kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
Canım canım yaaaa inan çok üzüldüm allah kahretsin nasıl kullanıyorlar insanları yaaa..
Ama paraya çok ihtiyacın varsa yazın evde oturmak yerine sigorta yaptırmasanda çalışırsın iş buluncada anında kaçarsın ?
oyy oyy aglama kıyamız biz sanaaa canuuumm üzme kendini herşey olcagına varır hayırlısı olsun bulursun elbette iş sadece biraz sabırlı ol tamammı taklım:teselli:
canım yaa üzülmebende çok uzun süre işsiz kaldım sonra şuan çalıştığım işe geçen sene mayısta başladım ve maaş ne kadar biliyomusun 250tl sigorta yok yemek yok hiç bişi yok sonra acıdılarda 300yaptılar 2ay sonra hala 300alıyorum 3ay sonra sigorta olcaktı ama durumumuz yok sigorta yapamıcaz istersen çıkabilirsin dediler ama evlencem ihtiyacım var diye kabul etmiştim zaten işi oyüzden devam ettim bide tezrübe oluyo evde oturunca kimse vermiyo bu parayı :çok üzgünüm: istersen bi dene hem sıkılmassın hemde harçlığın olur:teselli:
Ah o kadar çok kötü laf geliyor ki ağzıma neyse...Alay eder gibi..Geçirseydin keşke ayakkabını kafasına.Tövbe tövbe...
amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor
Ühüüüü sevgili flyyycım,yaklaşık iki aydır rejimdeyim hiç kendimi böyle kötü hissettiğim gün olmamıştı.
Dün öğlen bile komşumun balkonunda hatunlar kurabiye-çay keyfi yapıyorlardı.Ben de uğradım yanlarına o kadar ısrar ettiler gene de ağzıma sürmedim kurabiyelerden..Aaa bak şimdi düşünüyorum..BUNLAR BANA NAZAR ETTİ GALİBA...klava:
Bu arada verdiğin tarifin çok metini duymuştum gene sizden ama hiç deneyememiştim.Yalnız biraz önce içtiğim nescafe bayağı iyi geldi bana,iştahım biraz kapandı gibi..Yoğurtlu-elma tarifini de diğer öğünde denerim artık canımcım,yorumumu da paylaşırım sizinle..kaydirigubbakcemile3a.s.
Max çubuk sanırım 125cl.gibi...Ondan al bari (Keserse tabiii)...Bu arada açım ya.Yerim senin o ayuuuluğunuuuu..kaydirigubbakcemile3
Seni ceyarrr...:jeyyar:
kıslar ogle yemegınde yedıkelrımı sayıyorum : bı kase ıskembe corbası,bır porsıyon fırın kofte sonrasında bı kase sütlaçç :çok üzgünüm: dışarda yemek yedık bı kac kısı.en uygun bunları buldm bır de 20 gunder resmen actımmmm yanıı. ayda bır keredn bır sye olmaz dedım ve yedım kendımı şişte hıssetmıyorum.aksam bıse yemıycem....kılo olrk donmez bana dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Emre yapmış bile plan projeyi, dedim tam 4 hafta sonu hep seninle çıkıyoruz bi yerlere, arkadaşlarım bozuk atıo cumartesi onlarlayım kötükedihüso
biraz bozuldu ama napiim, cumartesi kıslarla falcıya gidios :jeyyar: sonra arkadaşıma gelinlik bakıcaz -tatlicadiarzu-
pazar günü sevgülümlen gezcem
harikasın sen tatlım benim :lepi:
yok canım öyle ay da yılda bir yaptığın kaçamakdan bişeycik olmaz sengözlerimebaksanab
kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
Teşekkürler canımcım.Siz varken bana kimse birşey yapamaz..Vallahi toparladım kendimi,ölü gibiydim pcnin başına oturduğumda,şimdi bomba gibi hissediyorum kendimi...kk bu işte...:enbuyukkk:
sizi çokkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Offf yaaaa böyle zayıflamak ve siyah elbise giymek istiyorummmmmmmmmmmm
detoks için komposto tarfini aldım uyuzlardan
4-5 adet kabuklu yeşil elma, 4 adet kabuk tarçin, 1 avuç kuru üzüm (tencerenin altını kapatmadan hemen önce konulcak) 4-5 tane tane karanfil, bir malzemelerin üzerine 300 ml su ekleyip kaynatıp blenderdan geçirilip ılık olarak yenilmesi gerekiyor muş
Çilek kompostosu yaklaşık 500gr. çilek yapılıyor muş ve yine aynı malzelemerle. yanlız bana suyu fazla gibi geldi. Pazartesi günü denicem.
