60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun dikkat et bakayım erken acıkacakmısın?senin üzerinde bir deney yapalım(havuç patates bezelye yedin ya öğlen çabuk acıkman lazım teoriye göre)

bence etkiisni gösterdi bile,hemen canım şekerli bişey istedi,kirazları hüplettimmm:86::86:
acıkacağımı biliyodum emme ne edem dün akşamki malzemelerden ancak böle bir yemek çıktıııı

Hepinize afiyet olsun canlarrr
Bende yemeğimi yedimm
1 enginar(iç baklalı)
light yoğurt
1 dlm denge ekmek
Doymıcam gbıme geldı o kadar yavaş yedim kii anlatamam
Neyse ki çok aşırı tok deilim ama doydum ohh
Şimdi de açık şekersiz çayımı içiorummm

bence etkiisni gösterdi bile,hemen canım şekerli bişey istedi,kirazları hüplettimmm:86::86:
acıkacağımı biliyodum emme ne edem dün akşamki malzemelerden ancak böle bir yemek çıktıııı

yokmu ceviz fındık fıstık badem bikaç tane at bişeycik kalmaz doyarsın.

yokmu ceviz fındık fıstık badem bikaç tane at bişeycik kalmaz doyarsın.

fındık fıstık ceviz badem olabilir ye bikaç tane

Geçen gün ben normal keseyle yaptım kabak lifiyle deil masajımı...yağ sürmemiştim ama sıcak su soğuk su şokunu yapmak için sağlam bi keseledim yağlı bölgelerimi sabaha hep kırmızı kırmızı benekler oldu... Anneme gösterdim kılcal damarların çatlamış sanırım dedi... Benim derim çok ince ondan oldu büyük ihtimalle bildiğim kadarıyla kabak lifi daha sert bişi... Alsam mı almasam mı bilemedim yaa?:26:

ne güzel iştee:13::13:süpersinizzz ahha ahhh ben küçükken tv karşısında yedim fısıtkları çukuları oldum obezzz allahtan zararın nersinden dönersek karrr diye toparlandık biraz bundan sonra da inşallah böyle devammm edicezzz fambııımmm

ıspanak cacığııııvallaha güzel ben bunu deniyeyim,ıspanağı çok severim ama kış gelince yaparımmm,herşeyi mevsiminde tükketemek lazım di miii

e ama burda hala vaarrr yani son demleri ama havalar ısınmadı ya azcık ulunuyo en de almıştım yapııveedim yoksa evet herrşey mevisimindeee güssellllll antepte bi de cacıklı arap köftesi yaparlarr ayyy nekaaa nefis olurrr hemi de sağlıklııı bak şimdiiiii

ekşili ufak köftenin köfteleri var yaaa onun gii köftecikler yaparsın yağsız kıyma ve bulgurdan sonaa haşlarsın onlarıı sonra 1yk sıvı yağ accuk salça ver sarımsakla örselersin ve bu yapılan ıspanak cacığının üstüne o köfteler serpiştirilir beraberce yenirr allahımm ne lezzettirr ooooooama sağlıklıııııyuffiiii yaparukkk kışınnn ama köfteleri şimdi de yapılırrr altına da meselaaaaaa kz patlıcanlı sarımsaklı yoort konuurr yoortlu patlıcan yaneee ne kaa nefis olurr diiiiii miiii

hee çok güzel olaaarrrr afiyet olsun loxiii ve fambıkkk ailesiii

Son düzenleme:
kızzzzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşş sen benimm aklıma neler sokuyonn yawww,pek güzel olur heeeeeeeeeeeeeeeeeee,ahanda kaydettim bu tarifi ddeeeee:86:
arkadaş okadar antepte kaldımm,bir allahın kuludaaaa ahanda bu yemek pek gözeldir yap da yi diemdi yawwww,yada gel yapamda yi dimmediiii,ne kızdım bak şimdii

o zaman tanışmış olsaydıkkk ben sana yapardımmmm yımırtalı patlıcaaannn caccuhhlu arap köttesiiii ama sanırım buraya 100kg ile başlardıkkkk beraberrr

sen famirtoyu denekmi yapcen kızz
o zaan senide denek yapalım şimdi yürüyüşten geldin uyuma sakın

zaten yemiş o,benim deneyim için yemiyor kiiiii

ayy uyuyamayacam zaten yemeği yedim şiştim.
1,5 tbk yeşil mercimek(çok seviyom bu yemeği yaa)
3 brd tuzsuz ayran(çok şişirdi ama)
5 erik aldım yanma ama yiyebilcek miyim bilmem.dünden beri niyet ettima ama bi türlü yiyemedim şu erikleri ara öğün yapmayınca fırsat olmuyor

kız senin o örselersin diyen dillerini yirimmmmm heeeeeeeeeee:125::125::125::125:
eeeee şimcikkkkkk,normal suda haşlıyorsun bu köfteleri sonra salçalı,soğanlı,sarımsaklı harçla kavuruyorsun azcukk dimii,çeviriveriyon yanii,örselersin dimek bu oluyoo sanıırmmmmm.sonrada yine kavrulmuş ıspanak,artı yoğurt üstünede bu köfteleri koycazzz he miii

o zaman tanışmış olsaydıkkk ben sana yapardımmmm yımırtalı patlıcaaannn caccuhhlu arap köttesiiii ama sanırım buraya 100kg ile başlardıkkkk beraberrr

ivit doğruuuu:86::86::86:
neruşşşşş aklıma ne geldi sence patlıcanla yoğurt yakışır mııı:44::44:tamam ıspanak pekkkkkk güzel olur yoğurtla emme patlıcanı düşünemedim bak şimdiiii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…