60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşasın kötülüüüükkk devam et tatlım arkandayız kaydirigubbakcemile3

Canım Saracım çok sağol. İsveç Diyeti bozdu beni sanırım istesemde yiyemiyorum şuanda öğlen küçük sandviç yaptım evden onu yiycem. İkindi de 100 gr yogurt ?

yavaş yavaş olcak tatlım böyle devam edersen emin ol çok daha güzel ve sağlıklı olcaksın Şeniz

kuzuuuummmm çok sevindim güzelce dua et güzel güzel giyin git bakalım Allahım hakkında hayırlısını versin canım kalbimiz seninle :Saruboceq:

canlarım desteginiz için çook teşekkürlerkaydirigubbakcemile5ya adam kilo milo takmazdı ben zayıflıyorum diye hasetinden eriyo heraldeklava:

erkek milleti değilmi hepsi böyle hemencik zayıflıyolar

Evlibarklıcım hakkında hayırlı olsun inşallah gönlünce bi iş bulursun. Dua edicem senin için

kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için, saracım sempatik kız olmak için elbise giycem umarım olurum lülülülülülü
gelince size yorumları söylerim kızlar bu arada gideceğim dershanenin eski müdürü şimdi tuzla milli eğitim müdürü olmuş ve eşimin arkadaşının dayısı onu bile aradık torpil için.bakalım ne olcak en önemlisi pazar günü izin yapmak dershanelerde pek pazar izin olmuyor ama bende pazar izin yapmam lazım.kısmet bakalım...ben kaçıyorum kızlar süsleniyim biraz daha kendinize iyi bakın
Şeniz

hadi iyi şanslar. :)

kıslar topiğimizin cuma duasının yazıyom şinci ALLAHIM60-69 topiğindekiler 50-59 a gitsinlerde geri gelmesinler inşallah AMıııN:Saruboceq:kocişler kilo alsında veremesin inşallahAMıııNNN:Saruboceq:sıkılaşmak isteyenler kaucuk gibi olsun inşallahhh:Saruboceq:kasık kemiği isteyenlerin 5 er cm.lik cıkıntılı kemikleri olur inşallahhAMııııNNN:Saruboceq:delikafadulden:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

aminnnn duana bayıldım tatlımmm kaydirigubbakcemile3 :roflol: ama bi bölümünü değiştirmek istiyorum biz bu topiğin bütün elemanları olarak ikinci 50-59 u açcaz hihoyyyt

İstenen herhangi iki öğünde yenebiliyor sanırım ama bence bu öğünlerden biri kesinlikle akşam olmalı.Gündüz ne yersen ye,akşam ne kadar boş mideyle yatağa girilirse o kadar iyi kilo veriliyor çünkükaydirigubbakcemile2..

İyi şanslar evlibarklı,herşey gönlünce olsun ama şu pazar günü konusunda beklentini çok yükseltme olur mu?Çünkü dersanelerin en yoğun olduğu günler C.tesi ve pazar günleridir,tecrübeyle sabittir...Allah gene de gönlüne göre versin..:enbuyukkk:

:roflol::Saruboceq: AMİN..

yazdıklarınızın hepsini okuyamadım, dünden beri bir yoğunluk aldı başını gibiyor
sizin güzel hatırınıza bugün schnitzel ve salata yedim
sabah da bir dilim çavdar ekmeği yemiştim.
Akşam da biraz işim var, eve gidince hazır çorba yiyip uzanmayı düşünüyorum
hafta sonu gezicem çünküüü

Arkadaşlar bugün müthiş motivasyonsuzum..(nasıl bir kelimeyse).Karnım hep aç.Dün akşam arkadaşlarla yemekteydik,gerçi ben ızgara köfte yedim ama biraz beyaz ekmeyi(daha doğrusu pideyi) fazla kaçırdım maalesef.Dün geceden beri pişmanlıktan kendi kendimi yiyorum.senağlama

