60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkişşşler yadı mende yazcem yedıklerımı;
saat 10 .da ettım kahvaltımı : 1 yumurta,1 kk peynır,yarım domates,2 adet zeytın,1 salatalık,1 dılım çavdar ekmeği
öğle 14.15: 2 patlıcan,3 bıber kahvaltıdan kalan yarım domatesımı közledım salata yaptım az tuz ekledım lımon falan ama yag koymadım ekmek yıyemedım buzluktan cıkarmayı unutmusum..zaten çatladım gariiiiii.....

Herşeyi yiyosunuz siz kızlarrr, ne güzel kilo veriyosunuz öyleee
saçma sapan diyet listeleri yapmıosunuz kafanıza göre
bayıldım ben bu topiğe, 2 kg vermişim zaten, bundan sonra ben de ayyyynı sizin gibi yapıcam, ana öğnlerr ara öğünlerrr herşeyden azar azarrr

yanında bir eppek,biraz yoğurt falanda yeseydin canımmm,afiyet olsun

hugooooo nerdesın cızz sana bişey sorcam sımdı az kalorılı dıye çatlayana kadar yemekde ii degıl demi yanı mesela benım karnım tıka basa doydu...

hugom senin eşinde çok kıskanç. bende malesef çoğu kıyafetimi giyemiyorum gözü hep üstümde. fındık kurdu gibi kadınım ama kıskanılmayacak gibi de değülüm yanii eşin yüzmene izin veriyor mu herkesin içinde yoksa kuytu köşe bir yer mi arar ? benim havuza bayan seansına gidişimden durumum malum zaten.

canım mesela ben çorbayı bazen 1 kepçe bazen de 2 kepçe yiyorum. ama genelde 2 kepçeyi buluyor çorba kasesi doluyor. sebze yemeği 6 -7 -8 kaşığı buluyor. tavuk sote vb. 4-5 kaşık. makarna ve pilav 2 kaşığı 1 dilim ekmek demekmiş. ben günde 4 dilim ekmek yiyorum. bazen bu rakan düşüyor canım çekmezse.

öğrenciii:26::26:
acemi şoförrrr kendileriiiiii

hımmm anladım. bende ehliyet var ama bi işe yaramıyor.

2 ay önceki halide pek güzeldi

hugom gözlerin beni pek bir güzel göriii sağolll bebemmmmm

fambık kız sen benim fotoları gördün eminsin dimiiiii:82::82::82:yani evet göbeğim pek yok oturunca falan azcık alt gbek çıkıyo ama gbeğim var demem ayıp etmiyim şımarıklık etmiyim yani ama alt göbek var azcık oturunca çıkıyo bi de yumuşak ama basenlerim var yaa nasıl yokkk o kot da sarmış biraz çıplak çekemdim basenleri kusura bakmaaaama var yanii arkada popooo yanda basen ama asıl sarkık kollarım varrr sıkılaştırıcam inşallahhhama valla siz beni seviniiiiz ondan gözünüze böyle pek bi güzel görüniim yoksa valla var yaaa basen falannn yani tabii önce 112cm dii şuan 99ama gitmişken hepsi de itsin istiyorum ince fit olayım limbirdemesin istiyorum çocuk yok bişey yok sonrası için hzırlık olsun fit olayım istiyorummm

ben de valla senin kollara ve popoya basene bayıldım senin de oralarda hiçbişey yokk ve göbek de gidecekkk sporla gidecek sabırr fambııımmmm

yaaa bana da gönderin şu resimler...,hadiiiiiiii

fambııkkkk loxxiye de yollaaaaaa

ya kuli kulimm gördünnn evet göbeğim pek yok ama üst bacaklarım falan varr kolarım var di miiiii yani valla kızlar kulikulinin yanında hiç de zayıf deeldimm valla yawwww ben de onun kimin incecikkk olmak istiyorummmm ondan yani yoksa gören normalsin diyoo ama ben incecik olmak istiyorum fit olmak istiyorummm valla çıplakken her bi yerimm limbirdiyoo sıkılaşmam lazımmm benimm

bende neruşşşşşşşşşşşş kimin göbeğimm olsun isityoummm hügooooooo,bende istiyorummm,benim niye yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:)

canım beniiimmm olucaaakkkk sabırrrrr gerçekten başka hiçbir sorunun yok heryer süperr bi göbek kalmışş o da platesle kardiyoyla gidecekkk sabır kuzummmm

canım şekilli karnı yağlar biyerde toplanmamış bizimki gibi
normal yanee ama nerruş dümdüz yağsız kaslı istiyo ondan sanırım yoksa bende çok beyendim çok estetikti resimde

hee dümdüzzz yağsız kaslı istiyorummm ayyynennn ve benim göbeğim hiç bi zaman çok olmadı zaten anca 73ü görünce göbek de oldu tabii naapsın ama yine göbekli denmezdi bana basen popo sandık gibiydi şükür küçüldü ama valla var yanii sivri sivri çıkıyo basenlerrrben incecik fit sıkı olayım istiyorum kalıbım dar ama içerik olarak limbirdiyorumm o yüzden sıkılaşmam fit olmam lazımmmm

ama teşekkür ederimmm canlarım benimmm çok moral verdiniz valla ben çıplak grüyorum ya ondan bana hiç de öyle şeklilli falan gelmiyorum yawwwwiç bacak üstü kol alt karınn limbir limbirrr sıkılaşması lazımmm

