Lahana suyunu akşamdan kaynatıp sabah içsekkklurmuki acaba,çünkü sabahları evden bir telaş çıkılıyo,çocuğu hazırla kendin hazırlan ev topla bir harbede yaşanıyo akşamları kaynatsam içsem sabaha,da 1 bardak ayırsam içsem ne dersiniz?
Lahana suyunu akşamdan kaynatıp sabah içsekkklurmuki acaba,çünkü sabahları evden bir telaş çıkılıyo,çocuğu hazırla kendin hazırlan ev topla bir harbede yaşanıyo akşamları kaynatsam içsem sabaha,da 1 bardak ayırsam içsem ne dersiniz?
bu arada azıcık göz attım. bu mevzu gözume carptı cok üzüldüm.bodoslama daldım meseleye.. ben memlekete geldim.annemle tıkraşıyoruz. hepinize selamı var annemın. öpüyorum sizi..
ne olur üzülme mervecim. elbet birgun hakettıgın degerı bulacaksın...şansın açık olsun..
canım sigara içen kadınlar bana çok seksi geliyorlar vallakaydirigubbakcemile3
vicdansız ötesi insanlar ...
saol canım inşallah bulurum
bende ah bi 55 olsam tadıcam o magnumdan cokacimcoook
canım benim yengem öle yapıyodu faydasınıda gördü :) herseferinde taze yapman zate zor ama akşam pişir akşam iç bide sabah iç ikigünlük olmasın bence (benim fikrim) böyle şeyler taze olunca daha faydalı olurmuş
derinimmm kusra bakma tatlım yaaa...daha şimdi gördüm..geçmiş sayfaları okuyordum:)iyi diyelim iyi olalım dimi:)sen iyi ol ama tamammı canımmm...
ben hepinizi iyi görmek istiyoruuuuummmmm!...
canimsin ya tesekkür ederim ne basardiysak beraber basardik canim ya
bilgi dedin ya hemen sölim ozaman ya ben bu elma sirkesi olayina pek inanmadim ama aldim denedim aaaaaaaaa oda ne sahiden ise yariyo yaw bilion perhiz yapiodum benim metabolizma durma derecesine geldi böylece hafta sonu yedim hafta ici sadece vitamin aldim kati hic bisi yemedim yine onada alisinca vicut sirke iciom simdi sahiden istah kesio, bagirsaklari calistirio sanirim metabolizma üzerindede bi etkisi mevcut
paylasiyim dedim
günaydın demeyi unutmuşmuyum ne
Günaydın canlarımmmmmm Şeniz
bu arada dün gece rüyamda çok güzel bişey gördüm.burda çok güzel bi yer var bi tarafı deniz bi tarafı orman harika bi yer.veeee esas bomba bütün hepimiz orda buluşmuşuz ve kahvaltı yapıyoduk :lepi: hemde bütün topik ayyy ne güzel olur öyle bişey olsa çok istiyorum hepinizi tanımayı ondan gördüm heralde böyle bi rüya :Saruboceq:
çok önemli bişeyi söylemeyi unutmuşummmm
bugün sabah yıllar yıllaaaar önce mangodan aldığım ve içine giremediğim bi pantolonumun içine hiiiç zorlanmadan girdim.ben 38 beden zannediyodum bizar önce wc de etiketine bakayım dedim ve 38 değil 36 bedenmişşşş delikafadulden sositososito
Aaa kızlar ikinci sayfaya düşeceğiz haberiniz var mı:1shok:???ASİ bitti.Hadi hayata dönünnn...a.s
canımmm senin için ne büyük bi heyecan bebişin türkiyeyi görecek ilk defa.özlediğin memleketine kavuşacaksın allahım hep böyle mutluluklar versin inşallah güzelimm :Saruboceq:
canimsin Şeniz
canımmm çok güzel bi şiirdi ve senin olduğunu bilmek çok ayrı bi güzellik... çok fazla düşünme hayatı bence.düşündükçe işler sarpa sarıyo çünkü.ve böyle morali bozuk bi benek bizi çok üzer kuzummm.bizim için çok değerlisin!!! :teselli:
