60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neruşş spor yapmıyırmışşşşş,savsaklıyormuşş,spor işiniii,baktıki havalr kötüüüü,ağırdan alayım diyirmişşşşş
kızzz neruşşşş spora bence daha daha daha çok ağırlık ver ve fıstık olmaya çok ama çok az kalsınn,tek spora ihtiaycın var kuzummm(yani senin dediğine göre)yoksa kilon çok iyi
yarın başla öyleyse he mii

denekten son haber:"ben hala acıkmadımm"
dimekki patates,havuç,bezlye çabuk acıktırmıyomuşşş:44:yada beni artık eskisi gibi acıktırmıyo bilemedim şimdii:44:

1 yeşil çay içiyorum

eskisi kadar acıktırmıyo insülin direnci az
bu da yağ verebileceğin anlamına geliyür
ama yinede ayda yılda bir ye hemii

diyosunnn,heeee annen böle yapıyo sanırsamm,benim annem hep kavuruu bu nenele öyle alışmışımm,kızz senin için kavurmadan da denicem kızzzz

eneeeeeeem nerruş spor yapmiyimi
valla görülmemiş olay bu
heee uzun süre spor yapanlarda oluyo bu dinlenmesi lazım
nadasa çekmiş kendisini. bendede oldu babam ameliyat olunca yapamadımdı

eskisi kadar acıktırmıyo insülin direnci az
bu da yağ verebileceğin anlamına geliyür
ama yinede ayda yılda bir ye hemii

hügommmm şimdi bizz acıktırdığı için yemiyoduk ya bunları,mesala arada yesek yani ayda yılda değil,işte haftasonu patatesli yumurtaaa kimin(bu haftasonu azcık yedim mesela) yesek,işte fırında patates kızartma yapsak yine sakıncası varmıdır de bakim bana

famirto loxiye acıkmadığını söyle olurmu
acıktırmadığını söyle

bu arada 2 haftadır sağ dizimde hafiften sızlama oliii
menüsküsten şüpeleniyorum

kayfaltıda yiyeceksen yanında esmer karbonhidrat olsun esmer ekmek gibi filan kana karışma hızını yavaşlatacaktır. akşam yemeğpinde veya öğlen olursada yanında bolca salata ile ye o da yavaşlatır canım. arada olur tabikide niye olmasın. esmer unlu patatesli poğaça veya börek yapabilirsin az yağlı esmer karbonhidrat yani işlenmemiş karbonhidratların içindeki şeker nişasta filan kana daha yavaş karışıyo ama yinede herzaman yememek lazım arada olmalı

:82::82::82::82::82::82::82:evett fambıkk işte babam geldi regl iş güç derken biraz ara verdimm ama yarın başlıyorum inşallahhh gaza geliyorum zaten tekrar spor da sporr gitsinn yağlarrrrrr sıkılaşalımmmmm spordaaa sporrrr inşallahhhh

diyosunnn,heeee annen böle yapıyo sanırsamm,benim annem hep kavuruu bu nenele öyle alışmışımm,kızz senin için kavurmadan da denicem kızzzz

he benim annem mersinli akdeniz mutfaa hiç kavurmazlar ben de yle sevdim alıştım daha hafif olii lezzetli de olii yle yapıyorum ben dee

eneeeeeeem nerruş spor yapmiyimi
valla görülmemiş olay bu
heee uzun süre spor yapanlarda oluyo bu dinlenmesi lazım
nadasa çekmiş kendisini. bendede oldu babam ameliyat olunca yapamadımdı

:82::82::82::82::82::82:fazla nadas neruş usandırırrr demüü hugommm artık başlamam lazımm yağlarr erisin deyüüü sıkılaşalım deyüü sporr şartt yarın başlıyorum inşallahhh

nerruş iki hafta dinlenme iyidir başlayabilirsin

ben bi kargoya gideyimmm sonra da geleyim yemek yapayımmmmm hepiciiinizi öpüyorummmmm şinncilikkkk

ayy gözlerım yoruldu oku oku bıtmedı geçmiş....kızlar vallla ben totişi yerıne yenı koydum yaşlı amcalar gıbıı kafam sallanıyor çok uykum var bugun acayıp yoruldum yemegıde daha bıraz önce anca ocaga koydum..bu kadar iş yaptım hala tozları almadım..sevmıyorum ya toz almayı pofff nese.ben şimdi kocişe bol zeytınyaglı yaprak sarması ve bıber dolması yaptım.yanına da artık ya cacık yaparım ya da salata.ben de 1 tane bıber dolması yerım 2 tane de yaprak sarması ve yanında da ne yaparsam artıkın...

kızlar soğanları kavurmamaya özen gösterin çünküü
soğanlar kavrulunca kalorisi artıyor
eğer soğanların göze batmasını istemiyorsanız
ya neruda gibi yapın ya da minik doğrayıp suyla kavurun sonra diğer sebzeleri atın
bende kavurmam hiç ,annem de

kızlar yeni bilgiyle geldim
kabak lifi aldım sonradan aklıma geldi
selülit azaltan doğal sabun alsak daha da işe yarar mı yağlarımızla beraber?

hugocuk sen yağlardan sonra duş jeli mi kullanıyorsun?

kızlar yeni bilgiyle geldim
kabak lifi aldım sonradan aklıma geldi
selülit azaltan doğal sabun alsak daha da işe yarar mı yağlarımızla beraber?

hugocuk sen yağlardan sonra duş jeli mi kullanıyorsun?

sen biilirsin canım ben defne sabunu kullanıyorum sevdiğim için ama selülitlere kabak lifinlen masaj çok iyi gelir

duş jeli kullanmıyorum bitti çünküm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…