60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen biilirsin canım ben defne sabunu kullanıyorum sevdiğim için ama selülitlere kabak lifinlen masaj çok iyi gelir

duş jeli kullanmıyorum bitti çünküm :26:

Har (defne) sabununun faydaları:
- Çocuklarda pişiği önler.
- Kepeklere karşı korur ve saç dökülmesini önler.
- Antiseptik oluşu sayesinde derideki bir çok hastalığa, egzamaya ve mantara iyi gelir.
- Varisleri rahatlatmada etkilidir.
- Ergenlik sivilcelerine, siyah noktalara, saç diplerindeki yara ve tahrişlere karsı çok etkilidir.
- Derideki gözenekleri açar ve rahatlatır, doğal peeling özelliği vardır.
- Romatizma ağrılarını dindirir.
- Doğal kokusu ve antiseptik oluşundan dolayı evdeki dolaplarda kullandığınızda haşere barınmasını engeller.

selülit için en iyi yosun sabunu galiba

Sağlık Açısından Özelliği : Yosun sabunu selülit için birebirdir.Cilde
duruluk ve ferahlık verir,denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir
ve parlaklık kazandırır,yosun tuz içerdiğinden antiseptik özellik
taşır,bakterilere karşı koruyucudur,yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deriyi yok eder.Yosunlar yüksek miktarda protein,mineral ve vitamin ihtiva
ederler,kalsiyum,fosfor ve iyot açısından zengindirler.

Yosunlar A.C.B1.B2.B6.B12.E gibi vitaminleri bünyesinde bulundurur. 1.
vitamini cildin dengelenmesinde
2. vitamini tenin parlamasında
3. vitamini kolajen özümlenmesinde etkilidir
4. vitamini kolajen ve ilastin lifletirir oluşumunda yer alır ve cildin
yaşlanmasını önler.

bi dahakine aktardan yosun sabunu alasım geldi :26:

Ayyy canım benim o ya ben de çok severim onuuuuu

canım canım çok sevindim hep sevin sevilin mutlu olun inşallah

benim annemde sen doğur
doğru işe gitceksin göstermem çocuğu sana
ben bakacağım diyor
benimki de sen dogur sütten kes ver bana büyütiim diyii. ama o memlekette.. ben nasıl verim süt kuzusunu anacııma.. 480 km mesafeee. ne bilem sanırım bakıcı olacak bizim de sonumuz.:26::26:
ben artık çıkanzi kızlar mesait bitenzi aynen yavrum

günün özeti

sabah uyanınca ılık su ve 2 gün kurusuyla başladım

kahvaltım
1 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim peynir
3 çeri domates
1 kupa beşibiyerde çay

sonra burn it up yaptım

ara öğün
şekersiz türk kahvesi ve 5 fındık

öğle yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası
4 yk mantar tavuk kırmızı biber yemeği (tavuk sote desem değil mantar sote desem değil :)
3 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

ara öğün
1 kupa acaili form çayı
1 yeşil elma
5 antep fıstığı

akşam yemeği
1 kutu ton balığı
bol bol salata
1 dilim ruşeymli ekmek

son olarak 1 dilim ananas yerim
2,5 litre su içmiş olurum

nasıl olmuş bugün ?

benim selülitim yok canım geçti gitti selülit filan kalmadı sporla uzun zamanda geçiyo ama şimdi düzelsin istersen yosun sabunu iyiymiş kalançoo kullanıyo iyi diyodu

çok iyi bence

benim selülitim yok canım geçti gitti selülit filan kalmadı sporla uzun zamanda geçiyo ama şimdi düzelsin istersen yosun sabunu iyiymiş kalançoo kullanıyo iyi diyodu

birde sıkılaşmaya da etki ediyormuş bu sabun
benim ikisine de ihtiyacım var
güzel kokuyordur umarım

nugi bebişim bugün pek usluydun hiç sesin çıkmadı yarın inşallah neşeli olursun güzelce uyu bu akşam

nugi zayıflama hikayesinde okudum çok kilolu bayan panik atak olmuş sporla zayıflayınca kurtulmuş haberin olsun

