60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

planların pek güzelmiş pepeti de parklarda nasıl alıştırcaksın cocugu,altına yapcak,üstü başı batcak,yıkamadan olmaz ki,aslında evdeki halıları kaldırsan işin kolaylaşır,çünkü çogunlukla halılara yapılıyor o ilk kaçırmalar.:26:kızın kaç aylık bu arada?

kalbimi kırdı çok üzüldüm ama. özür dileyene kadar konuşmucam

diler inş.benim eşim hiç özür dilemez,kendince şirinlik yaparak kendini affettirmeye çalışır ama unutmam hiç yapılanları.hoş unutmasak da noluyor kendi kendimize üzülüp duruyoruzne dedi de üzdü canım,çok özel değilse tabii?

cünaydın kızlar dün çoook yoğundum temizilik ,yazlık kışlık değişimi koşuşturma derken giremedim
Hugocum erkekler böyle geçen haftada benim eşim kalbimi kırmıştı.
sabah 62.5 çıktım reglim tam bitmedi ondan olabilrmi çünkü incelme var bariz:44:

akşam eşim üzdü beni erkenden yattım
ağladım gözlerim şişmiş acıyo şimdi

kalbimi kırdı çok üzüldüm ama. özür dileyene kadar konuşmucam

özür dileyince hemen barışıcan yaniii:44:biz de 2 gündür konuşmuyoruzzzama niye küstüğümüzü unuttumm:44:vallaha tam nugiii oldum heee ben herşeyi unutuyorummm,dün akşam dişimi fırçalıcamm hangisi benimdi acaba diye düşünüp duruyorumm,eşimede soramıyorum küsüm diyeee,insan fırçasını unuturmu hayret bişey yanii,yok hatrlaymadımmmm:44::44::44:

hep parklarda zor olur bence,onun yerine en çok vakit geçirdiğiniz odanın halısını kaldır..ben öyle yaptım,geçen cumartesi başladım,zaten ilk günler çoğunlukla yere yaptı,iyiki halıyı kaldırmışım..

DÜN
SABAH
1 dilim ekmek
60 gr light peynir

ara
2 hurma
1 bardak light süt

öğlen
90 gr hamburger eti
1 kaşık rus salatası 2 kaşık mantar salatası
1 dilim ekmek

ara
3 mürdüm kurusu
orta kahve

akşam
45 gr kırmızı et(fazla oldu et bence)
3 kaşık haşlanmış garnitür(kendim yaptım patates havuç bezelye)
1 dilim ekmek
125 gr ligt yoğurt
1 çatal makarna

ara
yaseminli yeşilçay
yarım paket meyveli kepekli püskevit(3 tane)

günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzzz.bende iyiiym şükürr,dün burda kızımı anlattım yaaaa,nazar değdi sanırımmmdün hiç yapmadığı şeyi yaptııı,kaldırdı yemek kasesini bilgisayarın üzerine döktüüü
babasıda sinirlenmişşş ellerine vurdutam 5 kere vurmuşşş,vurduktan sonra yanıma geldi"annecim böle 5 kere vurdu elime,1-2-3-4-5 diyoo sayarkende gösteriyo nası vuruduğunuuben ona vurmadım o bana vurdu ama hiç çocuklara vurulur mu diyooooo
çok üüzldüm kızıma ,eşim yavaş vurmuştur ama hiç böle bişey yapmadığımızzz içinn(1-2 kere olmuştur emme:26:) bayağı zoruna gidiyoo çok ağladıı,ama kızım sen hatalısın yemek dökülürmü dedimm,ben olsam bende kızardım babandan özür dile deidmmmsonra yukarıdaki komşunun kızı çağıdı yukarı oynamya gitti,dönünce barıştılar babsıylaaa
bi daha kıızmı anlatmıcam yawwww,sonra okudum üfledimmm emme,olan oldu tabiii

akşam menümü yazim ben
yoğurtlu semizotu salatası(4 yk yoğurt)
1 dlm denge ekmek
6 yk kabak yemeği(neruşumun tarifini yaptım çok güzel olduuuuusağol neruşummmmmm)
10 erik

sonra 55 dk yürüyüş yaptımm

yatarken 1/2 çay bardağı süt

kaffaltım
1 dlm çok tahıllı eppek
2 yeşil zeytin
1kk light peynir
1 bardak light tarçınlı süt
maydanoz

yecaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnn
kız nugii bak hügonun canı sıkkın seni sahalarda daha çok görmek istiyoruz bugün

bencede,bide çocuk parkta oyuna daldıkça daha çok kaçırmaz mı altına:44:halıı kaldırsın bir iki eski minder koysun onun üzerine otursun çocuk evede,yada sandalyesinin onları temizlemek daa kolayy,bi kaçkere kaçırınca o ıslaklık rahatsız ediyo yapmıyo zaten çocuk yawww

herkeze günaydınn kızlar nasılsınız bugün. akşam suç işledim gözleme yedim 2 tane ama gözlemeler küçüktü.neyse kendimi affettirmeye çalışmayayım dimi.bu arada rüyamda büyüklü küçüklü kaplumbağa gördüm incir ağacının dallarında duruyorlardı hepsi bakıyordum bende kafamı yukarı çevirdim bu kamlumbağalar kafama düşecekler dedim düşen olmadı ama 5-6 tane vardı küçüklü büyüklü hayır olsun bakalım.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
domates
2 kk peynir

Kızlar günaydııııııın :)) dün akşam ki menüm ;

1 kase mercimek çorbası
6 kaşık tavuklu kabak yemeği
bol salata
1 kase cacık.
1 dilim ekmek.

kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak su içtim.

Peynirli salata
1 zeytin
2 lokma labne peynir
2 bardak çay
büyük 1 dilim ekmek.

gunaydın kızlar....valla dunkü yorgunlugum devam edıyor..gece geldık eve arkadasları antalyaya havalimanına göturduk.gözlerım hala kapanıyor.limonlu suyumu içiyorum ben şimdi.kahvaltıyı daha sonra edecem saat 10 gıbı cnm ıstemıyor suan...edenlere afiyet olsun kuzular.

sen de hep iyi yönlerini anlatırsan kızının böle olur işte.dur ben eccik kötüleyim de nazar değmesin bundan sonraaa,arkideşler bu femirin kızı var yaaa,çok kıskançtır çokkkkk,hiç oyuncaklarını vermez benim oğluşuma,ağlatır taaa küçüklüğümden berii,hatta bi kere evlerine gitmiştik baktık oyuncaklarını saklıyor napıyosun diyoruz belki loxinin oğlu oynar diye saklıyorum diyo(oynayabilme ihtimali bile deli ediyo kızııııı)sonra herşeye küser ,5 dk da bir küser mutlaka ,Allahtan benim oğluşum çok insalcıl da hemen barışırlar sonaaaaişte böle huysuz bir kızdır famirinki,siz öle ballandıra ballandıra anlattıgına bakmayın,ana yüreği işte kötü yanlarını görmüyo kızınınheeehhh oldu,artıkın nazar değmez kızına

bilg çalışıyomu peki kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…