yecaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnn
kız nugii bak hügonun canı sıkkın seni sahalarda daha çok görmek istiyoruz bugün
gunaydın cıcıcsler hekese ıyı bır gun dılıyorum
kahvaltım
1kk peynır
2 dlm ekmek
3salatalık
1domates
2 cevız
2 zetyım
Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz
günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzzz.bende iyiiym şükürr,dün burda kızımı anlattım yaaaa,nazar değdi sanırımmmdün hiç yapmadığı şeyi yaptııı,kaldırdı yemek kasesini bilgisayarın üzerine döktüüü
babasıda sinirlenmişşş ellerine vurdutam 5 kere vurmuşşş,vurduktan sonra yanıma geldi"annecim böle 5 kere vurdu elime,1-2-3-4-5 diyoo sayarkende gösteriyo nası vuruduğunuu ben ona vurmadım o bana vurdu ama hiç çocuklara vurulur mu diyooooo
çok üüzldüm kızıma ,eşim yavaş vurmuştur ama hiç böle bişey yapmadığımızzz içinn(1-2 kere olmuştur emme:26:) bayağı zoruna gidiyoo çok ağladıı,ama kızım sen hatalısın yemek dökülürmü dedimm,ben olsam bende kızardım babandan özür dile deidmmmsonra yukarıdaki komşunun kızı çağıdı yukarı oynamya gitti,dönünce barıştılar babsıylaaa
bi daha kıızmı anlatmıcam yawwww,sonra okudum üfledimmm emme,olan oldu tabiii
akşam menümü yazim ben
yoğurtlu semizotu salatası(4 yk yoğurt)
1 dlm denge ekmek
6 yk kabak yemeği(neruşumun tarifini yaptım çok güzel olduuuuusağol neruşummmmmm )
10 erik
sonra 55 dk yürüyüş yaptımm
yatarken 1/2 çay bardağı süt
kaffaltım
1 dlm çok tahıllı eppek
2 yeşil zeytin
1kk light peynir
1 bardak light tarçınlı süt
maydanoz
yecaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnnnn
kız nugii bak hügonun canı sıkkın seni sahalarda daha çok görmek istiyoruz bugün
herkeze günaydınn kızlar nasılsınız bugün. akşam suç işledimgözleme yedim 2 tane ama gözlemeler küçüktü.neyse kendimi affettirmeye çalışmayayım dimi.bu arada rüyamda büyüklü küçüklü kaplumbağa gördüm incir ağacının dallarında duruyorlardı hepsi bakıyordum bende kafamı yukarı çevirdim bu kamlumbağalar kafama düşecekler dedim düşen olmadı ama 5-6 tane vardı küçüklü büyüklü hayır olsun bakalım.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
domates
2 kk peynir
pepeti,hugocuk yolanda ve tüm seksü bağğyanlarr günaydınnnnnnnnnn.
sen de hep iyi yönlerini anlatırsan kızının böle olur işte.dur ben eccik kötüleyim de nazar değmesin bundan sonraaa,arkideşler bu femirin kızı var yaaa,çok kıskançtır çokkkkk,hiç oyuncaklarını vermez benim oğluşuma,ağlatır taaa küçüklüğümden berii,hatta bi kere evlerine gitmiştik baktık oyuncaklarını saklıyor napıyosun diyoruz belki loxinin oğlu oynar diye saklıyorum diyo(oynayabilme ihtimali bile deli ediyo kızııııı)sonra herşeye küser ,5 dk da bir küser mutlaka ,Allahtan benim oğluşum çok insalcıl da hemen barışırlar sonaaaa işte böle huysuz bir kızdır famirinki,siz öle ballandıra ballandıra anlattıgına bakmayın,ana yüreği işte kötü yanlarını görmüyo kızının heeehhh oldu,artıkın nazar değmez kızına
bilg çalışıyomu peki kızzz
loxii günaydın kızz ayrıca sanada kırıldımfambıkkkkk anlatırmısın sebebini sen :97:
herkeze günaydınn kızlar nasılsınız bugün. akşam suç işledimgözleme yedim 2 tane ama gözlemeler küçüktü.neyse kendimi affettirmeye çalışmayayım dimi.bu arada rüyamda büyüklü küçüklü kaplumbağa gördüm incir ağacının dallarında duruyorlardı hepsi bakıyordum bende kafamı yukarı çevirdim bu kamlumbağalar kafama düşecekler dedim düşen olmadı ama 5-6 tane vardı küçüklü büyüklü hayır olsun bakalım.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
domates
2 kk peynir
Kızlar günaydııııııın :)) dün akşam ki menüm ;
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık tavuklu kabak yemeği
bol salata
1 kase cacık.
1 dilim ekmek.
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak su içtim.
Peynirli salata
1 zeytin
2 lokma labne peynir
2 bardak çay
büyük 1 dilim ekmek.
gunaydın kızlar....valla dunkü yorgunlugum devam edıyor..gece geldık eve arkadasları antalyaya havalimanına göturduk.gözlerım hala kapanıyor.limonlu suyumu içiyorum ben şimdi.kahvaltıyı daha sonra edecem saat 10 gıbı cnm ıstemıyor suan...edenlere afiyet olsun kuzular.
