denekten son haber:"ben hala acıkmadımm"
dimekki patates,havuç,bezlye çabuk acıktırmıyomuşşş:44:yada beni artık eskisi gibi acıktırmıyo bilemedim şimdii:44:
1 yeşil çay içiyorum
kimse yokk
yalnızımmmm dostlarıımmm yalnızımmmm yaaalnızzzz
ben geldiiimmm
kargoya gittimmm gelirken accuk kıyam falan aldım yarına ızgara köfte yapıcam yanına da patlıcan salatası yapmayı planlıyorum bu akşam kabak yemeği olucak zatiii ya galiba onu da kıymalı yapmaya karar verdimmhiç de kıymalı yapmadım hep sade yaparım ama deniyim bakimmmm güzel olur diye tahmin ediyorummm:26::26::26:
ecrinimm kuzum geçmiş olsunnn inşallah herşey yolunda giderrr çikon da seni üzmezzzz pıt diye çıkar gelir zamanı gelince sağlıkla inşallahhh
yarın ben de öğlende köfte yapacağım akşama da senin kabak yemeği :)
kıymalı da güzel olur bence
patlıcan salatasından bende yapayım evde var patlıcan :)
yarın aynı yicez
ecrinn geçmiş olsun canım dikkat et inş kısa sürede atlatırsınız
en alta kabakları doğuyorum üstüne boll soğann en üste oll doates rendesi tuz 1yk z.yağı ağzını kapatıyorum altını kısıyorum kendi suyunda pişiyo sulanıp suyunu çekince pişmiş oluyo zatenn ayrıca su eklemem hele de domatesler de artık daha güzel yetiyo yani lezzetli oluyo canımm
evet yaa ne bileyim yani yapacağım yemekleri falan yazıyorum ya ondan özellikle menü yazmıyorumm kahvaltım da genelde aynı zaten farklı bişey yaparsam /dün müsli muz yoortu mesela yazmıştım) o zaman yazıyorum yemekleri de yazıyorum ama miktar falan belli zaten dün akşam bezelyeli took yaptım onu da yazdım mesela
beğenmemek olur muuuuuaynı şeyler diye yazmıyorumm ama değişik bişey olursa yazıyorumm ya da ne yemek yapıcağımı yazıyorum meselaaa
diyosunnn,heeee annen böle yapıyo sanırsamm,benim annem hep kavuruu bu nenele öyle alışmışımm,kızz senin için kavurmadan da denicem kızzzz
kızlar soğanları kavurmamaya özen gösterin çünküü
soğanlar kavrulunca kalorisi artıyor
eğer soğanların göze batmasını istemiyorsanız
ya neruda gibi yapın ya da minik doğrayıp suyla kavurun sonra diğer sebzeleri atın
bende kavurmam hiç ,annem de
bennn geldimmmmmmm... iyi kii gitmişimm doktoraa cünkü akıntımm devam ediyomuss maaleseffnormall ultrasondaa yinee görünmedii demek içerdee haketten bi gariplik varr.. sonraa alttan ultrasonlaa baktı kesenn duruoo gebelik devam edio korkmaa dedii.. hatta kesenn büyümüss bakk dedii.. baktım keseyee bos boss cünküü içi bombossstuu bebekk görünmüoo henüzz amaa kücükk daha görünmeyebilir dediii.. 15 gün sonraa tekrarr gelirsin dedii tamm cıkarıcakkenn bişi belirdiii.. bakk bebekk göründü dedii.. bırrtt diee cıkıverdi cocummmmm burdada kalbi atıo bakk dedii.. pıt pıtt atıyoduuu gercekktenn ayyy cokk kötüü oldummmm üzmedii benii bekletmedii bak anneee burdayımm ben dediii amaa düsükk tehliken var dedi doktorr.. ilişkiyee girme yasagı var artık dedii. iş yapma yorulmaa yatt dinlen bol su iççç dedii.. basından berii sorunluymuss hamileligimm.. verdigii ilacı kullanıp 10 gün sonraa tekrarr gidicemm umarımm kesilirr bu akıntııı dua edinn kızlarrrr
günaydın pepetoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?