Lahana ve kabak çorbasını da normal nette yazan tarife göre hazılıyorlar mış bitane buldum. Hacer de vermişti galiba
-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
canlarım çok saolun ama 300 milyon benim kiramın nerdeyse yarısı
bide pazar günü eşim evde bi pazarları görüşüyoruz zaten oda biterse napıcaz biz
amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor
canım yaa üzülmebende çok uzun süre işsiz kaldım sonra şuan çalıştığım işe geçen sene mayısta başladım ve maaş ne kadar biliyomusun 250tl sigorta yok yemek yok hiç bişi yok sonra acıdılarda 300yaptılar 2ay sonra hala 300alıyorum 3ay sonra sigorta olcaktı ama durumumuz yok sigorta yapamıcaz istersen çıkabilirsin dediler ama evlencem ihtiyacım var diye kabul etmiştim zaten işi oyüzden devam ettim bide tezrübe oluyo evde oturunca kimse vermiyo bu parayı :çok üzgünüm: istersen bi dene hem sıkılmassın hemde harçlığın olur:teselli:
slm
yaklaşık 2 haftadır düzenli yemek+çay+elmakrom vs. uygulamaları yapıyordum 8 günde kendimi zorlamadan 1buçuk kg.civarı vermiştim.ama yılsonu sergi telaşı ile mecburen fastfood tarzı yemeler yorgunluk derken arada 3-4 gün kaydı gitti.haliyle eski kiloma geldim sanırım mirmirmirmir bu defa bahanelerim bitti tartı alıp asılcam iyice.vericem fazla kilolarımı...bu arada sindirim sistemim için 5ibir yerde çay hayli iyi geldi.
BUGÜN SİL BAŞTAN DİYORUM.bakalım neler olacak...kaydirigubbakcemile5
yuhh diyorum başkada bişey demiyorum ya. resmen insanlarla alay ediyorlar. sömürdükçe sömürüyorlar. cidden bukadar olmaz yaa. kriz bahane. bu durumlarda zenginler zengin fakirler fakir oluyor. mesela ocak ayında normal zam yapılmadı bizede kriz yüzünden güya ama yeni iş yeri aldı patronumuz, arabasını değiştirdi, ikincimi üçüncümü yazlığını aldı fakat 50 lira zam yapamıyor. Haram olsun... vergi geçim indiriminide vermiyor...
Çok sağol sevgili latinsugar...
Vallahi bence ÜSTÜN BAŞARI MADALYASI'nı çoktan hakettin:hooray:..Bu topik seni yaptığın hizmetlerle asla unutmayacak canıma.s....(Ay kızlara uyuz demene de çok güldüm..Sen çok yaşa emi:roflol:)kaydirigubbakcemile3
Bir kişinin dersaneye gitme maliyetini hemen hemen hepimiz biliyoruz.Adam parasına para katacak,altında çalışan personele 3 kuruş maaş verecek,ohhh sigortasını bile ödemeyecek (bunları şikayet etmek lazım aslında ama nereye o da başka bir tartışma konusu),beğenmeyene de gidebilirsin senden dışarıda çok var diyecek.Bu zihniyet bizim güzel memleketimizi bu hale getirdi.Ben 2001 krizi madurlarındanım.Krize falan inanmayın arkadaşlar,şirketler paralarına para katıyor bu dönemlerde.Olan sizin benim gibi emekçilere oluyor.Dolar fırlıyor,auro fırlıyor,onların zaten paraları hep dövizde,zarar etmiyorlar.Krizi bahane edip 5 liraya çalışan kişiyi kapıya koyup onun yerine 2 liraya çalışanı alıyor.Ne yapsın 2 liraya çalışan,dışarıda iş yok,eli mahkum kabul ediyor,etmek zorunda bırakılıyor.Sinir oluyorum,bu zihniyete lanet olsun..
