cokk büyüdüü sen görmeyelii fasulyee tanesii kiminnn olduuuuuuuözlemişlerdirr kızz gecenn soruodukk birbirimizeee.. amaa ölee davett beklemicenn yafrimm benimm gibii olcann herseyee kaynakk olcannnn bebişimmm... olmass bölee kenardaa durupp küsmekk
pepetoş nirelerdeydin
merhaba arkadaşlar bugün yüksek lisans günümdü malum sınavım ve ödev teslimim vardır.
bugün itibari ile ders dönemini kapatmış bulunuyorum tezim kaldı gelecek sen de onu teslim edeceğim
burn it up a geçeceğim ama sende zayıfla sitesi paralı olmuş indiremiyorum nerden bulacağım onu ya aradım taradım bulamadım elinde olan arkadaş var mı acaba
varsa bana bir yardımcı olsa keşke
hugoooommm napiin kuzummmmmmmyaww hugomm şu yazılarını tekrar mor yapsana hacıı yaaaaa zaten gözlerim mikrop kaptıı hiçbişey görmüyorummm bi de pembik pembikkk hiç göremiyorummmmm mor yapsan olmam mı hacııııııı
evett kızlarrr ... gittimm yürüyerekk asagı indimm birass görümcemlee oturdummm.. yagmurr basladıı eve gelmekk içinn ayagaa kalktıkk.. ordann bişi pıt diee cıktı.. sasırıdmm gaz diee düsündümm.. alısveriş yaptım eve geldimmm.. koyuu kahvee akıntı ortada etrafıdaa ıslakk su .. yumurtaa büyüklügünde düsününn.. kasıklarımm agrıyoo.. aradımm amaa bi doktorr bulamadımm hastahanedee.. ebeylee konustumm.. bacaklarını uzat yatt gecmesi lazımm 10 haftaya kafdarr olablirr dedii.. amaa yarınn en gecc öbürgünn muayeneyee git doktoruna dedii.. cok korktummmbi kacc gündürr hamilee gibi hissetmiorum kendimii hevesim yok diodumm gebelikk topigindeki kızlaraa.. önceki günn rüyamdaa parca parca bebekk görüdmm birlestirmeyee calısıodummm dün aksamm kucagımda bebeklee birilerinden kacıodumm.. iyii düsüneyim dedimm 2 gündürr rüya buu falann.. bugünde buu hiçç bölee bişi yasamadım benn.. kırmızıyaa dönmemesi lazımmıss dua edin kızlarrr
canım benimm lütfen olumlu düşünmeye çalış ve ne olursa olsun herşeyin hayırlı olurrrr inşallah en hayırlısı olur sizin için dee
evett kızlarrr ... gittimm yürüyerekk asagı indimm birass görümcemlee oturdummm.. yagmurr basladıı eve gelmekk içinn ayagaa kalktıkk.. ordann bişi pıt diee cıktı.. sasırıdmm gaz diee düsündümm.. alısveriş yaptım eve geldimmm.. koyuu kahvee akıntı ortada etrafıdaa ıslakk su .. yumurtaa büyüklügünde düsününn.. kasıklarımm agrıyoo.. aradımm amaa bi doktorr bulamadımm hastahanedee.. ebeylee konustumm.. bacaklarını uzat yatt gecmesi lazımm 10 haftaya kafdarr olablirr dedii.. amaa yarınn en gecc öbürgünn muayeneyee git doktoruna dedii.. cok korktummmbi kacc gündürr hamilee gibi hissetmiorum kendimii hevesim yok diodumm gebelikk topigindeki kızlaraa.. önceki günn rüyamdaa parca parca bebekk görüdmm birlestirmeyee calısıodummm dün aksamm kucagımda bebeklee birilerinden kacıodumm.. iyii düsüneyim dedimm 2 gündürr rüya buu falann.. bugünde buu hiçç bölee bişi yasamadım benn.. kırmızıyaa dönmemesi lazımmıss dua edin kızlarrr
canım geçmiş olsun inşşlah geçer canım hiç kalma bacaklsrını yukarı dik yat yorma kendini çişe kalkbi ve hemn doktoruna git
Eki Görüntüle 210369
anaaaa jeannn yükledimm kızzzz... gelinliginn dümdüzz cekildigi biyerr yokk.. artık burdann annamaya calıss hiçbi detayı yok zatiii.. arkası da v seklindee oyuktuu aynı dantelle kapalıydıııııı...
daha iyiyim canım benim sağoll 2 saatte bir damlalarımı damlatıyorumm inşallah geçer bu hafta da haftaya buluşuruz yaaaa
doktordan randevu aldımm cuma gününee.. tekrarr edersee acilee gidicemmsaol cnmm benimm.. daha bi daha gelmedi sükürr.. insallahh agrımda gecerrr
kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 haşlanmış yumurta üzerine kekik,nane serptim
1 dilim peynir
1 tk kahvaltılık sos
1 kupa beşibiyerde çay
ebruyla plates yaptım
ara
şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk tavuk sote(mantar,kırmızı biber koydum )
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek
ara
3 gün kurusu
akşam yemeğim
3 köfte
1 bardak ayran
bol salata
yarım dilim beyaz ekmek (evde yemedim yemeğimi)
değerlendirmeleri alayım?
ben çok beyendim canım ama öğleden sonraki ara öğünde 5-10 badem tavsiye ederim yağı bizim için faydalı hemide çok tok tutuyo. belli bir listen yok zorunlu uyman gereken o yüzden sabahki ara öğünde bikaç ceviz veya fındık veya antep fıstığı yiyebilirsin meyvenin yanında. öğleden sonraki ara öğündede 5-10 badem olur. bence mevsim meyvelerini yersen daha çok keser tatlı ihtiyacını. regl dönemlerinde potasyum için muz yersin. ben heo yedim bunları bu zamana dek :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?