yuppi hugocum beğendiiiii
badem,fındık gibi şeyleri yemiyordum çok yağ olmasın
belki yağ yakamam diyeçünkü çok seviyorum kuruyemiş
ama korkudan yiyemiyordum
gün kurusu yerine taze meyve yemeye başlayayım canım anladım
diyet bisküvilerime dokunmuyorum artık
dışarda olunca gün kurusu iyi oluyor taze meyveyi yemeğe utanıyorum
her gören aa ne yiyorsun diyo sanki elma yemiyo kimse
çok teşekkür ettimyarın burn it up yapacağım canım
canım kuruyemişlerde çok faydalı ve zayıflama döneminde gerekli yağlar var. omega 3 var. hergün muhakkak ye üstelik meyve filan yediğinde açlık oluyo ise hemen meyve yer yemez üzerine ye kuruyemiş çok tok tutuyo. ve benim favorimdir dışarda olunca aç kalıp kalorili şeylere saldırmaktansa yanımda taşırım yerim. gerçi şimdi kefir içiyorum gerek kalmıyo ama diyetten sonra hergün yiyeceğim yanımda taşıyacağım yiyeceklerdendir. evet dışarda kuru meyve olur evde olunca taze meyve yersin. fındık fıstık antep fıstığı badem ceviz çok çok faydalıdır canım. hergün omega 3 alırsan işin kolaylaşır haftada 3 günde yağı süzülmüş ton balığı yersin zati çok tok tutuyo o da. omega 3 için çok gerekli. heleki spor yapılıyo muhakkak yenmeli
spor varsa hergün muhakkak protein alınmalı hayvansal protein muhakkak olmalı veya protein tozları oluyo sporcular için onlar alınabilir et yenmiyosa veya diyetisyen tarafından ayarlanmış liste olabilir
ayy canım çok teşekkür ederim bilgiler için
peki günlük en fazla ne kadar yemeliyim?
yada fındık-badem-ceviz için sayılar değişiyor mu?
kefir ben de çok seviyorum çok tok tutuyor
taze meyve yedikten sonra azcık süt ya da peynir yemekte işe yarıyor
daha geç acıktırıyor
yuppi bildiğim bi bilgiyi paylaşabildimdaha öğreneceğim çook şey var
geçmiş olsun ecrinim
acep niye böyle oldu ağırmı kaldırdın üzüntümü geçirdin ne oldu
canım çok üzdün sen kendini sana ne dedim gülmen mutlu olman moral depolaman lazım dedim. sen herşeyi takıyosun ama eşim istemiyodu filan diye bisrü şey kuruyosun kafanda olmazki
şimdi çok dikkatli ol yarın doğru doktora çok yavaş hareket et oturup kalkarken filan ve üzme kendini bu çok çok önemli
sabah kahvaltıda bir bütün ceviz yiyebilirsin ara öğünün tekinde 1 ceviz 5 fındık olur diğer ara öğünde ise 5 badem yersin günlük toplam 10-12 tane yersin canım
bana daha önce günlü 10 badem 10-15 antep fıstığı verdi diyetisyen
ilk 5 ay böyle verdi sonraki ay 5 badem 5 antep fıstığı verdi
bu ay vermedi ama
valla ne bilimmm cnm yaa.. iyiyydimm kabuss görüodum iştee bitekk.. inan harekett de etmedimmm desemm yeri yanii.yatıyorumm iştee boylu boyuncaa.. amaa gelmedii bi dahaa sükürr 1 damlaa geldii kesildiii allah ımm devam etmess insallahhh.. agrım da azaldııı cok sükürr.. yarınn arıcamm doktoruu
oleyy
şimdi diyetimi daha çok sevdim
umarım sorun olmaz ben 3 ay kendim diyet yaptım
tabii aralarda çoğunlukla diyet bisküvilerden yiyordum
şimdi de değişiklik yapmış olduk hemde bayağı bi değişiklik oldu
olumlu etkilerini görürüm inş
bu kuruyemişler diyet bisküvilerden çok çok faydalıdır zati sporda var çok faydasını göreceksin canım emin ol bizzat kendim yedim aylarca ve yiyeceğim diyetten sonra. tülin şahin diyodu çantama atıyorum kuruyemiş acıkınca bikaç tane atıyorum ağzıma doyuruyo diye. bi kişiden daha duymuştum kuru yemişsiz çok yemek yiyorum kuruyemişler frenliyo diye. bencede öyle zaten
yaffrim duanı oku öyle uyu
herzaman gece gündüz olurmu
aaaaaaaaaaa altta kendisii cıkmısssssssssss rezalett nasıl olduu oooo
ayy çok teşekkür ederim canım kırmayıp ekledin
çok beğendim sade modelleri çok seviyorum
all cnmm burdaa görünüooo... bi adıı varr bununn fransızz güpürr müü italyann güpürr müü ölee bişii.. enn doluu güpürlü kumass buyduu kendisindennn boncukk dolgu vss var üstündee.. aynenn kapladı kadınn.. cok sadeydii ama herkess cok begendiiarkasıdaa cokk güzeldi amaa onu yükleyemedimm sana.. sonraa bakarım tekrarrr cnmm
ecrinimm ne güzel bi gelin olmuşsun eşinle de ne kadar yakışmışsınız canımm.. resimlerde yüzü sileyim diye uğraşmşsın ama açık olanıda cıkmış olsunn çok güzel cıkmışssınız zaten maşallahınız var. allah bebegini sana bagıslasın gelsin çikon saglıkla sıhhatle inşallah merak etme dert etme bişiyi kendine emi. dualarımız seninlee
bu arada kızlar sölemiştim ablam ayın 25. de evleniyoo. 23. de de kınası var bende elbise bakmaya gittim. park bravodan iki elbise aldım ve bedenini tahmin edinn ??
ivett 36.. inanamıyorumm..
evet kalıpları geniş ama genişte olsa 36 bedene girmek mucize gibi bişiydi benim içinn. elbisenin dar olanı tam oturuyoo ama koltuk altları eccük pörtlüyoo. kollar kalın bacaklarım kalın ve selülitlii lömbür lömbür nefret ettm ve bu beni daha da kg vermeye teşvik etti ama 36 rakamının o elbiselerin etiketinde olmasının verdiği haz paha biçilemezmiş bunu gördümm
saoll cnm benimmmmmevett ya ikiside cıkmısss ne saccmaa bi manzaraa oldu böleeeee silinmioo galibaa ugrastımm emmmee gitmediii:44::44::44: asagıyaa indi o daaa
boşver canım takma kafana. sayfalar aktıkça arada kaynar onlarda
puuffff kaynasınn kaynasınnnn yok olsunnnneysee iyii gecelrrr yarınn görüsürüssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?