60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında sorun psikolojik,bunu adım gibi biliyorum.Aç değilim ama beynim bana muhalefet yapıyor gibi.

Kesinlikle deneyeceğim o dereotu-su olayını.Çok sağol ayçacım..

bişey degil canım bildiklerimizi paylaşmazsak olurmu hiç:1hug: kesinlikle dene ben yapıyorum iştahım acık oldugu zamanlar yani her akşamcokacimcoookbayagı etkili yemegi istegi coook azalıyo yanialkisalkisalkis

luna canın bişeyler atıştırmak istiyosa elma ve yoğurt ye flyyy'ın dedği gibi. çok tok tutuyor. hemde kalorisi düşük.

Aslında sorun psikolojik,bunu adım gibi biliyorum.Aç değilim ama beynim bana muhalefet yapıyor gibi.

Kesinlikle deneyeceğim o dereotu-su olayını.Çok sağol ayçacım..

bide su iç susamasan bile iç o da şişiriyor...

kesinlikle katılıyorum canım akşam yemeklerinde ve sabah kahvaltısında yiycem tahıl ve vitamin konusundada iyi sanki işe yarar gibime geliyo 2 hafta deneyeceğim.sitesine baktım bununla 1 ayda 6 kilo veren ve hiiç geri almayan aplalar var yaa 3-4 hafta deneyeceğim fiyatıda çok uygun tadıda güselll cokacimcoook

kimle gescen diye sormiim dimi taklımm :jeyyar:

ayyy aynı ben yoksam sendemi regl oldun veya olcan :roflol:

tatlım sende içine 1 tatlı kaşığıcık nesquik koy dün kızlardan bana izin çıktı nesquik konusunda benimde en büyük hastalığım nesquikli süt :içelim: bayılıyorummmm sositososito

ben yedim valla hemde ne yemek 5 dakkada bitirdim çok öslemişimmm sırnaşık şey

ben şimdi akşama kocacıgıma bool kalorilikötükedihüsoyemekler hazırlamaya gidiyorum:jeyyar::jeyyar: ara ara bakarım size..mucx

yine söylüyorum hep söylicemmm yaşasın kötülüüük kötükedihüso yaşasın kadın dayanışması dibine kadar arkandayımmm kaydirigubbakcemile5

Yazık sana kıyamamm... Ne ye biliyormusun Lunam.. Elmayı doğra üstüne yoğurt koy karıştır ye.. Hem çok güzel oluyo.. Hemde tok tutuyo..cokacimcoook

Ühüüüü sevgili flyyycım,yaklaşık iki aydır rejimdeyim hiç kendimi böyle kötü hissettiğim gün olmamıştı.

Dün öğlen bile komşumun balkonunda hatunlar kurabiye-çay keyfi yapıyorlardı.Ben de uğradım yanlarına o kadar ısrar ettiler gene de ağzıma sürmedim kurabiyelerden..Aaa bak şimdi düşünüyorum..BUNLAR BANA NAZAR ETTı GALıBA...klava:

Bu arada verdiğin tarifin çok metini duymuştum gene sizden ama hiç deneyememiştim.Yalnız biraz önce içtiğim nescafe bayağı iyi geldi bana,iştahım biraz kapandı gibi..Yoğurtlu-elma tarifini de diğer öğünde denerim artık canımcım,yorumumu da paylaşırım sizinle..kaydirigubbakcemile3a.s.

Max çubuk sanırım 125cl.gibi...Ondan al bari (Keserse tabiii)...Bu arada açım ya.Yerim senin o ayuuuluğunuuuu..kaydirigubbakcemile3

ben şimdi akşama kocacıgıma bool kalorilikötükedihüsoyemekler hazırlamaya gidiyorum:jeyyar::jeyyar: ara ara bakarım size..mucx

Seni ceyarrr...:jeyyar:

bişey degil canım bildiklerimizi paylaşmazsak olurmu hiç:1hug: kesinlikle dene ben yapıyorum iştahım acık oldugu zamanlar yani her akşamcokacimcoookbayagı etkili yemegi istegi coook azalıyo yanialkisalkisalkis

bu dere otu olayını akşamları benimde denemem lazım...hatta şart...

alkisalkisalkis sonunda şişkinliğim geçiyoooo yaşasınnnn hem regl oldum rahatladım hemde benim hazırladığım hani çok otlu çay vardıya onu kaç gündür içmiyodum onunda ödem atıcı olduğunu unutmuşum bugün yaptım sabah onu içiyorum sürekli sengözlerimebaksanab sonunda eski yumuşak ve rahat göbeğime kavuştum laelaelaelaelae

kıslar ogle yemegınde yedıkelrımı sayıyorum : bı kase ıskembe corbası,bır porsıyon fırın kofte sonrasında bı kase sütlaçç :çok üzgünüm: dışarda yemek yedık bı kac kısı.en uygun bunları buldm bır de 20 gunder resmen actımmmm yanıı. ayda bır keredn bır sye olmaz dedım ve yedım kendımı şişte hıssetmıyorum.aksam bıse yemıycem....kılo olrk donmez bana dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

luna canın bişeyler atıştırmak istiyosa elma ve yoğurt ye flyyy'ın dedği gibi. çok tok tutuyor. hemde kalorisi düşük.

bide su iç susamasan bile iç o da şişiriyor...

