60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlarr,

Ya ben bu sabah çok kaçırdım yaa.. Bissürü simit yedim.. Ne kadar bilmiyorum yani.. Neyse öğlen yemiicem artık.. Öğlen yerine dondurma yiyim diyorum.. :roflol: ama max çıbık..

olsun cicişim saat erken bişeycikler olmaz
kaydirigubbakcemile2

canım bende sördüm onu ama yeni aldığım için almadım.benim eşimin sigortası ödenemiyor mesela özel durumlardan ama parasını patronu veriyor.bizde anca o parayı kenara atıyoruz cicişim.psrs biriktirmek çok önemli hele biz ev sahibi olmayı çok istiyoruz.

saol cicişim Şeniz darısı hepimizin başınaaaa hihoyyyt a.s.

tebrik ederim canım alkisalkisalkis .daha vermeyi düşünüyor musun

cicişim bence bu saatlerde dondurma yiyebilirsin akşama kadar o erir.yoksa akşam tatlıya saldırabilirsin, bende öyle oluyo çünkü

benim canım tatlı istediği zaman cofleksin çikolatalı olanı var ya ondan yiyorum bir kase ya ara öğün olarak yada öğle yemeği olarak. çokta güzel oluyor. istersen deniyebilirsin.

sağol cicişler demin dışarı kadar çıktım gözüm magnumlara takıldı hemen kaçtım ordan kaydirigubbakcemile3 ama öğlen yemeğinde küçük masum bir maxtan bişicik olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3 cofleksi hiç denemedim canım ben öle sütle karışıtırılıp yenen gevrek tarzı şeyleri yiyemiyorum tiksindim :1no2: geçen sene etiformun müslisini aldım sütle yada yoğurtla karıştırıp yiyordum ozaman nefret ettim öle şeylerden gerçi bu çikolatalı yaa belki severim. bide reklamlarda çıkıyo ya hani günde iki öğün yiyin forma girin kflakes falan acaba işe yararmı diyorum olmadı zorla yerim yeterki zayıflıyım:jeyyar:

ideal kilomu bile geçtim vay bealkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. maşşallahhh canım sana.darısı bizim başımıza :1rolleyes:

canımcım balbademimin iletisini kaçırmışım galiba.halam almıştı ondan fulyamın dediği gibi çok rahatsızmış bide hani o termal tuz dedikleri şey varya çoook fazla insanda allerjik reaksiyona yol açmış halamda dahil.ve 2 ay sabırla kullandı ama 1 cm bile incelme olmadı halamda ama siz bilirsiniz tabii :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3 en güzelini yapıyosun tatlım kaydirigubbakcemile3

aynı göbek olayı bendede var canım açken hiiç bişey yok su içsem göbek çıkıveriyo hemen termal şortla ilgilide yukarda yazdım canım.. :1hug:

vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper

harikasınnn a.s.

Günaydın canlarımmmmmmmmmmm :sm_cool:

günaydın tatlımmm Şeniz

tebrik ederim canım alkisalkisalkis .daha vermeyi düşünüyor musun

cicişim bence bu saatlerde dondurma yiyebilirsin akşama kadar o erir.yoksa akşam tatlıya saldırabilirsin, bende öyle oluyo çünkü

ben şimdi bitirdim daha dondurmamı :))) :jeyyar:

Merhaba kızlarr,

Ya ben bu sabah çok kaçırdım yaa.. Bissürü simit yedim.. Ne kadar bilmiyorum yani.. Neyse öğlen yemiicem artık.. Öğlen yerine dondurma yiyim diyorum.. :roflol: ama max çıbık..

valla beni max cıbık gözümü bile doyurmadı kornet aldım yedimm cokacimcoook

aynı olayı bekarken yapıyodum bende canım ama evlendikten sonra hiiç bişey biriktiremedim çünkü kocam 5 lirada kalsa bankaya atıyo hemen
veeee sabah yediklerin konusunda biraz az yemişsin ama iyi bi başlangıç tatlımmm Şeniz

ya ben çok seviyorum aslında onları ama 2 öğün derken nasıl öğünlerde yemek lazım anlayamadım aslında bi hafta denemek lazım sabah ve akşam öğünlerinde kflaks öğlen güzel bi sebze aralardada meyve salatalık falan :jeyyar: güzel gözüktü gözüme yaa haftaya yapsammı acaba??

vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper

Tebrik ederim
gerçekten süpersin maşallah canım

kıyamam sanaa regl öncesi mutsuzluk bende de çok oluyor... Oyalamaya çalış kendini bişiilerle.. Aslında en mutlu günlerini yaşıyorsun onu düşün bak..a.s.

