60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyosunuz bakiiiiimmmm

ben çamaşır serdimm biraz ticari hayatımı canlanırdımm akşam için kemiksiz,derisiz took but çıkardım, kuşabaşı doğrayıp bezelyeli yapıciiiimmmm ıspanak kavurucam sarımsaklı yoortlıycam onu da

az sonra dışarı çıkıcam yoort falan almam lazım biraz dolaşır gelirimmmm

ben geldiiiiimm markete gttim geldim malzemeleri aldım.
kurabiye yaptım incirli bi değişik pasta yaptım ayrıntıya girmiorum canınız çekmesin:26:
sonra mutfağı topladım bulaşıkları fln yerleştrdim.perdelerimi çıkardım makinadan baktım temzolmamış gibi geldisonra bastım deterjanı tül beyazlatıcıyı attım tekrar makineye yarınki yapacağım böreğin kısırın vs.nini malzemelerini harlayıp dolaba attım. öğle yemeği yedim yemeğim yoktu hazırda,

ton balıığısı ile koca bir kase salat ve 1.5 dilim ekmek yedim

sonra saplı püsküllü karışık çaydan içtim 1 kupa

şimdidk de toz alıcam inş. işte böööle.

gelelim benm kocişe. benmkide kıskanç çok bunaltmaz ama kıskanç giydiklerie bakar kontrol eder ki bende zaten çok açık giyinmem yerine göre. hatta buraya foto koycam da tmm demişti sonra koyduktan sonra koydum fln dedim.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? nasıl koydunnnn fln didiiiibende sana sordum yüzümü koymadan sende tmnm didin diidmm
valla boş bi anıma gelmiş yoksa koy dmeezdim dedi
hatrlıorum yolda yürrken dediydim kalabalıktı yol da o arada araya kaynadı heralde
gidip geldiğim yere haber vermek aramam koşulu ile gder gelirim. ama gelince tek tek sorar ne giydin naptın rahat gidip geldinmi die?
işte bölee
ama ben kesnlkle çok çok daha kıskancımmmmm. aslında fazla belli etmeyim diorum ama elimde deil çok kıskanırım ben.

oohhh misssss. kolay gelsin bebişimm.
gözlerin nasıl oldu? iyileştnmni? merak ettim sorayım dedimm.haftaya inşallah bulaşbilcezmi?

kızlar akşam menüm ;

mercimek çorbası
sulu köfte
ton balıklı salata
1 dilim ekmek

markete gideceğiz aylık erzak alışverişi yapıciyim öbür türlü ipin ucunu kaçırdım ben her gitmemde farklı gereksiz bişey aldım geldim hesap kabardı.

bu arada kızlar dün aynada baya bi inceledim kendimiii. cıbıldakkene yürüdüm ileri geldim geri döndüm fialn baktımm selülitler yokkkkk
ayakta düz duruken hiç bişi yok. popomu sıkınca çıkıo sadece ama o da gidecek. duş da masaja ve yop,sun sabununa devam spora pilatese devammm
ammmmaaa velakinn göbüşşş çalışmaya devammm birde sıkılaşmak için iç bacak çalışmam lazım .şimdik iç bacak egzersizi araştrayım biraz.
hugom varsa bildiğin bi el at bana

canım 3kg kullanıyorum ağırlıkla çalışırkene.

bir küççüüük kare bitter çikolata yedim.
bugün çok da su içtim yaaa karnım lıkır lıkır yapıyooo

iç bacak egzersizleri buldummm
pilates yaparkene yaptığımız hareketlerr den bazıları ve slim in 6 deki bazı hareketlerdende iç bacağı güzel çalıştıranları saptamış oldum onlara ağırlık vericem inş.

oohhh misssss. kolay gelsin bebişimm.
gözlerin nasıl oldu? iyileştnmni? merak ettim sorayım dedimm.haftaya inşallah bulaşbilcezmi?

daha iyiyim canım benim sağoll 2 saatte bir damlalarımı damlatıyorumm inşallah geçer bu hafta da haftaya buluşuruz yaaaa

merhaba arkadaşlar bugün yüksek lisans günümdü malum sınavım ve ödev teslimim vardır.
bugün itibari ile ders dönemini kapatmış bulunuyorum tezim kaldı gelecek sen de onu teslim edeceğim
burn it up a geçeceğim ama sende zayıfla sitesi paralı olmuş indiremiyorum nerden bulacağım onu ya aradım taradım bulamadım elinde olan arkadaş var mı acaba
varsa bana bir yardımcı olsa keşke

daha iyiyim canım benim sağoll 2 saatte bir damlalarımı damlatıyorumm inşallah geçer bu hafta da haftaya buluşuruz yaaaa
ah cnm benm inşşaaaaallllaaah kısa zmanda iyileşrsin bebişimmmm

geçmiş olsun cnm okul işini halletmisşn. şükr bitmiş.valla cnm neruş indirmişti ama sende zayfıladan indrmişti heralde sen google yaz cnm çıkan siteleri tek tek deene bakalım

kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlarrrrr
güle güle seksüü nugimmmm

canım 3kg kullanıyorum ağırlıkla çalışırkene.

aynıymış canım kaç set yapıyosun kaç sayı. benim şimdilik 3x15
haftada jkaç kez çalıştırıyosun canım. ben kol 1 kere göğüs 2 kere sırt 1 kere yapıyorum kardiyo ve pilateste varya o yüzden şimdilik böyle. iç bacak içinde çalışıyorum ama onda 5 kilodan 2 dumbel kullanıyorum 10 kilo oluyo. yan karın kasları içinde beşer kilolukla çalışıyorum.
sırt için ters mekik yapıyorum bikaç pilates sırt egzersizi ve sırt içinde bi hareket var dumbelle onu yapıyorum o da 5 kilo.

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html?p=125553

buyur yafriim bacak egzersizleri üzerine tıklarsın nereyi çalıştırdığı gösteriliyo. ağırlıkla çok çok kısa sürede toparlayıp geliştirirsin canım hem sıkılaşır hemde kaslar çalışır
ağırlık çalışmaları daha güzel sonuçlar veriyo bence. bunları yap haftada 2 kere yeter

saol kuşummmmm bakıorum şimdikkk haftada 2 az deilmi bebişimm 3 gün yapsam pazartesi çarşamba cuma

saol kuşummmmm bakıorum şimdikkk haftada 2 az deilmi bebişimm 3 gün yapsam pazartesi çarşamba cuma

sen bilirsin yafriim 3x15 ile başlarsın zamanla arttırırsın
3 kere 15 defa yaparsın arada setler arası dinlenirsin yeterki 10 dakikayı geçmesin dinlenme süren

birde ağırlıkla çalışınca kaslar yoruluyo bunu ertesi gün daha iyi anlıyosun kasın gelişmesi iiçin dinlenmeyede ihtiyacı var o yüzden pekte göründüğü kadar kolay olmiyii :86: evelsi gün iç bacak çalıştım bugün hala yorgun bacaklarım :86: yarın yine çalışıciim

akşam yemeğimi yazıyım çıkıcam

6-7 kaşık kıymalı kabak yemeği

2 kaşık sebzeli pilav

2 kaşık yooort

salataa

1 dilim esmer ekmek

sonra 40 dk yürüyüş.
herkese iyi akşamllllaaaaarrr öpüldünüzzz yarın görüşmek üzereee:79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…