kıskanılmıcak gibi de değilim ki diyoo. egosu şişik aslanım benim.. ama kocan çok kıskanç bir aslan için çok zor olmalı allah sabır versin umarım bi yerde patlamazsın.hugom senin eşinde çok kıskanç. bende malesef çoğu kıyafetimi giyemiyorum gözü hep üstümde. fındık kurdu gibi kadınım ama kıskanılmayacak gibi de değülüm yaniieşin yüzmene izin veriyor mu herkesin içinde yoksa kuytu köşe bir yer mi arar ? benim havuza bayan seansına gidişimden durumum malum zaten.
hugom üzüldüm yaa. resmen adam sen şişmanken nasılsa çirkin diye kıskanmıyormuş şimdi genç güzel çekici ve uzun boylusun. kaslısın manken gibisin şimdi kıskançlıktan çıldırıyo tabi. biyere kadar güzel de bu neden denize giremicekmişsin yaa. yazık değil mi sana sen insan değil misin bak buna çok üzüldüm tatlımmşişkoyken izin veriyodu kuytu köşerlerde ama şimdi onada izin vermicekmiş deniz yasak bana koşarsın dedihamam gidem diyorum seviyorum çünkü onada kızıyo annenle git diyo düğünlerde oynatmıyo başkalarıyla ancak kendisiyle oynayabilirim balkona tek başına çıkıp oturamıyorum ancak biri olacak yanımda. sonra dışarda arkadşala yürüyelim dedim kzıdı spor salonuna yazılayım pilatese dedim olmaz oran buran belli olur dedi. iyice yaşlandıkça kıskançlaşmaya başladı eskiden böyle değildi hiç çok değişti şu bir yıldır böyle şeyler yapıyo
allahtan makyaj yapmama kızmıyo ama zaten ben pek makyaj yapmıyorum spor filan olunca sağlıklı beslenme makyaj yapmaya gerek kalmıyo ışıl ışıl oluyo insan. böyle bi adam oldu işte ne istersen evde giy dışarda olmaz diyo. halbuki hiç böyle değildi sonradan oldu yeni oldu sayılır bu kıştan beri yapıyo
insanın ne olacağı belli olmuyo çok değişti çok
inşallah bebeem sen ona çaktırmadan diyet yaptır bol bol hıyar soy ko önüne nasılsa seviyo.. bi kaç gün sonrada tart kilo verdiini görünce gaza gelir benceevett büyükk bedenn mankenüü biliyimmm sisko emme seksii duriyyduu bakalımm belkümm benim askitomdaa bu bunalımlannn bi zayıflamaa girisimindee bulunurrrr tommbull kelabbbammm benimmm
tabee canım olmaz o zaman herzmana çatlayana kadar tıka basa yemek fikri ouşur şimdi sağlıklı yersin çatlayana kadar ilerde sağlıksız yersin çatlayana kadar. ister sağlıklı olsun ister kaçamak olsun herzman hepsinde sınırsız diye bişey olmamalı bugün sınırsız sebze yersin yarın sınırsız pasta yersinsınırsız tuka basa fikrini beynide değiştırmen lazım onun yerine doyuncaya kadar ilk doyma sinyalini alana kadar olmalı
Nerudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende seni görmek istiyom ama göremiyom ne olcak şimdik ?
benimki evlendiğimden beri aynı.. yengeç burcu eşim bende aslan. ama bir aslan yengeci yenemeyoo ühü ühü .. huyları tıpatıp aynı öyle söyleyim sana. alt komşum sorup duruyor neden balkonda oturmuyorsun diye bilmiyo ki kadın.. bide eşim balkona çıkıp sağdan soldan bu tarafa bakan var mı diye kontrol eder arada kendimi göstereyim der çıkar balkona sağa sola sert sert bakarnapiyim bende alıştım bu duruma.. ama bayanlar için olan her yere gitmem serbest.. spor kurs ..
Allah sabır versin hügomm,benim babamda çok kıskançtırr,kıskanç erkek çekilmezzz oluyo heeee
benim kocamda hiç kıskanç değillllllkıskanç olammasıda bir sorun benceeee neyse buldum bunamiyimm memnunum ben halimden
ben de accukk sarılayımm öpeyimmmmm hep açıklama hep açıklama olmaz ki yahuuu accuk de sevüüşekkkk :125::125:
iyiyim yaffrim bugün pilates karın çalıştım sonra dumbelle arka kol çalıştım duş aldım kendime geldüüm acuuk.
