60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben özledim seni yecalemmmm hoşgeldin bebeeem

eneee sen kilo mu verdin kız. tebrik koyuyorum valla 5 lere az kaldıı ikimizde deee

[]
sağolll canımmmm evet az kaldı çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrr:13::13::13:

sağol neruşumm,sağollll balımmmmmmmmmmmmmm

ebru şallı karnınızı streçle sarmayın diyo sarkma oluyo çünkü ve sağlık içinde zararlıymış yivrum. ayrıca kabak lifini önce ısla zati kullanma talimatı yazıyodur üzerinde. ilk başlar sert olur zamanla yumuşuyo lif. dağılana kadar kullanırsın lifi. beklemene gerek yok yağları karıştır sür karnına hemen masaj yap sonra yıka sonra sıcak su tut yakıyo iyice sonra soğuk su tutuyosun

ben soğuk su tutamıyorum,hatta ılık su bile tutamıyorum,hiç dayanamm soğuğaaaa
sıcak suyla yapıyorummm,ondan mı eyüce ymuşadı acaba göbüşümmm,ama cilde ne iyi geliyo dimiii pammık gibi oluyoo.
haftasonu kızımla duş aldık,ben sürreken oda istedii,elimde kalnlarıda ona sürdümmsonra oyuncakları ile oynarken babası görmüşş,bişeyleri karnına sıkıyo gibi yapıyo bide uzunnn bir oyuncağı var onuda karnına sürtüyomuşşşşşbeni taklit ediyyyyy

sağol tatlımmmmmm,hem güzel,hem zekii,hem teknoljikkk bilgiye sahipp ,hem hamarattttttt
Allahım aşık olmamamk elde mi yawwww

:78::78::78::78::78::78::78::78:

cınımmm cınımmmmm teşekkür ederimmmm fambıkk kuşummm:125::125::125: yirim böyle yirimmm

5-6 yk etli,havuçlu,patatseli bezelye yimaaa(patatesini az aldımm)
1 dlm denge ekmek
230 ml nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2 kırmızı biber yicimmm

afiyet olsunn fambııımmmben de dün akşam tooklu taze kırmızı bierli bezelye yaptımmmm yedim 6yk feeelannn yanında da ıspanak cacıııı yaptımm ıspanakları kavurdum soğanlaaaa soraa sarımsaklı yoortla karıştırdımmmm çok güzelll oldiiiii

Son düzenleme:

canım yaaaanekadar önemli işte çocuklarrr gördükleri herşeyi anında hafızaya alıp taklit ediyolar bak hurmaları kuruyemişleriyiyoo istiyoo bunu yapıyoo nekadar etkili sen yeter ki onun yapmasını istediğini kendin yap anında uygulamaya geçiyo

bende hesapladım
eşim 2008 de yenilenmiş bende 2009 da yenilenmişim. o zaman şimdi hamile kalırsam bu sonuca göre bebek kızz olucek :44:

Women's Health

bunları okudunuz ama yinede motive olması açısından koyuyorum. herkeste son kilolara doğru durma yavaşlama oluyo onlarda sporlarına değişiklik uygulamışlar geri kalanalrıda vermişler bizde artık sonlara yaklaştık inat ediyo demi

evettt ama biz daha inatçıyızzz azimliyizzz deliyizzzzzzhepsi de gidecekkk azimlee sabırlaa gidenler gibi kalan yağlar da kilolar daaa gidecekkk inşallahhhhhhh

evet neruşum hakikaten öyle,özellikle aburcuburdan vazgeçip bu tazr şeyler yemesi beni çok mutlu ediyo,özellikle çizgifilm izlerken bi tabak biter diğerini getirdimm,sürekli bana bişeyler ver der dururduu.şimdilerde kuruyemiş,hurma verince aburcubura karşı iştahı kesiliyor sanıırm,çikolata istiyorum demiyorrrartık.
akşamları veya haftasonu öğelenleri süt sefamız oluyoo,önecedende içerdi sever sütü ama benle beraber içince daha çok hoşuna gidiyor.
maşşllahhhh böyle olması çok güzell,en azından anası gibi obez olmayacak inşallahh ne mutlu

ıspanak cacığııııvallaha güzel ben bunu deniyeyim,ıspanağı çok severim ama kış gelince yaparımmm,herşeyi mevsiminde tükketemek lazım di miii

bitter çikileta kalp dostu yiivrum bitter çikolataya alıştır ayrıyetten kefir içmeye başlayın tadını ben çok sevdim ama sevmezse içine acukk süt eklersin içerken o zaman ayran gibi oluyo. kefir ilerisi içinde çok faydalı.

çok çok güzel yaa çok sevindim
inş kız erkek hepimizin çocukları böyle yetişir
hem sağlıklı hem besleyici hem dengeli neler neler
çok çok sevindim süper olmuş inş hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…