60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yecaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnn
kız nugii bak hügonun canı sıkkın seni sahalarda daha çok görmek istiyoruz bugün

günaydın fambıkkk evet okudum uyuyo şu anda galiba çıkmış acaba eşi ne dediki kalbini kıracak :26:

gunaydın cıcıcsler hekese ıyı bır gun dılıyorum
kahvaltım
1kk peynır
2 dlm ekmek
3salatalık
1domates
2 cevız
2 zetyım

Günaydın , afyet olsun...

Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz

Günaydın Yo Yo Yo Yolanda...

Afiyet olsun Fambığım.. Ay kız hep maşallah dedik yawww.. Nazar mı değmiş bebişe..
Tekrar diyeyim Maşallah, belki yıldızı düşüktür, kolay nazar değiyordur, anlatma bari..
Bu arada yerim ben onun bilmiş bilmiş dillerini.. Çocuklara vurulur mu hiç?

yecaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnn
kız nugii bak hügonun canı sıkkın seni sahalarda daha çok görmek istiyoruz bugün

Günaydın Fambığım..
Canım benim canım benim...

hayır olsun nugimmm
heee bu haftasonu kaçamak yapmazsın olur biter cicimmmmmm,öpüyorum seni afiyet olsunn

günaydınnnn

sabah kahvaltım
1 kupa yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta
yarım lt suyumu içtim

şimdiii beyaz kaçarr,evleri toplamaya,babam gelecek,kardeşimin raporunu almak için,kuzulrı da sever biraz,hadi kaçtım

heeee senin oğlun çok insancıl,çok paylaşımcııı anlat anlat oğlunuuuuuana yüreği işteee
ikisine maşşllahhhhh çok tatlular çokkkk,hatta üçüneeee

Günaydın hepinizeee afiyetler olsunn....
Dün akşam eve bi kaç şey almaya gittim o yüzden geç yedim yemeğimi 8 gibi filan;
4 yk z.yağlı fasulye
3 yk yoğurt
2dlm kepek ekmeği
bi kaç tane köfte(toplamı bi avuç içi kadardır)
sonraaa dün bir markanın 7 otlu çayını aldım onu içtim çok da begendımmm
Daha daha sonra kirazla erik yedim...Kirazı çok özlemişim abartmış olabilirim:26: Aslında bu akşamın genelinde abarttım sanırım azıcık
Sabah;
domates
light b.peynir(aslında ben tam yağlı yıyodum ama baktım b.peyniri sabah kk kadar filan yemıorum dedım light alıyım bari bu sefer )
1dlm denge ekmek
şekersiz açık çay...
Şimdi de 7 otlu çayımı içiorummm

loxii günaydın kızz ayrıca sanada kırıldım fambıkkkkk anlatırmısın sebebini sen :97:

heee anlatayımmmm
kız loxiiiiiiiiiiiiiiiii beri bak beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
burda tek seksüüü,cazibeliiii bağyan varsa o nugidirrr,çoğul eki kullanma bidaha bakimmm

Günaydın Nugim, Afiyet olsun...

Afiyet olsun...

Günaydın valla bugün ben de fena uykusuzum..

Süper olmuş Loxi
He sahi fambık pc çalışıyor mu...:26:

afiyet olsun fambıkk
afiyet olsun canım
bende kehvaltıma gidiyim
2 galeta
yaseminli yeşilçay
30 gr light peynir
yımırta

afiyet olsun berry

günaydın nugiiiiiii.niye ayrıntı veriyon kız kaçamaklarının,bak canımız çekiyiay bende börek yaptık sabah sabah 1 tepsi,yoksa bozulcaktı yufka dolapta,ev ahalisi yiycek ben dokunmıycam planım buama gösler fildir fildir napcaz.kötü kahvaltımı yaptım oturuyorum şimdik,1 domates,2 tereyagında(bana serbest ya)yumurta,peynir,4 zeytin,eccik fıstık.üff ekmeksiz hayat çekilmiyor hiçç

Günaydın Kızlar.. Çene yapmaktan ortaya Günaydın demeyi unutmuşum..
Bu arada benim de yemeklerim hep aynı ya yazmasam mı acaba ben de..:26: diye düşünmekteyim..

ekmek yemezsen fıldır fıldır gezersin tabii

[
Süper olmuş Loxi
He sahi fambık pc çalışıyor mu...:26:

hiç bakmadım canım valla,eşim bakıyoduuu ama sormadımm

afiyet olsun
hayır olsun nugimmm
heee bu haftasonu kaçamak yapmazsın olur biter cicimmmmmm,öpüyorum seni afiyet olsunn

sağol fambımm

günaydın beyaz afiyet olsun

ecus afiyet olsunn
kaçamağımı söylemezsem içim rahat etmezdi ondan .ekmeksiz doymazsın tabi sende ekmek ye bence biraz

heee anlatayımmmm
kız loxiiiiiiiiiiiiiiiii beri bak beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
burda tek seksüüü,cazibeliiii bağyan varsa o nugidirrr,çoğul eki kullanma bidaha bakimmm

hmm tekelüne aldı dimek seksüülüğüüüüüüüünapak o zaman sekiz bağğğyannnanlar derüm bendeeee,anladınız siz oniiiiiii

günaydınnnn kızlarrrrrr
gününüz aydın olsuuun inşallah
sabah 6da kalktım kahvaltımı hazırladım.kociş saat 7de indi aşağı sağolsun gene beraber yiyemedik:)
ben hep önden önden gidiyorum adam yetişemiyor ki bana

minicik peynirli börek
şekersiz çay
4 zeytin
yarım kk peynir

şimdi 1 hurma ile ara yapıcam.su da şu an 400ml olabildi ancak ama ne yapalım gün uzun telafi ederük

Günaydın kızlar
hugocuk en kısa zamanda eşin özür dileyecektir canım hatasını anlar

kahvaltım
1 dilim ruşeymli ekmek
1 dilim peynir
3 çeri domates
1 yumurta
1 kupa beşibiyerde çay

10 da ebruyla plates yapacağım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…