60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee ettttttafiyet olsun guzummm yinn gariiiiiiii

bugün yürüyüşş günümmmm,pek heyecanlıyımmmmözledim heeee,hügo böle sabahları yaptım deyince ne canım çekiyo yawwwwyarında yine doğal saçlarımlann gezerimm etraftaa eyüü olurrr
2 lt suyum bittii
denek olaraktan bildiriyorum kiiiiiiiiiiiii,henüzzzz acıkmadımmm

loxi uyudumukine

bu havalr iyice sinirime dokunmaya başladı yaww,hala yağıyorr,can sıkıcı bir hava,güneşşşş görmek istiyorummmm:84::84:
zayıflayalım öle yaz gelsin didikte bu kadar da dimedik yawww

nerruşş yağ verdiğimizi nirden anlarız

hugommm bunu sen mi soriiinnnn bana mıı soriiiimnnnnneden küneeeeee

1- böyle yımış yımış oluruzzz

2- zor eriyen yerlerimizden incelirizzz

3- yüzümü çökmezzz sağlıklı bebek kimin olurrrrr

4- yavaş kilo veririz (az verne yağdan-çok veren kastan)

5- tartıya çok yansımaz ama hatlarımız incelirr selülitler gider ölçüler değişir küçülürrrrr

şimdilik aklıma bunlar geldiii

sen ben yağ veriyorum sanırırm demiştin geçmiş sayfalarda ondan mı sordun kii bir değişiklik mi sezdin kendündeeeee hee de bakimmmm

evettt bugünkü menümü yazayım hemennn
sabahtan beri açık ama bakamıyorum kii,oğlum hala uyumamakta direniyo sıpaa

sabah 1 kase nesfit,yağlı sütle,evde yağsız yoktu
ara:2 kayısı
öğlen:2 domates,2 salatalık,1 haşlanmış yumurta,5 yk yoğurt az nane,bol limonlu salata
1,5 dilim kepekli ekmek
ara:1 kupa yağlı süt,2 kayısı
1,5 lt suyumu içtim,1 rezene,1 yeşil çay hüplettim,

sonunda yazabildim beee

2 gecedir alt komşunun çocuğu çok ağlıyoo,onun sesiyle kalkıyorumm,öyle her sesede uyanmam ama çocuk sesi olunca snırım alıcılarım acık oluyooo
çocuk ağlıyo ,ağlıyoooo 1 yaşında ya var ya yokk,kadıla adamda kavga ediyolarrrrr çocuk ağlayınca onlarında sesi geliyoooo,gergin bir ortammm,hiç dayanammm kavgayaaa,tüylerim diken diken oluyooo,zor uyudum sonra

dün akşamda kzıımm,arkadaşlarının isimleirni sayıyooo onunda kardeşi var,bilmem bununda kardeşi var benim niye yokkkkkkkk,benimde olsaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:diyeeee
bende acaba kardeş mi yapsakk şu çocuğa diye düşünüyodum,ama geceki sesleri duyunca vazgeçtim kendikendimeegerçi benim kızım çok usluyduu,5 kere bile sabahlamamşımdır sanırımmm

çokkkk şanslıymışsınnnnn

sesim çıktı emme ilgilenen olmadı benimle uykuda iyice bastırdı bana birde başım ağrıyo off.yazdıklarınızı okuyorum ben

ayy kıyamam ben bebişime gel öpem yanacıklarından
hiç seninle ilgilenmez olurmuyuz bebişim emme spordan filan yorgun düşüyorum bu aralar

afiyet olsun canım

hee görüntüde fark var tabee ama daha kısa vadedeki değişikliklerini merak ediyorum. bikaç yazı buldum okuyunca diyeceğim sanada

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…