hımm sağol cnm,uzuun süredir eşimle yemek yemiyordum, 1kaşık yağla pişirdim,ona eşlik ettim bendegünaydınn beyaz.bebişler napıyo?
menün güzel ama öğlenle akşam yer değiştirse süper olurmuşş,öğlen yediklerini yakması daha kolay olurdu bünyenin,akşam da rahat rahat uyurdun hafif bir şekilde:119:
afiyet olsun nilmısra,süpersin tebrikler cnmKızlar günaydın. Nasılsınız ? az önce kahvaltımı yaptım. kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim. 1 bardak su içtim.
akşamdan kalma ton balıklı salata
biraz beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 kupa çay.
bugün aç karnına tekrar tartıldım. regl olduğum için şişliğim olduğunu biliyordum. dün 300 gr verdiğimi söylemiştim. 300 değil 500 gr vermişim. geriye kaldı 400 gr. canlarım... oleeeeyyyy
Günaydın kızlar...
Beni özlediniz mi bakim...
Dün evdeydim ve kaçamaksız geçti ama sabah tartı da gene fazla çıktım..
Ay yarın diyetisyene gitsem de ne olacaksa olsa.. Bişi söylese...
Afiyet olsun fambık..
Ay geçmişe bakim dedim ama sayfalarca gene..
Sonra dedim Fambığım bana özet geçer..
Geçersin di mi..
kahvaltım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 fincan çay
günaydınn cicişşlerrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ahhh dün çok yoruldummmm,çok da zevkliydii,kızım pek bir ddaluyduuuuu
saat 9 a kadar sürdü gösteri
oradaa
6 yaş kayısı(tatlı olmayan kayısıda ben öylesini severim zati)
3 hurma yidim
eve geldiğimde yoğurtlu semizotu salatası yedimmmm,ocağa yemekk koydum bidee,saat 10.30 yattım şükürr
sabah kaffaltım
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak tarçınlı light süt
[QUOTE=loxandra;19726150]günaydın kıslarrr.gene erkenden kalktım ama üşengeçliğimden kahvaltı yapmadım daha,midem kazınıyor,gidip bişeyler yiyeyimm
eee sen dün yoktun galiba di mi 1 günlükkk özet mi istiyonnnn
kız kayda değer bişey olmadı sanırsamm
neruşummmmmmmmmm benlennn fotolarını paylaştıııebru şallı kimin göbişi var kendüsünün,bu nenle azcık yumrutladım kendisinii
neruşla hügo acı biber sürüyolar göbüşlerine,gelişmeleri bildirecekler...
kukimin misafirleri gelecek hazırlık yapiyyy..
loxi diyetee tam gaz devam ediyyyy,benim zeytinleri sorguliy...
benim kızın dün yılsonu gösteriis vardıı,bide fotolarımı kızlarlan paylaştımm,oturukenki halimi falan,,şoktalar ayılamadılar henüzzz....
nugi kilo veremediiiii....
benden 400 grm gittiii....
ahanda bu kaadrdır heeeee
canım ecrinim üzülme hiç. hamileyken hele de başlarındasın böyle abuk subuk rüyalar görmen normal. ev taşıdığımda Mardin deyken beni balkondan aşağı düşerken görüyorlarmış gerçekten kendimi çok yoruyordum kolileri indirip bindiriyordum hamile halimle. sen kendine sağlığına dikkat et kendini yoracak hiçbir şey yapma 4. aya kadar. bu rüyalar uyarı gibi de olabilirdikkatli ol ve üzülme üzülmek iyi gelmez. böyle kötü rüyalar görünce de kimseye anlatma dua oku hatta akan suya anlat dua oku ardından suya karışıp gitsin...
Manken değil sporcu - Milliyet Foto Galeri
hügooo bu tiplere bayılır şinci
eee sen dün yoktun galiba di mi 1 günlükkk özet mi istiyonnnn
kız kayda değer bişey olmadı sanırsamm
neruşummmmmmmmmm benlennn fotolarını paylaştıııebru şallı kimin göbişi var kendüsünün,bu nenle azcık yumrutladım kendisinii
neruşla hügo acı biber sürüyolar göbüşlerine,gelişmeleri bildirecekler...
kukimin misafirleri gelecek hazırlık yapiyyy..
loxi diyetee tam gaz devam ediyyyy,benim zeytinleri sorguliy...
benim kızın dün yılsonu gösteriis vardıı,bide fotolarımı kızlarlan paylaştımm,oturukenki halimi falan,,şoktalar ayılamadılar henüzzz....
nugi kilo veremediiiii....
benden 400 grm gittiii....
ahanda bu kaadrdır heeeee
famirr senn topigee ekledinn resimlerinin nasıl silmiştinnn???? yoksa silememiş miydinnn???
Manken değil sporcu - Milliyet Foto Galeri
hügooo bu tiplere bayılır şinci
silemdim canım,silinmiyo
famirr senn topigee ekledinn resimlerinin nasıl silmiştinnn???? yoksa silememiş miydinnn???
kızlar günaydınlar ben geldim dün söylemeyi unuttum size psikolog randevum vardı ordan geldim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?