Aslında sorun psikolojik,bunu adım gibi biliyorum.Aç değilim ama beynim bana muhalefet yapıyor gibi.
Kesinlikle deneyeceğim o dereotu-su olayını.Çok sağol ayçacım..
Arkadaşlar bugün müthiş motivasyonsuzum..(nasıl bir kelimeyse).Karnım hep aç.Dün akşam arkadaşlarla yemekteydik,gerçi ben ızgara köfte yedim ama biraz beyaz ekmeyi(daha doğrusu pideyi) fazla kaçırdım maalesef.Dün geceden beri pişmanlıktan kendi kendimi yiyorum.senağlama
Bu sabah çok hafif,hatta siyah çay delisi olan ben,yeşil çayla kahvaltı yaptım.Biraz ortalığı toparlayayım dedim,yok elim kolum kalkmıyor,bıraktım.Bir dilim karpuzla,biraz yeşil erik yedim.Baktım hala açım,iştahım kesilsin diye şimdi ikisi bir arada nescafe içiyorum..senağlama
Gözümün önünden gül böreği resimleri uçuşuyor...Offf kendimi çokkk mutsuz ve aç hissediyorum..senağlama
Aslında sorun psikolojik,bunu adım gibi biliyorum.Aç değilim ama beynim bana muhalefet yapıyor gibi.
Kesinlikle deneyeceğim o dereotu-su olayını.Çok sağol ayçacım..
İstenen herhangi iki öğünde yenebiliyor sanırım ama bence bu öğünlerden biri kesinlikle akşam olmalı.Gündüz ne yersen ye,akşam ne kadar boş mideyle yatağa girilirse o kadar iyi kilo veriliyor çünkükaydirigubbakcemile2..
İyi şanslar evlibarklı,herşey gönlünce olsun ama şu pazar günü konusunda beklentini çok yükseltme olur mu?Çünkü dersanelerin en yoğun olduğu günler C.tesi ve pazar günleridir,tecrübeyle sabittir...Allah gene de gönlüne göre versin..:enbuyukkk:
:roflol::Saruboceq: AMİN..
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım, dünden beri bir yoğunluk aldı başını gibiyor
sizin güzel hatırınıza bugün schnitzel ve salata yedim
sabah da bir dilim çavdar ekmeği yemiştim.
Akşam da biraz işim var, eve gidince hazır çorba yiyip uzanmayı düşünüyorum
hafta sonu gezicem çünküüü
Arkadaşlar bugün müthiş motivasyonsuzum..(nasıl bir kelimeyse).Karnım hep aç.Dün akşam arkadaşlarla yemekteydik,gerçi ben ızgara köfte yedim ama biraz beyaz ekmeyi(daha doğrusu pideyi) fazla kaçırdım maalesef.Dün geceden beri pişmanlıktan kendi kendimi yiyorum.senağlama
Bu sabah çok hafif,hatta siyah çay delisi olan ben,yeşil çayla kahvaltı yaptım.Biraz ortalığı toparlayayım dedim,yok elim kolum kalkmıyor,bıraktım.Bir dilim karpuzla,biraz yeşil erik yedim.Baktım hala açım,iştahım kesilsin diye şimdi ikisi bir arada nescafe içiyorum..senağlama
Gözümün önünden gül böreği resimleri uçuşuyor...Offf kendimi çokkk mutsuz ve aç hissediyorum..senağlama
bencede canım bi hep beraber geçelim a.s
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok güzel bi dua olmuş kaydirigubbakcemile3
saracım ben dayanamadım öğlen eve g,derken aldım kflakesimi sitesini incelemiştim nasıl hazırlandığına bi baktım ben sütlü şeyleri çok sevmiyorum ama tadı çok lezzetli geldi ama bidahaki öğünde oda yarın olcak sütü daha az koyucam sütü sade içemiyorum ben illaki içine nesguik koymam lasım küccükken annem öle alıştırmış napimbakalım iki hafta sonra bi etkisini görcezmi birde max yedim bitanecik canım çok tatlı istiyodu napim evlibarklıcığımın sözünü dinledim kaydirigubbakcemile3
evettt öğlen yemeğinden geldim.. Bir kase domates çorbası içtim sadece. Üstünede soda limon içtim.. Kahvaltıdaki ayuluuumu telafi etmiş oldum sanırsam.. Umarım..kaydirigubbakcemile3
Dondurma yiyesim de var dı ama ben kendimi tuttum ve almadım.. ama günün ilerleyen saatlerinde ne olur bilemem...kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
ben şimdi akşama kocacıgıma bool kalorilikötükedihüsoyemekler hazırlamaya gidiyorum:jeyyar::jeyyar: ara ara bakarım size..mucx
Yazık sana kıyamamm... Ne ye biliyormusun Lunam.. Elmayı doğra üstüne yoğurt koy karıştır ye.. Hem çok güzel oluyo.. Hemde tok tutuyo..cokacimcoook
evettt öğlen yemeğinden geldim.. Bir kase domates çorbası içtim sadece. Üstünede soda limon içtim.. Kahvaltıdaki ayuluuumu telafi etmiş oldum sanırsam.. Umarım..kaydirigubbakcemile3
Dondurma yiyesim de var dı ama ben kendimi tuttum ve almadım.. ama günün ilerleyen saatlerinde ne olur bilemem...kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
ben şimdi akşama kocacıgıma bool kalorilikötükedihüsoyemekler hazırlamaya gidiyorum:jeyyar::jeyyar: ara ara bakarım size..mucx
bişey degil canım bildiklerimizi paylaşmazsak olurmu hiç:1hug: kesinlikle dene ben yapıyorum iştahım acık oldugu zamanlar yani her akşamcokacimcoookbayagı etkili yemegi istegi coook azalıyo yanialkisalkisalkis
ayyy aynı ben yoksam sendemi regl oldun veya olcan :roflol:
luna canın bişeyler atıştırmak istiyosa elma ve yoğurt ye flyyy'ın dedği gibi. çok tok tutuyor. hemde kalorisi düşük.