Son düzenleme:
hee bende 40 beden pantolon giyiyorum koca baseni kapamak için

bideee kilosunuu sevenlerr varrrrrr.. bu kadınn gectigimizz yıllardaaa boy boyy cıktıydı gazetelereee.....amaa balıketi modasıı geri gelemdii maaleseffffEki Görüntüle 210329
kız bu tombul hatun büyük beden mankeni zatüüü

1 haftadır falan dikkat ediyorum, arada kaçırdım ama, protein dişyeti gibi bişey yaptım aslında, bide egzersiz yapıorum her sabah pilates 6 buçuktaa kalkıpp
1 haftada verilen kilonun çogu sudur ama yine de moral olmuştur sevindim

Teşkür canım dün vermiş idim, Bu gün kontrol ettim sadece hala aynımıyım yosa bir günlük bir iniş miydi diye, bu günde aynı gelince tescilledim yani tickerımıda değiştirdim hemencik
kız ben bi kere gördüm mü hemen değiştiriyorum dşük kilyouu. mesela cumartesi 60,30 görmüştüm bi daha da göremedim ama araya haftasonu girdi şiştim.. ama şimdi ona inecem diye daha çok dikkat ediyorum.

ben çevremdeki bağyannları düşünerekten sölemiştimmmmmm:26:
ama ben öyle olmak istedim valla ne yalan söliyimmmm
benim gibi mi ? hadi ordan

hmm 85 kilo çok seninkine boyda 175 olunca. benim ki 184 cm 95 kilo işte orantı olarak aynı diyebülürüz bacaklar incecik sutün gibi.. totiş desen öle top kibin güsel emmee o göbüş pantolunun üstünden gidiyii. t-shirt giyiyo t-shirt böle önden balkon gibi çıkıyo alttan efil efil karnı hava alıyoo hahahha inşalla incelcek aşkitom deminde aradı diyo ki hatun resmen gobeem indi burdakilerde inceldin diyorlar diyoo. didim orası izmir in aşaa deniz kenarında yürü akşamları.. yürüyomuşta incelcek inşalla benim tombulum

evet canım herşeyi sağlıklı yiyerek kan şekerini dengede tutarak kardiyo egzersiz yaparak uzun sürede yağlarımızdan krutulmayı hedefliyoruz. bir iki aylık değil yani işimiz. aylardır burdayız. ben 8. ayımdayım
yaz bikini bilmem ne diyetinde değiliz ömür boyu sürecek sağlıklı sporlu bir hayat tarzına geçiş yaptık bir süre sonra kilo vermek içinbeslenme biçimimiz değişecek yağlar gidince tabee daha kuvvetli ama ehrzaman sağlıklı ancak haftada bir veya 2 gün abartmadan ödüllü olarak devam edecek beslenme spor ise zaman içinde geliştirerek yaptığımız spor gelişecek
spru şimdi sadece kilo vermek için kullansakta ilerde kilo verdikten sonra sporu geliştireceğiz daha ileri hep ileri gideceğiz sporda

evett büyükk bedenn mankenüü biliyimmm sisko emme seksii duriyy duu bakalımm belkümm benim askitomdaa bu bunalımlannn bi zayıflamaa girisimindee bulunurrrr tommbull kelabbbammm benimmm

kız neruşşş vallaha iltifatt etmiyorum hee,çok beğendimm çokkkkkk,kıvrımların var işte basende yoksa kadın oluğumuz nası anlaşılacak kızzzçirkin durmuyor aksine çok hoşş duruyorr,ama sıkılaşmakla ilgili sıkıntın varsa anlarım evet,sonuçta cıbıl halini bilmiyoruz ancak oda yaptığın sporla hallolacak,çok az bir yolun kaldı,tebrik edyiorum seni,harika beslendin,süper spor yaptın,hiç aksatmadın fazlasıyla hakkettin canımmmbenimmm fıstıkımmmmmm,ohhhh öpeyimm şöleeeee yanacıktannnnnn

hugooooo nerdesın cızz sana bişey sorcam sımdı az kalorılı dıye çatlayana kadar yemekde ii degıl demi yanı mesela benım karnım tıka basa doydu...

