60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sorma ne desek boş biz ünileri bitirelim bunlar bizi sömürsün neymiş kriz varmış ama tatil köyü beğenmeye gelince yok şurası olsun sibel can çıkıyo yok oranın yemekleri ii değil bana gelince kriz var napalım işe ihtiyacım olmasaydı çalışmazdım zate bide dediğim gibi tecrübe oluyo cvye yazabiliyosun. zammına çok sevindim canım iyi günlerde harca :)
amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

sorma ya böylelerinin beynini söküp yerine başka bişeyini takmak lazım.neyse ben çok terbiyesizleştim sakinleşmek için sigarada içemiyorum bari kahve içeyim

canım benim boşver sigarayı falan o adam yüzünden kendine mi zarar vericen biliyorum burdan konuşması kolay ama inş. en yakın zamanda hayırlı bi iş bulursun tatlım hemde iyi maaşlı bi iş ve bende kaydirigubbakcemile3
not: sen sigaramı içiyosunnnn :1shok:

İNANAMIYORUM...

ŞOKTAYIM...

ÇOK ÜZÜLDÜM..

bu ne ya insan emeği bu kadar mı değersiz.. insan hiç mi utanmaz bu teklifi sunarken.Luna'ya tamamen katılıyorum. kriz bahane. kapitalizmin en çirkin yönü bu.yalıda otururlar,çocukları yurtdısında okur,eşleri yatar. emekçiye gelince,kriz var.para yok.ciromuz düştü. ödenek ayıramıyoruz.ben söylenirken yeni mezun , deneyimsiz işe alımlarda sigorta-yemek masrafı dahil taş çatlasa 2000 olur.bu neyin nazı diye içimden gecirirken,insanların teklıflerıne bakın ya..insanlığın ayıbıdır bu. hala daha kriz Türkiye'ye teğet geçti desinler...

kızlar benım naçizane tavsiyem cok zor durumda değilseniz bu tarz seylerı reddedin . değerinizi bilin. insanlar çaresizlikten emeğine sahip çıkamadıgı için firma sahipleri bu denli laçkalaşabiliyor.

bu arada azıcık göz attım. bu mevzu gözume carptı cok üzüldüm.bodoslama daldım meseleye.. ben memlekete geldim.annemle tıkraşıyoruz. hepinize selamı var annemın. öpüyorum sizi..

ne olur üzülme mervecim. elbet birgun hakettıgın degerı bulacaksın...şansın açık olsun..

Boş ver hayatım,eşini de kendini de yıpratma bu soytarılar yüzünden.Sayısız görüşmeye gitmiş biri olarak ben de nelerle karşılaştım,nelerle..

Allah çok güzel fırsatlar çıkartır karşına iyişallah..Aramaktan vazgeçme,biri olmaz diğeri olur.İş bulanlar da böyle buluyor canım...a.s.

yok canım sigara içmiyorum bu güne kadar hiçte içmedim o adamla konuştuktan sonra başlamadım ya daha da başlamam

harikasın tatlım çoook güzel anlatmışsın hepimizin derdini gerçekten harikasınnn alkisalkisalkis

bu ara hep ağlatıyor beni canım umarım en kısa zamanda güldürür

sorma ya böylelerinin beynini söküp yerine başka bişeyini takmak lazım.neyse ben çok terbiyesizleştim sakinleşmek için sigarada içemiyorum bari kahve içeyim

kuzummm ne desen haklısın her lafı hakediyo bu insanlar.bende ilk iş görüşmesine geldiğimde banada 500 lira maaş vercez dediler.sonra ben o zaman kalkayım deyince patroncuğum niye bu şekilde tepki verdin diye sordu.dedim siz benim cv mi ve bu zamana kadar çalıştığım yerleri üniversitemi ve aldığım maaşları gördünüzmü evde otururum daha şerefli deyince pazarlığa razı oldu.şimdilik 750 ama şu 2 ayı atlatayım yine pazarlığa oturcam.eşşek gibi çalışıyoruz valla hakettiğimiz parayı verecekler onlarda eşşşeeekkk gibi kötükedihüso
bu arada tatlım sen sigara içiyodunda bıraktınmı anlamadım ben ?? 2 oldu senin sigara muhabbetine denk geliyorumda ondan yani :uhm:

canım kesinlikle kabul etmem bu kadar olmaz ya.tamam üniversiteyi henüz bitirmedim ama o kadar eğitim aldım.bide ilçe milli eğitim müdürünün referansıyla gittim adam dalga geçer gibi bana neler söyledi ya aklımdan çıkmıyor
annene çok selamlar canım

