göbişim yüzündün hiçbirşeyimi giyemiyorum.arkidişler ne etcem. 2 kat oluyooo. Herkes dalga geçiyooo yaaaa.
yaa kızlar benmkiyle iddaya girmiştik ya adam yiyo yiyo yine kilo veriyo sadece ekmegi az yiyo deli olcem yaaben o kadar dikkat et ediyo ot çöp elma sirkesi ne bulsam içiyom sabah tartıldık o 88.80 cıktı ben 64 60senağlamaama hain planlarım var akşama tatlı yapcamkötükedihüsoben sevmiyorum tatlı ama o dayanamaz yer kesin sengözlerimebaksanabkazanmak için herşeyi yapcam:çok üzgünüm:
Canım Saracım çok sağol. İsveç Diyeti bozdu beni sanırım istesemde yiyemiyorum şuanda öğlen küçük sandviç yaptım evden onu yiycem. İkindi de 100 gr yogurt ?
saracım ben onu denedim 2 öğün doymadım ya :1shok:
bu arada rüyanı kendime yordum ya saracım farklı bir yerden görüşmeye çağırdılar bakalım 2.5 ta gitcem şimdi süsleniyorum
çok güzel bi plan kötükedihüso
canlarım desteginiz için çook teşekkürlerkaydirigubbakcemile5ya adam kilo milo takmazdı ben zayıflıyorum diye hasetinden eriyo heraldeklava:
canım ben karar verdim pazartesi başlıcam öğle ve akşam onu yicem sabah domates,salatalık, peynir falan ekmeksiz bi kahvaltı bide bi hafta deniyim ne kaybederimki herşeyi denedim zatekaydirigubbakcemile3
canım k-flaks sayfasınıda incele bende başlıyorum pazartesi günü 2 hafta denemekte fayda var bide ben çok güzel doyuyorum onunla aralardada meyve falan güzel olabilir cokacimcoook
canım çok sevindimmm inş. buseferki iş hayırlıdırda olur bütün iyi dileklerim ve dualarım seninle :1hug:
Bende kilo çizelgesi istiyooooommmmm lütfen.Nasıl yapcammmm,beni duyan yokmuuuuuu?
Bende kilo çizelgesi istiyooooommmmm lütfen.Nasıl yapcammmm,beni duyan yokmuuuuuu?
canım ben karar verdim pazartesi başlıcam öğle ve akşam onu yicem sabah domates,salatalık, peynir falan ekmeksiz bi kahvaltı bide bi hafta deniyim ne kaybederimki herşeyi denedim zatekaydirigubbakcemile3
canım çok sevindimmm inş. buseferki iş hayırlıdırda olur bütün iyi dileklerim ve dualarım seninle :1hug:
Evlibarklıcım hakkında hayırlı olsun inşallah gönlünce bi iş bulursun. Dua edicem senin için
yaşasın kötülüüüükkk devam et tatlım arkandayız kaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş olcak tatlım böyle devam edersen emin ol çok daha güzel ve sağlıklı olcaksın Şeniz
kuzuuuummmm çok sevindim güzelce dua et güzel güzel giyin git bakalım Allahım hakkında hayırlısını versin canım kalbimiz seninle :Saruboceq:
erkek milleti değilmi hepsi böyle hemencik zayıflıyolar
kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için, saracım sempatik kız olmak için elbise giycem umarım olurum lülülülülülü
gelince size yorumları söylerim kızlar bu arada gideceğim dershanenin eski müdürü şimdi tuzla milli eğitim müdürü olmuş ve eşimin arkadaşının dayısı onu bile aradık torpil için.bakalım ne olcak en önemlisi pazar günü izin yapmak dershanelerde pek pazar izin olmuyor ama bende pazar izin yapmam lazım.kısmet bakalım...ben kaçıyorum kızlar süsleniyim biraz daha kendinize iyi bakın Şeniz
kıslar topiğimizin cuma duasının yazıyom şinci ALLAHIM60-69 topiğindekiler 50-59 a gitsinlerde geri gelmesinler inşallah AMİİİN:Saruboceq:kocişler kilo alsında veremesin inşallahAMİİİNNN:Saruboceq:sıkılaşmak isteyenler kaucuk gibi olsun inşallahhh:Saruboceq:kasık kemiği isteyenlerin 5 er cm.lik cıkıntılı kemikleri olur inşallahhAMİİİİNNN:Saruboceq:delikafadulden:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
ya ben çok seviyorum aslında onları ama 2 öğün derken nasıl öğünlerde yemek lazım anlayamadım aslında bi hafta denemek lazım sabah ve akşam öğünlerinde kflaks öğlen güzel bi sebze aralardada meyve salatalık falan :jeyyar: güzel gözüktü gözüme yaa haftaya yapsammı acaba??
kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için, saracım sempatik kız olmak için elbise giycem umarım olurum lülülülülülü
gelince size yorumları söylerim kızlar bu arada gideceğim dershanenin eski müdürü şimdi tuzla milli eğitim müdürü olmuş ve eşimin arkadaşının dayısı onu bile aradık torpil için.bakalım ne olcak en önemlisi pazar günü izin yapmak dershanelerde pek pazar izin olmuyor ama bende pazar izin yapmam lazım.kısmet bakalım...ben kaçıyorum kızlar süsleniyim biraz daha kendinize iyi bakın Şeniz
kıslar topiğimizin cuma duasının yazıyom şinci ALLAHIM60-69 topiğindekiler 50-59 a gitsinlerde geri gelmesinler inşallah AMİİİN:Saruboceq:kocişler kilo alsında veremesin inşallahAMİİİNNN:Saruboceq:sıkılaşmak isteyenler kaucuk gibi olsun inşallahhh:Saruboceq:kasık kemiği isteyenlerin 5 er cm.lik cıkıntılı kemikleri olur inşallahhAMİİİİNNN:Saruboceq:delikafadulden:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
bencede canım bi hep beraber geçelim a.saminnnn duana bayıldım tatlımmm kaydirigubbakcemile3 :roflol: ama bi bölümünü değiştirmek istiyorum biz bu topiğin bütün elemanları olarak ikinci 50-59 u açcaz hihoyyyt
Arkadaşlar bugün müthiş motivasyonsuzum..(nasıl bir kelimeyse).Karnım hep aç.Dün akşam arkadaşlarla yemekteydik,gerçi ben ızgara köfte yedim ama biraz beyaz ekmeyi(daha doğrusu pideyi) fazla kaçırdım maalesef.Dün geceden beri pişmanlıktan kendi kendimi yiyorum.senağlama
Bu sabah çok hafif,hatta siyah çay delisi olan ben,yeşil çayla kahvaltı yaptım.Biraz ortalığı toparlayayım dedim,yok elim kolum kalkmıyor,bıraktım.Bir dilim karpuzla,biraz yeşil erik yedim.Baktım hala açım,iştahım kesilsin diye şimdi ikisi bir arada nescafe içiyorum..senağlama
Gözümün önünden gül böreği resimleri uçuşuyor...Offf kendimi çokkk mutsuz ve aç hissediyorum..senağlama
Arkadaşlar bugün müthiş motivasyonsuzum..(nasıl bir kelimeyse).Karnım hep aç.Dün akşam arkadaşlarla yemekteydik,gerçi ben ızgara köfte yedim ama biraz beyaz ekmeyi(daha doğrusu pideyi) fazla kaçırdım maalesef.Dün geceden beri pişmanlıktan kendi kendimi yiyorum.senağlama
Bu sabah çok hafif,hatta siyah çay delisi olan ben,yeşil çayla kahvaltı yaptım.Biraz ortalığı toparlayayım dedim,yok elim kolum kalkmıyor,bıraktım.Bir dilim karpuzla,biraz yeşil erik yedim.Baktım hala açım,iştahım kesilsin diye şimdi ikisi bir arada nescafe içiyorum..senağlama
Gözümün önünden gül böreği resimleri uçuşuyor...Offf kendimi çokkk mutsuz ve aç hissediyorum..senağlama
yaa kızlar benmkiyle iddaya girmiştik ya adam yiyo yiyo yine kilo veriyo sadece ekmegi az yiyo deli olcem yaaben o kadar dikkat et ediyo ot çöp elma sirkesi ne bulsam içiyom sabah tartıldık o 88.80 cıktı ben 64 60senağlamaama hain planlarım var akşama tatlı yapcamkötükedihüsoben sevmiyorum tatlı ama o dayanamaz yer kesin sengözlerimebaksanabkazanmak için herşeyi yapcam:çok üzgünüm:
ewet canım en mutlu günlerim bunu düşüniyim bari yoksa kendimi yemeğe vurcam kaydirigubbakcemile3 zate bi haftadır yemek yiyorum sadece sabah çok ii başlıyorum akşama ohh tatlılar tuzlular öle gidiyo sabah tartıya çıkıyım dedim korka korka çıktım 65,6 olmuşum kesin dedim 66-67 oldum ben Allahtan okadar olmamış gramları pek takmıyorum çabuk veriyorum onları pazara kadar ben onu yine 65 yaparım hihoyyyt
saracım ben onu denedim 2 öğün doymadım ya :1shok:
bu arada rüyanı kendime yordum ya saracım farklı bir yerden görüşmeye çağırdılar bakalım 2.5 ta gitcem şimdi süsleniyorum
çok güzel bi plan kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3canlarım desteginiz için çook teşekkürlerkaydirigubbakcemile5ya adam kilo milo takmazdı ben zayıflıyorum diye hasetinden eriyo heraldeklava:
aminnnn duana bayıldım tatlımmm kaydirigubbakcemile3 :roflol: ama bi bölümünü değiştirmek istiyorum biz bu topiğin bütün elemanları olarak ikinci 50-59 u açcaz hihoyyyt
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım, dünden beri bir yoğunluk aldı başını gibiyor
sizin güzel hatırınıza bugün schnitzel ve salata yedim
sabah da bir dilim çavdar ekmeği yemiştim.
Akşam da biraz işim var, eve gidince hazır çorba yiyip uzanmayı düşünüyorum
hafta sonu gezicem çünküüü
canım sakınnnnnnn dün gecmiş gitmiş ayrıca ızgara yemişin bişeycik olmazyerimsenibenkendini kaybetme nefsine hakim ol kilocukları ver sonra yersin böregini tatlım:1no2:şimdi olmaz 1 tutam dereotu ye üzerine 2 bardak su iç 15 dakka sonra şişiyosun tatlımalkisalkisalkisbaktınki tutmadı bi salatalık ye ok canımsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?