60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok büyümüş gerçektennn
Ben özel davet beklerim çok küstüm valla offf sorma çok darıldım
şaka şaka yogundum giremedim hiç tebi bu arada 5 kilo verdim 60 a düştüm 3 gündür dikkat etmiyorum pek ama dikkat etmeye başladım şu dakikadan itibaren Benim müstakbel kociş baya fark etti sıkılaşmayı Zavallım neler çekiyomuşta haberimiz yokmuş

pepetoş nirelerdeydin

canım meraba valla yıl sonu işlemleri var bugun karnelerı hazırladım vs vs hiç giremedım nete. bır de kızımı yanımda götürmüştüm onunla ugrastım. sımdı geldım kızım. yemek. eşim bıraz da gecmıs okudum, halılarımı halıcaya verdım yıkancak evım bosaldı , cumartesı genel temızlık var sizi takıptedyım canım yedıklerımde bugunku kacamagım az cuk yarım dılım yaş pasta öğrencilerime almıstim

canım ben kaydetmiştim bilgisayara ama oldukça uzun bir video maille falan gitmez ancak bir dvd ye kaydedip verebilirim sana nasılsa yakınmışız istersen veririm yanii

hugoooommm napiin kuzummmmmmm yaww hugomm şu yazılarını tekrar mor yapsana hacıı yaaaaa zaten gözlerim mikrop kaptıı hiçbişey görmüyorummm bi de pembik pembikkk hiç göremiyorummmmm mor yapsan olmam mı hacııııııı

olmamı yaffriim sen iste yeterki

evett kızlarrr ... gittimm yürüyerekk asagı indimm birass görümcemlee oturdummm.. yagmurr basladıı eve gelmekk içinn ayagaa kalktıkk.. ordann bişi pıt diee cıktı.. sasırıdmm gaz diee düsündümm.. alısveriş yaptım eve geldimmm.. koyuu kahvee akıntı ortada etrafıdaa ıslakk su .. yumurtaa büyüklügünde düsününn.. kasıklarımm agrıyoo.. aradımm amaa bi doktorr bulamadımm hastahanedee.. ebeylee konustumm.. bacaklarını uzat yatt gecmesi lazımm 10 haftaya kafdarr olablirr dedii.. amaa yarınn en gecc öbürgünn muayeneyee git doktoruna dedii.. cok korktummm bi kacc gündürr hamilee gibi hissetmiorum kendimii hevesim yok diodumm gebelikk topigindeki kızlaraa.. önceki günn rüyamdaa parca parca bebekk görüdmm birlestirmeyee calısıodummm dün aksamm kucagımda bebeklee birilerinden kacıodumm.. iyii düsüneyim dedimm 2 gündürr rüya buu falann.. bugünde buu hiçç bölee bişi yasamadım benn.. kırmızıyaa dönmemesi lazımmıss dua edin kızlarrr

canım benimm lütfen olumlu düşünmeye çalış ve ne olursa olsun herşeyin hayırlı olurrrr inşallah en hayırlısı olur sizin için dee

canım geçmiş olsun inşşlah geçer canım hiç kalma bacaklsrını yukarı dik yat yorma kendini çişe kalkbi ve hemn doktoruna git

canım geçmiş olsun inşşlah geçer canım hiç kalma bacaklsrını yukarı dik yat yorma kendini çişe kalkbi ve hemn doktoruna git

doktordan randevu aldımm cuma gününee.. tekrarr edersee acilee gidicemm saol cnmm benimm.. daha bi daha gelmedi sükürr.. insallahh agrımda gecerrr

akşam
Karnabahar ve 125 gr light yoğurt
1galeta
Yağsız çorba
2 kaşık piyaz
Ara
Orta şekerli eşimle içtik o şekersiz içmez ve yanında çiko ama minnaktan büyük (((ben abartmaya başladım yaaa yarından itibaren çiko yerine hurma yicimm

ahh canım sağol bişey dicem ama kızcan şimdi
üst tarafında dantel var dedin ama görükmüyo
bi uzun duvaklı olduğunu anladım

daha iyiyim canım benim sağoll 2 saatte bir damlalarımı damlatıyorumm inşallah geçer bu hafta da haftaya buluşuruz yaaaa

neruşş geçmiş olsun canım

kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 haşlanmış yumurta üzerine kekik,nane serptim
1 dilim peynir
1 tk kahvaltılık sos
1 kupa beşibiyerde çay

ebruyla plates yaptım

ara
şekersiz sütlü türk kahvesi

öğle yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası
3 yk tavuk sote(mantar,kırmızı biber koydum )
2 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

ara
3 gün kurusu

akşam yemeğim

3 köfte
1 bardak ayran
bol salata
yarım dilim beyaz ekmek (evde yemedim yemeğimi)

değerlendirmeleri alayım?

geçmiş olsun ecrinim
acep niye böyle oldu ağırmı kaldırdın üzüntümü geçirdin ne oldu
canım çok üzdün sen kendini sana ne dedim gülmen mutlu olman moral depolaman lazım dedim. sen herşeyi takıyosun ama eşim istemiyodu filan diye bisrü şey kuruyosun kafanda olmazki
şimdi çok dikkatli ol yarın doğru doktora çok yavaş hareket et oturup kalkarken filan ve üzme kendini bu çok çok önemli

doktordan randevu aldımm cuma gününee.. tekrarr edersee acilee gidicemm saol cnmm benimm.. daha bi daha gelmedi sükürr.. insallahh agrımda gecerrr

çok geçmiş olsun canım inş kötü bişey yoktur
genelde böyle oluyor galiba kötü düşünme canım
hayırlısı olsun hep bunu iste moralini bozma

canım korkma bişiolmaz insallh bı doktora gıt Allh korusun minnak kuzuları olumlu dusun

ben çok beyendim canım ama öğleden sonraki ara öğünde 5-10 badem tavsiye ederim yağı bizim için faydalı hemide çok tok tutuyo. belli bir listen yok zorunlu uyman gereken o yüzden sabahki ara öğünde bikaç ceviz veya fındık veya antep fıstığı yiyebilirsin meyvenin yanında. öğleden sonraki ara öğündede 5-10 badem olur. bence mevsim meyvelerini yersen daha çok keser tatlı ihtiyacını. regl dönemlerinde potasyum için muz yersin. ben heo yedim bunları bu zamana dek :86:

yok bişey olmaz sanmıyorum ama artık üzülmemesi lazım arkadaş geliyo mutluluktan havaya uçması lazım

yuppi hugocum beğendiiiii
badem,fındık gibi şeyleri yemiyordum çok yağ olmasın
belki yağ yakamam diye çünkü çok seviyorum kuruyemiş
ama korkudan yiyemiyordum
gün kurusu yerine taze meyve yemeye başlayayım canım anladım
diyet bisküvilerime dokunmuyorum artık
dışarda olunca gün kurusu iyi oluyor taze meyveyi yemeğe utanıyorum
her gören aa ne yiyorsun diyo sanki elma yemiyo kimse
çok teşekkür ettim yarın burn it up yapacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…