bide su iç susamasan bile iç o da şişiriyor...
kesinlikle katılıyorum canım akşam yemeklerinde ve sabah kahvaltısında yiycem tahıl ve vitamin konusundada iyi sanki işe yarar gibime geliyo 2 hafta deneyeceğim.sitesine baktım bununla 1 ayda 6 kilo veren ve hiiç geri almayan aplalar var yaa 3-4 hafta deneyeceğim fiyatıda çok uygun tadıda güselll cokacimcoook
kimle gescen diye sormiim dimi taklımm :jeyyar:
ayyy aynı ben yoksam sendemi regl oldun veya olcan :roflol:
tatlım sende içine 1 tatlı kaşığıcık nesquik koy dün kızlardan bana izin çıktı nesquik konusunda benimde en büyük hastalığım nesquikli süt :içelim: bayılıyorummmm sositososito
ben yedim valla hemde ne yemek 5 dakkada bitirdim çok öslemişimmm sırnaşık şey
yine söylüyorum hep söylicemmm yaşasın kötülüüük kötükedihüso yaşasın kadın dayanışması dibine kadar arkandayımmm kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis sonunda şişkinliğim geçiyoooo yaşasınnnn hem regl oldum rahatladım hemde benim hazırladığım hani çok otlu çay vardıya onu kaç gündür içmiyodum onunda ödem atıcı olduğunu unutmuşum bugün yaptım sabah onu içiyorum sürekli sengözlerimebaksanab sonunda eski yumuşak ve rahat göbeğime kavuştum laelaelaelaelae
kıslar ogle yemegınde yedıkelrımı sayıyorum : bı kase ıskembe corbası,bır porsıyon fırın kofte sonrasında bı kase sütlaçç :çok üzgünüm: dışarda yemek yedık bı kac kısı.en uygun bunları buldm bır de 20 gunder resmen actımmmm yanıı. ayda bır keredn bır sye olmaz dedım ve yedım kendımı şişte hıssetmıyorum.aksam bıse yemıycem....kılo olrk donmez bana dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ühüüüü sevgili flyyycım,yaklaşık iki aydır rejimdeyim hiç kendimi böyle kötü hissettiğim gün olmamıştı.
Dün öğlen bile komşumun balkonunda hatunlar kurabiye-çay keyfi yapıyorlardı.Ben de uğradım yanlarına o kadar ısrar ettiler gene de ağzıma sürmedim kurabiyelerden..Aaa bak şimdi düşünüyorum..BUNLAR BANA NAZAR ETTİ GALİBA...klava:
Bu arada verdiğin tarifin çok metini duymuştum gene sizden ama hiç deneyememiştim.Yalnız biraz önce içtiğim nescafe bayağı iyi geldi bana,iştahım biraz kapandı gibi..Yoğurtlu-elma tarifini de diğer öğünde denerim artık canımcım,yorumumu da paylaşırım sizinle..kaydirigubbakcemile3a.s.
Max çubuk sanırım 125cl.gibi...Ondan al bari (Keserse tabiii)...Bu arada açım ya.Yerim senin o ayuuuluğunuuuu..kaydirigubbakcemile3
Seni ceyarrr...:jeyyar:
alkisalkisalkis sonunda şişkinliğim geçiyoooo yaşasınnnn hem regl oldum rahatladım hemde benim hazırladığım hani çok otlu çay vardıya onu kaç gündür içmiyodum onunda ödem atıcı olduğunu unutmuşum bugün yaptım sabah onu içiyorum sürekli sengözlerimebaksanab sonunda eski yumuşak ve rahat göbeğime kavuştum laelaelaelaelae
kıslar ogle yemegınde yedıkelrımı sayıyorum : bı kase ıskembe corbası,bır porsıyon fırın kofte sonrasında bı kase sütlaçç :çok üzgünüm: dışarda yemek yedık bı kac kısı.en uygun bunları buldm bır de 20 gunder resmen actımmmm yanıı. ayda bır keredn bır sye olmaz dedım ve yedım kendımı şişte hıssetmıyorum.aksam bıse yemıycem....kılo olrk donmez bana dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kesin nazar etmişler sana lunammmm du hemen takalım nazarlığınıtutututu maşşalaah sanaaa a.s. Şeniz
kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
detoks için komposto tarfini aldım uyuzlardan
4-5 adet kabuklu yeşil elma, 4 adet kabuk tarçin, 1 avuç kuru üzüm (tencerenin altını kapatmadan hemen önce konulcak) 4-5 tane tane karanfil, bir malzemelerin üzerine 300 ml su ekleyip kaynatıp blenderdan geçirilip ılık olarak yenilmesi gerekiyor muş
Çilek kompostosu yaklaşık 500gr. çilek yapılıyor muş ve yine aynı malzelemerle. yanlız bana suyu fazla gibi geldi. Pazartesi günü denicem.
Lahana ve kabak çorbasını da normal nette yazan tarife göre hazılıyorlar mış bitane buldum. Hacer de vermişti galiba
-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?