60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah o kadar çok kötü laf geliyor ki ağzıma neyse...Alay eder gibi..Geçirseydin keşke ayakkabını kafasına.Tövbe tövbe...

oyy oyy aglama kıyamız biz sanaaa canuuumm üzme kendini herşey olcagına varır hayırlısı olsun bulursun elbette iş sadece biraz sabırlı ol tamammı taklım:teselli:

canlarım çok saolun ama 300 milyon benim kiramın nerdeyse yarısı
bide pazar günü eşim evde bi pazarları görüşüyoruz zaten oda biterse napıcaz biz

slm
yaklaşık 2 haftadır düzenli yemek+çay+elmakrom vs. uygulamaları yapıyordum 8 günde kendimi zorlamadan 1buçuk kg.civarı vermiştim.ama yılsonu sergi telaşı ile mecburen fastfood tarzı yemeler yorgunluk derken arada 3-4 gün kaydı gitti.haliyle eski kiloma geldim sanırım mirmirmirmir bu defa bahanelerim bitti tartı alıp asılcam iyice.vericem fazla kilolarımı...bu arada sindirim sistemim için 5ibir yerde çay hayli iyi geldi.
BUGÜN SİL BAŞTAN DİYORUM.bakalım neler olacak...kaydirigubbakcemile5

arada bir böyle kaçamaklar lazım tatlım afiyet olsun devamı gelmesin inşallahhh :Saruboceq:

oy oy oy oy oy yakışır benim arkadaşımaaa Şeniz

kuzummmm ağlama ne olurrr istersen çalışırsın istemezsen çalışmazsın canım benimmm.niye böyle ağlıyosun eminim çok daha iyi bi iş çıkacak.ağlama ne olur.sigortanı illa yatırmak zorunda değilsin hem içine sinecek bi işse 300 lira harçlığın olacak ama tabii huzurlu olabileceğin bi işse.sen dua et allaha en hayırlısından bir iş versin sana ama çokta fazla düşünüp böyle yıpratma kendini lütfen canımmm a.s.

maşallah sana canımmm biz hep yanındayız Şeniz

Offf yaaaa böyle zayıflamak ve siyah elbise giymek istiyorummmmmmmmmmmm

kim istemiyoki yafff yerimseniben

harikasın canımmmm seviyorum seni ajan fısır fısır dokuz :lepi:

canlarım çok saolun ama 300 milyon benim kiramın nerdeyse yarısı
bide pazar günü eşim evde bi pazarları görüşüyoruz zaten oda biterse napıcaz biz

amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor

tekrar söylüyorumm huzurlu olacağın bi işse olur içine sinmezse zaten salla gitsinnn Şeniz
bide bu kılların kadayıf olayına bayıldım puhahaha :roflol:

yuhh diyorum başkada bişey demiyorum ya. resmen insanlarla alay ediyorlar. sömürdükçe sömürüyorlar. cidden bukadar olmaz yaa. kriz bahane. bu durumlarda zenginler zengin fakirler fakir oluyor. mesela ocak ayında normal zam yapılmadı bizede kriz yüzünden güya ama yeni iş yeri aldı patronumuz, arabasını değiştirdi, ikincimi üçüncümü yazlığını aldı fakat 50 lira zam yapamıyor. Haram olsun... vergi geçim indiriminide vermiyor...

yazık ya valla yazık 300 lira ne demek ya. dalgamı geçiyo bunlar. hemde sigortasız... of off Allah yardım etsin...

amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso işte bunlar böyle zengin oluyo böyle patron oluyo hak yiye yiye.

Hadi hayırlısı

Bu arada elma kromun faydalı olduğunu düşünüyor musun?

Bir kişinin dersaneye gitme maliyetini hemen hemen hepimiz biliyoruz.Adam parasına para katacak,altında çalışan personele 3 kuruş maaş verecek,ohhh sigortasını bile ödemeyecek (bunları şikayet etmek lazım aslında ama nereye o da başka bir tartışma konusu),beğenmeyene de gidebilirsin senden dışarıda çok var diyecek.Bu zihniyet bizim güzel memleketimizi bu hale getirdi.Ben 2001 krizi madurlarındanım.Krize falan inanmayın arkadaşlar,şirketler paralarına para katıyor bu dönemlerde.Olan sizin benim gibi emekçilere oluyor.Dolar fırlıyor,auro fırlıyor,onların zaten paraları hep dövizde,zarar etmiyorlar.Krizi bahane edip 5 liraya çalışan kişiyi kapıya koyup onun yerine 2 liraya çalışanı alıyor.Ne yapsın 2 liraya çalışan,dışarıda iş yok,eli mahkum kabul ediyor,etmek zorunda bırakılıyor.Sinir oluyorum,bu zihniyete lanet olsun..

üzülme canım, karşına çok daha iyi fırsatlar çıkacak,
Allah yüzünü güldürsün canım benim :Saruboceq:

sositososito
herşey sizin için

evet...

Ahanda şimcik yeni bi haber aldım sıcağı sıcağına. Patronum zam yapmış bu ay...

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:valla üzgünsün canım ama cook güldüm buna kadayıf haa allah iyiligini versin:roflol:

saracım bu paraya mümkün değil en azından kiram ödensin.bebek yüzlüm beni düşündüğün için çok saol cicişim ama çok çok az değil mi ya sinirden çatlıycam

Hahahaha :teytey: yaaa sen nekadar tatlısın evlibarklıcım yaa kocan çok şanslı valla yerimseniben

kızlar valla o kadar sinirliyimki ben sinirlenince çok pis konuşurum.o kadayıf sadece sizimle paylaşabildiğim evde kendi kendime saydıklarımı duysanız değil bu site komple internet kapatılır .eşim görüşmeye götürmüştü beni oda aldı ağzının payını benden.bu durumda eşim çok şanssız oluyor heralde.napıyım oda ben sinirliyken ona göre davransın

canım benim ya.biraz daha bekle bakalım.uygun bir iş bulursun inşallah.ne kötü adamlar var.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…