- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
benimkide nişanlıyken flan hiç kıskanmıyodu hatta kızardım kıskanç değil diye içimden işte bu yıla kadar kıskanmıyodu ama bu kıştan beri değişti çok
belkim seninkide değişir hiç eşimin böyle olacağı aklıma gelmezdi balkonda çamaşır asıyorum görüyo heöen napıyosun diye sert çıkıyo bende çamaşır asıyorum diyorum tamam diyo. alışverişe filan tek yollarda işte böyle garip garip kıskançlıklar. bu yaz o denize girer bende sahilde gölgelik bi yerde onun eşyalarının başını beklerim
bu yeni olmaya başladıda sorayım dedim cnım gerçi benim göbek dolduruyo
karnımda yağ var ama şöyle oldu bu sefer tüm yağlar toplanmaya başladı sanırım eriyo galiba ondan ooluyo
birde belkim sende bilirsin gerçi pek yağ durumun olmamıştır ama daha hızlı şekilde yağ vermek için tavsiyelerin varmı canım bana verebileceğin
kilo verip güzelleştiğin içindirrrr
bilmem fambık anlatabildimi
bebişim aktarlarda bulabileceğin bitkiler var.Sana yazayım bunların tamamını çay olarak kaynatıp içebilirsin.ben denedim çok faydasını gördüm
fesleğen,civanperçemi,biberiye,at kuyruğu,maydanoz,adaçayı,sinameki,balık otu ve rezene.
bunların büyük çoğunluğunu sen zaten kullanıyorsundur.ben de bir kez daha paylaşayım istedim.özellikle at kuyruğu gerçekten yağ yakımında işe yarıyor
nugii eşini aradınmı :102: kefir mayasını ısmarladınmı :99:
yarımyağlı süte mayala devamlı
yarım paket etiform karışık meyveli kepekli bisküvi yidim kalorisi az bayağa
akşama karnabaharla yoğurt yicem yanında ne yesem ?
ekmek yemicem
Çorba mı içsem
Bu arada eşim kıskanç değildir klasik tarzda ama birinden çok överek bahsedersem kıskanır ,kıyafetime çok karışmaz bende usturuplu giyinirim gerçi bazen mini şort,etek giyerim ...Annem hala karışırki hiç tutucu bir aile değiliz
Zayıflayınca daha çok karıştığı doğru ama asla frapan değilim ancak biraz kokoşumdur
ben sabahları uyanıncase oda sıcaklığında su içip ardından mısırpüskülü yeşilçay avakado yaprağı demliyiyorum içiyorum kayfaltımdan önce ama bu dediklerinide alayım değişiklik olur haftayada bunları yapayım o zaman
kız neruşşşş seksüüüü halini koyma bakimm,kapalı ossunn bady ilen çekinnn
kıskanırım seni beeeeeeeeeeennnnnn
kıskanırım kendimdennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu nasıl aşkkkkkkkkkkkkkkkk allhımmmmmmmmmmmmmmmmmm
eriyeceğim derdimdeeeeeennnnnnnnnnnnn
hem burda bir seksü varsa o nugidir,gersine gerek yohtirrrrrrrrr
bilmem fambık anlatabildimi
mısırpüskülünü de ben deneyeyim bari.arada değişiklik yapmak lazım.
elma sirkesi yapıyorum bir de ben evde.
ondan da içiyorum bu yaptığım çayın yanında.sindirime birebir.ama tabii sağlam mide lazım sabahın köründe sirke içmek için
yarım saatcik yürüdümmmsiz neler yaptınız bakem?
haklısın hugocumyaa o yüzden depresyona girdim ben spordan çık saç baş dağınık sonra eşofmanla spor ayakkabıyla takılıyorum bana biraz ters.Eve gel duş al yine saç puff bakımsız hissediyorum ama sporun verdiği hisse alıştım 1 ay oldu
ben yapamam canım elma sirkesi
peki sen hiç definasyon uyguladınmı canım
birde sırt çalışıyomusun kol göğüs filan çalışıyomusun canım
hiç uygulamadım canım ama kol ve göğüs çalışıyorum.omuzlar falan iyice geniş.103 cm oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?