Sağol pırlantacığım içmeye başladım.Şu an koca bir bardak var elimde..İyi ki varsınız yaa...:1hug:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Emre yapmış bile plan projeyi, dedim tam 4 hafta sonu hep seninle çıkıyoruz bi yerlere, arkadaşlarım bozuk atıo cumartesi onlarlayım kötükedihüso
biraz bozuldu ama napiim, cumartesi kıslarla falcıya gidios :jeyyar: sonra arkadaşıma gelinlik bakıcaz -tatlicadiarzu-
pazar günü sevgülümlen gezcem

harikasın sen tatlım benim :lepi:

yok canım öyle ay da yılda bir yaptığın kaçamakdan bişeycik olmaz sengözlerimebaksanab

kesin nazar etmişler sana lunammmm du hemen takalım nazarlığını tutututu maşşalaah sanaaa a.s. Şeniz

detoks için komposto tarfini aldım uyuzlardan
4-5 adet kabuklu yeşil elma, 4 adet kabuk tarçin, 1 avuç kuru üzüm (tencerenin altını kapatmadan hemen önce konulcak) 4-5 tane tane karanfil, bir malzemelerin üzerine 300 ml su ekleyip kaynatıp blenderdan geçirilip ılık olarak yenilmesi gerekiyor muş
Çilek kompostosu yaklaşık 500gr. çilek yapılıyor muş ve yine aynı malzelemerle. yanlız bana suyu fazla gibi geldi. Pazartesi günü denicem.
Lahana ve kabak çorbasını da normal nette yazan tarife göre hazılıyorlar mış bitane buldum. Hacer de vermişti galiba
-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

Oh ne güzel rahatlamışsın,gözün aydın.:teytey:

Akşamı hafif geçirmeyi başarırsan kesinlikle zararı olmaz bence yediklerinin..Toplu olarak yemeğe çıkmak rejimin en büyük tehlikesi zaten.
Biz de pazar günü Riva taraflarına davetliyiz.Şu kendin pişir kendin ye olayı var ya..Vallahi samimiyetle söylüyorum hiçç gitmek istemiyorum..:1no2:benneyaptımki

kesin nazar etmişler sana lunammmm du hemen takalım nazarlığını tutututu maşşalaah sanaaa a.s. Şeniz

Teşekkürler canımcım.Siz varken bana kimse birşey yapamaz..Vallahi toparladım kendimi,ölü gibiydim pcnin başına oturduğumda,şimdi bomba gibi hissediyorum kendimi...kk bu işte...:enbuyukkk:

sizi çokkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ

Canım canım yaaaa inan çok üzüldüm allah kahretsin nasıl kullanıyorlar insanları yaaa..
Ama paraya çok ihtiyacın varsa yazın evde oturmak yerine sigorta yaptırmasanda çalışırsın iş buluncada anında kaçarsın ?

Çok sağol sevgili latinsugar...

Vallahi bence ÜSTÜN BAŞARI MADALYASI'nı çoktan hakettin:hooray:..Bu topik seni yaptığın hizmetlerle asla unutmayacak canıma.s....(Ay kızlara uyuz demene de çok güldüm..Sen çok yaşa emi:roflol:)kaydirigubbakcemile3

oyy oyy aglama kıyamız biz sanaaa canuuumm üzme kendini herşey olcagına varır hayırlısı olsun bulursun elbette iş sadece biraz sabırlı ol tamammı taklım:teselli:

canım yaa üzülme bende çok uzun süre işsiz kaldım sonra şuan çalıştığım işe geçen sene mayısta başladım ve maaş ne kadar biliyomusun 250tl sigorta yok yemek yok hiç bişi yok sonra acıdılarda 300yaptılar 2ay sonra hala 300alıyorum 3ay sonra sigorta olcaktı ama durumumuz yok sigorta yapamıcaz istersen çıkabilirsin dediler ama evlencem ihtiyacım var diye kabul etmiştim zaten işi oyüzden devam ettim bide tezrübe oluyo evde oturunca kimse vermiyo bu parayı :çok üzgünüm: istersen bi dene hem sıkılmassın hemde harçlığın olur:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…