benim anneinde acayip çatlağı var,eee kadın 5 çocuk doğurmuşş olsun yani okadarrrrr,ama benim yokkkkgeçen loxiye gigitiğimizdede konuştuk benim çatlağım yok didim,aç bakim didiiii,inanmadı banaaa sonra açtım baktııııı yohtirrr benim,bişeyde sürmedimmm,ama evet iç karnım geniş sanıırm,çünkü karnımda çok yoktu e fazlada kilo almmaıştımmm,
yani kişiden kişey değişiyor bence,annene bak gör halini diye bişey yok yanii
genişşş olunca iyi derler,çocuk içe doğru yerleşince,karnın öne doğru şişmiyorr,bu nedne derin fazla gerilmiyor ve çatlamıyor,ama kız ve erkek çocuk muhabbeti de varr,bana bakan senin kızın mı olacak derdi,kızzz daha toparlak oluyomuşş ama erkek çocukk öne doğru sivri oluyo oda fazla çatlağa neden oluyoo sanıırmmmmm
kız hügooooooo,benim yaptığım değüşüklük işe yaradımı ne,400 gr gitmişşş
canım o nu bilmiyorum ki amam famirtonun karnı genismiş iç karni dediydi bi kere :44:
inin ben o kadar takmistim ki bu meseleyi.simdi benimde çok az eskiye göre ddediğin gibi rengi azalıyo ya sen sisken onlarda halıyle pörtluyo zayıflayıp sıkılasınca ince lesiyo
canım bisi diycem ben bunu tamamen bilmeden sölüyorum simdi diyolarki yağ hücreleri olusuyo kilo aldıkça ve içleri yağ doluyo biz zayıflayınca yağ hücrelerinin içi boşalıyor ama tekrar dengesiz yağ yapcak seyler yiyince onların içi doluyo bu da balon misali ilk sismemis bir balona göre sisip inmis balon daha çok siser ya bizde o yuzden diyeti bırakınca fazla fazla alıyomusuz kilocukları. bi yöntem var adını unuttum karnındakı yağ hücrelirini patlatıp idrarla atıyomussun ben düsünüyorum normal yağ seviyesine insem ve kalanlarıda böle yaptırsam sonra sağlıklı beslenme ve spora devam sonuçta o zaman sisip inmis yağ hücreledrim lomuycak zaten bi kaç seansla gider mesela seninki.mantıklı değilmi canım ya sen ondan yaptırsana göbein en azından arınmıs olur yağ hücresinden:44::44::44:
amanın gardaşım kilo virmişşşşş:92::92::92::92::92::92: ne değişiklik yaptıydın ki sen;ben de yapam:86:
canım eskiden olsa yaptrırabilridim ama şimdi gerek yokki ayva göbeğim var benim sadece rahatsız etmiyoki artık
o yöntemş bende duydum
ancaaaaaaaaak
düşün bakalım kanser nedir hücrelerin düzensiz çoğalması değilmi. şimdi bu yöntemle hücrelere dışardan müdahale ediliyo patlatılıyo peki sence ne kadar sağlıklı. bence değil. vücut kendi düzeni içinde yapıyo bunu zaten dışardan yapanlar valla diyet spor zor gelenler yapamayanlar bence ve zaten sonra geri alırlar karnındakileri patlattırsan popda olur ordan yapsan burdan çıkar yanee beslenme değişmedikten düzenli spor olmadıktan sonra muhakka biyerden çıkacaktır.
heleki yağ oranıda yüksekse daha kötü.
ben çok şükür düşürdüm bence vücut uzun zamanda sporla beslenme ile vermeli. bu bile vücut için hasar iken kalkıp dışardan müdahale etmek bence kötü sonuçlar doğurabilir.
ben böyle düşünüyorum
amanın gardaşım kilo virmişşşşş:92::92::92::92::92::92: ne değişiklik yaptıydın ki sen;ben de yapam:86:
Allhım iyiki ben hamilleikte fazla almmaışım kilo yawww,şeyyyy gibi çalıştırıyolardı gerçi bizi kilo alacak fırsat bulammaıştımmmbide emziirken ve emzirdikten sonra aldığım kilolada eklenince ne hale gelirdim yawwww
çok şükür vallahaaa,iyikide çalıştırmışlarrrrrrrrrr dermişimmmmm
hamilelikte kilo almak bence bünye ve yeme meselesi .30 öğrencim vardı ve 1. sınıf okutuyordum hiç oturmadan aksamı ettiğimi bilirim ona koş buna kos 6 aydan sonra aldım hep ve doğuma bile yürüyerek gittim hep yürürdüm. emme 1.5 kilo tatlıyı geceden sabaha hüpletirdimmmeşim alırken fazla alıyım simdi pepeti yer dermis adamcağız heç yemeden bitirirdim kızzz 5 ay boyunca tatlıcıya ortak olduyduk 2 güne tatlı alırdırırdım
hamilelikte kilo almak bence bünye ve yeme meselesi .30 öğrencim vardı ve 1. sınıf okutuyordum hiç oturmadan aksamı ettiğimi bilirim ona koş buna kos 6 aydan sonra aldım hep ve doğuma bile yürüyerek gittim hep yürürdüm. emme 1.5 kilo tatlıyı geceden sabaha hüpletirdimmmeşim alırken fazla alıyım simdi pepeti yer dermis adamcağız heç yemeden bitirirdim kızzz 5 ay boyunca tatlıcıya ortak olduyduk 2 güne tatlı alırdırırdım
Aynen işte.. Beni de 3 ay yatırdılar.. Ondan sonra da hep ayaktaydım.. Yürürdüm saatlerce..
