Hadi hadi tembellik yok git bak bakalım yiğenim napıyo orlarda. Çocuğa bir çorba yapmadın birde fasulye dedin kızdırmışın bak...
eee sen dün yoktun galiba di mi 1 günlükkk özet mi istiyonnnn
kız kayda değer bişey olmadı sanırsamm
neruşummmmmmmmmm benlennn fotolarını paylaştıııebru şallı kimin göbişi var kendüsünün,bu nenle azcık yumrutladım kendisinii
neruşla hügo acı biber sürüyolar göbüşlerine,gelişmeleri bildirecekler...
kukimin misafirleri gelecek hazırlık yapiyyy..
loxi diyetee tam gaz devam ediyyyy,benim zeytinleri sorguliy...
benim kızın dün yılsonu gösteriis vardıı,bide fotolarımı kızlarlan paylaştımm,oturukenki halimi falan,,şoktalar ayılamadılar henüzzz....
nugi kilo veremediiiii....
benden 400 grm gittiii....
ahanda bu kaadrdır heeeee
f klavye q klavyeye nasıl çevrilir acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ben özledim seni yecalemmmm hoşgeldin bebeeemGünaydın kızlar...
Beni özlediniz mi bakim...
Dün evdeydim ve kaçamaksız geçti ama sabah tartı da gene fazla çıktım..
Ay yarın diyetisyene gitsem de ne olacaksa olsa.. Bişi söylese...
eneee sen kilo mu verdin kız. tebrik koyuyorum valla 5 lere az kaldıı ikimizde deeeeee sen dün yoktun galiba di mi 1 günlükkk özet mi istiyonnnn
kız kayda değer bişey olmadı sanırsamm
neruşummmmmmmmmm benlennn fotolarını paylaştıııebru şallı kimin göbişi var kendüsünün,bu nenle azcık yumrutladım kendisinii
neruşla hügo acı biber sürüyolar göbüşlerine,gelişmeleri bildirecekler...
kukimin misafirleri gelecek hazırlık yapiyyy..
loxi diyetee tam gaz devam ediyyyy,benim zeytinleri sorguliy...
benim kızın dün yılsonu gösteriis vardıı,bide fotolarımı kızlarlan paylaştımm,oturukenki halimi falan,,şoktalar ayılamadılar henüzzz....
nugi kilo veremediiiii....
benden 400 grm gittiii....
ahanda bu kaadrdır heeeee
canım benim regl öncesi olduunu biliyorsun bide kg aldım diye aglıyorsun e sölememiz mi lazım normal bu yahu. ne moral bozuyorsun. regl başlasın pat pat gidicek hatta fazlası gitçek kilo vermiş olduunu görceksin. ayyy 59 lar için darısı başıma çok canım sıkılıyooo beklenti yaptı bendee sabrediyorum amaGünaydın kızlar hepinize afiyet olsun...
Dün akşam;
1 enginar
1 dlm denge ekmek
3 yk yoğurt
bi kaç tane minik köfte( toplamı bi avuç içi eder) yedim...
Sabah;
1 dlm denge ekmek
1 dilim kaşar peynir
Bir kupa da kayısılı form çayı içtim...
Sabah tartıldım yine 60.2 moralim çok bozuk.. Gerçi şişim regl olmam yakın her yerım agrıo da olsun dün ne güzel 59.7 görmüştüm
Sabahta işe yürüyerek geldim haldır haldır yürüdüm çantam çok ağırdı omzum koptu ya... Ama olsun yarım saat yürümüş oldum... Keyfim yok canım skkın işte bu durumdannn ne güzel 50leri görmüştüm ama yaaa
tartı fazla gösteriyor, aslında kilo da veriliyor ama tuttuğun su bunu maskeliyor. regl başlayıp sular gidince kiloların da gittiğini göreceksin beebeeeeeemeee zaten sınırdasın şekercim gene görürsün... Hem bu regl döneminde oluyo o tartı öyle fazla gösteriyor takma kafana en azından görmüşün bu da bişi
denetim masası-bölgeve dil değişiklikleri-klavye ve diller-klavye değiştir-karşında Q klavye seçeneği çıkmazsa ekle de ordan seç:82:
elma neden yarımben günde 4-5 yeşil elma yiyorum bazen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ogrenmek-isteyen-gelsin-139.html#post19729092
ecrinnn bı bak bakım suraya bebişin kız mı erkek mı belkım dogru cıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ogrenmek-isteyen-gelsin-139.html#post19729092
ecrinnn bı bak bakım suraya bebişin kız mı erkek mı belkım dogru cıkar
bence oğlan olcak, yaramazlıklara başladı bile
kızlar bende yağlarımı aldım kabak lifimide aldım.yanlız bişiy sorcam.bunu banyoda sürüp biraz bekliycezmi yoksam hemen lifle sürtcezmi?bide lif kuruykenmi sürcez yani ıslamıycaz dimi?ebru şallı karnınızı streçle sarın demişti ondan sordum yanlış olmasın
çatlak oluyo tabikide ama susamyağı sürüyoruz ama yıkamıyoruz böylece geçiriyo çatlaklarıGünaydın kızlarr
sabah uyanınca ılık su ve 2 gün kurusuyla başladım
kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim peynir
3 çeri domates
1 kupa beşibiyerde çay
sonra burn it up yaptım
dün plates yaptığım için mi bilmem burn it up ta zorlandım yine
hugocuğa çok teşekkür ederim bu taktik işe yarıyorrr
sonra duş yaptım kabak lifim yok ama kendi lifimle çok mıncırdım kendimi
duş ponponu varya işte o ayrıldı iplik gibi upuzun elimde kaldı
bende mi kabak lifine başlasam yağları alıp :26:
birde minik bir soru zayıflarken de çatlak oluşur mu?
şimdi ara öğün yapıyorum
şekersiz türk kahvesi ve 5 fındık (hugom)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?