bitter çikileta kalp dostu yiivrum bitter çikolataya alıştır ayrıyetten kefir içmeye başlayın tadını ben çok sevdim ama sevmezse içine acukk süt eklersin içerken o zaman ayran gibi oluyo. kefir ilerisi içinde çok faydalı.
hugomm sorumu görmedinmi cvp vermemişin?cvpppp lütfennn
kızlar sizin kabak lifiniz böyle mi?
hangi boyutta tavsiye edersiniz?
fiyatı ortalama ne kadar bide ?
Eki Görüntüle 211150
badem yağı,susam yağı ve biberiye yağı dimi alacaklarımız?
kızlar sizin kabak lifiniz böyle mi?
hangi boyutta tavsiye edersiniz?
fiyatı ortalama ne kadar bide ?
Eki Görüntüle 211150
badem yağı,susam yağı ve biberiye yağı dimi alacaklarımız?
yağı karnıma sürüp banyoda lifi ıslayıptamı sürcez karnımıza.bide benim karnımı yakmadı yanlışmı yaptım acaba
slm bebişler.bugunku dersim eskişehir yolunda ve bilkent tarafındaydı,biraz da park çalıştık(daha çoookkk çalışmam lasımmmm,üfff)neyse iyi haber yarın bizim arabada çalışcam daha kolay olcak inş. otomatik oldugu üçün,umarım kazasız belasız bitiririm dersi yarınders sonunda karumun karşısında indim ,kızıma tşört aldım,ve o koca yokuşu yürüdüm kanter içinde kaldım,en az 30 dk yürüdüm sanırım yavaş yavas da olsa iyi geldi,bugunkü egzersizim bu,duşumu aldım size geldim oturmaya(Bornozla ama )öğlene yeşil mercimek yemeği var ,birde fırın poşetinde tavuk yapsam diyorum.ne dersiniz?
12.30da yimamı yidim
şimdide 12 adet kiraz yedimmm,canım tatlı bişeyler istediii,yidim bendee:26:aslında öğleden sonraki aram için getirmiştim emme
loxi bebeyiiim napıyosun neler yedin bakiyim
slm bebişler.bugunku dersim eskişehir yolunda ve bilkent tarafındaydı,biraz da park çalıştık(daha çoookkk çalışmam lasımmmm,üfff)neyse iyi haber yarın bizim arabada çalışcam daha kolay olcak inş. otomatik oldugu üçün,umarım kazasız belasız bitiririm dersi yarınders sonunda karumun karşısında indim ,kızıma tşört aldım,ve o koca yokuşu yürüdüm kanter içinde kaldım,en az 30 dk yürüdüm sanırım yavaş yavas da olsa iyi geldi,bugunkü egzersizim bu,duşumu aldım size geldim oturmaya(Bornozla ama )öğlene yeşil mercimek yemeği var ,birde fırın poşetinde tavuk yapsam diyorum.ne dersiniz?
bugun dikkat et bakayım erken acıkacakmısın?senin üzerinde bir deney yapalım(havuç patates bezelye yedin ya öğlen çabuk acıkman lazım teoriye göre)
iyiyim canım.sabah kahvaltı yaptım işte.2 yumurta,beyaz peynir,2 kırmızı biber,domtis,3 zeytin,1 avuç kadar da tuzsuz fıstık yedim.ara yapmıyom zaten.1 saate kadar da öğle yemeği yesem iyi olur.ay yada eccik yeşil mercimek yeyip uyusam mı ,çook yoruldum yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?