60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebekim sen annene çekmemissin halana çekmissin saka bi yana anne derken genetik yatkınlığı kastettim canım olay bu benim annemin benden sonra karnı çok çatlıktı hattı ben küçükkken bakardım noldu diye her fırsatta baska kardesimde yoktu kilonun etkiside varye ben 20 den fazla kilo almistim çok boyutlu bişi yanee

benim karnım aynı erkek gibi öne doğruydu hatta derlerdi erkekmi olcak diye

canım eskiden olsa yaptrırabilridim ama şimdi gerek yokki ayva göbeğim var benim sadece rahatsız etmiyoki artık
o yöntemş bende duydum
ancaaaaaaaaak
düşün bakalım kanser nedir hücrelerin düzensiz çoğalması değilmi. şimdi bu yöntemle hücrelere dışardan müdahale ediliyo patlatılıyo peki sence ne kadar sağlıklı. bence değil. vücut kendi düzeni içinde yapıyo bunu zaten dışardan yapanlar valla diyet spor zor gelenler yapamayanlar bence ve zaten sonra geri alırlar karnındakileri patlattırsan popda olur ordan yapsan burdan çıkar yanee beslenme değişmedikten düzenli spor olmadıktan sonra muhakka biyerden çıkacaktır.
heleki yağ oranıda yüksekse daha kötü.
ben çok şükür düşürdüm bence vücut uzun zamanda sporla beslenme ile vermeli. bu bile vücut için hasar iken kalkıp dışardan müdahale etmek bence kötü sonuçlar doğurabilir.
ben böyle düşünüyorum

Allhım iyiki ben hamilleikte fazla almmaışım kilo yawww,şeyyyy gibi çalıştırıyolardı gerçi bizi kilo alacak fırsat bulammaıştımmmbide emziirken ve emzirdikten sonra aldığım kilolada eklenince ne hale gelirdim yawwww
çok şükür vallahaaa,iyikide çalıştırmışlarrrrrrrrrr dermişimmmmm

amanın gardaşım kilo virmişşşşş:92::92::92::92::92::92:ne değişiklik yaptıydın ki sen;ben de yapam:86:

teşekkür ederimm canımmmm,darısı sana olsun inşallahhhhh
öğleden öneceki aralarımı kaldırdım,yürüyüş yaparkende tempobumu 1,5 dk aralarla yükseltip düşürüyorummm.yani 5.4de yüürken birden 6.2ye çıkarıyorumm böle 1,5 dk yürüyüp sonra yine 5.4 düşürüyorum

hamilelikte kilo almak bence bünye ve yeme meselesi .30 öğrencim vardı ve 1. sınıf okutuyordum hiç oturmadan aksamı ettiğimi bilirim ona koş buna kos 6 aydan sonra aldım hep ve doğuma bile yürüyerek gittim hep yürürdüm. emme 1.5 kilo tatlıyı geceden sabaha hüpletirdimmmeşim alırken fazla alıyım simdi pepeti yer dermis adamcağız heç yemeden bitirirdim kızzz 5 ay boyunca tatlıcıya ortak olduyduk 2 güne tatlı alırdırırdım

Aynen işte.. Beni de 3 ay yatırdılar.. Ondan sonra da hep ayaktaydım.. Yürürdüm saatlerce..
Evde iş yap, güç yap.. 2 dakka durmazdım yerimde..
Ama o tatlılar yok mu o tatlılar..
Ben de habire pasta, tatlı falan yiyip duruyordum.
Sonuç alınan 23 kilo işte..
Neyseki 1 yılın sonunda sadece 2 kilosu kaldı..

gebelikte kilo almak bünye meselesi değil tatlı meselesiymiş sende canım
kızz o kadar tatlı yenirmi allahtan bişey olmamış şekerin filan yükselmemiş valla
o kadar tatlıya tüm gün spor salonundan çıkmasan nafile valla
neyseki ucuz yırtmışın

bende iyi yirdimmm emmeee,hala daha iyi yirimm yaniiiiii,performansda düşüklük yok evelallahhhh,ben fazla yorulmama bağlıyorumm,sabah 6.45de yola çıkar akşam 6.30 evde oluyodum,cumartesi günleride çalışıyodumm.bayramlarda dahi çalıştımm
yani ne kadarda olsa öğretmen mesaisi yapmıyodummmm

bi tatlı maduru daha çıktı

çok tatlı yiyormuydun peküü

hee yiyebülüsüüüünnnnn:125::125::125:ivet kıyması az köftelik bulguru bol minnak köftecikler yapıyosun kıyması da çok az olmın haşlanırken dağılır yooosammm, bunları haşlıyosun at çıkar kaynayana suya çok durmasın; sonra tavaya biraz yağ biraz salça ve minnaklanmış sarımsakalrı koyuyosun accuk cozurdarken kötteleri atıyosun çevire çevire tavayı sallaya salaya biraz kavuruyosun=örseliyosunnamaaa sadece köftelerin dışına bulansın öyle boll sos olmıycak köfteler renklenecek okadar yani, sonra ıspanak+sarımsak+yoort karıştır üstüne köttelerrrrr

ayrıcaaa sen delisiiiinnnn sen hiç yoortlu patlıcan salatası yapmadın mı kızzzzulviii bir lezzettir belli ki sana antepte alinazik de yedirmemişlerrrr patlıcanları fırında yaptığımı gibi yap pişince minnak doğra ez hatta ve sarımsaklı yoort hazırla onunla karıştır bulamaç kiminn olsunnn üzerine de bu öftelerden kooy ya da karnı yarık içi gibi iç hazırla bu yoortlu patlıcan üzerine dök karışmasın ama kat kat olsun altta patlıcan üstte karnı yarık içi gibi harçç allahım ali nazik işte o ve nefis olur ya da sade yoortlu patlıcan olarak ye muhteşemdirr

hugom valla ben regl olunca kaldı yarın başlıycam aldım hepsi hazır bekliii sürünce bilgi verice sana, emme yanmayabilir açık yara değil ağzımız falan yanıyo da gek yanmaz belkim biberden:26:

Son düzenleme:

valla iyi dayanmış bünyen dimekki hızlıymıştı metabolizman. çok kilo almasanda aldıkların mıhtemelen yağ olmuştur amaaaaa sen devamlı emzirdin emzirmek en güzel spor diyo doktorlar vermişin dimekki
şanslısın

kızzzzzzzzzzz öyle bir anlatıyosun ki vallaha ağzım sulandıııııııııııııııııııı
tammadır canımm,sağol kaydettim bunlarıııı yapicimmm,inşallahhh,dirim sizee sonuçlarını,hatta haftasonu yapicimm ben bunu yicimmmmmmmsonrada dua etcem sana

hügommmmmm 1 dk oturmuyoduk vallaha çok yoruluyodummm kızzzzz
neyse bakalım,emziirken pek kilo vermedim emme,üstüne emzirmeyi kesince aldımmmemzirme yeme düzeniyle devam edinceee tabiii kilo alınıyo malesef

Ay onlarda var tabi...
Ben evde kendim yapardıom poğaçaları ama gene de sağlıklı olduğu söylenemez..
Her sabah 2 tane hüpletirdim..
Sonra börekler, kekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…