60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecus benim segilim de aynı böyle
ben alıştım artık annene sor demiyorum
kendi anneme soruyorum
bu bağı yakalayabilmek çok güzel,çok değerli çok mutlu olun inş

İşte annemin daha gücü kalmadı sanırım o yüzden öyle diyor..
Şimdi de senin için ben dayanmaya çalışacağım diyor bana.. canım ya..
sen işten çıkar evde oturursan mutsuz olursun, ben senin mutsuz olmana nasıl dayanayım diyor..
Ama bir tane daha yapsam ki neredeyse 3 sene sonra olur.. O zamana gücüm kalmaz artık diyor..

ivit 12.30dan beri yağıyorr,ayağımda babetlerrr,kapında sırıl sıklammm görürüzen hiçççç şşaşırmaaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun cnaım. ne güzel işte demek ki sen aklına geliyorsun canı yanınca ilk. seviyo bu oglan seni kkıııız :))

Ayyy canım benim o ya ben de çok severim onuuuuu

ecus benim segilim de aynı böyle
ben alıştım artık annene sor demiyorum
kendi anneme soruyorum
bu bağı yakalayabilmek çok güzel,çok değerli çok mutlu olun inş

Çok teşekkür ederimmm amin inşallah hep mutlu oluruz dediğin gibi

anenneeee gelsin öyleyseee
ben annemi hiç çağırmadım gelmeyeceini bildiğim için,liseye giden kardeşim var o nedenle onun başında durmak zorunda gel deyip onları da perişan etmek istemedimm,ablamın oğluna baktı bir süre ama baktıki olmadı geri dönmek zorunda kaldı,ablam bakıcı tuttu bende kreşe gönderiyorum işte
annemde ben hangi birinize yetişeyim diyorrr,bende o zman bakacağın kadar çocuk yapsaydın diyorummeee baktım büyütmedim mi diyoo,eeeee torunlarınıda hesaba katacaktın diyorummmmm

napıyssınızzzzzz

ben bugün pek bi tembelim

bi bulaşık makinesini çalıştırdım bi çamaşır topladım okadar

yapmam gerekenler

1- yemek (kabak yemee+bulgur pilavı+cacuuk)

2- makineyi boşaltıp yerleştirmek

3- kargoya gitmek

hiç bişey yapasım yok reglden sanırım hava da yağmurlu yatsaaam uyusammm(pardonn gözlerimi dinlendirsemm:82::82::82:)

valla ben de çıkmayacaktım baktım yağmur dindi hemen atladım sokağa
çok helecan oldum aldım kabak lifimi almasam uyuyamazdım
yivrumm kabak yemeğinin tarifini verir misin
bugün kabak aldım ben de yapacağım

Kız annemden bahsediyorum zaten..
Babannemiz ben bakarım diyo da ben ona güvenemiyorum..
Benim de evde erkek kardeşim var ama haftaiçi annem mecbur bizde, haftasonu da ona bakıyor..
Geçen şikayet ediyordu, eee dedim dayı oldum diye hava atmakla olmuyor bu işler..
bedava sıfat mı vercez sana dedim, sustu..

sen hiç menülerini bizlen paylaşmıyonnnn12-13 kilodan fazla verenelrde öyle bir bıkkınlık oluyo sanırsam,bir ara hügoda yazmıyodu hiçç,bizi beğenmiyosunuz dimii

eee tamam annei diyom ben de,ben ne diyomm,ne diyom ben yaaa
benim annem başka şehirde kızzz,kayınvalidemde başka şehirdeee,ayrı şehirlerin insanlaruyızz:86::86:

sen hiç menülerini bizlen paylaşmıyonnnn12-13 kilodan fazla verenelrde öyle bir bıkkınlık oluyo sanırsam,bir ara hügoda yazmıyodu hiçç,bizi beğenmiyosunuz dimii

benim menüler hep aynı yaww ondan yazmıyorum sadece sporu yazıyorum :86:

en alta kabakları doğuyorum üstüne boll soğann en üste oll doates rendesi tuz 1yk z.yağı ağzını kapatıyorum altını kısıyorum kendi suyunda pişiyo sulanıp suyunu çekince pişmiş oluyo zatenn ayrıca su eklemem hele de domatesler de artık daha güzel yetiyo yani lezzetli oluyo canımm

evet yaa ne bileyim yani yapacağım yemekleri falan yazıyorum ya ondan özellikle menü yazmıyorumm kahvaltım da genelde aynı zaten farklı bişey yaparsam /dün müsli muz yoortu mesela yazmıştım) o zaman yazıyorum yemekleri de yazıyorum ama miktar falan belli zaten dün akşam bezelyeli took yaptım onu da yazdım mesela

beğenmemek olur muuuuu aynı şeyler diye yazmıyorumm ama değişik bişey olursa yazıyorumm ya da ne yemek yapıcağımı yazıyorum meselaaa

eyü bağlımmmm
hemen bir kabak yemeği atrifi attırıvermişin zatiiben soğanı kavuruyorum bu arada:44:

neruşşşş sporuda yazmıyoo,hiçç sallamıyo bizi,siz olmasnızda ben veriyorum nasıl olsa diyoo,ezikliyo biziiii

aşkolsun guzum yaaa sissizz olur muu hiçççç hepp burdayım zatiiiii ama spor yapmıyorum ki birkaç haftadırrrr(itiraf.com) yapsam yazarım onu bak hiç kaçırmam ama 2 hafta yapmadım babam geldi önce antee gittim orda yapıyodum geldim o hafta temzilikle geçti sonra babam geldi bu hafta regl oldum yarından itibaren yağlanmaya ve spora başlıyorum inşallah ve yazıcammm yani yapmadığımdan yazmadımm bikaç haftadırrr

Son düzenleme:
denekten son haber:"ben hala acıkmadımm"
dimekki patates,havuç,bezlye çabuk acıktırmıyomuşşş:44:yada beni artık eskisi gibi acıktırmıyo bilemedim şimdii:44:

1 yeşil çay içiyorum

eyü bağlımmmm
hemen bir kabak yemeği atrifi attırıvermişin zatiiben soğanı kavuruyorum bu arada:44:

e kız sormuşş yazmıyımm mııı sormuşş yaniiiii sormamış mııı ben kavurmuyorum ben hele de yazın fasulye-kabak falan yaparken hepsini çiğden yaparım ama püf noktası kendi suyunda pişicek domatesin falan altı kısık sulanıcak çekicek iyice zaten suyunu pek yemiyoruz ekstra su da koymuyorum kendi suyu yetiyo ama faulyeye accuk eklerimm o pişmeyebilir de soğanını kavurmam hiç pammayaanınnn kabaan fasulyeninnn herbişeyi çiğden koyarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…