günaydınlarrr
hemen dünkü menümü yazıyorumm
sabah:1 kase yağlı sütle nesfit,evde yağsız yoktu
ara:1 bardak süt
öğle:2 dowates,2 salatalık,5 yk yoğurt,limon ve baharatla salata,1 dilim kepekli ekmek
ara:hatırlamıyorum:)
aksam:1 kase patates çorbası,2 kasik pilav,5-6 kaşık kuru fasulye,5 yk yoğurt,1 domates,1 salatalık
ara:1 avuç beyaz leblebi
yatarken 2 kayısı canım çok taTLI İSTEDİ DAYANAMADIM YEDİM
gün boyunca 2 lt su,3 tane kayısı,1 form çayı,1 karısık bitki cayı içtim
akşam yadiklerim fazlamı olmuşşş?
evett kızlarrr ... gittimm yürüyerekk asagı indimm birass görümcemlee oturdummm.. yagmurr basladıı eve gelmekk içinn ayagaa kalktıkk.. ordann bişi pıt diee cıktı.. sasırıdmm gaz diee düsündümm.. alısveriş yaptım eve geldimmm.. koyuu kahvee akıntı ortada etrafıdaa ıslakk su .. yumurtaa büyüklügünde düsününn.. kasıklarımm agrıyoo.. aradımm amaa bi doktorr bulamadımm hastahanedee.. ebeylee konustumm.. bacaklarını uzat yatt gecmesi lazımm 10 haftaya kafdarr olablirr dedii.. amaa yarınn en gecc öbürgünn muayeneyee git doktoruna dedii.. cok korktummmbi kacc gündürr hamilee gibi hissetmiorum kendimii hevesim yok diodumm gebelikk topigindeki kızlaraa.. önceki günn rüyamdaa parca parca bebekk görüdmm birlestirmeyee calısıodummm dün aksamm kucagımda bebeklee birilerinden kacıodumm.. iyii düsüneyim dedimm 2 gündürr rüya buu falann.. bugünde buu hiçç bölee bişi yasamadım benn.. kırmızıyaa dönmemesi lazımmıss dua edin kızlarrr
evett kızlarrr ... gittimm yürüyerekk asagı indimm birass görümcemlee oturdummm.. yagmurr basladıı eve gelmekk içinn ayagaa kalktıkk.. ordann bişi pıt diee cıktı.. sasırıdmm gaz diee düsündümm.. alısveriş yaptım eve geldimmm.. koyuu kahvee akıntı ortada etrafıdaa ıslakk su .. yumurtaa büyüklügünde düsününn.. kasıklarımm agrıyoo.. aradımm amaa bi doktorr bulamadımm hastahanedee.. ebeylee konustumm.. bacaklarını uzat yatt gecmesi lazımm 10 haftaya kafdarr olablirr dedii.. amaa yarınn en gecc öbürgünn muayeneyee git doktoruna dedii.. cok korktummmbi kacc gündürr hamilee gibi hissetmiorum kendimii hevesim yok diodumm gebelikk topigindeki kızlaraa.. önceki günn rüyamdaa parca parca bebekk görüdmm birlestirmeyee calısıodummm dün aksamm kucagımda bebeklee birilerinden kacıodumm.. iyii düsüneyim dedimm 2 gündürr rüya buu falann.. bugünde buu hiçç bölee bişi yasamadım benn.. kırmızıyaa dönmemesi lazımmıss dua edin kızlarrr
günaydın kıslarrr.gene erkenden kalktım ama üşengeçliğimden kahvaltı yapmadım daha,midem kazınıyor,gidip bişeyler yiyeyimm
selam cicişler. 45 dakika tempolu yürüdüm arlarda 5 er dakika koştum
sonra 3x15 yan karın kasları için 3x15 iç bacak çalıştım. bunlarda 5 er kiloluk dumbell kullandım.
şimdi ise göğüs çalışıyourm 3x15 kere yapıyorum ancak 3 er kiloluk dumbell kullanıyorum göğüs için. sonra duşa gircem güzelce yıkanıcam ter içinde kaldım koşunca masajda yapıciim
loxicim biliyomusun uyandıktan yarım saat 1 saat içinde kahvaltı yapmalıymısız yada biş iyemeliymişiz yoksa vücüt metabolizmayı yavaslatıyo alarm durumuna geciyomus benden sülemesii
günaydınn cicişşlerrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ahhh dün çok yoruldummmm,çok da zevkliydii,kızım pek bir ddaluyduuuuu
saat 9 a kadar sürdü gösteri
oradaa
6 yaş kayısı(tatlı olmayan kayısıda ben öylesini severim zati)
3 hurma yidim
eve geldiğimde yoğurtlu semizotu salatası yedimmmm,ocağa yemekk koydum bidee,saat 10.30 yattım şükürr
sabah kaffaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak tarçınlı light süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?