herkişşşler yadı mende yazcem yedıklerımı;
saat 10 .da ettım kahvaltımı : 1 yumurta,1 kk peynır,yarım domates,2 adet zeytın,1 salatalık,1 dılım çavdar ekmeği
öğle 14.15: 2 patlıcan,3 bıber kahvaltıdan kalan yarım domatesımı közledım salata yaptım az tuz ekledım lımon falan ama yag koymadım ekmek yıyemedım buzluktan cıkarmayı unutmusum..zaten çatladım gariiiiii.....
omuzlarım genişledi tabee dumbelle çalışa çalışa genişledi s beden badilerin omuz kısmı geriyodüdük gibi kalıyo üzerimde m alıyorum ev için ama dışarda giymek için l alıyorum eşim izin vermiyo
geçen gün kapri almıştım anlamamışım meğer streç kapriymiş izin vermedi duruyo öylece
şimdi yeniden alıcam yazlık pantolon veya kapri tarzı ince bişey.
selam ben geldimm,oyy çok yoruldum,kızım ben giderken çok ağladı,onu da götürdüm,sıpa hep kucağımda durdu,onu taşıdım bir de bu sıcaktaadr.dan gelirken markete uğradım eve bişeyler aldım,tam takır kuru bakır omuş dolap damarketin içinde park bozması bişey var benimki çıkmak bilmedi,gelirken de çok ağldı ya,gelince hemen kendime öğle yemeğimi hazırladım,öldüm acımdan valla,2 domates,2 salatalık,bol limon,nane,acı biber ve 3 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim kepekli ekmek,2 çatal mısır ekmeği yedim dayanamadım.1 lt su içtim şimdiye kadar,oyyy
şimdi bazı sorularım var,beslenme düzenimi tamamen değiştiriciimmm
1- çorbalardan kaşık hesabı mı kase mi 1kepçe mi ,ne kullanıcaz?
2-sebze ve diğer yemeklerden kaç kaşık yiycez?
3- günlük ekmek hakkımız ne kadar?
daha vardı soracaklarım unuttum şimdi,aklıma gelince yazarım yine:44:
öğrenciii:26::26:
acemi şoförrrr kendileriiiiii
2 ay önceki halide pek güzeldi
ben neruşaaaaaaaaaa bir kezzz daha aşıkkkkk oldummmmm yawwwww,neruşummm harikasınnn vallaha da senin diyet işi bitmiştirrr heee,birde bu 2 ay önceki halin mi yani,süper süperrr fıstıkımmm benimmm,basenlerindeee pek güzel duruyoo vallahaaaaa,
diyet deyipp beni sinir etmee heeeeee
yaaa bana da gönderin şu resimler...,hadiiiiiiii
ben onun canlısını gördümmmmm.
neruşumun daauuuukk bagetleri(nin ince hali) kimn seksü bacaklarını veeee olmayan göbüşünün her bişiini gördümmm
kıymalı kabak yemeğiii yaptım şimdikkk markete gidorum malzemeleri alıp gelemmm:79:
bende neruşşşşşşşşşşşş kimin göbeğimm olsun isityoummm hügooooooo,bende istiyorummm,benim niye yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:)
canım şekilli karnı yağlar biyerde toplanmamış bizimki gibi
normal yanee ama nerruş dümdüz yağsız kaslı istiyo ondan sanırım yoksa bende çok beyendim çok estetikti resimde
hee bende 40 beden pantolon giyiyorum koca baseni kapamak içinhe evetttt varrrrrrr:86:
basene şöle azcık kapatacak bişey giy kapanır,yada etek giyy gözükmezz,ama mideyi nası saklıcan,1 beden büyük giymen lazımm,zaten dobişizz bide 1 beden büyük giersen daha iri görünüyorsuntam bedenin alıp miden pörtliye pörtlüye geziyosun yada benim gibi
kız bu tombul hatun büyük beden mankeni zatüüübideee kilosunuu sevenlerr varrrrrr.. bu kadınn gectigimizz yıllardaaa boy boyy cıktıydı gazetelereee.....amaa balıketi modasıı geri gelemdii maaleseffffEki Görüntüle 210329
