60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın yafri yafriler kimsecikler gelmemiş daha. kayfaltımı yaptım bende
birazdan spor yapıciim koşu bandı günü bugün

gu naydın hugomm nasılsın canımmm kımse yok bende okla gıdıcem kahvltı yaptım 1dlm ekmek 1kk peynır 1 totomes 2 salatalık 4 mınıkn zeytınnn

günaydınlarrr
hemen dünkü menümü yazıyorumm
sabah:1 kase yağlı sütle nesfit,evde yağsız yoktu
ara:1 bardak süt
öğle:2 dowates,2 salatalık,5 yk yoğurt,limon ve baharatla salata,1 dilim kepekli ekmek
ara:hatırlamıyorum:)
aksam:1 kase patates çorbası,2 kasik pilav,5-6 kaşık kuru fasulye,5 yk yoğurt,1 domates,1 salatalık
ara:1 avuç beyaz leblebi
yatarken 2 kayısı canım çok taTLI İSTEDİ DAYANAMADIM YEDİM
gün boyunca 2 lt su,3 tane kayısı,1 form çayı,1 karısık bitki cayı içtim

akşam yadiklerim fazlamı olmuşşş?

günaydınn beyaz.bebişler napıyo?
menün güzel ama öğlenle akşam yer değiştirse süper olurmuşş,öğlen yediklerini yakması daha kolay olurdu bünyenin,akşam da rahat rahat uyurdun hafif bir şekilde:119:

günaydın kıslarrr.gene erkenden kalktım ama üşengeçliğimden kahvaltı yapmadım daha,midem kazınıyor,gidip bişeyler yiyeyimm

canım ecrinim üzülme hiç. hamileyken hele de başlarındasın böyle abuk subuk rüyalar görmen normal. ev taşıdığımda Mardin deyken beni balkondan aşağı düşerken görüyorlarmış gerçekten kendimi çok yoruyordum kolileri indirip bindiriyordum hamile halimle. sen kendine sağlığına dikkat et kendini yoracak hiçbir şey yapma 4. aya kadar. bu rüyalar uyarı gibi de olabilir dikkatli ol ve üzülme üzülmek iyi gelmez. böyle kötü rüyalar görünce de kimseye anlatma dua oku hatta akan suya anlat dua oku ardından suya karışıp gitsin...

Kızlar günaydın. Nasılsınız ? az önce kahvaltımı yaptım. kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim. 1 bardak su içtim.

akşamdan kalma ton balıklı salata
biraz beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 kupa çay.

bugün aç karnına tekrar tartıldım. regl olduğum için şişliğim olduğunu biliyordum. dün 300 gr verdiğimi söylemiştim. 300 değil 500 gr vermişim. geriye kaldı 400 gr. canlarım... oleeeeyyyy

Günaydın kızlar...
Beni özlediniz mi bakim...
Dün evdeydim ve kaçamaksız geçti ama sabah tartı da gene fazla çıktım..
Ay yarın diyetisyene gitsem de ne olacaksa olsa.. Bişi söylese...

günaydın kıslarrr.gene erkenden kalktım ama üşengeçliğimden kahvaltı yapmadım daha,midem kazınıyor,gidip bişeyler yiyeyimm

loxicim biliyomusun uyandıktan yarım saat 1 saat içinde kahvaltı yapmalıymısız yada biş iyemeliymişiz yoksa vücüt metabolizmayı yavaslatıyo alarm durumuna geciyomus benden sülemesii

günaydınnn ahaliiiiii....dün açlıktan uyuyamadım ya niyemı hemen söyleyımkociş evde degıl dıye dun yemek yapmadım akşam da saat 7 de basladı benım karnım ama nasıl aclık...dolabı acıyorum bakıyorum bişey yok yanı dıyetlık bırsey yok.mıısır vardı tum mısırı 4 e böldum kucuk parcasını kemırdım doymadım tabi cnm nasıl dondurma ıstıyor ama kociş de geldı bu arada dolabı yıne acıyorum bakıyorum kapatıyorum.sonra famır geldı aklıma hurmam yoktu ama kuru sıyah erıgım vardı ondan aldım 2 tane yedım 10 dk ıdare ettı benı 1 adet cevızle yedım saat 11 de de yattım ama 1 saat uyuyamadım.Allah kımseyı aclıkla terbıye etmesın valla....dolap da bıdaha bulunduracam yıyebılecegım bişeyler.ders oldu bana...

selam cicişler. 45 dakika tempolu yürüdüm arlarda 5 er dakika koştum
sonra 3x15 yan karın kasları için 3x15 iç bacak çalıştım. bunlarda 5 er kiloluk dumbell kullandım.
şimdi ise göğüs çalışıyourm 3x15 kere yapıyorum ancak 3 er kiloluk dumbell kullanıyorum göğüs için. sonra duşa gircem güzelce yıkanıcam ter içinde kaldım koşunca masajda yapıciim

meşellehhhh...işte kosu bandının evde olmasının yararları.....

loxicim biliyomusun uyandıktan yarım saat 1 saat içinde kahvaltı yapmalıymısız yada biş iyemeliymişiz yoksa vücüt metabolizmayı yavaslatıyo alarm durumuna geciyomus benden sülemesii

aa ciddimisin kız,bak bunu kaçırmışım.e ben 6 da kalkıyorum kızla,o saatte mı yapmam lazım kahvaltı?kim hazırlıycak ya o saatte kendime gelmem 1 saati geçiyo valla,ama 1-2 kkuru kayısı felan yenebilir.hmmmm:26::26:

hatunlar ben bırazdan cıkıcam tonla işim var ev leş gıbı oldu yıne 2 gun dayanıyor zaten ancak butun camlar acık oldugu ıcın...önce sporu sonra temızlık yapcam sonra da duş alacam o zamana kadar kib anacımmmm....muahhhh

günaydınn cicişşlerrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm

ahhh dün çok yoruldummmm,çok da zevkliydii,kızım pek bir ddaluyduuuuu
saat 9 a kadar sürdü gösteri
oradaa
6 yaş kayısı(tatlı olmayan kayısıda ben öylesini severim zati)
3 hurma yidim

eve geldiğimde yoğurtlu semizotu salatası yedimmmm,ocağa yemekk koydum bidee,saat 10.30 yattım şükürr

sabah kaffaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak tarçınlı light süt

Afiyet olsun fambık..
Ay geçmişe bakim dedim ama sayfalarca gene..
Sonra dedim Fambığım bana özet geçer..
Geçersin di mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…