oohhh misssss. kolay gelsin bebişimm.napıyosunuz bakiiiiimmmm
ben çamaşır serdimm biraz ticari hayatımı canlanırdımmakşam için kemiksiz,derisiz took but çıkardım, kuşabaşı doğrayıp bezelyeli yapıciiiimmmm ıspanak kavurucam sarımsaklı yoortlıycam onu da
az sonra dışarı çıkıcam yoort falan almam lazım biraz dolaşır gelirimmmm
göğüs için neler yapıyosun canım ağırlıkmı kullanıyosun ağırlıkların kaç kilo benim 3 kilo ama sebebi güç direnç canım yoksa 1 kilo ile gayet güzel sonuç alınıyo
halı yıkarken güçlü kollar gerekiyo ondanhalıcıklarım tertemiz oluyii ev işlerindede güçlü kol iyi oluyiii
oohhh misssss. kolay gelsin bebişimm.
gözlerin nasıl oldu? iyileştnmni? merak ettim sorayım dedimm.haftaya inşallah bulaşbilcezmi?
ah cnm benm inşşaaaaallllaaah kısa zmanda iyileşrsin bebişimmmmdaha iyiyim canım benim sağoll 2 saatte bir damlalarımı damlatıyorumm inşallah geçer bu hafta da haftaya buluşuruz yaaaa
geçmiş olsun cnm okul işini halletmisşn. şükr bitmiş.valla cnm neruş indirmişti ama sende zayfıladan indrmişti heralde sen google yaz cnm çıkan siteleri tek tek deene bakalımmerhaba arkadaşlar bugün yüksek lisans günümdü malum sınavım ve ödev teslimim vardır.
bugün itibari ile ders dönemini kapatmış bulunuyorum tezim kaldı gelecek sen de onu teslim edeceğim
burn it up a geçeceğim ama sende zayıfla sitesi paralı olmuş indiremiyorum nerden bulacağım onu ya aradım taradım bulamadım elinde olan arkadaş var mı acaba
varsa bana bir yardımcı olsa keşke
güle güle seksüü nugimmmmkızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlarrrrr
canım 3kg kullanıyorum ağırlıkla çalışırkene.
iç bacak egzersizleri buldummm
pilates yaparkene yaptığımız hareketlerr den bazıları ve slim in 6 deki bazı hareketlerdende iç bacağı güzel çalıştıranları saptamış oldum onlara ağırlık vericem inş.
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html?p=125553
buyur yafriim bacak egzersizleri üzerine tıklarsın nereyi çalıştırdığı gösteriliyo. ağırlıkla çok çok kısa sürede toparlayıp geliştirirsin canım hem sıkılaşır hemde kaslar çalışır
ağırlık çalışmaları daha güzel sonuçlar veriyo bence. bunları yap haftada 2 kere yeter
saol kuşummmmmbakıorum şimdikkk haftada 2 az deilmi bebişimm 3 gün yapsam pazartesi çarşamba cuma
sen bilirsin yafriim 3x15 ile başlarsın zamanla arttırırsın
3 kere 15 defa yaparsın arada setler arası dinlenirsin yeterki 10 dakikayı geçmesin dinlenme süren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?