yuhh diyorum başkada bişey demiyorum ya. resmen insanlarla alay ediyorlar. sömürdükçe sömürüyorlar. cidden bukadar olmaz yaa. kriz bahane. bu durumlarda zenginler zengin fakirler fakir oluyor. mesela ocak ayında normal zam yapılmadı bizede kriz yüzünden güya ama yeni iş yeri aldı patronumuz, arabasını değiştirdi, ikincimi üçüncümü yazlığını aldı fakat 50 lira zam yapamıyor. Haram olsun... vergi geçim indiriminide vermiyor...
yazık ya valla yazık 300 lira ne demek ya. dalgamı geçiyo bunlar. hemde sigortasız... of off Allah yardım etsin...
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso işte bunlar böyle zengin oluyo böyle patron oluyo hak yiye yiye.
amcaya dalmamak için zor tuttum kendimi kusura bakmayın ama biyerindeki kıllar kadayıf olmuş hala insan sömürüyor
sorma ya böylelerinin beynini söküp yerine başka bişeyini takmak lazım.neyse ben çok terbiyesizleştim sakinleşmek için sigarada içemiyorum bari kahve içeyim
kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
canım yaa üzülmebende çok uzun süre işsiz kaldım sonra şuan çalıştığım işe geçen sene mayısta başladım ve maaş ne kadar biliyomusun 250tl sigorta yok yemek yok hiç bişi yok sonra acıdılarda 300yaptılar 2ay sonra hala 300alıyorum 3ay sonra sigorta olcaktı ama durumumuz yok sigorta yapamıcaz istersen çıkabilirsin dediler ama evlencem ihtiyacım var diye kabul etmiştim zaten işi oyüzden devam ettim bide tezrübe oluyo evde oturunca kimse vermiyo bu parayı :çok üzgünüm: istersen bi dene hem sıkılmassın hemde harçlığın olur:teselli:
Bir kişinin dersaneye gitme maliyetini hemen hemen hepimiz biliyoruz.Adam parasına para katacak,altında çalışan personele 3 kuruş maaş verecek,ohhh sigortasını bile ödemeyecek (bunları şikayet etmek lazım aslında ama nereye o da başka bir tartışma konusu),beğenmeyene de gidebilirsin senden dışarıda çok var diyecek.Bu zihniyet bizim güzel memleketimizi bu hale getirdi.Ben 2001 krizi madurlarındanım.Krize falan inanmayın arkadaşlar,şirketler paralarına para katıyor bu dönemlerde.Olan sizin benim gibi emekçilere oluyor.Dolar fırlıyor,auro fırlıyor,onların zaten paraları hep dövizde,zarar etmiyorlar.Krizi bahane edip 5 liraya çalışan kişiyi kapıya koyup onun yerine 2 liraya çalışanı alıyor.Ne yapsın 2 liraya çalışan,dışarıda iş yok,eli mahkum kabul ediyor,etmek zorunda bırakılıyor.Sinir oluyorum,bu zihniyete lanet olsun..
kızlar valla o kadar sinirliyimki ben sinirlenince çok pis konuşurum.o kadayıf sadece sizimle paylaşabildiğim evde kendi kendime saydıklarımı duysanız değil bu site komple internet kapatılır .eşim görüşmeye götürmüştü beni oda aldı ağzının payını benden.bu durumda eşim çok şanssız oluyor heralde.napıyım oda ben sinirliyken ona göre davransın
canım benim boşver sigarayı falan o adam yüzünden kendine mi zarar vericen biliyorum burdan konuşması kolay ama inş. en yakın zamanda hayırlı bi iş bulursun tatlım hemde iyi maaşlı bi iş ve bende kaydirigubbakcemile3
not: sen sigaramı içiyosunnnn :1shok:
bu arada azıcık göz attım. bu mevzu gözume carptı cok üzüldüm.bodoslama daldım meseleye.. ben memlekete geldim.annemle tıkraşıyoruz. hepinize selamı var annemın. öpüyorum sizi..
..
Bir kişinin dersaneye gitme maliyetini hemen hemen hepimiz biliyoruz.Adam parasına para katacak,altında çalışan personele 3 kuruş maaş verecek,ohhh sigortasını bile ödemeyecek (bunları şikayet etmek lazım aslında ama nereye o da başka bir tartışma konusu),beğenmeyene de gidebilirsin senden dışarıda çok var diyecek.Bu zihniyet bizim güzel memleketimizi bu hale getirdi.Ben 2001 krizi madurlarındanım.Krize falan inanmayın arkadaşlar,şirketler paralarına para katıyor bu dönemlerde.Olan sizin benim gibi emekçilere oluyor.Dolar fırlıyor,auro fırlıyor,onların zaten paraları hep dövizde,zarar etmiyorlar.Krizi bahane edip 5 liraya çalışan kişiyi kapıya koyup onun yerine 2 liraya çalışanı alıyor.Ne yapsın 2 liraya çalışan,dışarıda iş yok,eli mahkum kabul ediyor,etmek zorunda bırakılıyor.Sinir oluyorum,bu zihniyete lanet olsun..