1 haftada verilen kilonun çogu sudur ama yine de moral olmuştur sevindim1 haftadır falan dikkat ediyorum, arada kaçırdım ama, protein dişyeti gibi bişey yaptım aslında, bide egzersiz yapıorum her sabah pilates 6 buçuktaa kalkıpp
kız ben bi kere gördüm mü hemen değiştiriyorum dşük kilyouu. mesela cumartesi 60,30 görmüştüm bi daha da göremedim ama araya haftasonu girdi şiştim.. ama şimdi ona inecem diye daha çok dikkat ediyorum.Teşkür canım dün vermiş idim, Bu gün kontrol ettim sadece hala aynımıyım yosa bir günlük bir iniş miydi diye, bu günde aynı gelince tescilledim yani tickerımıda değiştirdim hemencik
benim gibi mi ? hadi ordanben çevremdeki bağyannları düşünerekten sölemiştimmmmmm:26:
ama ben öyle olmak istedim valla ne yalan söliyimmmm
hmm 85 kilo çok seninkine boyda 175 olunca. benim ki 184 cm 95 kilo işte orantı olarak aynı diyebülürüz bacaklar incecik sutün gibi.. totiş desen öle top kibin güsel emmee o göbüş pantolunun üstünden gidiyii. t-shirt giyiyo t-shirt böle önden balkon gibi çıkıyo alttan efil efil karnı hava alıyoo hahahhahmmm sanırımm 1.75 tombull kelabbammm... bacaklarıı pekk güzell hatun bacagıı kiminnn... popişideee elmaa kiminnn duruoo pantolondaa pekk gözelllomuzlarııdaa dolu doluu pekk seksüü emmmeee gobbeeenii görmessennn sallandırıoo bölee donunn üstündennn:90::90::90::90: sporu bıraktııgından beri aldı gitti
kusumm....
Herşeyi yiyosunuz siz kızlarrr, ne güzel kilo veriyosunuz öyleee
saçma sapan diyet listeleri yapmıosunuz kafanıza göre
bayıldım ben bu topiğe, 2 kg vermişim zaten, bundan sonra ben de ayyyynı sizin gibi yapıcam, ana öğnlerr ara öğünlerrr herşeyden azar azarrr
hee bende 40 beden pantolon giyiyorum koca baseni kapamak için
kız bu tombul hatun büyük beden mankeni zatüüü
1 haftada verilen kilonun çogu sudur ama yine de moral olmuştur sevindim
kız ben bi kere gördüm mü hemen değiştiriyorum dşük kilyouu. mesela cumartesi 60,30 görmüştüm bi daha da göremedim ama araya haftasonu girdi şiştim.. ama şimdi ona inecem diye daha çok dikkat ediyorum.
benim gibi mi ? hadi ordan
hmm 85 kilo çok seninkine boyda 175 olunca. benim ki 184 cm 95 kilo işte orantı olarak aynı diyebülürüz bacaklar incecik sutün gibi.. totiş desen öle top kibin güsel emmee o göbüş pantolunun üstünden gidiyii. t-shirt giyiyo t-shirt böle önden balkon gibi çıkıyo alttan efil efil karnı hava alıyoo hahahhainşalla incelcek aşkitom deminde aradı diyo ki hatun resmen gobeem indi burdakilerde inceldin diyorlar diyoo. didim orası izmir in aşaa deniz kenarında yürü akşamları.. yürüyomuşta incelcek inşalla benim tombulum
hugooooo nerdesın cızz sana bişey sorcam sımdı az kalorılı dıye çatlayana kadar yemekde ii degıl demi yanı mesela benım karnım tıka basa doydu...
hugom senin eşinde çok kıskanç. bende malesef çoğu kıyafetimi giyemiyorum gözü hep üstümde. fındık kurdu gibi kadınım ama kıskanılmayacak gibi de değülüm yaniieşin yüzmene izin veriyor mu herkesin içinde yoksa kuytu köşe bir yer mi arar ? benim havuza bayan seansına gidişimden durumum malum zaten.
