ye tatlıyı al hakkıyı lafı doğruymuş dimekki:86::86::86:
kızzzzzzzzzzz öyle bir anlatıyosun ki vallaha ağzım sulandıııııııııııııııııııı
tammadır canımm,sağol kaydettim bunlarıııı yapicimmm,inşallahhh,dirim sizee sonuçlarını,hatta haftasonu yapicimm ben bunu yicimmmmmmmsonrada dua etcem sana
hee ettttttafiyet olsun guzummm yinn gariiiiiiii
bugün yürüyüşş günümmmm,pek heyecanlıyımmmmözledim heeee,hügo böle sabahları yaptım deyince ne canım çekiyo yawwww yarında yine doğal saçlarımlann gezerimm etraftaa eyüü olurrr
2 lt suyum bittii
denek olaraktan bildiriyorum kiiiiiiiiiiiii,henüzzzz acıkmadımmm
nugiden bugün ses çıkmadıı
nerruşş yağ verdiğimizi nirden anlarız
2 gecedir alt komşunun çocuğu çok ağlıyoo,onun sesiyle kalkıyorumm,öyle her sesede uyanmam ama çocuk sesi olunca snırım alıcılarım acık oluyooo
çocuk ağlıyo ,ağlıyoooo 1 yaşında ya var ya yokk,kadıla adamda kavga ediyolarrrrr çocuk ağlayınca onlarında sesi geliyoooo,gergin bir ortammm,hiç dayanammm kavgayaaa,tüylerim diken diken oluyooo,zor uyudum sonra
dün akşamda kzıımm,arkadaşlarının isimleirni sayıyooo onunda kardeşi var,bilmem bununda kardeşi var benim niye yokkkkkkkk,benimde olsaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:diyeeee
bende acaba kardeş mi yapsakk şu çocuğa diye düşünüyodum,ama geceki sesleri duyunca vazgeçtim kendikendimeegerçi benim kızım çok usluyduu,5 kere bile sabahlamamşımdır sanırımmm
sesim çıktı emme ilgilenen olmadı benimleuykuda iyice bastırdı bana birde başım ağrıyo off.yazdıklarınızı okuyorum ben
evettt bugünkü menümü yazayım hemennn
sabahtan beri açık ama bakamıyorum kii,oğlum hala uyumamakta direniyo sıpaa
sabah 1 kase nesfit,yağlı sütle,evde yağsız yoktu
ara:2 kayısı
öğlen:2 domates,2 salatalık,1 haşlanmış yumurta,5 yk yoğurt az nane,bol limonlu salata
1,5 dilim kepekli ekmek
ara:1 kupa yağlı süt,2 kayısı
1,5 lt suyumu içtim,1 rezene,1 yeşil çay hüplettim,
sonunda yazabildim beee
hee görüntüde fark var tabee ama daha kısa vadedeki değişikliklerini merak ediyorum. bikaç yazı buldum okuyunca diyeceğim sanadahugommm bunu sen mi soriiinnnn bana mıı soriiiimnnnnneden küneeeeee
1- böyle yımış yımış oluruzzz
2- zor eriyen yerlerimizden incelirizzz
3- yüzümü çökmezzz sağlıklı bebek kimin olurrrrr
4- yavaş kilo veririz (az verne yağdan-çok veren kastan)
5- tartıya çok yansımaz ama hatlarımız incelirr selülitler gider ölçüler değişir küçülürrrrr
şimdilik aklıma bunlar geldiii
sen ben yağ veriyorum sanırırm demiştin geçmiş sayfalarda ondan mı sordun kii bir değişiklik mi sezdin kendündeeeee hee de bakimmmm
evettt bugünkü menümü yazayım hemennn
sabahtan beri açık ama bakamıyorum kii,oğlum hala uyumamakta direniyo sıpaa
sabah 1 kase nesfit,yağlı sütle,evde yağsız yoktu
ara:2 kayısı
öğlen:2 domates,2 salatalık,1 haşlanmış yumurta,5 yk yoğurt az nane,bol limonlu salata
1,5 dilim kepekli ekmek
ara:1 kupa yağlı süt,2 kayısı
1,5 lt suyumu içtim,1 rezene,1 yeşil çay hüplettim,
sonunda yazabildim beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?