saracım bu paraya mümkün değil en azından kiram ödensin.bebek yüzlüm beni düşündüğün için çok saol cicişim ama çok çok az değil mi ya sinirden çatlıycam
kızlar valla o kadar sinirliyimki ben sinirlenince çok pis konuşurum.o kadayıf sadece sizimle paylaşabildiğim evde kendi kendime saydıklarımı duysanız değil bu site komple internet kapatılır .eşim görüşmeye götürmüştü beni oda aldı ağzının payını benden.bu durumda eşim çok şanssız oluyor heralde.napıyım oda ben sinirliyken ona göre davransın
bu ara hep ağlatıyor beni canım umarım en kısa zamanda güldürür
sorma ya böylelerinin beynini söküp yerine başka bişeyini takmak lazım.neyse ben çok terbiyesizleştim sakinleşmek için sigarada içemiyorum bari kahve içeyim
İNANAMIYORUM...
ŞOKTAYIM...
ÇOK ÜZÜLDÜM..
bu ne ya insan emeği bu kadar mı değersiz.. insan hiç mi utanmaz bu teklifi sunarken.Luna'ya tamamen katılıyorum. kriz bahane. kapitalizmin en çirkin yönü bu.yalıda otururlar,çocukları yurtdısında okur,eşleri yatar. emekçiye gelince,kriz var.para yok.ciromuz düştü. ödenek ayıramıyoruz.ben söylenirken yeni mezun , deneyimsiz işe alımlarda sigorta-yemek masrafı dahil taş çatlasa 2000 olur.bu neyin nazı diye içimden gecirirken,insanların teklıflerıne bakın ya..insanlığın ayıbıdır bu. hala daha kriz Türkiye'ye teğet geçti desinler...
kızlar benım naçizane tavsiyem cok zor durumda değilseniz bu tarz seylerı reddedin . değerinizi bilin. insanlar çaresizlikten emeğine sahip çıkamadıgı için firma sahipleri bu denli laçkalaşabiliyor.
bu arada azıcık göz attım. bu mevzu gözume carptı cok üzüldüm.bodoslama daldım meseleye.. ben memlekete geldim.annemle tıkraşıyoruz. hepinize selamı var annemın. öpüyorum sizi..
ne olur üzülme mervecim. elbet birgun hakettıgın degerı bulacaksın...şansın açık olsun..
Boş ver hayatım,eşini de kendini de yıpratma bu soytarılar yüzünden.Sayısız görüşmeye gitmiş biri olarak ben de nelerle karşılaştım,nelerle..
Allah çok güzel fırsatlar çıkartır karşına iyişallah..Aramaktan vazgeçme,biri olmaz diğeri olur.İş bulanlar da böyle buluyor canım...a.s.
canım sende annene selam söle bizden öpüyoruz onu :1hug:bu arada azıcık göz attım. bu mevzu gözume carptı cok üzüldüm.bodoslama daldım meseleye.. ben memlekete geldim.annemle tıkraşıyoruz. hepinize selamı var annemın. öpüyorum sizi..
ne olur üzülme mervecim. elbet birgun hakettıgın degerı bulacaksın...şansın açık olsun..
yok canım sigara içmiyorum bu güne kadar hiçte içmedim o adamla konuştuktan sonra başlamadım ya daha da başlamam
harikasın tatlım çoook güzel anlatmışsın hepimizin derdini gerçekten harikasınnn alkisalkisalkis
kuzummm ne desen haklısın her lafı hakediyo bu insanlar.bende ilk iş görüşmesine geldiğimde banada 500 lira maaş vercez dediler.sonra ben o zaman kalkayım deyince patroncuğum niye bu şekilde tepki verdin diye sordu.dedim siz benim cv mi ve bu zamana kadar çalıştığım yerleri üniversitemi ve aldığım maaşları gördünüzmü evde otururum daha şerefli deyince pazarlığa razı oldu.şimdilik 750 ama şu 2 ayı atlatayım yine pazarlığa oturcam.eşşek gibi çalışıyoruz valla hakettiğimiz parayı verecekler onlarda eşşşeeekkk gibi kötükedihüso
bu arada tatlım sen sigara içiyodunda bıraktınmı anlamadım ben ?? 2 oldu senin sigara muhabbetine denk geliyorumda ondan yani :uhm:
canım sende annene selam söle bizden öpüyoruz onu :1hug:
aferin canım bende hiç içmedim senden böle bişi beklemiyodumda şaşırdım kaydirigubbakcemile3 içen arkadaşlar yanlış anlamasınlar mervecik küçücük şirin geliyo bana napim ona yakıştıramazdım sigarayı
Ühüüüü sevgili flyyycım,yaklaşık iki aydır rejimdeyim hiç kendimi böyle kötü hissettiğim gün olmamıştı.
