekersiz açık çayımı içiorumm
Hepinize afiyet olsunnnn....
afiyet olsun tatlış.
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk tavuk sote(mantar,kırmızı biber koydum )
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek
afiyet olsun jean. dün ve bugün mercimek çorbası çok içildi.
Teşkür canım dün vermiş idim, Bu gün kontrol ettim sadece hala aynımıyım yosa bir günlük bir iniş miydi diye, bu günde aynı gelince tescilledim yani tickerımıda değiştirdim hemencik
tebrikler..
ay çok doydumm çok doydummmmekmek yemeden de pekala doyuluyormus naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr famirrrrrrrrrrrr
1 tbk patlıcan yimaaaaaaaa(kızartmadan yapıldıııı,kızartmaya hayırrrr diyoruzzz)
1 kase yogurtlu semizotu
1 tbk domatesli ve soganlı yeşil salata(herbişeyi karıştırdım valla)
1 brb ayrann
bugun ders çıkısı yürüyemedim,evde bantta yürüsem iyi olcak amma önce bir yediklerimi sindirmeliyim
afiyet olsun canım.. sen öğretmen misin ?
Öğleden önceki ara öğünümü kaldırdım ama bu yüzden daha erken acıkıorum... Canım tatlı filan çekmio bu ara yemiorum akşam yemeğinden sonra yersem yiyorum bi de akşam 4-5 gibi... İyi mi yapıyorum kötü mü bilemedm?
öğleden sonra ki ara öğünü kaldırsan daha iyi olmaz mı ? ben öyle yaptım.. sabah saati insan yoğun oluyor daha hızlı acıkıyor. bişeyler yeyip bastırmak iyi geliyor. tabi sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.
yaff öyle desene yüzme gibi kardiyomu var o zaman hergün 1 saat yüzersin ama oturup durmak suda beklemek yok 1 saat yüzersin yorulursan bikaç dakika dinlenirsin böyle böyle en az 45 en fazla 1 saat yüzersin heee olurmu
ben onun canlısını gördümmmmm.
neruşumun daauuuukk bagetleri(nin ince hali) kimn seksü bacaklarını veeee olmayan göbüşünün her bişiini gördümmm
kıymalı kabak yemeğiii yaptım şimdikkk markete gidorum malzemeleri alıp gelemmm:79:
[afiyet olsun canım.. sen öğretmen misin ?
[/FONT]
yüzmeyi yeni öğrendim bennn,1 saat yüzemem:26:havuzun bi ucundan bi ucuna ancak gidebiliyorummmsonra nefes nefese kalıppp,tekrar deniyorummm bunu 1 saat yapabilirmiyim bilmiyorum,gerçi spor yapıyorum ya artıkkk belki daha fazla dayanabilirmmm
selam ben geldimm,oyy çok yoruldum,kızım ben giderken çok ağladı,onu da götürdüm,sıpa hep kucağımda durdu,onu taşıdım bir de bu sıcaktaadr.dan gelirken markete uğradım eve bişeyler aldım,tam takır kuru bakır omuş dolap damarketin içinde park bozması bişey var benimki çıkmak bilmedi,gelirken de çok ağldı ya,gelince hemen kendime öğle yemeğimi hazırladım,öldüm acımdan valla,2 domates,2 salatalık,bol limon,nane,acı biber ve 3 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim kepekli ekmek,2 çatal mısır ekmeği yedim dayanamadım.1 lt su içtim şimdiye kadar,oyyy
şimdi bazı sorularım var,beslenme düzenimi tamamen değiştiriciimmm
1- çorbalardan kaşık hesabı mı kase mi 1kepçe mi ,ne kullanıcaz?
2-sebze ve diğer yemeklerden kaç kaşık yiycez?
3- günlük ekmek hakkımız ne kadar?
daha vardı soracaklarım unuttum şimdi,aklıma gelince yazarım yine:44:
yoruldukça dinlen ama 10 dakikayı geçmesin olurmu gayret et bak böyle yaparsan tatilde bilenem zayıflarsın yağ yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?