hoşgeldin aramıza tatlım a.s. bizimle beraber çok rahat kilo verceksin emin ol a.s ama bebişin daha çok küçükmüş emziriyosan biraz daha bekle istersen diyet için... Şeniz
regl olanlar kervanına hoş geldin kaydirigubbakcemile3 topikin %50 si regl galiba :roflol:
çok güzel bi bilgi bu canım çok saol bende solgarın bi vitaminini buldum onu alcam.kızlar yorgun uyananlar ve günün uzun saatleri çalışanlar içinmiş.aynı zamanda zayıflamayada yardımcıymış diyetisyen arkadaşım tavsiye etti güvenemedim yengem eczacı vitaminler hakkındada bayaa bi bilgisi var ona sordum oda aynı şeyi tavsiye etti.krom oranıda yüksek ve yeşilçay özü var içinde solgar omnium canlarım.herkese tavsiye edebileceğiniz bi multivitamin kompreksiymiş.bende alcam ay başında.sonuçları yazarım size yerimseniben
bu aradaaa sonunda bu sabah regl olmayı başardım :jeyyar: yarına karnımın şişliği gider artık inşallah delikafadulden
vee çok zevkli bi kahvaltı yaptım.meyve ve nesquikli süt cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
yocacım ne güzel istediğin kiloya ulaştın ve türkiyeye geliyorsun.bizleri unutma tamam mı kendine ve ailene iyi bak
sizleri unutmak mümkünmü nasil zayifladin diyince cevap belli :enbuyukkk:
benekli ablam sanırım bende böyle bir dönemdeyim.şiirin çok güzeldi ellerine sağlık.umarım en kısa zamanda bu durumu çözersin kendine iyi bak sen bize lazımsın
saracım ne kadar güzel görmüşsün Şeniz , hayırlara gitsin bu rüyayı herkes kendine göre hayra yorsun, bende beni işle ilgili arıycaklar diye yoriyim.
bu arada saracım sen bu ara sanki tartılmıyormusun bana mı öyle geldi CADIARZU
unutmadık :)) tebrik ederim.. yuppiii
ne güzel ya daha öncede dedim benekli ablam ve senin azmine hayranım. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
selammm kıslarrr ben geldıımmm,,maşallah yoncanın dediği gibi yine sayfalarca ılerlemıssınız :)
buarada yonca bu bahsettıgın çinko vitaminin etkılerı cok hoşuma gıttı,cilt ve saç parlaklıgıı süperrrr...doktora danısmadn kullanılabılır mı bu?vitamın hap konularında bıraz tedırgın oluyorumda..zayıflamak ıcın hıcc kullanmamısmdr hap felan itici gelıo bana
Yoncam valla özledik seni yaa... Süper kilo verdin.. Tebrik ederim seni çok çok..:hooray:
Unutma bizi uğra ara sıra olur mu? Öptüm senii..a.s.
bende seni öptüm canimmm
beneklimmm aplamm canımmm... Ya kıyamam ki sanaa.. Şiirin harikaydı.. Tühlerim ürperdi okurken.. Bende seni seviyorum penekli aplam.. Dikkat et kendinee...Şeniz
Hoşgeldin canımm...a.s.
Aminnn:Saruboceq:
Teşekkürler tatlım, çok güzel bir bilgi. Bu arada elma sirkesi gerçekten iştah kesiyo.. Bende kanıtladım bunu.. Kullanııyordum biliyorsun bayadır.. Hiiç iştahla ilgili bir sorunum yoktu.. Lahana suyu kürüne başladım salı günü.. İbrahim saraçoğlu bunun yanında başka kür uygulamayın demiş o yüzden kestim. Ve aynen iştahım açıldı. yine devam edicem sanırım.. Bişey olmaz heralde yaa.. Nolcak..
Bu kompresin adı neymiş canım ya?
