60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugi masıl geçtş randevu gelişme varmı canım atlatabilecekmisin acaba. ne kadar doğru bilmiyorum ama ebru şallı pilatesle panik ataktan kurtulunabileceğini söylüyo

Günaydın kızlar hepinize afiyet olsun...
Dün akşam;
1 enginar
1 dlm denge ekmek
3 yk yoğurt
bi kaç tane minik köfte( toplamı bi avuç içi eder) yedim...
Sabah;
1 dlm denge ekmek
1 dilim kaşar peynir
Bir kupa da kayısılı form çayı içtim...
Sabah tartıldım yine 60.2 moralim çok bozuk.. Gerçi şişim regl olmam yakın her yerım agrıo da olsun dün ne güzel 59.7 görmüştüm
Sabahta işe yürüyerek geldim haldır haldır yürüdüm çantam çok ağırdı omzum koptu ya... Ama olsun yarım saat yürümüş oldum... Keyfim yok canım skkın işte bu durumdannn ne güzel 50leri görmüştüm ama yaaa

eee zaten sınırdasın şekercim gene görürsün... Hem bu regl döneminde oluyo o tartı öyle fazla gösteriyor takma kafana en azından görmüşün bu da bişi

afiyet olsunnn
canım kiloya takılma kıyafetlerine bak sen,hem bende haftalardı 61.4 geliyodum bu haftasonu 61.6 geldim hepp,ama kilo alacak değilim ya,takmadım tabii,bügün tartıldım 61 kiloyumm,eee 4 günde 600 grm gidecekte değill,yani aslında yavaş yavaş gidiyor ancak tartıya yansıması değişiklik gösteryooor

diyeceğim o ki takma sen devam et canım,gidecek merak etme

kız hügooooooo,benim yaptığım değüşüklük işe yaradımı ne,400 gr gitmişşş

tabiki yarıyo yivrum aslında yine aynı kaloriyi alıyosun tek fark farklı saatlerde almış olman canım. böylece değişiklik oluyo ve kilo veriyosun. şimdi böyle takıl bikaç hafta sonra sabahları mısırpüskülü yeşilçay kirazsapı filan karıştıırıp içersin aç karnına o da etkili olur ama şimdilik böyle git sonra bunu yaparsın yani değişiklikler yaparız sendede çok işine yarayacak

Ben geldım spor sımdı bıttı ter ıcınde kaldım yaaa temızlıkte yapayım da öle dus alayım.hugooooooo bak ne dıcem ben şimdi 20 -30dk falan kardıyo yapıyorum.step gıbı yerımde zıplıyorum ip atlıyorum falan bu da iiidir demı kuzum hanı dısarı cıkıp koşamadıgım için söluyorum...evlenmeden önce step yapıyodum ordakı hocamın hareketlerı hafızamda kaldı bıraz yer hareketlerıne gecmeden önce hep zıplardık.onları yapıyorum...

Kızlar eve dip köşe süpürge tuttum koltukları süpürdüm yoruldum . yemekte pişirdim. tuvuk göğsü ile kabak yemeği pişirdim. şimdi yorgunluk kahvemi içiyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! size bırsey sorcam ben genelde terledıgımde yanı spor yaptıktan sonra oluyor genelde dudak üstumde sankı acıbıber surmüşüm gıbı yanma oluyor suan da da var sizde de varmı böle bişey?????

olur tabee tempolu olduktan sonra niden olmasın çok hızlı veya yavaş olmasın yeterki ama şimdilik yarım saatten aşarı yapma yağ yakmak için. ve bikaç hafta sonra 45 dakikaya çıkart sonrasında her seferinde bir saat ile 45 dakika arasında yap canım ve hergün değil gün aşırı olsun. bkaç ay sonrada istersen pilatese başalrsın birgün pilates diğer gün kardiyo şeklinde yaparsın

tmm cnm öyle yapayım ben merciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…