amin canım...hele şu ara vazgeçme gibi lüksüm yok ya bulmam lazım ya bulmam buda beni kasıyor

canım sende annene selam söle bizden öpüyoruz onu :1hug:
haklısın aslında bu işleri kabul etmemk lasım ve biliyomusun ben bu işi kabul ettim başladım o hafta okadar çok iş görüşmesine gelen olduki işsizlik yüzünden insanlar artık napcağını şaşırdı biri geldi bana bakıyo bi yandan eğer pozisyon boşalırsa haberimiz olsun dedi gülsemmi ağlasammı bilemedim 3kuruşluk maaşlık işi paylaşamaz olduk kriz bizi teğet geçmedi teğet girdiÇok üzgünüm çoook

yok canım sigara içmiyorum bu güne kadar hiçte içmedim o adamla konuştuktan sonra başlamadım ya daha da başlamam

aferin canım bende hiç içmedim senden böle bişi beklemiyodumda şaşırdım kaydirigubbakcemile3 içen arkadaşlar yanlış anlamasınlar mervecik küçücük şirin geliyo bana napim ona yakıştıramazdım sigarayı

Son düzenleme:

cicişim adamla pazarlığa oturdum zaten işine geliyorsa gibi konuştu attı benimde tepemin tası ama dama hiçbirşey demedim hepsini içime attım eve geldim patladım
yok bebeğim ben sigara hiç içmedim, geçen flyyya kızıyordum içiyor diye

Şeniz

hoşgeldin fiucuuummm
sende anneciğine çoook selam söyle öpüyorum ellerinden Şeniz (elinden öpeni yok burda kaydirigubbakcemile3 ) a.s.

bende içiyorum sigara bi ara bırakmaya yeltendim beceremedim ve artık denemeyi bıraktım bakalım elbet bi gün bırakırız ama şimdi değil çünkü cidden seviyorum sigarayı biliyorum pek hoş bi örnek değil ama benimde kötüm o olsun

Ben az önce yedim bi yane max çıbık.. 150 kl mişş

züppersin ajan latinşekerim..kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler..a.s.

Ya kıyamam ama.. İnanmıyorum yaa Ne vicdansız insanlar var yaaa.. Yuh yani.. Hatta afedersiniz ama çüüüşşşş:1shok::1shok::1shok:

Canım hoş gittinn.. Bende anneni öpüyorum ve hatta senide öpüyorum canımm..a.s.a.s.

Bende

merhaba hatunlar........

sabahtan beri yokum yokluğumu fareden olmamış aşkolsun.......

evlibarklıcım çok üzüldüm canım ama inşallah daha iyi işler bulursun...
esracım umarım sen de en kısa zamanda kurtulurusn ordan....

benim diyetim çöktü galiba
akşam çok acıkmıştım annemde sağolsun döktürmüş nohut,pilav ne varsa götürdüm...

sabah iyiyidi

taaa ki yemekte yine 5-6 kaşık pilavı götürene kadar
sonrası ise harika magnum yeni çıkanı harika

bakalım akşam nolcek öff ya ne kadar iradesizim

Ben az önce yedim bi yane max çıbık.. 150 kl mişş
:

Nazar boncukları için teşekkür ederim canımcım..

Max çubukları da çeşidine göre cal. miktarı değişiyor galiba.Geçen hangisinden yedim hatırlamıyorum ama 120'li bir şey yazıyordu üstünde eminim..Çok bir fark yok ama gene de paylaşmak istedim.:icecream:

Oy :1shok: oy :1shok: oy :1shok: diyebiliyorum sadece başka da birşey demiycem.(Kızma ne olur)a.s.

ne kızması hayatım sadece utanıyorum

canım sigara içen kadınlar bana çok seksi geliyorlar valla kaydirigubbakcemile3

Ya kıyamam ama.. İnanmıyorum yaa Ne vicdansız insanlar var yaaa.. Yuh yani.. Hatta afedersiniz ama çüüüşşşş:1shok::1shok::1shok:
Bende

vicdansız ötesi insanlar ...

saol canım inşallah bulurum
bende ah bi 55 olsam tadıcam o magnumdan cokacimcoook

Lahana suyunu akşamdan kaynatıp sabah içsekkk lurmuki acaba,çünkü sabahları evden bir telaş çıkılıyo,çocuğu hazırla kendin hazırlan ev topla bir harbede yaşanıyo akşamları kaynatsam içsem sabaha,da 1 bardak ayırsam içsem ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…