bennn geldimmmmmmm... iyi kii gitmişimm doktoraa cünkü akıntımm devam ediyomuss maaleseff normall ultrasondaa yinee görünmedii demek içerdee haketten bi gariplik varr.. sonraa alttan ultrasonlaa baktı kesenn duruoo gebelik devam edio korkmaa dedii.. hatta kesenn büyümüss bakk dedii.. baktım keseyee bos boss cünküü içi bombossstuu bebekk görünmüoo henüzz amaa kücükk daha görünmeyebilir dediii.. 15 gün sonraa tekrarr gelirsin dedii tamm cıkarıcakkenn bişi belirdiii.. bakk bebekk göründü dedii.. bırrtt diee cıkıverdi cocummmmm burdada kalbi atıo bakk dedii.. pıt pıtt atıyoduuu gercekktenn ayyy cokk kötüü oldummmm üzmedii benii bekletmedii bak anneee burdayımm ben dediii amaa düsükk tehliken var dedi doktorr.. ilişkiyee girme yasagı var artık dedii. iş yapma yorulmaa yatt dinlen bol su iççç dedii.. basından berii sorunluymuss hamileligimm.. verdigii ilacı kullanıp 10 gün sonraa tekrarr gidicemm umarımm kesilirr bu akıntııı dua edinn kızlarrrr

çok geçmiş olsun canum artık ssıkıntı stres üzüntü boş yere üzülmek vesvese yok. sadece yatıp dinlenmekle değil yani moralinde iyi olmalı.

Allah yar ve yardımcın olsun seninde yiğeniminde, plates felam yok sana.... Zaten bi doğsun hayırlısıyla peşinden koşarken zayıflarsın... Yaramaz olcak o annesi yaramaz....

Allah yar ve yardımcın olsun seninde yiğeniminde, plates felam yok sana.... Zaten bi doğsun hayırlısıyla peşinden koşarken zayıflarsın... Yaramaz olcak o annesi yaramaz....

aminn cnmmm benimm insallahhh.. evett cok yaramzz cokkk .. dogsunn burnunuu mıncırcammm seni yaramazz deiiiii

çok geçmiş olsun canum artık ssıkıntı stres üzüntü boş yere üzülmek vesvese yok. sadece yatıp dinlenmekle değil yani moralinde iyi olmalı.

yokk cnm yokkk.. minnacık kalbinii gördüm ya onunnn dünyaa durduu benim içinnn kociştee bana fırcaa atttııı .. aksam cık yinee avizeninn patlayann ampullerini degiştirr tamamm mı dediii oldu didimmm... allah ımm korusunn cocumuuu

çok geçmiş olsun cnm.ama bebişin bak seni merakta bırakmamış çok sevindim.bol bol dinlen cnm ve kendine dikkat et.bende çok yattım benimde erken doğumdan dolayı ayakta 10dkdan fazla durmam yasaktı.benim ikizlerde yattım bol bol.yani sende öle yapıcan bebişin için cnm benim

saoll cnmm evett bekletmedii benii minnak kuzumm.. yadaa doktorr kücük deyincee alındıı al sanaa kücükk dediiii kücük ama etkiliyimm didii yatarr popişii dahadaa büyütürümm artıkkkk yedigimee dikkat ederim bende napimm... neyse benn cıktımm kızlarrrr yemekk yapıcimmmmm öptümm sizii duaa edin banaa persembee gecesii bu geceee bende size ediyimmmm

ben geldiiimmm

kargoya gittimmm gelirken accuk kıyam falan aldım yarına ızgara köfte yapıcam yanına da patlıcan salatası yapmayı planlıyorum bu akşam kabak yemeği olucak zatiii ya galiba onu da kıymalı yapmaya karar verdimm hiç de kıymalı yapmadım hep sade yaparım ama deniyim bakimmmm güzel olur diye tahmin ediyorummm:26::26::26:

ecrinimm kuzum geçmiş olsunnn inşallah herşey yolunda giderrr çikon da seni üzmezzzz pıt diye çıkar gelir zamanı gelince sağlıkla inşallahhh

saoll cnm benimm insalllahhhhh

akşam yemeğim
fırında yağsız patlıcan ve domates bol baharatlı
1 kase cacık
1 dlim kepekli ekmek
1 bardak form çayımı da içtim,7 gibi bir avuç beyaz leblebi yerim,yeme faslı kapanırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…