60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımmm
kiraz saplarını kurutuyorum,,dün de eşime dedim ki pazardan mısırcıya söle püsküllerini bize versin didimm
vallaha 25 kuruşta olsa aktardan püsküle para veremicimm,çöpe paramı verim yaniiiii
neyse işte onları almış gelmişş,kurutuyorum şimdi evde,bide bende geçen yıldan kalan vişne saplarımda var acaba oda kiraz sapı niyetine kullanılabilirmi,diyet yapmadan önce içiyodum ben çünkü kiraz sapı ve mısır püskülünüü,ödem attığını duymuştummm o zmanlarr,birde cildimin parladığını söylemişlerdii,içtiğim dönemdee

aaaaaaa o gunku 4 kılo kırazın sapını çöpe attım yaa hıc aklıma gelmedddiii bıdahakılerı atmayım ben

olur tabee niye olmasın vişne saplarıda olur

sağol nugimmm,darısı başına cicimmm
sende bişey yok mu kızzz,sen hiç tartılmıyon heraldee:44:
bak sende değişiklik yap azcık benim sanki ondan gitti bu sefer:44:

hiç yok değişiklik valla sporu devam ettirsem olacakta şu panikten yapamadım bi türlü offff.

hiç yok değişiklik valla sporu devam ettirsem olacakta şu panikten yapamadım bi türlü offff.

nugimm öğleden önceki aranı kaldırsana sende belki bişey farkeder,ama evet spor yapsan da iyi olurr,kızzz dışarı çık yürü diyorum sana bahane üretiyon bana yaww,o da olmadı al kıznı yürü,tempon yavaş olur ama yinede hareket etmiş olursun,yinede farkeder bence

cimcime dün varmıydı kızlar yok ta ben bi kaç gündür pek giremedimya

canım merhaba nerelerdesin sen nasılsın ? sende yoksun bir kaç gündür. cimcime de 2 gündür pek giemiyor galiba. çok uykusu geliyordu .. sideye gideceğinizi yazmışsın hangi otelde rezervasyon yaptırdınız canım ? sideyi de hiç görmedim merak ediyorum.

canım günaydın. dün 59.7 isen yine öylesindir. sadece şişlik ve vücuttaki su etkiliyordur kilonu. ben dün fazla çıktım bugün 200 gr daha eksik çıktım. reglim bitsin asıl sonuç o zaman çıkacak

kız hügooooooo,benim yaptığım değüşüklük işe yaradımı ne,400 gr gitmişşş

famir tebrikler canım ... devamıda böyle güzel gelsin İnşallah.

yaaa simdiii hastaneyii aradımm.. benimm doktorr düşess yaa ögledenn sonraa geliyymişş... sabahcıı doktorlaa görüstümm.. anlattımmm önemli bişi mi dedimmm.. tabikii öenmli bişi dedii.. görmedenn bişeyy söyleyememm dedii.. egerr sikayetinizz gerilersee rutinn kontrol gününü bekleyinn ilerlersee acill vss bişi dediiii.. bugünn gelmeme gerek yok yani dedimmm... ben öylee bişi demedimm dedii.. dengesiz midirr nedirrr geliyim mi yani bugün dedimm.. tabii ii olurr muayenee olunn durumuu görelimm dedii.. töbee yaaa... aldım randevuu kendi dokturumaa 2 yi 10 gecee.. bakalım artıkınnn hayırlısı neysee o olsunnn

Ben bu aralar size yazamadım Bazı sebeplerden dolayı sitres ve üzüntüyle 64 kilo oldum herkes bundan daha fazla zayıflama diyor çirkin duruyor o zaman yüzüm çok kötü oluyor o yüzden topiğinize bir daha uğrayamadım fakat yine diyet yapmam gerekirse aranızdayım.. hoşçakalın

Merhaba şekerleer,

Herkeze afiyet olsun. regl olmuşum bütün dünyayı yiyesim var ama kilo alcam diye korkuyorum ondan yiyemiyorum şizofren bir ruh hali içindeyim.

Dün akşam plates yapmaya çalıştım ama nasıl yorgundum nasıl yorgundum şimdi kafamızı koyuyoruz dediği yerde aman uyusam yapmasam nolur sanki diye diye 20 dakka zor yaptım. Sonra Zzzzz........

Sabah,

1 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
3 hurma

Ara,
1 muz tarçın serptim üstüne
1 kasede kiraz yedim küççük küççüklerdi normal iri kirazın yarısı kadardılar, şimdi çekirdeklerini saydım 40 tane yemişim böl ikiye 20 eder

Ara
1 bardak kefir

Öğlen:
2 kadın budu köfte yanına 3 kaşık yoğurt ve semiz otu yerim

Ara
10 erik

Akşam artık bir sebze yemeği yapmam şart oldu çok ara verdim öfff....

Çok uykum var. Dişim de ağrıyo gitmedim doktura. Ağrı kesici içtim acaba ondan mı uykum var yaa.... Göbeğimde pörtledi ama kilom artmadı çok şükür.

Hadi hadi tembellik yok git bak bakalım yiğenim napıyo orlarda. Çocuğa bir çorba yapmadın birde fasulye dedin kızdırmışın bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…