Afiyet olsun bide..cokacimcoook
Yaw bu negüzel rüya böyle..:sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hayatım dikkat et kendine.. Dün belliydi hasta olucaan ama.. Mutlaka vitamin falan al ekstrada.. C vitamini özellikle..
En güzelini yapıyorsun aslında.. Evde olsam bende öyle yapardım sanırım..
Motivasyonu düşürme tatlım telafi edersin bugün hafif yiyerek..:teselli:
Sende çok güzel kilo vermişsin tatlım..
Olmaazzzz. Zaten hastasın.. Bide öyle bişey yaparsann o organizyona katılcaana evde pijamanla yatarsın bence.. Cık cık cık.. Gulüm sağlığımıza dikkat ediyoruz rejim yaparken.. En önemlisi sağlık biliyorsun..
Yirim seni.. Geçmiş olsun kuzuu...a.s.
biz de seni iyi görmek istiyoruz canım...moralini bozan durum ne ise biran önce düzelir umarım... kaydirigubbakcemile3
işte benim yoncam...her girişinde mutlaka güzel bilgilerle gelir...kaydirigubbakcemile3 yoncacığım ben bir sabah elma sirkesi içmeyi denemiştim ballı ılık su ile hazırlanmış...ama içmek ne mümkün...midem bulandı...sonra gittim başka bir marka elma sirkesi aldım..onu alalı da belki 2 ay olmuştur...daha hiç içmedim...ama senin bu tavsiyen üzerine tekrar başlayayım...sen balla karıştırıp mı içiyorsun canım...bir de gece yatmadan içmeyi tavsiye ediyorlar nasıl içmeliyim...fisfisfis
saracığım rüyan çok güzel canım...kendi adımıza da biraz olsun pay çıkarıyoruz rüyandan ne güzel...sırnaşık şey ben de kendi kendime yakında rüyama da girer topiktekiler diye düşünüyordum...benden önce sen görmüşsün...bazen iş yerinde bile aklıma geliyor...mesela Merve iş görüşmesine gideceği gün iş yerinde aklıma geldi dualar ettim iyi geçsin diye...bir kişinin problemi ya da mutluluğu hepimizi ilgilendiriyor...gerçek hayatta da sizin gibi insanlarla dolu bir çevrede yaşamayı o kadar çok isterdim ki... hele işyerlerinde güvenilir iyi niyetli insan bulmak çok zor... :çok üzgünümbana bak kendimi kaybettim burada içimi döküyorum...kafamçokkarıştı ) hani hep diyoruz ya buradaki insanlar seçilmiş gibi diye...rüyası bile güzel çıkmış...deniz...orman...:enbuyukkk:
süperrrr tebrikler...darısı bize...benim de öyle sakladığım ve çok sevdiğim bir pantolonum var...onun içine girebildiğim gün bu iş tamamdır diyeceğim...ama kimse inanmıyor birgün onu giyebileceğimi...annem şimdiye kadar kaç kere vermeye kalktı daha sana olmaz diye ama ben ısrarla saklıyorum...8 yıl oldu...:bbo:
[
kızlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın ağlamaktan gözlerim görmüyor bunları bile zor yazıyorum.görüşmeye gitti adam cvyi okumuşta zaten önceden direk sizi işe alıyorum şartları konuşalım dedi.bende uçtum tabi havalara.. ama beyfendi personelinin sigortasını ödemiyormuş, sadece eylül, ağustos ve ekim aylarında toplamda 45 günlük sigorta ödeniyormuş okadar.yol parası yok yemek parası yok 500 maaş.yolu yemeği düşünce bana 300 lira kalıyor onuda sigortaya versem avucumu yalıyorum.bu kadar olmaz ya işsizlik var diye BU KADAR OLMAZZZZZ
