60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün eğitimim vardı giremedim
katılamıyorum sizin sohbetlerinize yaaaaa
begün yine eğitim vardı yemek işi yalan gibi oldu
sabah nesfit ile süt idi kahvaltım
öğlen 2 hurma bir kase çorba
akşma ise 1 buçuk but tavuk 3 yk patetesinden
ekmek yok
ara öğün olarak 1 er hurma yedimm
saat 9 gibi de sporumu yaparımm

kimse yokk

yalnızımmmm dostlarıımmm yalnızımmmm yaaalnızzzz

yarın ben de öğlende köfte yapacağım akşama da senin kabak yemeği :)
kıymalı da güzel olur bence
patlıcan salatasından bende yapayım evde var patlıcan :)
yarın aynı yicez

ecrinn geçmiş olsun canım dikkat et inş kısa sürede atlatırsınız

ellerine sağlık canım ve afiyet olsun şimdidenn ben yaptımm olduuukıymalı kabak yemeğim gayet lezizdiii tavsiye ederimmm ama yarına da kaldı sanırım yarın da kabak yemeği olucak belki yanına biraz sade sebzeli bişeyler yaparım köfte ve patlıcan salatası cumartesiye artık

diyosunnn,heeee annen böle yapıyo sanırsamm,benim annem hep kavuruu bu nenele öyle alışmışımm,kızz senin için kavurmadan da denicem kızzzz

iwet bende deneyecegum böle,daha sağlıklı kavurmadan emme ben 2 kabakla bir deneme yaparım önce,sona miktarı arttırırıkyalunuz ben bulgur da koyuyom nugişş,bulgursuz yiyemem sanırsam ,kabak tadı verir kabak bana

ay ben hiç minik dograyamam ya,beceriksizmiyim sabırsız mıyım neyimaslında yemek yapmayı da şöle severim bir tane yamak olcak yanımda soyma dograma işlerini o yacek ben tencereye atıp kavurcam pişircem felan ,usta misali,loxi ustaaa

geçmiş olsun canımm.çok kafana takmadan dinlen,ev işi bile yapma bir süre,çalışmıyordun dimi?
6 haftalık bebek çok küçük ,normal ultrasonda görünmemesi de normal bence,benim hep ilk muayenelerde vajınal ultrasonla baktılar,normal değil diye düşünme sakın.

akşam yemeğim
6 kaşık taze fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
cacık
sade türk kahvesi ve soda
şimdide bi keçi sütü içicem herkese iyi geceler

ben damla yaş 26,boy 1,68, kg 65 5-7 kg arası vermek istiyorum aslında 3 ay öncesine kadar 75 kg daydım. beyaz ekmek tatlı hamur işi vs gibi şeyleri keserek 10 verdim ama 1,5-2 aydır takıldım 65 kg da ne iniyorum ne çıkıyorum sıkıldım bundan. sanırım sizlerle paylaşırsam günlük yediklerimi ve sizinde yardımınızla desteğinizle istediğim kg ya ulaşacağım ayrıca en büyük amacımda bir bebeğimin olması Allah nasip eder hamile kalırsam düşük kg da gebe kalmak istiyorum

okuldan geldım ve bugday ekmeği aldım ve hashasli ekmek börek çörekte denebilir gördüm onuda aldım ve cıcek gıbıydı 4 tane yedım
çıkolatalı leblebi yedım

kahve içtim sekersız

aksamda 1 engınar garnıturlu 1 kasıkta garnıturu
yoort
ekmek yemedım cunku sanırım o hashaslı ekmek yeterliydi

su ıcemıyorum bu araya

neruscum kımse yok tatlım ıkımızız sadece nasılsın hıc konusamıyom kımseyle pek senlede muhabbet edeıyom emme takıpteyım canım senıde

Son düzenleme:
gunaydın cıcıcsler hekese ıyı bır gun dılıyorum
kahvaltım
1kk peynır
2 dlm ekmek
3salatalık
1domates
2 cevız
2 zetyım

Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz

yarından ıtıbaren hugom ev hanımı oluyorum ya canımmm sabah spor yapcammm 1 saat mekık vs calıscam nasılll guzummmmmmmmmmmm hızlı gıtcak kılocuklarrr zaten gun boyuda dısarda olcam kızımı çişe alıştırcam evı kirletemem park park gezcezzz işim cokkk sadec uyku ve yemeklerde evde olcezz planladım ohh gıtsın kılolarrr ayrıca regl oldum bu hafta kı yeme krızımın nedenı buymuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…