60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azcık damak tadı değişsinn alıştırcam canım aklımda,ama şimdi verirsem beğenmezz bi dahada öldüm Allah yediremem
kefri denicez,deniceeeeeeeezz,ama almayı unutuyorummmmmm:18::18:

kızlar sizin kabak lifiniz böyle mi?
hangi boyutta tavsiye edersiniz?
fiyatı ortalama ne kadar bide ?

badem yağı,susam yağı ve biberiye yağı dimi alacaklarımız?

kızlar sizin kabak lifiniz böyle mi?
hangi boyutta tavsiye edersiniz?
fiyatı ortalama ne kadar bide ?

Eki Görüntüle 211150

badem yağı,susam yağı ve biberiye yağı dimi alacaklarımız?

ivett yivvrum bundan. ben 5 liraya aldım. yağlarda 10 lira tuttu. lifin boyutu farketmez sonuçta nasılsa sorunlu yerleri masajlayacaksın
yağlar badem biberiye susamyağı

yağı karnıma sürüp banyoda lifi ıslayıptamı sürcez karnımıza.bide benim karnımı yakmadı yanlışmı yaptım acaba

Kızlar öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsun. ben ne yedim ;

2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuklu kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 minik dilim ekmek.

bugün öğle çayımı arkadaşımda içeceğim. oğlanlar oynasın biraz

teşekkürler kızlar
daha dün watsonsta gördüm dedim bunlar kabak lifi değildir
fiyatına bakmadım gerçii :) en iyisi aktar amcadan almak

yağı karnıma sürüp banyoda lifi ıslayıptamı sürcez karnımıza.bide benim karnımı yakmadı yanlışmı yaptım acaba

ben ıslatıpta sürüyorum ama farketmez sonuçta lif sert oluyo acıtıyo sert yapamıyorum diye ıslatıyorum sıkıyorum lifi iiyice sonra masaj yapıyorum. ayrıca zaten yağlar yakmıyo canım. sıcak suyu tutunca yanıyo sonrada soğuk su tutuyoruz. burda amaç kan dolaşımını hızlandırıp ordaki fazla yağların kardiyo ve diyetle çok daha kolay gitmesini sağlamak
ben bugün epey sıcak su tuttum valla karın kaslarımı nasıl sıkıyorum yanıyo diye sonra buz gibi su
zaten neye uğradığını şaşırıyosun ordaki yağlar napsın önce hamur gibi yoğruluyo sonra sıcak suyla yanıyo sonra soğuk suyla şoka giriyo
bence çok duramaz yağlar çabuk gider bu işkenceye hiçbişey dayanamaz
masaj yaparken arada sertçe hızlıca masajlayın etkili oluyiii :86:

12.30da yimamı yidim
şimdide 12 adet kiraz yedimmm,canım tatlı bişeyler istediii,yidim bendee:26:aslında öğleden sonraki aram için getirmiştim emme

yamur yağıyooooooooooooooooooooooooooo
sellaeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr akıyooooooooooooooooooo
arap famirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr camdan bakıyoooooooooooooooooooo

bi türlü yaz gelmedii,sıkmaya başladı ama heeeeeeeeeeeeeeeee

slm bebişler.bugunku dersim eskişehir yolunda ve bilkent tarafındaydı,biraz da park çalıştık(daha çoookkk çalışmam lasımmmm,üfff)neyse iyi haber yarın bizim arabada çalışcam daha kolay olcak inş. otomatik oldugu üçün,umarım kazasız belasız bitiririm dersi yarınders sonunda karumun karşısında indim ,kızıma tşört aldım,ve o koca yokuşu yürüdüm kanter içinde kaldım,en az 30 dk yürüdüm sanırım yavaş yavas da olsa iyi geldi,bugunkü egzersizim bu,duşumu aldım size geldim oturmaya(Bornozla ama)öğlene yeşil mercimek yemeği var ,birde fırın poşetinde tavuk yapsam diyorum.ne dersiniz?

olur yiivrum çok küsel olur

12.30da yimamı yidim
şimdide 12 adet kiraz yedimmm,canım tatlı bişeyler istediii,yidim bendee:26:aslında öğleden sonraki aram için getirmiştim emme

bugun dikkat et bakayım erken acıkacakmısın?senin üzerinde bir deney yapalım(havuç patates bezelye yedin ya öğlen çabuk acıkman lazım teoriye göre)

loxi bebeyiiim napıyosun neler yedin bakiyim

iyiyim canım.sabah kahvaltı yaptım işte.2 yumurta,beyaz peynir,2 kırmızı biber,domtis,3 zeytin,1 avuç kadar da tuzsuz fıstık yedim.ara yapmıyom zaten.1 saate kadar da öğle yemeği yesem iyi olur.ay yada eccik yeşil mercimek yeyip uyusam mı ,çook yoruldum yaw

hoşgeldin cınımmmmmm
iyi yağmura yaklanmadan gelebilmişsinnnn
heeee yap yap güzel olurr,akşama size gelek de yiyekkkk:86::86::86::86:

öğle yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası
4 yk mantar tavuk kırmızı biber yemeği (tavuk sote desem değil mantar sote desem değil :)
3 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

vee 1 litre su içtim bilem :87:

sen famirtoyu denekmi yapcen kızz
o zaan senide denek yapalım şimdi yürüyüşten geldin uyuma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…