60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi hadi tembellik yok git bak bakalım yiğenim napıyo orlarda. Çocuğa bir çorba yapmadın birde fasulye dedin kızdırmışın bak...

kıssss dünnn yaptımmm ben onaa corbayııı sevmedii heralllll fasullye kadarmısss emmeee benn napimmm benn demedim anadolu kadınn saglık örgütü dedii yoksaaa babasııı tombull kelabbbakk o da minnakkk kelabbakk yanee benimm icünnnn

süper özet olmuşşşş ama abartma ebru kimin de deelll onunki hafif baklavalı ben de öyle istiyorummmmmolacak inşallahhhh

amann daaaa fambııımmmmm kilo vermişşş guzummmm teppriklerrrrrrrr:92::92::92::92::92::92: 5lilere çok az kaldıııı fambııımmmmmm haydii en kısa zamanda sağlıklaaa inşallahhhhhhh 5lileri görürsüüüünnn

f klavye q klavyeye nasıl çevrilir acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

denetim masası-bölgeve dil değişiklikleri-klavye ve diller-klavye değiştir-karşında Q klavye seçeneği çıkmazsa ekle de ordan seç:82:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Beni özlediniz mi bakim...
Dün evdeydim ve kaçamaksız geçti ama sabah tartı da gene fazla çıktım..
Ay yarın diyetisyene gitsem de ne olacaksa olsa.. Bişi söylese...
ben özledim seni yecalemmmm hoşgeldin bebeeem

eneee sen kilo mu verdin kız. tebrik koyuyorum valla 5 lere az kaldıı ikimizde deee

canım benim regl öncesi olduunu biliyorsun bide kg aldım diye aglıyorsun e sölememiz mi lazım normal bu yahu. ne moral bozuyorsun. regl başlasın pat pat gidicek hatta fazlası gitçek kilo vermiş olduunu görceksin. ayyy 59 lar için darısı başıma çok canım sıkılıyooo beklenti yaptı bendee sabrediyorum ama

eee zaten sınırdasın şekercim gene görürsün... Hem bu regl döneminde oluyo o tartı öyle fazla gösteriyor takma kafana en azından görmüşün bu da bişi
tartı fazla gösteriyor, aslında kilo da veriliyor ama tuttuğun su bunu maskeliyor. regl başlayıp sular gidince kiloların da gittiğini göreceksin beebeeeeeem

denetim masası-bölgeve dil değişiklikleri-klavye ve diller-klavye değiştir-karşında Q klavye seçeneği çıkmazsa ekle de ordan seç:82:

sağol tatlımmmmmm,hem güzel,hem zekii,hem teknoljikkk bilgiye sahipp ,hem hamarattttttt
Allahım aşık olmamamk elde mi yawwww

slm herkese sabah kahvaltımı yazıyımm
1 bardak açık şekersiz çay
2 dilim içi alınmış çavdar ekmeği
2 dilim ince peynir
1 tane haşlanmış yumurta
bol domates salatalık
tarçınlı karanfilli yeşil çayım içiyorum.pilatesimide yaptım ohhhh.

Günaydın kızlarr
sabah uyanınca ılık su ve 2 gün kurusuyla başladım
kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim peynir
3 çeri domates
1 kupa beşibiyerde çay

sonra burn it up yaptım
dün plates yaptığım için mi bilmem burn it up ta zorlandım yine
hugocuğa çok teşekkür ederim bu taktik işe yarıyorrr

sonra duş yaptım kabak lifim yok ama kendi lifimle çok mıncırdım kendimi
duş ponponu varya işte o ayrıldı iplik gibi upuzun elimde kaldı
bende mi kabak lifine başlasam yağları alıp :26:

birde minik bir soru zayıflarken de çatlak oluşur mu?

şimdi ara öğün yapıyorum
şekersiz türk kahvesi ve 5 fındık (hugom )

kızlar bende yağlarımı aldım kabak lifimide aldım.yanlız bişiy sorcam.bunu banyoda sürüp biraz bekliycezmi yoksam hemen lifle sürtcezmi?bide lif kuruykenmi sürcez yani ıslamıycaz dimi?ebru şallı karnınızı streçle sarın demişti ondan sordum yanlış olmasın

strecc naylon gibi seylerr sarmakk cok tehlikeliymişş cnmm.. doktorum da anlatmıslardııııı..

5-6 yk etli,havuçlu,patatseli bezelye yimaaa(patatesini az aldımm)
1 dlm denge ekmek
230 ml nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2 kırmızı biber yicimmm

çatlak oluyo tabikide ama susamyağı sürüyoruz ama yıkamıyoruz böylece geçiriyo çatlakları
ayrıca forumda çatlaklarına kahve sürmek iyi geliyo diye okumuştum ama denemedim istersen bak foruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…