Merhaba kızlarr,
Ya ben bu sabah çok kaçırdım yaa.. Bissürü simit yedim.. Ne kadar bilmiyorum yani..Neyse öğlen yemiicem artık.. Öğlen yerine dondurma yiyim diyorum.. :roflol: ama max çıbık..
Kızlar yine formunuzdasınız süperrr. Sabah yarım dilim ekmek çok azıcık peynir yedim. Nescafe içtim sade ve tek şekerli.. Okadan şimdi 2 tane salata yiycem aç değilim aslında.. Bu arada katalogta gördüm bugün Bim markette 120 tane calgonit 20 TL öğlen çıkıp onu alıcam. Haberiniz olsun. Bide eğer fırsatınız varsa her ay mutlaka 10-20 kenara para koyun çok işe yarıyo. O biriktirdiklerimle öğlen küçük altın alıcam.. Güzellerim benimmmm
selam kıslar 2 gündür giremiyordum cook yogunum bu aralar yazdıklarınıza göz atayım dedim sonra vazgectim coook yazmışınız-tatlicadiarzu-başım döndü ama EVLİBARKLInın kiloları şutladıgını okudum coook tebrik ederim seni cnm darısı tüm topiğin başına AMİİİİİİİİNNN:Saruboceq:
aslında iyi fikir ama benim hep gidiyo cebimde para olmasın yani.
tebrik ederim canım alkisalkisalkis .daha vermeyi düşünüyor musun
cicişim bence bu saatlerde dondurma yiyebilirsin akşama kadar o erir.yoksa akşam tatlıya saldırabilirsin, bende öyle oluyo çünkü
benim canım tatlı istediği zaman cofleksin çikolatalı olanı var ya ondan yiyorum bir kase ya ara öğün olarak yada öğle yemeği olarak. çokta güzel oluyor. istersen deniyebilirsin.
ideal kilomu bile geçtim vay bealkisalkisalkis
cicişler ben o kemikleri görmeden bu rejim bitmez sizde 50 olunca görürmüyüm onları şimdilik bağrımdaki kemiklerin hepsini görüyorum, ama ben bu kasıklardakileride görmek istiyommm kaydirigubbakcemile2
canım anneler kıyamaz böyle durumda en iyi durum ben yedim ofiste diyip az bişey yemek :jeyyar:
evet canım ağrı çekmekte kötü
canım bende onlardan almak istiyorum
geçen gün spora gittim 80 kilodan fazla bi kız geldi o tayttan giymiş başka bişey giymemiş millet yerlere yattı gülmekten:roflol:
ayy rejim yapsında kıskanayım ya. dünde takılıyorum bak ben yanında fidan gibi kaldım. senin göbek senden bi kaç dakka önce köşeyi dönüyor diye. Git gide oda takmaya başladı kilosunu. ohh olsun. :dance:
kaydirigubbakcemile3 canım çok güldüm bende okurken bazıları demiş sadece taytı giyip yürüyorum diye bide içine iç çamaşırı giymiyosun sanırım :1shok: ben alırsam eşofmanın altına giycem ama ya işe yaramaz bişise diye korkuyorum parama yazık olur göbeğim olmasa gayet güzel duruyorum açken hiç sorun yok göbek falan çıkmıyo ama birazcık bişi yiyim anında çıkıyor en iisi ben sürekli aç durayımkaydirigubbakcemile3
vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper
kıslar günaydınn :) termalsauna şortları inceliyodum başka bi topicte o yüzden geç kaldımkimi işe yarıyo demiş kimide yaramıyo :1shok: bölgesel kilolar için iyiymiş kalça ve göbek problemi olanlar için incelme sağlıyormuş alıp almamak arasında kaldım benim göbek problemim var çünkü aranızda kullanan varmı?
Günaydın canlarımmmmmmmmmmm :sm_cool:
tebrik ederim canım alkisalkisalkis .daha vermeyi düşünüyor musun
cicişim bence bu saatlerde dondurma yiyebilirsin akşama kadar o erir.yoksa akşam tatlıya saldırabilirsin, bende öyle oluyo çünkü
Merhaba kızlarr,
Ya ben bu sabah çok kaçırdım yaa.. Bissürü simit yedim.. Ne kadar bilmiyorum yani..Neyse öğlen yemiicem artık.. Öğlen yerine dondurma yiyim diyorum.. :roflol: ama max çıbık..
