60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama ama ben gidiyorum ama neyse

h.sonu girebilirim inşallah
giremezsem hepinize eğlenceli h.sonları diliyorum

p.tesi görüşmek üzere.....:teytey:

ben bilmiyorum malesef canım

canım benim yengem öle yapıyodu faydasınıda gördü :) herseferinde taze yapman zate zor ama akşam pişir akşam iç bide sabah iç ikigünlük olmasın bence (benim fikrim) böyle şeyler taze olunca daha faydalı olurmuş

yonca,navy teşekkür ederim doğru yerde olduğumu anladım ayy kızlar zayıflarken motive olmaya kimin ihtiyacı yokki bu arada kızlar gece emziriyorum sadece bir de bişey sorcam siz evde spor yapıyormusunuz nasıl ve neler yapıyorsunuz ve bana diyet önerisi olan varmı çok soru sordum :)

canım sigara içen kadınlar bana çok seksi geliyorlar valla kaydirigubbakcemile3

vicdansız ötesi insanlar ...

saol canım inşallah bulurum
bende ah bi 55 olsam tadıcam o magnumdan cokacimcoook

valla benim içinde bi kaç kişi çok farklı ve sexy sigara içiyosun dediler kaydirigubbakcemile3 nasıl bişeyse o bilmiyorum :roflol:

balım bademim esramda yazmış zaten ama bende öyle yapıyorum akşam kaynatıyorum ılıyınca 1 bardak içiyorum pet şişeye koyuyorum iş yerindede 2 seferde içiyorum gayette iyi oluyooo :jeyyar:

bugün yediklerimide yazayım hemen çıkcam sonra
sabah nesquikli sütüm (300 ml süte 1,5 tatlı kaşığı) ve meyve
ara öğün cornet :jeyyar:
öğlen zeytinyağlı fasulye ve 1 dilim uno light
ara öğün ıcetea yeşilçay ve fulyamın tarifi üzerine hazırladığım unolight üstü light ton balığı
bissürüüü su ,her öğün öncesi sirkeli ballı su ve bissürüüü bitki çayı :içelim:
akşamada yine zeytinyağlı fasulye yicemmm cokacimcoook

seviyorum sizi canlarımmm
sabah görüşürüzzz Şeniz

Ben de bugün yediklerimi yazayım:

Sabah:
Bir kaç parça kaşar peyniri
1 domates
1 dilim uno light ekmek
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
1 dilim karpuz
9-10 tane yeşil erik

Ara:
1 fincan şekersiz nescafe

Akşam:
1 tane kabak dolması
Yarım tabak az yağlı makarna
Bol yeşillikli salata
1 dilim uno light ekmek

Allahım bu saatten sonra bana başka birşey yememek için güç ver,irade ver...Aminnnn..:Saruboceq:

derinimmm kusra bakma tatlım yaaa...daha şimdi gördüm..geçmiş sayfaları okuyordum:)iyi diyelim iyi olalım dimi:)sen iyi ol ama tamammı canımmm...
ben hepinizi iyi görmek istiyoruuuuummmmm!...

biz de seni iyi görmek istiyoruz canım...moralini bozan durum ne ise biran önce düzelir umarım... kaydirigubbakcemile3

işte benim yoncam...her girişinde mutlaka güzel bilgilerle gelir...kaydirigubbakcemile3 yoncacığım ben bir sabah elma sirkesi içmeyi denemiştim ballı ılık su ile hazırlanmış...ama içmek ne mümkün...midem bulandı...sonra gittim başka bir marka elma sirkesi aldım..onu alalı da belki 2 ay olmuştur...daha hiç içmedim...ama senin bu tavsiyen üzerine tekrar başlayayım...sen balla karıştırıp mı içiyorsun canım...bir de gece yatmadan içmeyi tavsiye ediyorlar nasıl içmeliyim...fisfisfis

saracığım rüyan çok güzel canım...kendi adımıza da biraz olsun pay çıkarıyoruz rüyandan ne güzel...sırnaşık şey ben de kendi kendime yakında rüyama da girer topiktekiler diye düşünüyordum...benden önce sen görmüşsün...bazen iş yerinde bile aklıma geliyor...mesela Merve iş görüşmesine gideceği gün iş yerinde aklıma geldi dualar ettim iyi geçsin diye...bir kişinin problemi ya da mutluluğu hepimizi ilgilendiriyor...gerçek hayatta da sizin gibi insanlarla dolu bir çevrede yaşamayı o kadar çok isterdim ki... hele işyerlerinde güvenilir iyi niyetli insan bulmak çok zor... :çok üzgünümbana bak kendimi kaybettim burada içimi döküyorum...kafamçokkarıştı ) hani hep diyoruz ya buradaki insanlar seçilmiş gibi diye...rüyası bile güzel çıkmış...deniz...orman...:enbuyukkk:

süperrrr tebrikler...darısı bize...benim de öyle sakladığım ve çok sevdiğim bir pantolonum var...onun içine girebildiğim gün bu iş tamamdır diyeceğim...ama kimse inanmıyor birgün onu giyebileceğimi...annem şimdiye kadar kaç kere vermeye kalktı daha sana olmaz diye ama ben ısrarla saklıyorum...8 yıl oldu...:bbo:
[

unutmadık :)) tebrik ederim.. yuppiii

ne güzel ya daha öncede dedim benekli ablam ve senin azmine hayranım. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5

canim dr um siddetle tavsiye edio cünki vicutta 200 enzimin cözülmesine yardimciymis sivilcelerim gecti yaw

ben su kaynayan kalsiyumlarla iciyorum tek sirke bende icemem bence neyle icebiliosan onla ic

