60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ecrinim geçmiş olsun rüyalar bazen ilk dönemlerde oluyor yorma kendini canım bence cumayı bekleme derim yarın sabahtan git canım.
Kol çalıştım 1 kiloyla bayağa eşim düşük ağırlık sık tekrar ve düşük ağırlıkla çalış dedi

canım kuruyemişlerde çok faydalı ve zayıflama döneminde gerekli yağlar var. omega 3 var. hergün muhakkak ye üstelik meyve filan yediğinde açlık oluyo ise hemen meyve yer yemez üzerine ye kuruyemiş çok tok tutuyo. ve benim favorimdir dışarda olunca aç kalıp kalorili şeylere saldırmaktansa yanımda taşırım yerim. gerçi şimdi kefir içiyorum gerek kalmıyo ama diyetten sonra hergün yiyeceğim yanımda taşıyacağım yiyeceklerdendir. evet dışarda kuru meyve olur evde olunca taze meyve yersin. fındık fıstık antep fıstığı badem ceviz çok çok faydalıdır canım. hergün omega 3 alırsan işin kolaylaşır haftada 3 günde yağı süzülmüş ton balığı yersin zati çok tok tutuyo o da. omega 3 için çok gerekli. heleki spor yapılıyo muhakkak yenmeli
spor varsa hergün muhakkak protein alınmalı hayvansal protein muhakkak olmalı veya protein tozları oluyo sporcular için onlar alınabilir et yenmiyosa veya diyetisyen tarafından ayarlanmış liste olabilir

ayy canım çok teşekkür ederim bilgiler için
peki günlük en fazla ne kadar yemeliyim?
yada fındık-badem-ceviz için sayılar değişiyor mu?
kefir ben de çok seviyorum çok tok tutuyor
taze meyve yedikten sonra azcık süt ya da peynir yemekte işe yarıyor
daha geç acıktırıyor
yuppi bildiğim bi bilgiyi paylaşabildim daha öğreneceğim çook şey var

sabah kahvaltıda bir bütün ceviz yiyebilirsin ara öğünün tekinde 1 ceviz 5 fındık olur diğer ara öğünde ise 5 badem yersin günlük toplam 10-12 tane yersin canım
bana daha önce günlü 10 badem 10-15 antep fıstığı verdi diyetisyen
ilk 5 ay böyle verdi sonraki ay 5 badem 5 antep fıstığı verdi
bu ay vermedi ama

valla ne bilimmm cnm yaa.. iyiyydimm kabuss görüodum iştee bitekk.. inan harekett de etmedimmm desemm yeri yanii. yatıyorumm iştee boylu boyuncaa.. amaa gelmedii bi dahaa sükürr 1 damlaa geldii kesildiii allah ımm devam etmess insallahhh.. agrım da azaldııı cok sükürr.. yarınn arıcamm doktoruu

oleyy
şimdi diyetimi daha çok sevdim
umarım sorun olmaz ben 3 ay kendim diyet yaptım
tabii aralarda çoğunlukla diyet bisküvilerden yiyordum
şimdi de değişiklik yapmış olduk hemde bayağı bi değişiklik oldu
olumlu etkilerini görürüm inş

yaffrim duanı oku öyle uyu
herzaman gece gündüz olurmu

bu kuruyemişler diyet bisküvilerden çok çok faydalıdır zati sporda var çok faydasını göreceksin canım emin ol bizzat kendim yedim aylarca ve yiyeceğim diyetten sonra. tülin şahin diyodu çantama atıyorum kuruyemiş acıkınca bikaç tane atıyorum ağzıma doyuruyo diye. bi kişiden daha duymuştum kuru yemişsiz çok yemek yiyorum kuruyemişler frenliyo diye. bencede öyle zaten

anlaştık canım teşekkür ettim

all cnmm burdaa görünüooo... bi adıı varr bununn fransızz güpürr müü italyann güpürr müü ölee bişii.. enn doluu güpürlü kumass buyduu kendisindennn boncukk dolgu vss var üstündee.. aynenn kapladı kadınn.. cok sadeydii ama herkess cok begendii arkasıdaa cokk güzeldi amaa onu yükleyemedimm sana.. sonraa bakarım tekrarrr cnmm

Eklentiler

• $IMG_5846 (2).webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $llllllllllll.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

ecrinimm ne güzel bi gelin olmuşsun eşinle de ne kadar yakışmışsınız canımm.. resimlerde yüzü sileyim diye uğraşmşsın ama açık olanıda cıkmış olsunn çok güzel cıkmışssınız zaten maşallahınız var. allah bebegini sana bagıslasın gelsin çikon saglıkla sıhhatle inşallah merak etme dert etme bişiyi kendine emi. dualarımız seninlee
bu arada kızlar sölemiştim ablam ayın 25. de evleniyoo. 23. de de kınası var bende elbise bakmaya gittim. park bravodan iki elbise aldım ve bedenini tahmin edinn ??
ivett 36.. inanamıyorumm..
evet kalıpları geniş ama genişte olsa 36 bedene girmek mucize gibi bişiydi benim içinn. elbisenin dar olanı tam oturuyoo ama koltuk altları eccük pörtlüyoo. kollar kalın bacaklarım kalın ve selülitlii lömbür lömbür nefret ettm ve bu beni daha da kg vermeye teşvik etti ama 36 rakamının o elbiselerin etiketinde olmasının verdiği haz paha biçilemezmiş bunu gördümm

Yürürken göbek eritin

otururken karın kasınızı kasılı tutun, on saniye içinizde havayı tutun sonra bırakın. İzometrik dediğimiz kasılmalar karın kasımızı korur. Ayrıca yürürken insanlar karın kaslarını kasılı olarak yürüdüklerinde aktif olarak karın kaslarını çalıştırmış olurlar. Bunlar alışkanlık haline de getirilebilir. Bu alışkanlık aynı zamanda size çok daha dik bir duruş kazandıracaktır. Karın kaslarınızı çalıştırırken bir yandan da yanlış duruş pozisyonlarınızı da düzeltmeniz mümkün olabilir

saoll cnm benimmmmm evett ya ikiside cıkmısss ne saccmaa bi manzaraa oldu böleeeee silinmioo galibaa ugrastımm emmmee gitmediii:44::44::44: asagıyaa indi o daaa

saoll cnm benimmmmm evett ya ikiside cıkmısss ne saccmaa bi manzaraa oldu böleeeee silinmioo galibaa ugrastımm emmmee gitmediii:44::44::44: asagıyaa indi o daaa

boşver canım takma kafana. sayfalar aktıkça arada kaynar onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…