canım mesela ben çorbayı bazen 1 kepçe bazen de 2 kepçe yiyorum. ama genelde 2 kepçeyi buluyor çorba kasesi doluyor. sebze yemeği 6 -7 -8 kaşığı buluyor. tavuk sote vb. 4-5 kaşık. makarna ve pilav 2 kaşığı 1 dilim ekmek demekmiş. ben günde 4 dilim ekmek yiyorum. bazen bu rakan düşüyor canım çekmezse.
hımmm anladım. bende ehliyet var ama bi işe yaramıyor.
nerruş çok kilo verdi eskiden kiloluydu şimdi zayıflamış ama sanırım o da benim gibi kendini hala kilolu görüyo olabilir zira bende hergün biyerime kusur buluyorum karnıma kollarıma sırtıma iç bacaklarıma. zati o kadar uğraşıyoruzki yakında kusursuz fiziğe sahip oluceez valla
kız neruşşş vallaha iltifatt etmiyorum hee,çok beğendimm çokkkkkk,kıvrımların var işte basende yoksa kadın oluğumuz nası anlaşılacak kızzzçirkin durmuyor aksine çok hoşş duruyorr,ama sıkılaşmakla ilgili sıkıntın varsa anlarım evet,sonuçta cıbıl halini bilmiyoruz ancak oda yaptığın sporla hallolacak,çok az bir yolun kaldı,tebrik edyiorum seni,harika beslendin,süper spor yaptın,hiç aksatmadın fazlasıyla hakkettin canımmmbenimmm fıstıkımmmmmm,ohhhh öpeyimm şöleeeee yanacıktannnnnn
Herşeyi yiyosunuz siz kızlarrr, ne güzel kilo veriyosunuz öyleee
saçma sapan diyet listeleri yapmıosunuz kafanıza göre
bayıldım ben bu topiğe, 2 kg vermişim zaten, bundan sonra ben de ayyyynı sizin gibi yapıcam, ana öğnlerr ara öğünlerrr herşeyden azar azarrr
hugom gözlerin beni pek bir güzel göriii sağolll bebemmmmm
fambık kız sen benim fotoları gördün eminsin dimiiiii:82::82::82:yani evet göbeğim pek yok oturunca falan azcık alt gbek çıkıyo ama gbeğim var demem ayıp etmiyim şımarıklık etmiyim yani ama alt göbek var azcık oturunca çıkıyo bi de yumuşak ama basenlerim var yaa nasıl yokkko kot da sarmış biraz çıplak çekemdim basenleri kusura bakmaaa ama var yanii arkada popooo yanda basen ama asıl sarkık kollarım varrr sıkılaştırıcam inşallahhh ama valla siz beni seviniiiiz ondan gözünüze böyle pek bi güzel görüniim yoksa valla var yaaa basen falannn yani tabii önce 112cm dii şuan 99 ama gitmişken hepsi de itsin istiyorum ince fit olayım limbirdemesin istiyorum çocuk yok bişey yok sonrası için hzırlık olsun fit olayım istiyorummm
ben de valla senin kollara ve popoya basene bayıldım senin de oralarda hiçbişey yokk ve göbek de gidecekkk sporla gidecek sabırr fambııımmmm
fambııkkkk loxxiye de yollaaaaaa
ya kuli kulimm gördünnn evet göbeğim pek yok ama üst bacaklarım falan varr kolarım var di miiiiiyani valla kızlar kulikulinin yanında hiç de zayıf deeldimm valla yawwww ben de onun kimin incecikkk olmak istiyorummmm ondan yani yoksa gören normalsin diyoo ama ben incecik olmak istiyorum fit olmak istiyorummm valla çıplakken her bi yerimm limbirdiyoo sıkılaşmam lazımmm benimm
canım beniiimmm olucaaakkkk sabırrrrrgerçekten başka hiçbir sorunun yok heryer süperr bi göbek kalmışş o da platesle kardiyoyla gidecekkk sabır kuzummmm
hee dümdüzzz yağsız kaslı istiyorummm ayyynennnve benim göbeğim hiç bi zaman çok olmadı zaten anca 73ü görünce göbek de oldu tabii naapsın ama yine göbekli denmezdi bana basen popo sandık gibiydi şükür küçüldü ama valla var yanii sivri sivri çıkıyo basenlerrr ben incecik fit sıkı olayım istiyorum kalıbım dar ama içerik olarak limbirdiyorumm o yüzden sıkılaşmam fit olmam lazımmmm