derin tatlim hatirliyonmu bana demistin ki mayis cikmadan 59 olucan :1shok:
bag oldum yuppiii iyi dileklerine tesekkürler bende sana dilioyorum istedigin kiloya kavus insallah :Saruboceq:

canım bu yazdıklarını okuyunca çok sinirlendim...böyle vicdansız kişiler çalıştıracak bir tek kişi bulamasalar bak gör o zaman bu şekilde konuşabilirler mi...bir de pişkin pişkin işe alıyorum demiş...sanki şartları çok güzelmiş gibi...lütfen sabırlı ol tatlım ve öncelikle umutlu ol...bazı arkadaşlar demiş ya harçlığını çıkarırsın şimdilik gir diye...sakın ama sakın o şartlarda bir işi kabul etme...geçmişte ben de öyle işlerde çalıştım ki üniversiteyi yeni bitirdiğim sıralar iş tecrübesi olur diye...direk iş tecrübesi soruyorlardı ben daha yeni mezun olmuşum...şimdiki aklım olsa bazı çalıştığım yerlerde asla çalışmazdım...ama geçmiş geçmişte kalıyor...sigorta çok önemli...ben de çok sigortasız çalıştım...Ben İstanbul'da iş bulmanın bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim...bir ara ben de düşünüyorum orada işe girmeyi...Merveciğim ben hani işimden memnun değilim diyordum ya ben bu konuyu tekrar düşünmeliyim sanırım...şükredip oturayım...

Esracığım yazdıklarını okuyunca şok oldum...asgari ücret bile 500 civarı bildiğim kadarıyla...bu kadar mı insan sömürülür...bir de acımışlar da 300 TL yapmışlar...lütfetmişler... gerçekten çok sinirlendim...canım hiç hakları yok...şikayet etmek lazım böylelerini...lütfen sen de iş aramaya başla..en azınan çevrendekilere duyur...emeğine yazık...

iyi aksamlar kızlar,

Ancak girebildim artık.son sayfalara göz gezdırdım. bugun de azıcık kacırdım ama aksam 8-10 arası spor yaptım.hem de dısarda bol oksijenli. an itibariyle açım ama yemiycem. yeter artık gecen bır haftadır fil gibi yedim.artık yeter. bir hedef koydum kendıme. gercı ben ne zaman böyle hedefler koysam basaramam ya. 3 haftada 3 kg vermem lazım dıyorum. aslında gayet realist bir hedef ama bakalım.

bu arada hala regl olmadım. sinir oluyorum. ve kızlar ben sızın gıbı sirkeli ballı su ya da lahana suyu falan ıcemıyorum asla ya.. olmuyor.. bir yudum alamıyorum.midem öhyyyk oluyor.

üstte de belirtmiştim gene söyleyeyım bu söyledıklerıne harfiyen katılıyorum. emeğinizi yedirmeyin kızlar...

derin tatlim hatirliyonmu bana demistin ki mayis cikmadan 59 olucan :1shok:
bag oldum yuppiii iyi dileklerine tesekkürler bende sana dilioyorum istedigin kiloya kavus insallah :Saruboceq:

canım yoncacığım karşımdaki kişi sen olunca böyle rahat rahat tarih vermek kolay oluyor...görünen köy kılavuz istemez misali...yerimseniben çünkü o kadar disiplinli,azimli ve bilgiliydin ki neyi nasıl yapman gerektiğini belki buradaki herkesten daha iyi biliyordun...seni tanıyan diğer arkadaşlar da benimle hemfikirdir eminim...o yüzden kilo vermek senin için çocuk oyuncağı bence...güzel dileklerin için teşekkür ederim ama ben çok zor kilo veriyorum...:çok üzgünüm: maalesef senin için kullandığım tabirleri kendim için kullanamıyorum...:a015:

fiumeciğim 3 haftada 3 kilo hedefini çok tuttum...:lepi: bunu ben de başarabilsem süper olur...şu basenim azda olsun erimedikçe içimden hiçbir kıyafet almak gelmiyor...:a015:

fiumeciğim 3 haftada 3 kilo hedefini çok tuttum...:lepi: bunu ben de başarabilsem süper olur...şu basenim azda olsun erimedikçe içimden hiçbir kıyafet almak gelmiyor...:a015:

bende de basen var maalesef.3 haftalıgına acık alanda bol bol spor yapma şansım olacak ve ben bu fırsatı iyi degerlendırmek ıstıyorum. turistik yerdeyım. denıze gırmeme yasagı koydum kendıme 59 olana dek .ilk etapta 3 kılo atmak 3 haftada en acili ama benım ıcın. zaten havalar cok sıcak deil. benım kanım mı sogukne.. üşür dururum. ayrıcam benım metabolizmam da yavas.zor verıyorum genelde..ama olsun dıyorum. birden vermek de tehlıkelı...

fiumeciğim imrendim vallahi sana...ne güzel iyi değerlendir...yanlız neden kendine denize girme yasağı koydun onu anlamadım...:1no2: bikinisiz giremem diyorsan kısa bir süre için mayo ile gir...sengözlerimebaksanab hem yüzmek en güzel spor...o imkanın varsa değerlendir arkadaşım...hem kilo vermesen bile sıkılaşırsın...a.s aslında 3 haftada 3 kilo vermek ulaşılması hiç zor bir hedef değil... hatta senin şu anda içinde bulunduğun ortamda hiç zor değil...keşke ben de ışınlanabilsem yanına da beraber gerçekleştirsek şu hedefi...ben de bu önümüzdeki 3 haftada bol bol pc başında pinekliyor olacağım klasik her gün olduğu gibi...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…