60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerruş acı pulbiber aldım spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip suyla yutuyorum duştada yağlara karıştırıyorum
ama yakmadı karnımı hiç sadece sıcak su tutunca yanıyo aceba dedim acısımı az dedim dün gittim bide acı isot aldım onuda karıştırdım ama bugün yakmadı yine ama sıcak suda çok yanıyo bugün dayanabilmek için karın kaslarımı sıktım :76:
sende durum nedir yivvrumm

karnını yakmasını niye bekliyon onu anayamadımmmm:44:sonuçta acı biberi sürrr eline yakar mı eliniiii,niye yaksın kiii.eeee karnını da yakmazzzz boşa uğraşmaa

Ayy kızlar erkek arkadaşım aradı az önce evde çay demliomuş... Çaydanlığın üstünün kapağını kaparken fazla bastırmış eli girmiş içeri bileğine kadar yanmış çok canım yandı dio... Dedim hemen suya tut.... Yanık kremi sür ince bi bezle ya da gazlı bezle sar.. İçim cız etti ya çok kötü bişi şu yanık... Annesi yazlıkta onu aramamış bana soruo deli napıyım die aklımdaki yanık kremlerinin ismini saydım neyseki buldu evde bitane neyle sarıcam şimdi dio delii dedim ara anneni de sölesin ben ne biliyim nerde tutuo annen bezleri filan... Deli çocuk ya...

cocuguu olan biri hesaplasınnn dogrulugunuu testt edelimm...

külliyen yalan ben 2006 da eşim 2008 de yenilenmiş 2008 de hamile kaldım ama kızım oldu :) iyikide oldu

çatlak oluyo tabikide ama susamyağı sürüyoruz ama yıkamıyoruz böylece geçiriyo çatlakları
ayrıca forumda çatlaklarına kahve sürmek iyi geliyo diye okumuştum ama denemedim istersen bak foruma

çatlaklarım için doktora gittim genetik dedi ama su içmede yani derinin nemi de etkileyebilir dedi , annemde vardı , çok su içtim 2.5 lt den fazla hamılılekte suyum azdı benim çünkü,bi sürür krem kullandım vichyyyy, bebek yağları badem vs yağlar, çatlaklar derinin en alk tabakasının çatlımasıyla oluşuyomus bu yüzden hiç bir krem etkileyemezmis o tabakayı sadece zamanla çatlıkların görünümüne beyin alısırmış ve rengi değisirmis bide azaldı zannedermisiz ama derini yırtığı dururmus o nedendirki hiç bir sey çatlıklara iyi gelmiyomus sadece çatlıklarım için gitmistim dokturaa karının içi genisce az çatlarmıssın amma darsa çok çatlarmıssın kilo etkiliyo tabiki benim doğuma 20 gün kala çatladım hatta hazırlık için epilasyona gitmistim kız demisti pek çatlık olusmamis demisti sonrasında gittim aa kısa süredemi oldu bunlar dedi - dogumdan sonraki 1 haftada bacak içlerimde çatlıklar olustu canım ya annene bak annende varsa kaçınılmaz ama sen kilo almazsan olmaz, ben su bi reklam vardı ondan almıstım resmen fondöten misali kapatıyodu reklamında ise geciyor diyolardı 89 tl verdimdi

canım ne zaman araba sende oldu iste o vakit öğreniyosun olayın sırrı bu, ben kursta öğrenmistim emee öğretmen oldum ve hemen araba aldı babam ufacık tefecik iste o zaman ustalasmaya basladım. öğrendikten sonra 1 bin 2 bin olmuyo hep o korku oluyo vites değistirme bile iş gibi geliyo insana sağı solu kontrol etmek bile sıkıntı oluyo , ama verme eşine arabayı çocuklarla müthis rahatlık ve özgürlük

göbek seyide ender saraçta sölüyo bende dikkat ettim bu hugomun diyetine anneme ender saraç diyeti çikarmıstımda

hemen acile gitsin pansuman yapsınlar mikrop kapmasın

Ben uykusuzum diye herhalde.. Hiç adapte olamıyorum.
Okuyorum sözde ama onu bile 2-3 kere okuyorum bazen..
Kafam bi ton...
Öğle yemeğini yiyen herkesler afiyet olsun..
Öğle yemeğim:
4 yk kadar yoğurtlu semizotu
2 tane zeytinyağlı biber dolması
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt

pepetoşşş benim karnımdaki çatlaklar geçti ama dediğin gibi içerde olabilir gözükmüyodur bileme ama içerde olursa olsun yeterki gözükmesin. sporlada uzun zamanda geçiyo görüntüsü

peki iç karnın genişlemesimi iyi yoksa dar olmasımı sağlık açısındanda hangisi doğru

benim anneinde acayip çatlağı var,eee kadın 5 çocuk doğurmuşş olsun yani okadarrrrr,ama benim yokkkkgeçen loxiye gigitiğimizdede konuştuk benim çatlağım yok didim,aç bakim didiiii,inanmadı banaaasonra açtım baktıııııyohtirrr benim,bişeyde sürmedimmm,ama evet iç karnım geniş sanıırm,çünkü karnımda çok yoktu e fazlada kilo almmaıştımmm,
yani kişiden kişey değişiyor bence,annene bak gör halini diye bişey yok yanii

ivett yivvrum bundan. ben 5 liraya aldım. yağlarda 10 lira tuttu. lifin boyutu farketmez sonuçta nasılsa sorunlu yerleri masajlayacaksın
yağlar badem biberiye susamyağı

ben anneme aldırmıştım şöyle 1 metre boyunda bir şey aldırmış ikiye böldük, ben her yerimi törpülüyom onunla annem bile diyor ne güzel bir şeymiş iyiki söylemişin hügocuk yaa sağolasın...

harbiden senin diyetibyenin çok ilgiliymis valla sende çok kraralıymıssın bu sefer .benim tıp fakülte hastanesindeki bana pek ilgili gelmedi

süperdir saatlerce bıkmadan yorulmadan anlatır yardımcı olur listeleride herzaman yapılabilecek şeyler
heleki birde ölçümde yağ verdiğini görünce daha bi ilgilenir insanla

biri bana şu iç karın genişmiş darmış anlatsın yaww dar oluncamı iyi genişmi iyi :95:

biri bana şu iç karın genişmiş darmış anlatsın yaww dar oluncamı iyi genişmi iyi :95:

genişşş olunca iyi derler,çocuk içe doğru yerleşince,karnın öne doğru şişmiyorr,bu nedne derin fazla gerilmiyor ve çatlamıyor,ama kız ve erkek çocuk muhabbeti de varr,bana bakan senin kızın mı olacak derdi,kızzz daha toparlak oluyomuşş ama erkek çocukk öne doğru sivri oluyo oda fazla çatlağa neden oluyoo sanıırmmmmm

canım o nu bilmiyorum ki amam famirtonun karnı genismiş iç karni dediydi bi kere :44:

inin ben o kadar takmistim ki bu meseleyi.simdi benimde çok az eskiye göre ddediğin gibi rengi azalıyo ya sen sisken onlarda halıyle pörtluyo zayıflayıp sıkılasınca ince lesiyo

canım bisi diycem ben bunu tamamen bilmeden sölüyorum simdi diyolarki yağ hücreleri olusuyo kilo aldıkça ve içleri yağ doluyo biz zayıflayınca yağ hücrelerinin içi boşalıyor ama tekrar dengesiz yağ yapcak seyler yiyince onların içi doluyo bu da balon misali ilk sismemis bir balona göre sisip inmis balon daha çok siser ya bizde o yuzden diyeti bırakınca fazla fazla alıyomusuz kilocukları. bi yöntem var adını unuttum karnındakı yağ hücrelirini patlatıp idrarla atıyomussun ben düsünüyorum normal yağ seviyesine insem ve kalanlarıda böle yaptırsam sonra sağlıklı beslenme ve spora devam sonuçta o zaman sisip inmis yağ hücreledrim lomuycak zaten bi kaç seansla gider mesela seninki.mantıklı değilmi canım ya sen ondan yaptırsana göbein en azından arınmıs olur yağ hücresinden:44::44::44:

hani mu masaj kemerleri varya titreşimli ondan bendede var koşu bandında ve kardiyo beslenme ile işe yarıyo bildiğin masaj işte
ben yapıyodum diyetisyenimede dedim o da bana o masaj kemerleri iç karını genişletiyo dedi. bende sormadsım iç karın genişliği iyimi kötümü diye bidahada yapmadım zati

hmmmmmmmmm,ama sen diyetisyene sor ölee kullan yinede,yani iç karnı geniş olmak iyimidri bilmiyorum,yani tamma çatlağın az oluyor ama belki başka dezavantajıda vardırrr,daha genişşş gözüküyosundur belkiii benim gibiii,iç karnın geniş diyeeee
sen sor öyle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…