Evde iş yap, güç yap.. 2 dakka durmazdım yerimde..
Ama o tatlılar yok mu o tatlılar..
Ben de habire pasta, tatlı falan yiyip duruyordum.
Sonuç alınan 23 kilo işte..
Neyseki 1 yılın sonunda sadece 2 kilosu kaldı..
bende iyi yirdimmm emmeee,hala daha iyi yirimm yaniiiiii,performansda düşüklük yok evelallahhhh,ben fazla yorulmama bağlıyorumm,sabah 6.45de yola çıkar akşam 6.30 evde oluyodum,cumartesi günleride çalışıyodumm.bayramlarda dahi çalıştımm
yani ne kadarda olsa öğretmen mesaisi yapmıyodummmm
bi tatlı maduru daha çıktı
kız senin o örselersin diyen dillerini yirimmmmm heeeeeeeeeee:125::125::125::125:
eeeee şimcikkkkkk,normal suda haşlıyorsun bu köfteleri sonra salçalı,soğanlı,sarımsaklı harçla kavuruyorsun azcukk dimii,çeviriveriyon yanii,örselersin dimek bu oluyoo sanıırmmmmm.sonrada yine kavrulmuş ıspanak,artı yoğurt üstünede bu köfteleri koycazzz he miii
nerruş acı pulbiber aldım spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip suyla yutuyorumduştada yağlara karıştırıyorum
ama yakmadı karnımı hiç sadece sıcak su tutunca yanıyo aceba dedim acısımı az dedim dün gittim bide acı isot aldım onuda karıştırdım ama bugün yakmadı yine ama sıcak suda çok yanıyo bugün dayanabilmek için karın kaslarımı sıktım :76:
sende durum nedir yivvrumm
çok tatlı yiyormuydun peküü
valal sabahları 3 adett koccaa poğacam en yağlıısndan mutlaka olurdu,
öğlende yemekhanede ne çıkarsa sınırsız yeme hakkımız vardı,tatlı çıkıyosa mutlaka yerdimm,daha çok hamurişi yiyodum ama ben
hee yiyebülüsüüüünnnnn:125::125::125:ivet kıyması az köftelik bulguru bol minnak köftecikler yapıyosun kıyması da çok az olmın haşlanırken dağılır yooosammm, bunları haşlıyosun at çıkar kaynayana suya çok durmasın; sonra tavaya biraz yağ biraz salça ve minnaklanmış sarımsakalrı koyuyosun accuk cozurdarken kötteleri atıyosun çevire çevire tavayı sallaya salaya biraz kavuruyosun=örseliyosunnamaaa sadece köftelerin dışına bulansın öyle boll sos olmıycak köfteler renklenecek okadar yani, sonra ıspanak+sarımsak+yoort karıştır üstüne köttelerrrrr
ayrıcaaa sen delisiiiinnnnsen hiç yoortlu patlıcan salatası yapmadın mı kızzzz ulviii bir lezzettir belli ki sana antepte alinazik de yedirmemişlerrrr patlıcanları fırında yaptığımı gibi yap pişince minnak doğra ez hatta ve sarımsaklı yoort hazırla onunla karıştır bulamaç kiminn olsunnn üzerine de bu öftelerden kooy ya da karnı yarık içi gibi iç hazırla bu yoortlu patlıcan üzerine dök karışmasın ama kat kat olsun altta patlıcan üstte karnı yarık içi gibi harçç allahım ali nazik işte o ve nefis olur ya da sade yoortlu patlıcan olarak ye muhteşemdirr
hugom valla ben regl olunca kaldı yarın başlıycam aldım hepsi hazır bekliii sürünce bilgi verice sana, emme yanmayabilir açık yara değil ağzımız falan yanıyo da gek yanmaz belkim biberden:26:
valla iyi dayanmış bünyen dimekki hızlıymıştı metabolizman. çok kilo almasanda aldıkların mıhtemelen yağ olmuştur amaaaaa sen devamlı emzirdin emzirmek en güzel spor diyo doktorlar vermişin dimekki
şanslısın
valal sabahları 3 adett koccaa poğacam en yağlıısndan mutlaka olurdu,
öğlende yemekhanede ne çıkarsa sınırsız yeme hakkımız vardı,tatlı çıkıyosa mutlaka yerdimm,daha çok hamurişi yiyodum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?