çokkkk şanslıymışsınnnnn
evet canım maşşllahhhh pek huzurlu,sakin bir bebekti,hiçç ayağımdada sallamadım beşiğine koyadım uyurduuemzirince hemn uykusu gelirdi zaten,sütüm de boldu,karnı tok sırtı pekti sanıırmm
2 gecedir alt komşunun çocuğu çok ağlıyoo,onun sesiyle kalkıyorumm,öyle her sesede uyanmam ama çocuk sesi olunca snırım alıcılarım acık oluyooo
çocuk ağlıyo ,ağlıyoooo 1 yaşında ya var ya yokk,kadıla adamda kavga ediyolarrrrr çocuk ağlayınca onlarında sesi geliyoooo,gergin bir ortammm,hiç dayanammm kavgayaaa,tüylerim diken diken oluyooo,zor uyudum sonra
dün akşamda kzıımm,arkadaşlarının isimleirni sayıyooo onunda kardeşi var,bilmem bununda kardeşi var benim niye yokkkkkkkk,benimde olsaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:diyeeee
bende acaba kardeş mi yapsakk şu çocuğa diye düşünüyodum,ama geceki sesleri duyunca vazgeçtim kendikendimeegerçi benim kızım çok usluyduu,5 kere bile sabahlamamşımdır sanırımmm
ayy kıyamam ben bebişime gel öpem yanacıklarından
hiç seninle ilgilenmez olurmuyuz bebişim emme spordan filan yorgun düşüyorum bu aralar
afiyet olsun canım
sağolun kızlar,şimdik sorum var yineeeafiyet olsun canım
ohhh ne güzell,çok imreniyorum böyle anlatanlaraaaa,benim 2 side salla uyumazzz,gece hep kalkarlar,gündüz uyumazlarrrr:18::18::18:evet canım maşşllahhhh pek huzurlu,sakin bir bebekti,hiçç ayağımdada sallamadım beşiğine koyadım uyurduuemzirince hemn uykusu gelirdi zaten,sütüm de boldu,karnı tok sırtı pekti sanıırmm
Maşallah çok şanslıymışsın...
Valla 1 sene oldu ben hala uyuyamıyorum...
2 gecedir hele tavan yaptı...
pek zor hamillelik geçirdimm yaa,sanıırm Allah yüzüme baktıııı,hala öyle sakindir kzıımm maşşlalhhhhhhhiç mızmızlığıı,şımarıklığı yokturrrr oy daadlumm benimmm,onun gibi olacağını bilmsem valla yaparım bidene ,ama korkuyorum ya öyle olmazsa deyüü,gerçi okulum var daha, o bitincee olur olursaaa,kardeş deyip duriyyy
benden sana tavsiye tek çocuk zor. şöyleki ben tek çocuğum isteklerim hep büyük oluyii. evimiz varken bi ev daha istedim olmadık şeyler isteyip duruyorum şimdilerde acuk akıllansamda yinede hala var
bende çok uslu çocuktum büyüyünce sapıttım. paylaşma bilmem kıskancım
.