Dün öğlen bile komşumun balkonunda hatunlar kurabiye-çay keyfi yapıyorlardı.Ben de uğradım yanlarına o kadar ısrar ettiler gene de ağzıma sürmedim kurabiyelerden..Aaa bak şimdi düşünüyorum..BUNLAR BANA NAZAR ETTİ GALİBA...klava:
Bu arada verdiğin tarifin çok metini duymuştum gene sizden ama hiç deneyememiştim.Yalnız biraz önce içtiğim nescafe bayağı iyi geldi bana,iştahım biraz kapandı gibi..Yoğurtlu-elma tarifini de diğer öğünde denerim artık canımcım,yorumumu da paylaşırım sizinle..kaydirigubbakcemile3a.s.
Max çubuk sanırım 125cl.gibi...Ondan al bari (Keserse tabiii)...Bu arada açım ya.Yerim senin o ayuuuluğunuuuu..kaydirigubbakcemile3
Seni ceyarrr...:jeyyar:
detoks için komposto tarfini aldım uyuzlardan
4-5 adet kabuklu yeşil elma, 4 adet kabuk tarçin, 1 avuç kuru üzüm (tencerenin altını kapatmadan hemen önce konulcak) 4-5 tane tane karanfil, bir malzemelerin üzerine 300 ml su ekleyip kaynatıp blenderdan geçirilip ılık olarak yenilmesi gerekiyor muş
Çilek kompostosu yaklaşık 500gr. çilek yapılıyor muş ve yine aynı malzelemerle. yanlız bana suyu fazla gibi geldi. Pazartesi günü denicem.
Lahana ve kabak çorbasını da normal nette yazan tarife göre hazılıyorlar mış bitane buldum. Hacer de vermişti galiba
-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
İNANAMIYORUM...
ŞOKTAYIM...
ÇOK ÜZÜLDÜM..
bu ne ya insan emeği bu kadar mı değersiz.. insan hiç mi utanmaz bu teklifi sunarken.Luna'ya tamamen katılıyorum. kriz bahane. kapitalizmin en çirkin yönü bu.yalıda otururlar,çocukları yurtdısında okur,eşleri yatar. emekçiye gelince,kriz var.para yok.ciromuz düştü. ödenek ayıramıyoruz.ben söylenirken yeni mezun , deneyimsiz işe alımlarda sigorta-yemek masrafı dahil taş çatlasa 2000 olur.bu neyin nazı diye içimden gecirirken,insanların teklıflerıne bakın ya..insanlığın ayıbıdır bu. hala daha kriz Türkiye'ye teğet geçti desinler...
kızlar benım naçizane tavsiyem cok zor durumda değilseniz bu tarz seylerı reddedin . değerinizi bilin. insanlar çaresizlikten emeğine sahip çıkamadıgı için firma sahipleri bu denli laçkalaşabiliyor.
bende içiyorum sigara bi ara bırakmaya yeltendim beceremedim ve artık denemeyi bıraktım bakalım elbet bi gün bırakırız ama şimdi değil çünkü cidden seviyorum sigarayıbiliyorum pek hoş bi örnek değil ama benimde kötüm o olsun
Ben az önce yedim bi yane max çıbık.. 150 kl mişş
:
merhaba hatunlar........
benim diyetim çöktü galiba
akşam çok acıkmıştım annemde sağolsun döktürmüş nohut,pilav ne varsa götürdüm...
sabah iyiyidi
taaa ki yemekte yine 5-6 kaşık pilavı götürene kadar
sonrası ise harika magnum yeni çıkanı harika
bakalım akşam nolcek öff ya ne kadar iradesizim
Nazar boncukları için teşekkür ederim canımcım..
Max çubukları da çeşidine göre cal. miktarı değişiyor galiba.Geçen hangisinden yedim hatırlamıyorum ama 120'li bir şey yazıyordu üstünde eminim..Çok bir fark yok ama gene de paylaşmak istedim.:icecream:
Oy :1shok: oy :1shok: oy :1shok: diyebiliyorum sadece başka da birşey demiycem.(Kızma ne olur)a.s.
bende içiyorum sigara bi ara bırakmaya yeltendim beceremedim ve artık denemeyi bıraktım bakalım elbet bi gün bırakırız ama şimdi değil çünkü cidden seviyorum sigarayıbiliyorum pek hoş bi örnek değil ama benimde kötüm o olsun
Ya kıyamam ama.. İnanmıyorum yaa Ne vicdansız insanlar var yaaa.. Yuh yani.. Hatta afedersiniz ama çüüüşşşş:1shok::1shok::1shok:
Bende
merhaba hatunlar........
sabahtan beri yokum yokluğumu fareden olmamış aşkolsun.......
evlibarklıcım çok üzüldüm canım ama inşallah daha iyi işler bulursun...
esracım umarım sen de en kısa zamanda kurtulurusn ordan....
benim diyetim çöktü galiba
akşam çok acıkmıştım annemde sağolsun döktürmüş nohut,pilav ne varsa götürdüm...
sabah iyiyidi
taaa ki yemekte yine 5-6 kaşık pilavı götürene kadar
sonrası ise harika magnum yeni çıkanı harika
bakalım akşam nolcek öff ya ne kadar iradesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?