Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz
akşam eşim üzdü benierkenden yattım
ağladım gözlerim şişmiş acıyo şimdi
ah canımmm kıyamamm,o da üzülmüştür yaptıgına,bugun gönlünü alır merak etme,evlilikte oluyor bunlar maalesef
yarından ıtıbaren hugom ev hanımı oluyorum ya canımmm sabah spor yapcammm 1 saat mekık vs calıscam nasılll guzummmmmmmmmmmm hızlı gıtcak kılocuklarrr zaten gun boyuda dısarda olcam kızımı çişe alıştırcam evı kirletemem park park gezcezzz işim cokkk sadec uyku ve yemeklerde evde olcezz planladım ohh gıtsın kılolarrr ayrıca regl oldum bu hafta kı yeme krızımın nedenı buymuss
kalbimi kırdıçok üzüldüm ama. özür dileyene kadar konuşmucam
akşam eşim üzdü benierkenden yattım
ağladım gözlerim şişmiş acıyo şimdi
kalbimi kırdıçok üzüldüm ama. özür dileyene kadar konuşmucam
hep parklarda zor olur bence,onun yerine en çok vakit geçirdiğiniz odanın halısını kaldır..ben öyle yaptım,geçen cumartesi başladım,zaten ilk günler çoğunlukla yere yaptı,iyiki halıyı kaldırmışım..yarından ıtıbaren hugom ev hanımı oluyorum ya canımmm sabah spor yapcammm 1 saat mekık vs calıscam nasılll guzummmmmmmmmmmm hızlı gıtcak kılocuklarrr zaten gun boyuda dısarda olcam kızımı çişe alıştırcam evı kirletemem park park gezcezzz işim cokkk sadec uyku ve yemeklerde evde olcezz planladım ohh gıtsın kılolarrr ayrıca regl oldum bu hafta kı yeme krızımın nedenı buymuss
Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz
pepeti,hugocuk yolanda ve tüm seksü bağğyanlarr günaydınnnnnnnnnn.
planların pek güzelmiş pepeti de parklarda nasıl alıştırcaksın cocugu,altına yapcak,üstü başı batcak,yıkamadan olmaz ki,aslında evdeki halıları kaldırsan işin kolaylaşır,çünkü çogunlukla halılara yapılıyor o ilk kaçırmalar.:26:kızın kaç aylık bu arada?
günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzzz.bende iyiiym şükürr,dün burda kızımı anlattım yaaaa,nazar değdi sanırımmmdün hiç yapmadığı şeyi yaptııı,kaldırdı yemek kasesini bilgisayarın üzerine döktüüü
babasıda sinirlenmişşş ellerine vurdutam 5 kere vurmuşşş,vurduktan sonra yanıma geldi"annecim böle 5 kere vurdu elime,1-2-3-4-5 diyoo sayarkende gösteriyo nası vuruduğunuu ben ona vurmadım o bana vurdu ama hiç çocuklara vurulur mu diyooooo
çok üüzldüm kızıma ,eşim yavaş vurmuştur ama hiç böle bişey yapmadığımızzz içinn(1-2 kere olmuştur emme:26:) bayağı zoruna gidiyoo çok ağladıı,ama kızım sen hatalısın yemek dökülürmü dedimm,ben olsam bende kızardım babandan özür dile deidmmmsonra yukarıdaki komşunun kızı çağıdı yukarı oynamya gitti,dönünce barıştılar babsıylaaa
bi daha kıızmı anlatmıcam yawwww,sonra okudum üfledimmm emme,olan oldu tabiii
akşam menümü yazim ben
yoğurtlu semizotu salatası(4 yk yoğurt)
1 dlm denge ekmek
6 yk kabak yemeği(neruşumun tarifini yaptım çok güzel olduuuuusağol neruşummmmmm )
10 erik
sonra 55 dk yürüyüş yaptımm
yatarken 1/2 çay bardağı süt
kaffaltım
1 dlm çok tahıllı eppek
2 yeşil zeytin
1kk light peynir
1 bardak light tarçınlı süt
maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?