evet tatlım haklısın ama işte kim bakacak,en fazla 2 yaşına gelene kaadr ücretsiz izin alabilirm,ondan sonrada onuda kızımı verdiğim gibi erkenden kreşe vermek zorunda kalırımmmrezil oluyo çocuklarr,bir yakının yoksa çk zorr,hasta haliyle kreşe göndiridğim çok olduuu yataktan kalacak hali olmayan çocuğuu zarzor kaldırıp okula gönderiyorsun,dilediği gibi dinlenemiyo hastalığıda iyileşmke bilmiyo tabi,bir yakının olsa en azından hasta olduğunda bıak ,iyileşince yine gitsin kreşe
evet tatlım haklısın ama işte kim bakacak,en fazla 2 yaşına gelene kaadr ücretsiz izin alabilirm,ondan sonrada onuda kızımı verdiğim gibi erkenden kreşe vermek zorunda kalırımmmrezil oluyo çocuklarr,bir yakının yoksa çk zorr,hasta haliyle kreşe göndiridğim çok olduuu yataktan kalacak hali olmayan çocuğuu zarzor kaldırıp okula gönderiyorsun,dilediği gibi dinlenemiyo hastalığıda iyileşmke bilmiyo tabi,bir yakının olsa en azından hasta olduğunda bıak ,iyileşince yine gitsin kreşe
doğru haklısın canım ama şu da var bak ilerde beni yanlız bıraktın beni sevmiyosun diyebilir sana ve tek çocuklarda yanlızlık duygusu çok oluyo daha hassas daha duygusal oluyorlar. şimdi kardeşi yokya seni arkadaş biliyo sonrasında sende olmayınca bu sefer ilgisizlikten yakınıyo. bence 2 yaşına kadar bakabilirsen eğer sonrasında bakıcıyla halledebilirsin belki. hem senin kızda bakar ilgilenir onunla. tek çocuk bence zor ilerde daha büyük problemleri oluyo
yanlızlık duygusu ağır basıyo bunlarıda bir düşün istersen canım
Evet canım ya çok zor valla..
Ben şimdilik şanslıyım. Annem de kayınvaldem de bakıyor..
Gerçi şimdi kayınvaldem köyüne gitti. yaz boyu yok ama annem var işte.
Ama annem buna bakıyorum ama bi daha gücüm olmaz diyor..
Kayınvaldem yap sen ben bakarım dese de yaz oldumu çekip gidiyor..
Onun çözümü de ver ben götüreyim oluyor.. e ben küçücük bebeyi nasıl vereyim..
Yaş da zaten 35..
Herhalde benim bebe de tek çocuk olacak..
Fambık kız Ankara'da neler olmuş öyle...
Şimdi gazetede okudum..
Yağmur, dolu.. Trafiğe çıkmayın uyarısı yapmışlar..
Dikkat et kendine..
bence o tek çocukların bilmediği bir duyguyu abartması(sana diyom saaaaaaannaaaaaaaaa)biz 5 kardeşizzz ama herkesin yeri,yolu ayrı yani,kimsenin kimseye faydası olmuyorki,yine tek kalıyorsunnn,aynı şehirde yaşıyanlar için dediğin doğru olabilir ancak bizim herbirimiz ayrı yerde,sadece çocukken yaşadığın güzellikler,anılar kalıyor,he birde hepsi evlenince herkes kendine ,ailesine zor yetiyor zaten
geçmiş olsun cnaım. ne güzel işte demek ki sen aklına geliyorsun canı yanınca ilk. seviyo bu oglan seni kkıııız :))Ayy kızlar erkek arkadaşım aradı az önce evde çay demliomuş... Çaydanlığın üstünün kapağını kaparken fazla bastırmış eli girmiş içeri bileğine kadar yanmış çok canım yandı dio... Dedim hemen suya tut.... Yanık kremi sür ince bi bezle ya da gazlı bezle sar.. İçim cız etti ya çok kötü bişi şu yanık... Annesi yazlıkta onu aramamış bana soruo deli napıyım die aklımdaki yanık kremlerinin ismini saydım neyseki buldu evde bitane neyle sarıcam şimdi dio delii dedim ara anneni de sölesin ben ne biliyim nerde tutuo annen bezleri filan... Deli çocuk ya...
katılıyorummmbence o tek çocukların bilmediği bir duyguyu abartması(sana diyom saaaaaaannaaaaaaaaa)biz 5 kardeşizzz ama herkesin yeri,yolu ayrı yani,kimsenin kimseye faydası olmuyorki,yine tek kalıyorsunnn,aynı şehirde yaşıyanlar için dediğin doğru olabilir ancak bizim herbirimiz ayrı yerde,sadece çocukken yaşadığın güzellikler,anılar kalıyor,he birde hepsi evlenince herkes kendine ,ailesine zor yetiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?