tabiki yarıyo yivrum aslında yine aynı kaloriyi alıyosun tek fark farklı saatlerde almış olman canım. böylece değişiklik oluyo ve kilo veriyosun. şimdi böyle takıl bikaç hafta sonra sabahları mısırpüskülü yeşilçay kirazsapı filan karıştıırıp içersin aç karnına o da etkili olur ama şimdilik böyle git sonra bunu yaparsın yani değişiklikler yaparız sendede çok işine yarayacak
8.resimdeki gri büstiyerlinin vücudu süpermiş yaaaa.... İstesemde olamam ne yazık kiii
sağol canımmm
kiraz saplarını kurutuyorum,,dün de eşime dedim ki pazardan mısırcıya söle püsküllerini bize versin didimm
vallaha 25 kuruşta olsa aktardan püsküle para veremicimm,çöpe paramı verim yaniiiii
neyse işte onları almış gelmişş,kurutuyorum şimdi evde,bide bende geçen yıldan kalan vişne saplarımda var acaba oda kiraz sapı niyetine kullanılabilirmi,diyet yapmadan önce içiyodum ben çünkü kiraz sapı ve mısır püskülünüü,ödem attığını duymuştummm o zmanlarr,birde cildimin parladığını söylemişlerdii,içtiğim dönemdee
kız fambıkkk tebriklerrrr:92:
nasıl gecti canım iyimiymiş durumlar
sağol canımmm
kiraz saplarını kurutuyorum,,dün de eşime dedim ki pazardan mısırcıya söle püsküllerini bize versin didimm
vallaha 25 kuruşta olsa aktardan püsküle para veremicimm,çöpe paramı verim yaniiiii
neyse işte onları almış gelmişş,kurutuyorum şimdi evde,bide bende geçen yıldan kalan vişne saplarımda var acaba oda kiraz sapı niyetine kullanılabilirmi,diyet yapmadan önce içiyodum ben çünkü kiraz sapı ve mısır püskülünüü,ödem attığını duymuştummm o zmanlarr,birde cildimin parladığını söylemişlerdii,içtiğim dönemdee
sağol nugimmm,darısı başına cicimmm
sende bişey yok mu kızzz,sen hiç tartılmıyon heraldee:44:
bak sende değişiklik yap azcık benim sanki ondan gitti bu sefer:44:
evet canım iyiye gidiyo durumlar sağol
cimcime dün varmıydı kızlar yok ta ben bi kaç gündür pek giremedimya
hiç yok değişiklik valla sporu devam ettirsem olacakta şu panikten yapamadım bi türlü offff.
cimcime dün varmıydı kızlar yok ta ben bi kaç gündür pek giremedimya
Günaydın kızlar hepinize afiyet olsun...
Dün akşam;
1 enginar
1 dlm denge ekmek
3 yk yoğurt
bi kaç tane minik köfte( toplamı bi avuç içi eder) yedim...
Sabah;
1 dlm denge ekmek
1 dilim kaşar peynir
Bir kupa da kayısılı form çayı içtim...
Sabah tartıldım yine 60.2 moralim çok bozuk.. Gerçi şişim regl olmam yakın her yerım agrıo da olsun dün ne güzel 59.7 görmüştüm
Sabahta işe yürüyerek geldim haldır haldır yürüdüm çantam çok ağırdı omzum koptu ya... Ama olsun yarım saat yürümüş oldum... Keyfim yok canım skkın işte bu durumdannn ne güzel 50leri görmüştüm ama yaaa
kız hügooooooo,benim yaptığım değüşüklük işe yaradımı ne,400 gr gitmişşş
pek keyfin yok sanırım bugün
Ara öğün, yarım elma.. Gönül alma..
bugün gene su içemiyorum daha yarım litre oldu..
yaaa simdiii hastaneyii aradımm.. benimm doktorr düşess yaa ögledenn sonraa geliyymişş... sabahcıı doktorlaa görüstümm.. anlattımmm önemli bişi mi dedimmm.. tabikii öenmli bişi dedii.. görmedenn bişeyy söyleyememm dedii.. egerr sikayetinizz gerilersee rutinn kontrol gününü bekleyinn ilerlersee acill vss bişi dediiii.. bugünn gelmeme gerek yok yani dedimmm... ben öylee bişi demedimm dedii.. dengesiz midirr nedirrrgeliyim mi yani bugün dedimm.. tabii ii olurr muayenee olunn durumuu görelimm dedii.. töbee yaaa... aldım randevuu kendi dokturumaa 2 yi 10 gecee.. bakalım artıkınnn hayırlısı neysee o olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?