60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo verip güzelleştiğin içindirrrr

bebişim aktarlarda bulabileceğin bitkiler var.Sana yazayım bunların tamamını çay olarak kaynatıp içebilirsin.ben denedim çok faydasını gördüm
fesleğen,civanperçemi,biberiye,at kuyruğu,maydanoz,adaçayı,sinameki,balık otu ve rezene.
bunların büyük çoğunluğunu sen zaten kullanıyorsundur.ben de bir kez daha paylaşayım istedim.özellikle at kuyruğu gerçekten yağ yakımında işe yarıyor

evet kızlarrrr bugün neler yedi bu koca mide anlatayım hemen :)

sabah:
yarım domates
şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilimden az evde yapılmış kepekli ekmek

ara:
2 hurma
şekersiz çay

öğle:
yarım kepçe ezogelin çorbası
6 yk mantı (içinde et yoktu makarna da diyebiliriz bu yüzden)
1 kase yoğurt bol pulbiberli

ara:
1 hurma
şekersiz çay

kilo verip güzelleştiğin içindirrrr

eskiden ben kıskançtım çok şimdilerde onun kıskançlığı yetiyo bana gerek kalmıyo hiç kıskançlık yapmıyorum pek uslu oldum neşe küpçüğü oldum spor yapıp yapıp mutlu neşe küpçüğü oluyorum :119: :86:
sigara yok alkol yok sağlıklı besleniyorum saat 6 da kalkıyorum erkenden sporumu yapıyorum işlerimi hallediyorum budist rahipler gibi dingin oluyorum :119:
spor yapamadığım zamanlarda genellikle hafta sonları agresim oluyorum ama o zamanda kayınvalidenin işlerini yapıyorum motorla geziyoruz gırın gırın yine neşe küpçüğü oluyorum :86:

yarım paket etiform karışık meyveli kepekli bisküvi yidim kalorisi az bayağa
akşama karnabaharla yoğurt yicem yanında ne yesem ?
ekmek yemicem
Çorba mı içsem
Bu arada eşim kıskanç değildir klasik tarzda ama birinden çok överek bahsedersem kıskanır ,kıyafetime çok karışmaz bende usturuplu giyinirim gerçi bazen mini şort,etek giyerim ...Annem hala karışırki hiç tutucu bir aile değiliz
Zayıflayınca daha çok karıştığı doğru ama asla frapan değilim ancak biraz kokoşumdur

ben sabahları uyanınca oda sıcaklığında su içip ardından mısırpüskülü yeşilçay avakado yaprağı demliyiyorum içiyorum kayfaltımdan önce ama bu dediklerinide alayım değişiklik olur haftayada bunları yapayım o zaman

eskiden bende çok kokoştum topuklu ayakkabılar tüylü şeyler full makyaj filan ama sonra çok değiştim zaten sürekli spor olunca saçlarının devamlı fönlü olma olasılığı olmuyo ve rahat olmak istiyosun zaten spor sonrası kas ağrıların oluyo ve birde üzerine topuklu ayakkabı giyip tıkır tıkır yürüyemiyosun arada tabee değişiklik oluyo ama herzaman bakımlı olamıyosun zor yanii spor yap duş al fön çektir devamlı hergün bıkar insan. ancak bazı insanlar spor yapıyo duş almıyo saçım bozulcak diye hiç sevmem o teri atılan ödemi laktozu vücuttan atmak lazım. spordan sonra hemen duş en sağlısıdır tüy gibi hafifliyo insan.

mısırpüskülünü de ben deneyeyim bari.arada değişiklik yapmak lazım.
elma sirkesi yapıyorum bir de ben evde.
ondan da içiyorum bu yaptığım çayın yanında.sindirime birebir.ama tabii sağlam mide lazım sabahın köründe sirke içmek için

timam kaparımmmmmm:82::82::82::82:

bilmem fambık anlatabildimi

anlattıı anladımmmmm örrgendimmmm biliiiiimmmmm

haklısın hugocumyaa o yüzden depresyona girdim ben spordan çık saç baş dağınık sonra eşofmanla spor ayakkabıyla takılıyorum bana biraz ters.Eve gel duş al yine saç puff bakımsız hissediyorum ama sporun verdiği hisse alıştım 1 ay oldu

ben yapamam canım elma sirkesi
peki sen hiç definasyon uyguladınmı canım
birde sırt çalışıyomusun kol göğüs filan çalışıyomusun canım

canım kilo vermeyi geçtim ama şu var şimdi gençsiz makyaj yapıyosun filan yakışıyo ilerde zamanla göğüsler sarkacak kolların iç kısımları sallanmaya başlayacak karın yumuşayacak sonra cilt yaşlanmaya başlayacak heleki alkol ve sigarada varsa sürekli kullanılıyosa dahada kısa sürede yaşlanma başlayacak hastalıklara daha kolay yakanma riski olacak zamanla dahada yavaşlayacak hareketlerimiz daha çok dinlenmek isteyeceğiz spor tüm bunları önlüyo
dipçik gibi ordan oraya koşturup duruyosun
ayrıca ışıl ışıl bir cilt oluyo saçlarında bırak doğal kalsın fön zati zati zarar veriyo sürekli çekilince çekilmediği zaman tüylü tüylü oluyo kırıklar oluyo en güzeli doğal hali tertemiz canlı parlak saçlar
ayrıyetten makyajla bebeksi cildinizi kapatacağımıza sporla ışıl ışıl yapıp bol nefes aldıralım cildimize

ben yapamam canım elma sirkesi
peki sen hiç definasyon uyguladınmı canım
birde sırt çalışıyomusun kol göğüs filan çalışıyomusun canım

hiç uygulamadım canım ama kol ve göğüs çalışıyorum.omuzlar falan iyice geniş.103 cm oldum

hiç uygulamadım canım ama kol ve göğüs çalışıyorum.omuzlar falan iyice geniş.103 cm oldum

göğüs için neler yapıyosun canım ağırlıkmı kullanıyosun ağırlıkların kaç kilo benim 3 kilo ama sebebi güç direnç canım yoksa 1 kilo ile gayet güzel sonuç alınıyo
halı yıkarken güçlü kollar gerekiyo ondan halıcıklarım tertemiz oluyii ev işlerindede güçlü kol iyi oluyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…