canım yaa üzülmebende çok uzun süre işsiz kaldım sonra şuan çalıştığım işe geçen sene mayısta başladım ve maaş ne kadar biliyomusun 250tl sigorta yok yemek yok hiç bişi yok sonra acıdılarda 300yaptılar 2ay sonra hala 300alıyorum 3ay sonra sigorta olcaktı ama durumumuz yok sigorta yapamıcaz istersen çıkabilirsin dediler ama evlencem ihtiyacım var diye kabul etmiştim zaten işi oyüzden devam ettim bide tezrübe oluyo evde oturunca kimse vermiyo bu parayı :çok üzgünüm: istersen bi dene hem sıkılmassın hemde harçlığın olur:teselli:
canım bu yazdıklarını okuyunca çok sinirlendim...böyle vicdansız kişiler çalıştıracak bir tek kişi bulamasalar bak gör o zaman bu şekilde konuşabilirler mi...bir de pişkin pişkin işe alıyorum demiş...sanki şartları çok güzelmiş gibi...lütfen sabırlı ol tatlım ve öncelikle umutlu ol...bazı arkadaşlar demiş ya harçlığını çıkarırsın şimdilik gir diye...sakın ama sakın o şartlarda bir işi kabul etme...geçmişte ben de öyle işlerde çalıştım ki üniversiteyi yeni bitirdiğim sıralar iş tecrübesi olur diye...direk iş tecrübesi soruyorlardı ben daha yeni mezun olmuşum...şimdiki aklım olsa bazı çalıştığım yerlerde asla çalışmazdım...ama geçmiş geçmişte kalıyor...sigorta çok önemli...ben de çok sigortasız çalıştım...Ben İstanbul'da iş bulmanın bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim...bir ara ben de düşünüyorum orada işe girmeyi...Merveciğim ben hani işimden memnun değilim diyordum ya ben bu konuyu tekrar düşünmeliyim sanırım...şükredip oturayım...
Esracığım yazdıklarını okuyunca şok oldum...asgari ücret bile 500 civarı bildiğim kadarıyla...bu kadar mı insan sömürülür...bir de acımışlar da 300 TL yapmışlar...lütfetmişler...gerçekten çok sinirlendim...canım hiç hakları yok...şikayet etmek lazım böylelerini...lütfen sen de iş aramaya başla..en azınan çevrendekilere duyur...emeğine yazık...
derin tatlim hatirliyonmu bana demistin ki mayis cikmadan 59 olucan :1shok:
bag oldum yuppiii iyi dileklerine tesekkürler bende sana dilioyorum istedigin kiloya kavus insallah :Saruboceq:
iyi aksamlar kızlar,
Ancak girebildim artık.son sayfalara göz gezdırdım. bugun de azıcık kacırdım ama aksam 8-10 arası spor yaptım.hem de dısarda bol oksijenli. an itibariyle açım ama yemiycem. yeter artık gecen bır haftadır fil gibi yedim.artık yeter. bir hedef koydum kendıme. gercı ben ne zaman böyle hedefler koysam basaramam ya. 3 haftada 3 kg vermem lazım dıyorum. aslında gayet realist bir hedef ama bakalım.
bu arada hala regl olmadım. sinir oluyorum. ve kızlar ben sızın gıbı sirkeli ballı su ya da lahana suyu falan ıcemıyorum asla ya.. olmuyor.. bir yudum alamıyorum.midem öhyyyk oluyor.
fiumeciğim 3 haftada 3 kilo hedefini çok tuttum...:lepi: bunu ben de başarabilsem süper olur...şu basenim azda olsun erimedikçe içimden hiçbir kıyafet almak gelmiyor...:a015:
bende de basen var maalesef.3 haftalıgına acık alanda bol bol spor yapma şansım olacak ve ben bu fırsatı iyi degerlendırmek ıstıyorum. turistik yerdeyım. denıze gırmeme yasagı koydum kendıme 59 olana dek .ilk etapta 3 kılo atmak 3 haftada en acili ama benım ıcın. zaten havalar cok sıcak deil. benım kanım mı sogukne.. üşür dururum. ayrıcam benım metabolizmam da yavas.zor verıyorum genelde..ama olsun dıyorum. birden vermek de tehlıkelı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?