bugun dikkat et bakayım erken acıkacakmısın?senin üzerinde bir deney yapalım(havuç patates bezelye yedin ya öğlen çabuk acıkman lazım teoriye göre)
hoşgeldin cınımmmmmm
iyi yağmura yaklanmadan gelebilmişsinnnn
heeee yap yap güzel olurr,akşama size gelek de yiyekkkk:86::86::86::86:
gelün gelün güsel olurrr,fatmagülün finalini seyrederikkk,bugundü dimi
bence etkiisni gösterdi bile,hemen canım şekerli bişey istedi,kirazları hüplettimmm:86::86:
acıkacağımı biliyodum emme ne edem dün akşamki malzemelerden ancak böle bir yemek çıktıııı
bence etkiisni gösterdi bile,hemen canım şekerli bişey istedi,kirazları hüplettimmm:86::86:
acıkacağımı biliyodum emme ne edem dün akşamki malzemelerden ancak böle bir yemek çıktıııı
evet neruşum hakikaten öyle,özellikle aburcuburdan vazgeçip bu tazr şeyler yemesi beni çok mutlu ediyo,özellikle çizgifilm izlerken bi tabak biter diğerini getirdimm,sürekli bana bişeyler ver der dururduu.şimdilerde kuruyemiş,hurma verince aburcubura karşı iştahı kesiliyor sanıırm,çikolata istiyorum demiyorrrartık.
akşamları veya haftasonu öğelenleri süt sefamız oluyoo,önecedende içerdi sever sütü ama benle beraber içince daha çok hoşuna gidiyor.
maşşllahhhh böyle olması çok güzell,en azından anası gibi obez olmayacak inşallahh ne mutlu
ıspanak cacığııııvallaha güzel ben bunu deniyeyim,ıspanağı çok severim ama kış gelince yaparımmm,herşeyi mevsiminde tükketemek lazım di miii
slm bebişler.bugunku dersim eskişehir yolunda ve bilkent tarafındaydı,biraz da park çalıştık(daha çoookkk çalışmam lasımmmm,üfff)neyse iyi haber yarın bizim arabada çalışcam daha kolay olcak inş. otomatik oldugu üçün,umarım kazasız belasız bitiririm dersi yarınders sonunda karumun karşısında indim ,kızıma tşört aldım,ve o koca yokuşu yürüdüm kanter içinde kaldım,en az 30 dk yürüdüm sanırım yavaş yavas da olsa iyi geldi,bugunkü egzersizim bu,duşumu aldım size geldim oturmaya(Bornozla ama )öğlene yeşil mercimek yemeği var ,birde fırın poşetinde tavuk yapsam diyorum.ne dersiniz?
yokmu ceviz fındık fıstık badem bikaç tane at bişeycik kalmaz doyarsın.
senin diyetin aynıısnın tıpkısını buldum
http://4.bp.blogspot.com/_ofiqvTxYYFU/SWNt44LHI9I/AAAAAAAAAZ0/UC_NS_sy79o/s320/gobek-eriten-diyet.jpg için Google Görsel Sonuçları
senin diyetisyen ender saraç mı kız yoksammmm
kızzzzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşş sen benimm aklıma neler sokuyonn yawww,pek güzel olur heeeeeeeeeeeeeeeeeee,ahanda kaydettim bu tarifi ddeeeee:86:ne güzel iştee:13::13:süpersinizzz ahha ahhh ben küçükken tv karşısında yedim fısıtkları çukuları oldum obezzz allahtan zararın nersinden dönersek karrr diye toparlandık biraz bundan sonra da inşallah böyle devammm edicezzz fambııımmm
e ama burda hala vaarrr yani son demleri ama havalar ısınmadı ya azcık ulunuyo en de almıştım yapııveedim yoksa evet herrşey mevisimindeee güssellllllantepte bi de cacıklı arap köftesi yaparlarr ayyy nekaaa nefis olurrr hemi de sağlıklııı bak şimdiiiii
ekşili ufak köftenin köfteleri var yaaa onun gii köftecikler yaparsın yağsız kıyma ve bulgurdan sonaa haşlarsın onlarıı sonra 1yk sıvı yağ accuk salça ver sarımsakla örselersin ve bu yapılan ıspanak cacığının üstüne o köfteler serpiştirilir beraberce yenirr allahımm ne lezzettirr ooooooama sağlıklııııı yuffiiii yaparukkk kışınnn ama köfteleri şimdi de yapılırrr altına da meselaaaaaa kz patlıcanlı sarımsaklı yoort konuurr yoortlu patlıcan yaneee ne kaa nefis olurr diiiiii miiii
hee çok güzel olaaarrrr afiyet olsun loxiii ve fambıkkk ailesiii
kızzzzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşş sen benimm aklıma neler sokuyonn yawww,pek güzel olur heeeeeeeeeeeeeeeeeee,ahanda kaydettim bu tarifi ddeeeee:86:
arkadaş okadar antepte kaldımm,bir allahın kuludaaaa ahanda bu yemek pek gözeldir yap da yi diemdi yawwww,yada gel yapamda yi dimmediiii,ne kızdım bak şimdii
sen famirtoyu denekmi yapcen kızz
o zaan senide denek yapalım şimdi yürüyüşten geldin uyuma sakın
ekşili ufak köftenin köfteleri var yaaa onun gii köftecikler yaparsın yağsız kıyma ve bulgurdan sonaa haşlarsın onlarıı sonra 1yk sıvı yağ accuk salça ver sarımsakla örselersin ve bu yapılan ıspanak cacığının üstüne o köfteler serpiştirilir beraberce yenirr allahımm ne lezzettirr ooooooama sağlıklııııı yuffiiii yaparukkk kışınnn ama köfteleri şimdi de yapılırrr altına da meselaaaaaa kz patlıcanlı sarımsaklı yoort konuurr yoortlu patlıcan yaneee ne kaa nefis olurr diiiiii miiii
:
senin diyetin aynıısnın tıpkısını buldum
http://4.bp.blogspot.com/_ofiqvTxYYFU/SWNt44LHI9I/AAAAAAAAAZ0/UC_NS_sy79o/s320/gobek-eriten-diyet.jpg için Google Görsel Sonuçları
senin diyetisyen ender saraç mı kız yoksammmm
o zaman tanışmış olsaydıkkk ben sana yapardımmmm yımırtalı patlıcaaannn caccuhhlu arap köttesiiii ama sanırım buraya 100kg ile başlardıkkkk beraberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?