Bu sabah çok hafif,hatta siyah çay delisi olan ben,yeşil çayla kahvaltı yaptım.Biraz ortalığı toparlayayım dedim,yok elim kolum kalkmıyor,bıraktım.Bir dilim karpuzla,biraz yeşil erik yedim.Baktım hala açım,iştahım kesilsin diye şimdi ikisi bir arada nescafe içiyorum..senağlama

Gözümün önünden gül böreği resimleri uçuşuyor...Offf kendimi çokkk mutsuz ve aç hissediyorum..senağlama

aminnnn duana bayıldım tatlımmm kaydirigubbakcemile3 :roflol: ama bi bölümünü değiştirmek istiyorum biz bu topiğin bütün elemanları olarak ikinci 50-59 u açcaz hihoyyyt
bencede canım bi hep beraber geçelim a.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok güzel bi dua olmuş kaydirigubbakcemile3

saracım ben dayanamadım öğlen eve g,derken aldım kflakesimi sitesini incelemiştim nasıl hazırlandığına bi baktım ben sütlü şeyleri çok sevmiyorum ama tadı çok lezzetli geldi ama bidahaki öğünde oda yarın olcak sütü daha az koyucam sütü sade içemiyorum ben illaki içine nesguik koymam lasım küccükken annem öle alıştırmış napim bakalım iki hafta sonra bi etkisini görcezmi birde max yedim bitanecik canım çok tatlı istiyodu napim evlibarklıcığımın sözünü dinledim kaydirigubbakcemile3

canım sakınnnnnnn dün gecmiş gitmiş ayrıca ızgara yemişin bişeycik olmazyerimsenibenkendini kaybetme nefsine hakim ol kilocukları ver sonra yersin böregini tatlım:1no2:şimdi olmaz 1 tutam dereotu ye üzerine 2 bardak su iç 15 dakka sonra şişiyosun tatlımalkisalkisalkisbaktınki tutmadı bi salatalık ye ok canımsositososito

canım yaa seni çok iyi anlıyorum ben bi haftadır o açlıkla cebelleşiyorum Çok üzgünüm çoook yapcak bişi yok sanırım yemek yemeden önce dereotu yemek iştah kesiyomuş ben denemedim bi dene istersen:teselli:

Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

verirsin verirsin canım sen iyi olda. a.s.

Çok sevindim mervem yaa.. Hadi hayırlısı olsun.. Allah gönlüne göre verin işallah..:Saruboceq:

canlarım desteginiz için çook teşekkürlerkaydirigubbakcemile5ya adam kilo milo takmazdı ben zayıflıyorum diye hasetinden eriyo heraldeklava:
kaydirigubbakcemile3

Bende kilo çizelgesi istiyooooommmmm lütfen.Nasıl yapcammmm,beni duyan yokmuuuuuu?

Canım arkadaslarda onu anlatan bir link var dı ama.. :uhm:

:roflol: amin

Aynen öyleeeee.....

İyi olda gez tabi.. bende gezicem.. kaydirigubbakcemile3

Yazık sana kıyamamm... Ne ye biliyormusun Lunam.. Elmayı doğra üstüne yoğurt koy karıştır ye.. Hem çok güzel oluyo.. Hemde tok tutuyo..cokacimcoook

evettt öğlen yemeğinden geldim.. Bir kase domates çorbası içtim sadece. Üstünede soda limon içtim.. Kahvaltıdaki ayuluuumu telafi etmiş oldum sanırsam.. Umarım..kaydirigubbakcemile3

Dondurma yiyesim de var dı ama ben kendimi tuttum ve almadım.. ama günün ilerleyen saatlerinde ne olur bilemem...kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

Aslında sorun psikolojik,bunu adım gibi biliyorum.Aç değilim ama beynim bana muhalefet yapıyor gibi.

Kesinlikle deneyeceğim o dereotu-su olayını.Çok sağol ayçacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…