yediklerim yaptığım sporu karşılamıyoya ondan böyle oluyo canım. kefirde olmasa göçerdim heralde
s beden badi olmuyo omuzları geriyo yani oluyo ama omuzları geriyo düdük gibi kalıyo normalmi canım
Bence de yaaa kıskanç olması da sorun olmaması da 2 türlü de kötü dozunda olmalı... Erkek arkadaşımda hiç kıskanç değil 0 yani... ama biliorum ki kıskanç olsa kısıtlasa beni çok zorluk çekerim olmaz o yüzden pek de laf etmemek lazımAllah sabır versin hügomm,benim babamda çok kıskançtırr,kıskanç erkek çekilmezzz oluyo heeee
benim kocamda hiç kıskanç değillllllkıskanç olammasıda bir sorun benceeee neyse buldum bunamiyimm memnunum ben halimden
benimkide nişanlıyken flan hiç kıskanmıyodu hatta kızardım kıskanç değil diye içimden işte bu yıla kadar kıskanmıyodu ama bu kıştan beri değişti çok
belkim seninkide değişir hiç eşimin böyle olacağı aklıma gelmezdi balkonda çamaşır asıyorum görüyo heöen napıyosun diye sert çıkıyo bende çamaşır asıyorum diyorum tamam diyo. alışverişe filan tek yollarda işte böyle garip garip kıskançlıklar. bu yaz o denize girer bende sahilde gölgelik bi yerde onun eşyalarının başını beklerim
çok normal tatlım.
bana da 36 beden ceket olmuyo mesela omuzlarım geniş diye.mecburen 38 alıyorum o da belden boş kalıyo
herkese merhaba güzel kızlarrrrrr hepinizi çoook özledim ne güzel herkes sağlıklı mutlu Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah
kız neruşşşş seksüüüü halini koyma bakimm,kapalı ossunn bady ilen çekinnn
kıskanırım seni beeeeeeeeeeennnnnn
kıskanırım kendimdennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu nasıl aşkkkkkkkkkkkkkkkk allhımmmmmmmmmmmmmmmmmm
eriyeceğim derdimdeeeeeennnnnnnnnnnnn
hem burda bir seksü varsa o nugidir,gersine gerek yohtirrrrrrrrr
boyum 167 -168 farklı çıkıyor ölçümlerde ama diyetisyen 164 ölçtü
balkona çıkıp ters tersmi bakıyosüpermiş yaa çok güldüm
kıskanılmıcak gibi de değilim ki diyoo. egosu şişik aslanım benim.. ama kocan çok kıskanç bir aslan için çok zor olmalı allah sabır versin umarım bi yerde patlamazsın.
insanın kendini begenmesi çok güzel hele de zayıflayınca kendine güveni geliyoo. eskiden patronumun karşısında bile ezilebiliyordum bazı konularda ama artık başım dik giriyorum odasına.. müşterilerime karşı da öyleyim kendime güvenim süper durumda. eccük daha kilo vereyim benden süperi olmucak inşallah
hugom üzüldüm yaa. resmen adam sen şişmanken nasılsa çirkin diye kıskanmıyormuş şimdi genç güzel çekici ve uzun boylusun. kaslısın manken gibisin şimdi kıskançlıktan çıldırıyo tabi. biyere kadar güzel de bu neden denize giremicekmişsin yaa. yazık değil mi sana sen insan değil misin bak buna çok üzüldüm tatlımm
allah sana da sabır versin sen de aslan burcusun bu senin özgürlüünü kısıtlamak olur umarım sende de patlamaz bu durum çok üzüldüm :26::26::26::26:
inşallah bebeem sen ona çaktırmadan diyet yaptır bol bol hıyar soy ko önüne nasılsa seviyo.. bi kaç gün sonrada tart kilo verdiini görünce gaza gelir bence
hugom uzmanlıını konuşturmuş yine
evet canım yaa çok hoş demi.... eşim komando ara ara göreve gidiyor haliyle ben evde yanlızım ya arada kendimi göstereyim diyo
ayy yanlış anlamayın beni kendimi çok beğenmiş değilim kızlaaaar ama çirkin de değilim yani onu belirtmek istedim sadece. yolandam bekarken çok özgürdüm deniz havuz ohhh canım nerde isterse girerdim. ilk etapta açıkçası zorlandım üff nasıl evlendim ben bu adamla neresini sevdim bunun dedim ama insan alışıyor galiba :44: bide gurbette genç bir kadınım fazla çevrem de yok bende etrafa karşı çekingenim açıkçası kimsenin dönüp bakmasını istemem.. mesela tatile gitmek istiyoruz ama bayana özel havuzu olan bir yer var mı diye bakıyorum sadece tesettür oteller var orası da bize uymaz. acaba termal oteller nasıldır gerçi onların da çoğu yerım pansiyon oluyor. işte mesela bu durum çok düşündürüyor beni bir kaç gündür canım sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?