Kızlar yine formunuzdasınız süperrr. Sabah yarım dilim ekmek çok azıcık peynir yedim. Nescafe içtim sade ve tek şekerli.. Okadan şimdi 2 tane salata yiycem aç değilim aslında.. Bu arada katalogta gördüm bugün Bim markette 120 tane calgonit 20 TL öğlen çıkıp onu alıcam. Haberiniz olsun. Bide eğer fırsatınız varsa her ay mutlaka 10-20 kenara para koyun çok işe yarıyo. O biriktirdiklerimle öğlen küçük altın alıcam.. Güzellerim benimmmm
sağol cicişler demin dışarı kadar çıktım gözüm magnumlara takıldı hemen kaçtım ordan kaydirigubbakcemile3 ama öğlen yemeğinde küçük masum bir maxtan bişicik olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3 cofleksi hiç denemedim canım ben öle sütle karışıtırılıp yenen gevrek tarzı şeyleri yiyemiyorum tiksindim :1no2: geçen sene etiformun müslisini aldım sütle yada yoğurtla karıştırıp yiyordum ozaman nefret ettim öle şeylerden gerçi bu çikolatalı yaa belki severim. bide reklamlarda çıkıyo ya hani günde iki öğün yiyin forma girin kflakes falan acaba işe yararmı diyorum olmadı zorla yerim yeterki zayıflıyım:jeyyar:
vvveeeeeeee ben geldim 1.200 vermiş olarak süper gidiyo ya valla kendim bile inanamaz oldum kendime tam tamına 70 den 58.800 e tüştüm süperim ben süper
hadi yaa çok sağol canım ciddi ciddi düşünüyodum almayı gerçi ben spor yapsam vercem ama okadar tembelimkiii ben verdiğim 7 kiloyu hiç spor yapmadan verdim ama durdubu haftada okadar açımki sürekli yiyorum adet olcam bide bi kaç gün sonra canım sürekli tatlı istiyo :jeyyar: çok sinirliyim bide umutsuzum :çok üzgünüm:
bende öyle giyerim ya öbür türlü dışarda çok kötü bi görüntü herkes bakıp gülüyor
cicişim bitek sen ve ben seviyoruz galiba,senin göbek sorunun olmadığı için senin o kemikleri görmen daha kolay
o tayt daha çok terletmiyor mu ciciş :1shok:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.maşşallahhh canım sana.darısı bizim başımıza :1rolleyes:
canımcım balbademimin iletisini kaçırmışım galiba.halam almıştı ondan fulyamın dediği gibi çok rahatsızmış bide hani o termal tuz dedikleri şey varya çoook fazla insanda allerjik reaksiyona yol açmış halamda dahil.ve 2 ay sabırla kullandı ama 1 cm bile incelme olmadı halamda ama siz bilirsiniz tabii :sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 en güzelini yapıyosun tatlım kaydirigubbakcemile3
aynı göbek olayı bendede var canım açken hiiç bişey yok su içsem göbek çıkıveriyo hementermal şortla ilgilide yukarda yazdım canım.. :1hug:
harikasınnn a.s.
günaydın tatlımmm Şeniz
ben şimdi bitirdim daha dondurmamı :))) :jeyyar:
valla beni max cıbık gözümü bile doyurmadı kornet aldım yedimm cokacimcoook
aynı olayı bekarken yapıyodum bende canım ama evlendikten sonra hiiç bişey biriktiremedim çünkü kocam 5 lirada kalsa bankaya atıyo hemen
veeee sabah yediklerin konusunda biraz az yemişsin ama iyi bi başlangıç tatlımmm Şeniz
Kumbara al canımın içi. Şu teneke olup açamadıklarından. Herşey 1 milyoncularda var.
Tebrik ederim
gerçekten süpersin maşallah canım
kıyamam sanaa regl öncesi mutsuzluk bende de çok oluyor... Oyalamaya çalış kendini bişiilerle.. Aslında en mutlu günlerini yaşıyorsun onu düşün bak..a.s.
Evet bir kaç kilo sonra bende çıkar kesin.. Bayılıyorum çıkınca valla.. kaydirigubbakcemile3
Evet canım terletiyo ama çok bi faydasını görmedim ben açıkcası..
aynı olayı bekarken yapıyodum bende canım ama evlendikten sonra hiiç bişey biriktiremedim çünkü kocam 5 lirada kalsa bankaya atıyo hemen :kızgın: veeee sabah yediklerin konusunda biraz az yemişsin ama iyi bi başlangıç tatlımmm Şeniz[/QUOTE .!.:Canım Saracım çok sağol. İsveç Diyeti bozdu beni sanırım istesemde yiyemiyorum şuanda öğlen küçük sandviç yaptım evden onu yiycem. İkindi de 100 gr yogurt ?
yaa kızlar benmkiyle iddaya girmiştik ya adam yiyo yiyo yine kilo veriyo sadece ekmegi az yiyo deli olcem yaaben o kadar dikkat et ediyo ot çöp elma sirkesi ne bulsam içiyom sabah tartıldık o 88.80 cıktı ben 64 60senağlamaama hain planlarım var akşama tatlı yapcamkötükedihüsoben sevmiyorum tatlı ama o dayanamaz yer kesin sengözlerimebaksanabkazanmak için herşeyi yapcam:çok üzgünüm:
yaa kızlar benmkiyle iddaya girmiştik ya adam yiyo yiyo yine kilo veriyo sadece ekmegi az yiyo deli olcem yaaben o kadar dikkat et ediyo ot çöp elma sirkesi ne bulsam içiyom sabah tartıldık o 88.80 cıktı ben 64 60senağlamaama hain planlarım var akşama tatlı yapcamkötükedihüsoben sevmiyorum tatlı ama o dayanamaz yer kesin sengözlerimebaksanabkazanmak için herşeyi yapcam:çok üzgünüm:
ya ben çok seviyorum aslında onları ama 2 öğün derken nasıl öğünlerde yemek lazım anlayamadım aslında bi hafta denemek lazım sabah ve akşam öğünlerinde kflaks öğlen güzel bi sebze aralardada meyve salatalık falan :jeyyar: güzel gözüktü gözüme yaa haftaya yapsammı acaba??
canım ben karar verdim pazartesi başlıcam öğle ve akşam onu yicem sabah domates,salatalık, peynir falan ekmeksiz bi kahvaltı bide bi hafta deniyim ne kaybederimki herşeyi denedim zatekaydirigubbakcemile3ya ben çok seviyorum aslında onları ama 2 öğün derken nasıl öğünlerde yemek lazım anlayamadım aslında bi hafta denemek lazım sabah ve akşam öğünlerinde kflaks öğlen güzel bi sebze aralardada meyve salatalık falan :jeyyar: güzel gözüktü gözüme yaa haftaya yapsammı acaba??
saracım ben onu denedim 2 öğün doymadım ya :1shok:
bu arada rüyanı kendime yordum ya saracım farklı bir yerden görüşmeye çağırdılar bakalım 2.5 ta gitcem şimdi süsleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?