ama teşekkür ederimmm canlarım benimmm çok moral verdiniz valla ben çıplak grüyorum ya ondan bana hiç de öyle şeklilli falan gelmiyorum yawwwwiç bacak üstü kol alt karınn limbir limbirrr sıkılaşması lazımmm
şişkoyken izin veriyodu kuytu köşerlerde ama şimdi onada izin vermicekmiş deniz yasak bana koşarsın dedihamam gidem diyorum seviyorum çünkü onada kızıyo annenle git diyo düğünlerde oynatmıyo başkalarıyla ancak kendisiyle oynayabilirim balkona tek başına çıkıp oturamıyorum ancak biri olacak yanımda. sonra dışarda arkadşala yürüyelim dedim kzıdı spor salonuna yazılayım pilatese dedim olmaz oran buran belli olur dedi. iyice yaşlandıkça kıskançlaşmaya başladı eskiden böyle değildi hiç çok değişti şu bir yıldır böyle şeyler yapıyo
allahtan makyaj yapmama kızmıyo ama zaten ben pek makyaj yapmıyorum spor filan olunca sağlıklı beslenme makyaj yapmaya gerek kalmıyo ışıl ışıl oluyo insan. böyle bi adam oldu işte ne istersen evde giy dışarda olmaz diyo. halbuki hiç böyle değildi sonradan oldu yeni oldu sayılır bu kıştan beri yapıyo
insanın ne olacağı belli olmuyo çok değişti çok
şişkoyken izin veriyodu kuytu köşerlerde ama şimdi onada izin vermicekmiş deniz yasak bana koşarsın dedihamam gidem diyorum seviyorum çünkü onada kızıyo annenle git diyo düğünlerde oynatmıyo başkalarıyla ancak kendisiyle oynayabilirim balkona tek başına çıkıp oturamıyorum ancak biri olacak yanımda. sonra dışarda arkadşala yürüyelim dedim kzıdı spor salonuna yazılayım pilatese dedim olmaz oran buran belli olur dedi. iyice yaşlandıkça kıskançlaşmaya başladı eskiden böyle değildi hiç çok değişti şu bir yıldır böyle şeyler yapıyo
allahtan makyaj yapmama kızmıyo ama zaten ben pek makyaj yapmıyorum spor filan olunca sağlıklı beslenme makyaj yapmaya gerek kalmıyo ışıl ışıl oluyo insan. böyle bi adam oldu işte ne istersen evde giy dışarda olmaz diyo. halbuki hiç böyle değildi sonradan oldu yeni oldu sayılır bu kıştan beri yapıyo
insanın ne olacağı belli olmuyo çok değişti çok
kız neruşşş vallaha iltifatt etmiyorum hee,çok beğendimm çokkkkkk,kıvrımların var işte basende yoksa kadın oluğumuz nası anlaşılacak kızzzçirkin durmuyor aksine çok hoşş duruyorr,ama sıkılaşmakla ilgili sıkıntın varsa anlarım evet,sonuçta cıbıl halini bilmiyoruz ancak oda yaptığın sporla hallolacak,çok az bir yolun kaldı,tebrik edyiorum seni,harika beslendin,süper spor yaptın,hiç aksatmadın fazlasıyla hakkettin canımmmbenimmm fıstıkımmmmmm,ohhhh öpeyimm şöleeeee yanacıktannnnnn
Hugooom geçmiş olsun nasıl oldun canım?
Nerudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende seni görmek istiyom ama göremiyom ne olcak şimdik ?
benimki evlendiğimden beri aynı.. yengeç burcu eşim bende aslan. ama bir aslan yengeci yenemeyoo ühü ühü .. huyları tıpatıp aynı öyle söyleyim sana. alt komşum sorup duruyor neden balkonda oturmuyorsun diye bilmiyo ki kadın.. bide eşim balkona çıkıp sağdan soldan bu tarafa bakan var mı diye kontrol eder arada kendimi göstereyim der çıkar balkona sağa sola sert sert bakarnapiyim bende alıştım bu duruma.. ama bayanlar için olan her yere gitmem serbest.. spor kurs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?