60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım maşşllahhhh pek huzurlu,sakin bir bebekti,hiçç ayağımdada sallamadım beşiğine koyadım uyurduuemzirince hemn uykusu gelirdi zaten,sütüm de boldu,karnı tok sırtı pekti sanıırmm

bizde dün akşam çalıştık bakem gerçi 17 si yumurtlamanın yüksek olduğu dönem diyii emme dün akşam oldu :26: cuma olii 17 si. cumada olur o zaman cumartesi olmaz pazar olur salıda olabilerr
işşallah bu ay olur barimm

Maşallah çok şanslıymışsın...
Valla 1 sene oldu ben hala uyuyamıyorum...
2 gecedir hele tavan yaptı...

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım
sağolun kızlar,şimdik sorum var yineee

[*]yoğurdu kendime mayalıyorum evde,dolayısıyla yağlı oluyo tabi,en fazla ne kadar yemem lazım acaba,öğlen ve akşam 5 yk yiyiyorum çok mu kii?

[*]markette nesfit ve müslilere baktım,% 30 karbonhidrat şeker diyo,yulaf al demişti sanırım neruda bana,onu nerden alıcam,marketi talan ettim görmedim

[*]bir de ben spor yapmıyorum,ev işi 2 kzuu derken akşam oluyo,spora vaktim yok açıkçası,bu menüler bana fazla mı gelirr?

evet canım maşşllahhhh pek huzurlu,sakin bir bebekti,hiçç ayağımdada sallamadım beşiğine koyadım uyurduuemzirince hemn uykusu gelirdi zaten,sütüm de boldu,karnı tok sırtı pekti sanıırmm
ohhh ne güzell,çok imreniyorum böyle anlatanlaraaaa,benim 2 side salla uyumazzz,gece hep kalkarlar,gündüz uyumazlarrrr:18::18::18:

Son düzenleme:
Maşallah çok şanslıymışsın...
Valla 1 sene oldu ben hala uyuyamıyorum...
2 gecedir hele tavan yaptı...

pek zor hamillelik geçirdimm yaa,sanıırm Allah yüzüme baktıııı,hala öyle sakindir kzıımm maşşlalhhhhhhhiç mızmızlığıı,şımarıklığı yokturrrroy daadlumm benimmm,onun gibi olacağını bilmsem valla yaparım bidene ,ama korkuyorum ya öyle olmazsa deyüü,gerçi okulum var daha, o bitincee olur olursaaa,kardeş deyip duriyyy

benden sana tavsiye tek çocuk zor. şöyleki ben tek çocuğum isteklerim hep büyük oluyii. evimiz varken bi ev daha istedim olmadık şeyler isteyip duruyorum şimdilerde acuk akıllansamda yinede hala var
bende çok uslu çocuktum büyüyünce sapıttım. paylaşma bilmem kıskancım
.

bide benim ne annem ne de kayınvalidem,nede bir yakınım vardı yanımda annem doğumdan sonra 1 hafta kaldı yanımda,sonra kayınvalidem geldi 10 günde o kaldı,sonraa bir başımıza kaldıkkk bebeklee,eşimle ben baktık sadece,danışacağın kimse yok,bırakacağın kimse yokk,ALlah yardım etti yani ona çok inannıyorummm.
hatta ben heran işe başlayabilirm kızımıda bakıcıya bırakmak zorunda kalırımm ,oda akşama kadar çocuğu kucağında mı taşıyacak,taşımaz bu sefer kzıım mutsuz olur ağlar diye hiç kucağa alıştırmadım,öyle yatardı kendi,kendine uyurdu kızımmmmmm,üzülüyorumm gerçii anansına doyamadı kızımmm

Son düzenleme:

evet tatlım haklısın ama işte kim bakacak,en fazla 2 yaşına gelene kaadr ücretsiz izin alabilirm,ondan sonrada onuda kızımı verdiğim gibi erkenden kreşe vermek zorunda kalırımmmrezil oluyo çocuklarr,bir yakının yoksa çk zorr,hasta haliyle kreşe göndiridğim çok olduuuyataktan kalacak hali olmayan çocuğuu zarzor kaldırıp okula gönderiyorsun,dilediği gibi dinlenemiyo hastalığıda iyileşmke bilmiyo tabi,bir yakının olsa en azından hasta olduğunda bıak ,iyileşince yine gitsin kreşe

ben geldim öğlen yemeğimi anca yiyebildim güzelcem yağlanıp yıkanıp geldim öğle yemeğim
kendi yağıyla avuç ortası kadar eti kızarttım
4 kaşık bulgur aşı
5 kaşık yoğurt
ara
sade türk kahvesi yanında 2 tane hurma ve 1 tane soda

