nerruş acı pulbiber aldım spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip suyla yutuyorumduştada yağlara karıştırıyorum
ama yakmadı karnımı hiç sadece sıcak su tutunca yanıyo aceba dedim acısımı az dedim dün gittim bide acı isot aldım onuda karıştırdım ama bugün yakmadı yine ama sıcak suda çok yanıyo bugün dayanabilmek için karın kaslarımı sıktım :76:
sende durum nedir yivvrumm
karnını yakmasını niye bekliyon onu anayamadımmmm:44:sonuçta acı biberi sürrr eline yakar mı eliniiii,niye yaksın kiii.eeee karnını da yakmazzzz boşa uğraşmaa
cocuguu olan biri hesaplasınnn dogrulugunuu testt edelimm...
çatlak oluyo tabikide ama susamyağı sürüyoruz ama yıkamıyoruz böylece geçiriyo çatlakları
ayrıca forumda çatlaklarına kahve sürmek iyi geliyo diye okumuştum ama denemedim istersen bak foruma
slm bebişler.bugunku dersim eskişehir yolunda ve bilkent tarafındaydı,biraz da park çalıştık(daha çoookkk çalışmam lasımmmm,üfff)neyse iyi haber yarın bizim arabada çalışcam daha kolay olcak inş. otomatik oldugu üçün,umarım kazasız belasız bitiririm dersi yarınders sonunda karumun karşısında indim ,kızıma tşört aldım,ve o koca yokuşu yürüdüm kanter içinde kaldım,en az 30 dk yürüdüm sanırım yavaş yavas da olsa iyi geldi,bugunkü egzersizim bu,duşumu aldım size geldim oturmaya(Bornozla ama )öğlene yeşil mercimek yemeği var ,birde fırın poşetinde tavuk yapsam diyorum.ne dersiniz?
senin diyetin aynıısnın tıpkısını buldum
http://4.bp.blogspot.com/_ofiqvTxYYFU/SWNt44LHI9I/AAAAAAAAAZ0/UC_NS_sy79o/s320/gobek-eriten-diyet.jpg için Google Görsel Sonuçları
senin diyetisyen ender saraç mı kız yoksammmm
Ayy kızlar erkek arkadaşım aradı az önce evde çay demliomuş... Çaydanlığın üstünün kapağını kaparken fazla bastırmış eli girmiş içeri bileğine kadar yanmış çok canım yandı dio... Dedim hemen suya tut.... Yanık kremi sür ince bi bezle ya da gazlı bezle sar.. İçim cız etti ya çok kötü bişi şu yanık... Annesi yazlıkta onu aramamış bana soruo deli napıyım die aklımdaki yanık kremlerinin ismini saydım neyseki buldu evde bitane neyle sarıcam şimdi dio delii dedim ara anneni de sölesin ben ne biliyim nerde tutuo annen bezleri filan... Deli çocuk ya...
pepetoşşş benim karnımdaki çatlaklar geçti ama dediğin gibi içerde olabilir gözükmüyodur bileme ama içerde olursa olsun yeterki gözükmesin. sporlada uzun zamanda geçiyo görüntüsü
külliyen yalan ben 2006 da eşim 2008 de yenilenmiş 2008 de hamile kaldım ama kızım oldu :) iyikide oldu
çatlaklarım için doktora gittim genetik dedi ama su içmede yani derinin nemi de etkileyebilir dedi , annemde vardı , çok su içtim 2.5 lt den fazla hamılılekte suyum azdı benim çünkü,bi sürür krem kullandım vichyyyy, bebek yağları badem vs yağlar, çatlaklar derinin en alk tabakasının çatlımasıyla oluşuyomus bu yüzden hiç bir krem etkileyemezmis o tabakayı sadece zamanla çatlıkların görünümüne beyin alısırmış ve rengi değisirmis bide azaldı zannedermisiz ama derini yırtığı dururmus o nedendirki hiç bir sey çatlıklara iyi gelmiyomus sadece çatlıklarım için gitmistim dokturaa karının içi genisce az çatlarmıssın amma darsa çok çatlarmıssın kilo etkiliyo tabiki benim doğuma 20 gün kala çatladım hatta hazırlık için epilasyona gitmistim kız demisti pek çatlık olusmamis demisti sonrasında gittim aa kısa süredemi oldu bunlar dedi - dogumdan sonraki 1 haftada bacak içlerimde çatlıklar olustu canım ya annene bak annende varsa kaçınılmaz ama sen kilo almazsan olmaz, ben su bi reklam vardı ondan almıstım resmen fondöten misali kapatıyodu reklamında ise geciyor diyolardı 89 tl verdimdi