Evet bir kaç kilo sonra bende çıkar kesin.. Bayılıyorum çıkınca valla.. kaydirigubbakcemile3

Evet canım terletiyo ama çok bi faydasını görmedim ben açıkcası..

canım zate vazgeçtim almaktan hem çok olumsuz yorum var hemde zaten ben sabah tembellik yapmayıp evden çıkıp 1saat yürüsem vericem kilo kaydirigubbakcemile3 hemide bedeva kaydirigubbakcemile3 kendime söz veriyorum kesin sabah kalkcam yürücem diye nerdeee ama artık kaçış yolu yok düğüne az kaldı aldımda bikiniyi hayatta bu göbişle o bikini güzel durmaz gerekirse yemin etcem sabahları yürümek için ozaman korkarda kalkarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bide şu para biriktirme konusuna gelince bende çok ii para biriktirirdim ve çok güzel harcardım amma şimdi evlendikten sonra ne olur bilmem benim kociciş adayımda bu konularda acayip pinti olabiliyo kaydirigubbakcemile3 evlendikten sonra çok sıkmamız lasım ev almamız lasım diye geziniyo bakalım ozaman ne olcak delikafadulden

yaa kızlar benmkiyle iddaya girmiştik ya adam yiyo yiyo yine kilo veriyo sadece ekmegi az yiyo deli olcem yaaben o kadar dikkat et ediyo ot çöp elma sirkesi ne bulsam içiyom sabah tartıldık o 88.80 cıktı ben 64 60senağlamaama hain planlarım var akşama tatlı yapcamkötükedihüsoben sevmiyorum tatlı ama o dayanamaz yer kesin sengözlerimebaksanabkazanmak için herşeyi yapcam:çok üzgünüm:

ewet canım en mutlu günlerim bunu düşüniyim bari yoksa kendimi yemeğe vurcam kaydirigubbakcemile3 zate bi haftadır yemek yiyorum sadece sabah çok ii başlıyorum akşama ohh tatlılar tuzlular öle gidiyo sabah tartıya çıkıyım dedim korka korka çıktım 65,6 olmuşum kesin dedim 66-67 oldum ben Allahtan okadar olmamış gramları pek takmıyorum çabuk veriyorum onları pazara kadar ben onu yine 65 yaparım hihoyyyt

aynı olayı bekarken yapıyodum bende canım ama evlendikten sonra hiiç bişey biriktiremedim çünkü kocam 5 lirada kalsa bankaya atıyo hemen :kızgın: veeee sabah yediklerin konusunda biraz az yemişsin ama iyi bi başlangıç tatlımmm Şeniz[/QUOTE .!.:
Canım Saracım çok sağol. İsveç Diyeti bozdu beni sanırım istesemde yiyemiyorum şuanda öğlen küçük sandviç yaptım evden onu yiycem. İkindi de 100 gr yogurt ?

hahahayyttt. kadınlardan korkucan diye boşa demiyolar. yap şekerim yap. onlara mustahak :)) ya erkeklerin metebolizması daha iyi çalışıyor bizden. yediklerini daha çabuk yakıyorlar doğaları gereği işte örnek.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok güldüm sana yaa yinede birazda olsa vermişsin tebrikederim a.s.

saracım ben onu denedim 2 öğün doymadım ya :1shok:

bu arada rüyanı kendime yordum ya saracım farklı bir yerden görüşmeye çağırdılar bakalım 2.5 ta gitcem şimdi süsleniyorum

çok güzel bi plan kötükedihüso

canlarım desteginiz için çook teşekkürlerkaydirigubbakcemile5ya adam kilo milo takmazdı ben zayıflıyorum diye hasetinden eriyo heraldeklava:

canım ben karar verdim pazartesi başlıcam öğle ve akşam onu yicem sabah domates,salatalık, peynir falan ekmeksiz bi kahvaltı bide bi hafta deniyim ne kaybederimki herşeyi denedim zatekaydirigubbakcemile3
saracım ben onu denedim 2 öğün doymadım ya :1shok:

bu arada rüyanı kendime yordum ya saracım farklı bir yerden görüşmeye çağırdılar bakalım 2.5 ta gitcem şimdi süsleniyorum

canım çok sevindimmm inş. buseferki iş hayırlıdırda olur bütün iyi dileklerim ve dualarım seninle :1hug:

:roflol::roflol::roflol: Hahahaah süpersin ayça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…