Evet canım ya çok zor valla..
Ben şimdilik şanslıyım. Annem de kayınvaldem de bakıyor..
Gerçi şimdi kayınvaldem köyüne gitti. yaz boyu yok ama annem var işte.
Ama annem buna bakıyorum ama bi daha gücüm olmaz diyor..
Kayınvaldem yap sen ben bakarım dese de yaz oldumu çekip gidiyor..
Onun çözümü de ver ben götüreyim oluyor.. e ben küçücük bebeyi nasıl vereyim..
Yaş da zaten 35..
Herhalde benim bebe de tek çocuk olacak..

doğru haklısın canım ama şu da var bak ilerde beni yanlız bıraktın beni sevmiyosun diyebilir sana ve tek çocuklarda yanlızlık duygusu çok oluyo daha hassas daha duygusal oluyorlar. şimdi kardeşi yokya seni arkadaş biliyo sonrasında sende olmayınca bu sefer ilgisizlikten yakınıyo. bence 2 yaşına kadar bakabilirsen eğer sonrasında bakıcıyla halledebilirsin belki. hem senin kızda bakar ilgilenir onunla. tek çocuk bence zor ilerde daha büyük problemleri oluyo
yanlızlık duygusu ağır basıyo bunlarıda bir düşün istersen canım

Fambık kız Ankara'da neler olmuş öyle...
Şimdi gazetede okudum..
Yağmur, dolu.. Trafiğe çıkmayın uyarısı yapmışlar..
Dikkat et kendine..

bence o tek çocukların bilmediği bir duyguyu abartması(sana diyom saaaaaaannaaaaaaaaa)biz 5 kardeşizzz ama herkesin yeri,yolu ayrı yani,kimsenin kimseye faydası olmuyorki,yine tek kalıyorsunnn,aynı şehirde yaşıyanlar için dediğin doğru olabilir ancak bizim herbirimiz ayrı yerde,sadece çocukken yaşadığın güzellikler,anılar kalıyor,he birde hepsi evlenince herkes kendine ,ailesine zor yetiyor zaten

selam kızlar
alışverişten geldi şimdi
hugocuk seninki gibi kabak lifi aldım yivrum 5tl benimki de
tek bi tanecik kalmıştı onu da ben kaptım
yağların tanesi 5tl idi onları da aldım

ara öğünüm
1 kupa acaili form çayı
1 yeşil elma
5 adet antep fıstığı

kızlar diasa markette 200gr antep fıstığı 5 tl
bim ,a101 de 5,25 diasa da kampanya var ihtiyacı olan alsın

benim annemde ablama öyle diyoduuu,ee ben çocuğu sana verceksem ben bu çocuğu niye yaptım dimi ama
ben vallaha Allah sağlık sıhhat versin torunuma bakardımm,yeterki kızımm,torunum perişan olmasın,başkasına muhtaç olmasınnn ,benim annem ev hanımı,çalışmanın yanında çocuğa bakmanın zorluğunu bi türlü anlayamıyor

Fambık kız Ankara'da neler olmuş öyle...
Şimdi gazetede okudum..
Yağmur, dolu.. Trafiğe çıkmayın uyarısı yapmışlar..
Dikkat et kendine..

ivit 12.30dan beri yağıyorr,ayağımda babetlerrr,kapında sırıl sıklammm görürüzen hiçççç şşaşırmaaaaaaaaaaaaaaa

çocukken yaşanan güzellikler yanına kalıyii

geçmiş olsun cnaım. ne güzel işte demek ki sen aklına geliyorsun canı yanınca ilk. seviyo bu oglan seni kkıııız :))

katılıyorummm
bizde 4 kardeşiz ama hepimiz bi yerde kimsenin kimseye faydasıı yohdir.
sanırım bende bidenecik yapacem allah verrise :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…