60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTE=loxandra;19726150]günaydın kıslarrr.gene erkenden kalktım ama üşengeçliğimden kahvaltı yapmadım daha,midem kazınıyor,gidip bişeyler yiyeyimm[/QUOTE]
afiyet olsunn
hımm sağol cnm,uzuun süredir eşimle yemek yemiyordum, 1kaşık yağla pişirdim,ona eşlik ettim bende
afiyet olsun nilmısra,süpersin tebrikler cnm:92::92::92:
Günaydın kızlar...
Beni özlediniz mi bakim...
Dün evdeydim ve kaçamaksız geçti ama sabah tartı da gene fazla çıktım..
Ay yarın diyetisyene gitsem de ne olacaksa olsa.. Bişi söylese...

günaydın ycl,hadi bi git gele bakalım en diyecek diyetisyenn

Afiyet olsun fambık..
Ay geçmişe bakim dedim ama sayfalarca gene..
Sonra dedim Fambığım bana özet geçer..
Geçersin di mi..

eee sen dün yoktun galiba di mi 1 günlükkk özet mi istiyonnnn

kız kayda değer bişey olmadı sanırsamm

neruşummmmmmmmmm benlennn fotolarını paylaştıııebru şallı kimin göbişi var kendüsünün,bu nenle azcık yumrutladım kendisinii
neruşla hügo acı biber sürüyolar göbüşlerine,gelişmeleri bildirecekler...
kukimin misafirleri gelecek hazırlık yapiyyy..
loxi diyetee tam gaz devam ediyyyy,benim zeytinleri sorguliy...
benim kızın dün yılsonu gösteriis vardıı,bide fotolarımı kızlarlan paylaştımm,oturukenki halimi falan,,şoktalar ayılamadılar henüzzz....
nugi kilo veremediiiii....
benden 400 grm gittiii....

ahanda bu kaadrdır heeeee

kahvaltım
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 fincan çay

canım afiyet olsun.

günaydın famir.. afiyet olsun

[QUOTE=loxandra;19726150]günaydın kıslarrr.gene erkenden kalktım ama üşengeçliğimden kahvaltı yapmadım daha,midem kazınıyor,gidip bişeyler yiyeyimm

afiyet olsunn

hımm sağol cnm,uzuun süredir eşimle yemek yemiyordum, 1kaşık yağla pişirdim,ona eşlik ettim bende

afiyet olsun nilmısra,süpersin tebrikler cnm:92::92::92:

günaydın ycl,hadi bi git gele bakalım en diyecek diyetisyenn
[/QUOTE]

günaydın sağol canım benim..

Öncelikle gidenler için sallayalım :92::92::92::92::92::92::92::92:
sonra teşekkür ederim bu güzel özet için..

ve de ben ezik mi kaldım şimdi.. Fotolarını göremedim...
Ben de çektim gerçek göbeğimin fotosunu ama evde unuttum belleği. Yarın gösteririm size gerçek göbeğimi artık..

nillmıssraaaa kısss vermeyeey bi basladınn pirr basladınn heeee... bu ne hızz gündee 200 gr mıı veriyinnn???? neyseee darısıı tümm topicc dostlarınınn 2 yıl sonradaa benimm basımaaaaa hıı unutmadaannn sallayaaakkkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

saoll cnmmm... benn iyiii rüyalarr suyaa okunurr die biliyodumm yanii öylee söylemişlerdii kücüklüktenn beriii... su gibii olurr derlerrr bedee o nedennlenn hepp güzell rüyalarıı öncee suya anlatırımmm rüyayıı kulakk arkasıı ettimdee akıntıdann korktum iştee allah tann devam etmedii..

Tebrikler canımcım :92::92::92:

famirr senn topigee ekledinn resimlerinin nasıl silmiştinnn???? yoksa silememiş miydinnn???

bişi olmaz bebikim ya adın yok sanın yok niye bu kadar korkuynuz anlamıyım. bi suruinsan albumler yapmıs olsaydı duyardık bebekim rahat ol facede bissuru resmimiz var ve adımız var bilgilerimiz var korkma:44::44::44:.

akşam yemeğim
3 yk semizotu yemeği
salata
bir bardak ayran
sabah
domates
salatalık
1,5 dilim ekmek
1çay kaşığı ile yapılmış yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…