tabee canım olmaz o zaman herzmana çatlayana kadar tıka basa yemek fikri ouşur şimdi sağlıklı yersin çatlayana kadar ilerde sağlıksız yersin çatlayana kadar. ister sağlıklı olsun ister kaçamak olsun herzman hepsinde sınırsız diye bişey olmamalı bugün sınırsız sebze yersin yarın sınırsız pasta yersin sınırsız tuka basa fikrini beynide değiştırmen lazım onun yerine doyuncaya kadar ilk doyma sinyalini alana kadar olmalı

şişkoyken izin veriyodu kuytu köşerlerde ama şimdi onada izin vermicekmiş deniz yasak bana koşarsın dedi hamam gidem diyorum seviyorum çünkü onada kızıyo annenle git diyo düğünlerde oynatmıyo başkalarıyla ancak kendisiyle oynayabilirim balkona tek başına çıkıp oturamıyorum ancak biri olacak yanımda. sonra dışarda arkadşala yürüyelim dedim kzıdı spor salonuna yazılayım pilatese dedim olmaz oran buran belli olur dedi. iyice yaşlandıkça kıskançlaşmaya başladı eskiden böyle değildi hiç çok değişti şu bir yıldır böyle şeyler yapıyo
allahtan makyaj yapmama kızmıyo ama zaten ben pek makyaj yapmıyorum spor filan olunca sağlıklı beslenme makyaj yapmaya gerek kalmıyo ışıl ışıl oluyo insan. böyle bi adam oldu işte ne istersen evde giy dışarda olmaz diyo. halbuki hiç böyle değildi sonradan oldu yeni oldu sayılır bu kıştan beri yapıyo
insanın ne olacağı belli olmuyo çok değişti çok

evet yani 16kg az değil ama okadar çok almışım-ız ki ver ver yine var gibi geliyo bir de önceden kabullenmiştik 5kg versek yeter ibi geliyodu nasılsa veremyiz diyodukk züürt tesellileriyle geçiyodu ama verdikçe daha da iyi olabileceğini gördükçe ben sürekli inceliyorum kendimi şurdan da daha gitmeli burası da sıkılaşmalı neden olmasınn bukadar gitti daha da fit sıkı ince olabilirzzz yoksa evet normal bir kilodayım-ız şükürler olsun ama madem bu yola baş koyduk madem sağlıklı besleniyoruz tam istediğimiz vücuda da sahip olabilirzzz benim de istediğim o o yüzden kusur buluyoruzz ama başarıcazz istediğimiz gibi fit olucazz inşallahhh boyumu uzatamam emmeeee(topuklu çok nadir giyiyorumm) istediğim-iz sıkı-fit-ince vücuda kavuşmak elimdeee elimizdee yeter ki spor yapalım sağlıklı beslenelim ve sabırlı olalımmmm:13::13::13::13:

canımm fambııım sağoll bebemmm ama ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum inan bi göbek-mide var o da valla platesle sporla iderr diğer yerler süperrr ama evet sıkılaşmam şartt o yüzden spora devammbaşarıcazz fambııımm önemli olan istediğimiz gibi olmakkkve başarıcazzzinnşallahhh

Türkiye nin en özgür platformu

Nerudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende seni görmek istiyom ama göremiyom ne olcak şimdik ?

benimki evlendiğimden beri aynı.. yengeç burcu eşim bende aslan. ama bir aslan yengeci yenemeyoo ühü ühü .. huyları tıpatıp aynı öyle söyleyim sana. alt komşum sorup duruyor neden balkonda oturmuyorsun diye bilmiyo ki kadın.. bide eşim balkona çıkıp sağdan soldan bu tarafa bakan var mı diye kontrol eder arada kendimi göstereyim der çıkar balkona sağa sola sert sert bakar napiyim bende alıştım bu duruma.. ama bayanlar için olan her yere gitmem serbest.. spor kurs ..

Allah sabır versin hügomm,benim babamda çok kıskançtırr,kıskanç erkek çekilmezzz oluyo heeee
benim kocamda hiç kıskanç değillllllkıskanç olammasıda bir sorun benceeeeneyse buldum bunamiyimm memnunum ben halimden

ben de accukk sarılayımm öpeyimmmmm hep açıklama hep açıklama olmaz ki yahuuu accuk de sevüüşekkkk :125::125:

Hugooom geçmiş olsun nasıl oldun canım?

iyiyim yaffrim bugün pilates karın çalıştım sonra dumbelle arka kol çalıştım duş aldım kendime geldüüm acuuk.
yediklerim yaptığım sporu karşılamıyoya ondan böyle oluyo canım. kefirde olmasa göçerdim heralde
s beden badi olmuyo omuzları geriyo yani oluyo ama omuzları geriyo düdük gibi kalıyo normalmi canım

balkona çıkıp ters tersmi bakıyo süpermiş yaa çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…