canım ne zaman araba sende oldu iste o vakit öğreniyosun olayın sırrı bu, ben kursta öğrenmistim emee öğretmen oldum ve hemen araba aldı babam ufacık tefecik iste o zaman ustalasmaya basladım. öğrendikten sonra 1 bin 2 bin olmuyo hep o korku oluyo vites değistirme bile iş gibi geliyo insana sağı solu kontrol etmek bile sıkıntı oluyo , ama verme eşine arabayı çocuklarla müthis rahatlık ve özgürlük
göbek seyide ender saraçta sölüyo bende dikkat ettim bu hugomun diyetine anneme ender saraç diyeti çikarmıstımda
hemen acile gitsin pansuman yapsınlar mikrop kapmasın
işte benim diyetisyenin röportajı var
Diyet Uzmanndan Uyar haberi 02 ubat 2011 aramba haberleri
çatlaklarım için doktora gittim genetik dedi ama su içmede yani derinin nemi de etkileyebilir dedi , annemde vardı , çok su içtim 2.5 lt den fazla hamılılekte suyum azdı benim çünkü,bi sürür krem kullandım vichyyyy, bebek yağları badem vs yağlar, çatlaklar derinin en alk tabakasının çatlımasıyla oluşuyomus bu yüzden hiç bir krem etkileyemezmis o tabakayı sadece zamanla çatlıkların görünümüne beyin alısırmış ve rengi değisirmis bide azaldı zannedermisiz ama derini yırtığı dururmus o nedendirki hiç bir sey çatlıklara iyi gelmiyomus sadece çatlıklarım için gitmistim dokturaa karının içi genisce az çatlarmıssın amma darsa çok çatlarmıssın kilo etkiliyo tabiki benim doğuma 20 gün kala çatladım hatta hazırlık için epilasyona gitmistim kız demisti pek çatlık olusmamis demisti sonrasında gittim aa kısa süredemi oldu bunlar dedi - dogumdan sonraki 1 haftada bacak içlerimde çatlıklar olustu canım ya annene bak annende varsa kaçınılmaz ama sen kilo almazsan olmaz, ben su bi reklam vardı ondan almıstım resmen fondöten misali kapatıyodu reklamında ise geciyor diyolardı 89 tl verdimdi
ender saraç diyeti çikarmıstımda
ivett yivvrum bundan. ben 5 liraya aldım. yağlarda 10 lira tuttu. lifin boyutu farketmez sonuçta nasılsa sorunlu yerleri masajlayacaksın
yağlar badem biberiye susamyağı
harbiden senin diyetibyenin çok ilgiliymis valla sende çok kraralıymıssın bu sefer.benim tıp fakülte hastanesindeki bana pek ilgili gelmedi
benim anneinde acayip çatlağı var,eee kadın 5 çocuk doğurmuşş olsun yani okadarrrrr,ama benim yokkkkgeçen loxiye gigitiğimizdede konuştuk benim çatlağım yok didim,aç bakim didiiii,inanmadı banaaa sonra açtım baktııııı yohtirrr benim,bişeyde sürmedimmm,ama evet iç karnım geniş sanıırm,çünkü karnımda çok yoktu e fazlada kilo almmaıştımmm,
yani kişiden kişey değişiyor bence,annene bak gör halini diye bişey yok yanii
biri bana şu iç karın genişmiş darmış anlatsın yaww dar oluncamı iyi genişmi iyi :95:
pepetoşşş benim karnımdaki çatlaklar geçti ama dediğin gibi içerde olabilir gözükmüyodur bileme ama içerde olursa olsun yeterki gözükmesin. sporlada uzun zamanda geçiyo görüntüsü
peki iç karnın genişlemesimi iyi yoksa dar olmasımı sağlık açısındanda hangisi doğru
genişşş olunca iyi derler,çocuk içe doğru yerleşince,karnın öne doğru şişmiyorr,bu nedne derin fazla gerilmiyor ve çatlamıyor,ama kız ve erkek çocuk muhabbeti de varr,bana bakan senin kızın mı olacak derdi,kızzz daha toparlak oluyomuşş ama erkek çocukk öne doğru sivri oluyo oda fazla çatlağa neden oluyoo sanıırmmmmm
hani mu masaj kemerleri varya titreşimli ondan bendede var koşu bandında ve kardiyo beslenme ile işe yarıyo bildiğin masaj işte
ben yapıyodum diyetisyenimede dedim o da bana o masaj kemerleri iç karını genişletiyo dedi. bende sormadsım iç karın genişliği iyimi kötümü diye bidahada yapmadım zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?