Hadi hayırlısı
Bu arada elma kromun faydalı olduğunu düşünüyor musun?
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:valla üzgünsün canım ama cook güldüm buna kadayıf haa allah iyiligini versin:roflol:
arada bir böyle kaçamaklar lazım tatlım afiyet olsun devamı gelmesin inşallahhh :Saruboceq:
kuzummmm ağlama ne olurrr istersen çalışırsın istemezsen çalışmazsın canım benimmm.niye böyle ağlıyosun eminim çok daha iyi bi iş çıkacak.ağlama ne olur.sigortanı illa yatırmak zorunda değilsin hem içine sinecek bi işse 300 lira harçlığın olacak ama tabii huzurlu olabileceğin bi işse.sen dua et allaha en hayırlısından bir iş versin sana ama çokta fazla düşünüp böyle yıpratma kendini lütfen canımmm a.s.
tekrar söylüyorumm huzurlu olacağın bi işse olur içine sinmezse zaten salla gitsinnn Şeniz
bide bu kılların kadayıf olayına bayıldım puhahaha :roflol:
yuhh diyorum başkada bişey demiyorum ya. resmen insanlarla alay ediyorlar. sömürdükçe sömürüyorlar. cidden bukadar olmaz yaa. kriz bahane. bu durumlarda zenginler zengin fakirler fakir oluyor. mesela ocak ayında normal zam yapılmadı bizede kriz yüzünden güya ama yeni iş yeri aldı patronumuz, arabasını değiştirdi, ikincimi üçüncümü yazlığını aldı fakat 50 lira zam yapamıyor. Haram olsun... vergi geçim indiriminide vermiyor...
yazık ya valla yazık 300 lira ne demek ya. dalgamı geçiyo bunlar. hemde sigortasız... of off Allah yardım etsin...
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso işte bunlar böyle zengin oluyo böyle patron oluyo hak yiye yiye.
Hahahaha :teytey: yaaa sen nekadar tatlısın evlibarklıcım yaa kocan çok şanslı valla yerimseniben
Bir kişinin dersaneye gitme maliyetini hemen hemen hepimiz biliyoruz.Adam parasına para katacak,altında çalışan personele 3 kuruş maaş verecek,ohhh sigortasını bile ödemeyecek (bunları şikayet etmek lazım aslında ama nereye o da başka bir tartışma konusu),beğenmeyene de gidebilirsin senden dışarıda çok var diyecek.Bu zihniyet bizim güzel memleketimizi bu hale getirdi.Ben 2001 krizi madurlarındanım.Krize falan inanmayın arkadaşlar,şirketler paralarına para katıyor bu dönemlerde.Olan sizin benim gibi emekçilere oluyor.Dolar fırlıyor,auro fırlıyor,onların zaten paraları hep dövizde,zarar etmiyorlar.Krizi bahane edip 5 liraya çalışan kişiyi kapıya koyup onun yerine 2 liraya çalışanı alıyor.Ne yapsın 2 liraya çalışan,dışarıda iş yok,eli mahkum kabul ediyor,etmek zorunda bırakılıyor.Sinir oluyorum,bu zihniyete lanet olsun..
üzülme canım, karşına çok daha iyi fırsatlar çıkacak,
Allah yüzünü güldürsün canım benim :Saruboceq:
sositososito
herşey sizin için
kilo çizlegesi istiyyyyyyooooooooooooooooommmmmmm lütfennnnnsenağlama
canım benim ya.biraz daha bekle bakalım.uygun bir iş bulursun inşallah.ne kötü adamlar var.klava:
kilo çizlegesi istiyyyyyyooooooooooooooooommmmmmm lütfennnnnsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?