aşkolsun guzum yaaa sissizz olur muu hiçççç hepp burdayım zatiiiii ama spor yapmıyorum ki birkaç haftadırrrr(itiraf.com) yapsam yazarım onu bak hiç kaçırmam ama 2 hafta yapmadım babam geldi önce antee gittim orda yapıyodum geldim o hafta temzilikle geçti sonra babam geldi bu hafta regl oldum yarından itibaren yağlanmaya ve spora başlıyorum inşallah ve yazıcammm yani yapmadığımdan yazmadımm bikaç haftadırrr
denekten son haber:"ben hala acıkmadımm"
dimekki patates,havuç,bezlye çabuk acıktırmıyomuşşş:44:yada beni artık eskisi gibi acıktırmıyo bilemedim şimdii:44:
1 yeşil çay içiyorum
e kız sormuşş yazmıyımm mııı sormuşş yaniiiii sormamış mıııben kavurmuyorum ben hele de yazın fasulye-kabak falan yaparken hepsini çiğden yaparım ama püf noktası kendi suyunda pişicek domatesin falan altı kısık sulanıcak çekicek iyice zaten suyunu pek yemiyoruz ekstra su da koymuyorum kendi suyu yetiyo ama faulyeye accuk eklerimm o pişmeyebilir de soğanını kavurmam hiç pammayaanınnn kabaan fasulyeninnn herbişeyi çiğden koyarımm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neruşş spor yapmıyırmışşşşş,savsaklıyormuşş,spor işiniii,baktıki havalr kötüüüü,ağırdan alayım diyirmişşşşş
kızzz neruşşşş spora bence daha daha daha çok ağırlık ver ve fıstık olmaya çok ama çok az kalsınn,tek spora ihtiaycın var kuzummm(yani senin dediğine göre)yoksa kilon çok iyi
yarın başla öyleyse he mii
eskisi kadar acıktırmıyo insülin direnci az
bu da yağ verebileceğin anlamına geliyür
ama yinede ayda yılda bir ye hemii
famirto loxiye acıkmadığını söyle olurmu
acıktırmadığını söyle
bu arada 2 haftadır sağ dizimde hafiften sızlama oliii
menüsküsten şüpeleniyorum
hügommmm şimdi bizz acıktırdığı için yemiyoduk ya bunları,mesala arada yesek yani ayda yılda değil,işte haftasonu patatesli yumurtaaa kimin(bu haftasonu azcık yedim mesela) yesek,işte fırında patates kızartma yapsak yine sakıncası varmıdır de bakim bana
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neruşş spor yapmıyırmışşşşş,savsaklıyormuşş,spor işiniii,baktıki havalr kötüüüü,ağırdan alayım diyirmişşşşş
kızzz neruşşşş spora bence daha daha daha çok ağırlık ver ve fıstık olmaya çok ama çok az kalsınn,tek spora ihtiaycın var kuzummm(yani senin dediğine göre)yoksa kilon çok iyi
yarın başla öyleyse he mii
diyosunnn,heeee annen böle yapıyo sanırsamm,benim annem hep kavuruu bu nenele öyle alışmışımm,kızz senin için kavurmadan da denicem kızzzz
eneeeeeeem nerruş spor yapmiyimi
valla görülmemiş olay bu
heee uzun süre spor yapanlarda oluyo bu dinlenmesi lazım
nadasa çekmiş kendisini. bendede oldu babam ameliyat olunca yapamadımdı
:82::82::82::82::82::82::82:evett fambıkk işte babam geldi regl iş güç derken biraz ara verdimm ama yarın başlıyorum inşallahhh gaza geliyorum zaten tekrar spor da sporr gitsinn yağlarrrrrr sıkılaşalımmmmm spordaaa sporrrr inşallahhhh
he benim annem mersinli akdeniz mutfaa hiç kavurmazlar ben de yle sevdim alıştım daha hafif olii lezzetli de olii yle yapıyorum ben dee
:82::82::82::82::82::82:fazla nadas neruş usandırırrr demüü hugommm artık başlamam lazımm yağlarr erisin deyüüü sıkılaşalım deyüü sporr şartt yarın başlıyorum inşallahhh
nugi hala açılamadınmı uykunmu var :44:
kızlar yeni bilgiyle geldim
kabak lifi aldım sonradan aklıma geldi
selülit azaltan doğal sabun alsak daha da işe yarar mı yağlarımızla beraber?
hugocuk sen yağlardan sonra duş jeli mi kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?