sen de hep iyi yönlerini anlatırsan kızının böle olur işte.dur ben eccik kötüleyim de nazar değmesin bundan sonraaa,arkideşler bu femirin kızı var yaaa,çok kıskançtır çokkkkk,hiç oyuncaklarını vermez benim oğluşuma,ağlatır taaa küçüklüğümden berii,hatta bi kere evlerine gitmiştik baktık oyuncaklarını saklıyor napıyosun diyoruz belki loxinin oğlu oynar diye saklıyorum diyo(oynayabilme ihtimali bile deli ediyo kızııııı)sonra herşeye küser ,5 dk da bir küser mutlaka ,Allahtan benim oğluşum çok insalcıl da hemen barışırlar sonaaaa işte böle huysuz bir kızdır famirinki,siz öle ballandıra ballandıra anlattıgına bakmayın,ana yüreği işte kötü yanlarını görmüyo kızının heeehhh oldu,artıkın nazar değmez kızına
bilg çalışıyomu peki kızzz
afiyet olsun fambıkkgünaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzzz.bende iyiiym şükürr,dün burda kızımı anlattım yaaaa,nazar değdi sanırımmmdün hiç yapmadığı şeyi yaptııı,kaldırdı yemek kasesini bilgisayarın üzerine döktüüü
babasıda sinirlenmişşş ellerine vurdutam 5 kere vurmuşşş,vurduktan sonra yanıma geldi"annecim böle 5 kere vurdu elime,1-2-3-4-5 diyoo sayarkende gösteriyo nası vuruduğunuu ben ona vurmadım o bana vurdu ama hiç çocuklara vurulur mu diyooooo
çok üüzldüm kızıma ,eşim yavaş vurmuştur ama hiç böle bişey yapmadığımızzz içinn(1-2 kere olmuştur emme:26:) bayağı zoruna gidiyoo çok ağladıı,ama kızım sen hatalısın yemek dökülürmü dedimm,ben olsam bende kızardım babandan özür dile deidmmmsonra yukarıdaki komşunun kızı çağıdı yukarı oynamya gitti,dönünce barıştılar babsıylaaa
bi daha kıızmı anlatmıcam yawwww,sonra okudum üfledimmm emme,olan oldu tabiii
akşam menümü yazim ben
yoğurtlu semizotu salatası(4 yk yoğurt)
1 dlm denge ekmek
6 yk kabak yemeği(neruşumun tarifini yaptım çok güzel olduuuuusağol neruşummmmmm )
10 erik
sonra 55 dk yürüyüş yaptımm
yatarken 1/2 çay bardağı süt
kaffaltım
1 dlm çok tahıllı eppek
2 yeşil zeytin
1kk light peynir
1 bardak light tarçınlı süt
maydanoz
afiyet olsun canım
bende kehvaltıma gidiyim
2 galeta
yaseminli yeşilçay
30 gr light peynir
yımırta
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
domates
2 kk peynir
ekmek yemezsen fıldır fıldır gezersin tabiigünaydın nugiiiiiii.niye ayrıntı veriyon kız kaçamaklarının,bak canımız çekiyiay bende börek yaptık sabah sabah 1 tepsi,yoksa bozulcaktı yufka dolapta,ev ahalisi yiycek ben dokunmıycam planım bu ama gösler fildir fildir napcaz.kötü kahvaltımı yaptım oturuyorum şimdik,1 domates,2 tereyagında(bana serbest ya)yumurta,peynir,4 zeytin,eccik fıstık.üff ekmeksiz hayat çekilmiyor hiçç
[
Süper olmuş Loxi
He sahi fambık pc çalışıyor mu...:26:
afiyet olsunKızlar günaydııııııın :)) dün akşam ki menüm ;
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık tavuklu kabak yemeği
bol salata
1 kase cacık.
1 dilim ekmek.
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak su içtim.
Peynirli salata
1 zeytin
2 lokma labne peynir
2 bardak çay
büyük 1 dilim ekmek.
hayır olsun nugimmm
heee bu haftasonu kaçamak yapmazsın olur biter cicimmmmmm,öpüyorum seni afiyet olsunn
günaydınnnn
sabah kahvaltım
1 kupa yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta
yarım lt suyumu içtim
şimdiii beyaz kaçarr,evleri toplamaya,babam gelecek,kardeşimin raporunu almak için,kuzulrı da sever biraz,hadi kaçtım
ecus afiyet olsunnGünaydın hepinizeee afiyetler olsunn....
Dün akşam eve bi kaç şey almaya gittim o yüzden geç yedim yemeğimi 8 gibi filan;
4 yk z.yağlı fasulye
3 yk yoğurt
2dlm kepek ekmeği
bi kaç tane köfte(toplamı bi avuç içi kadardır)
sonraaa dün bir markanın 7 otlu çayını aldım onu içtim çok da begendımmm
Daha daha sonra kirazla erik yedim...Kirazı çok özlemişim abartmış olabilirim:26: Aslında bu akşamın genelinde abarttım sanırım azıcık
Sabah;
domates
light b.peynir(aslında ben tam yağlı yıyodum ama baktım b.peyniri sabah kk kadar filan yemıorum dedım light alıyım bari bu sefer)
1dlm denge ekmek
şekersiz açık çay...
Şimdi de 7 otlu çayımı içiorummm
kaçamağımı söylemezsem içim rahat etmezdi ondan .ekmeksiz doymazsın tabi sende ekmek ye bence birazgünaydın nugiiiiiii.niye ayrıntı veriyon kız kaçamaklarının,bak canımız çekiyiay bende börek yaptık sabah sabah 1 tepsi,yoksa bozulcaktı yufka dolapta,ev ahalisi yiycek ben dokunmıycam planım bu ama gösler fildir fildir napcaz.kötü kahvaltımı yaptım oturuyorum şimdik,1 domates,2 tereyagında(bana serbest ya)yumurta,peynir,4 zeytin,eccik fıstık.üff ekmeksiz hayat çekilmiyor hiçç
heee anlatayımmmm
kız loxiiiiiiiiiiiiiiiii beri bak beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
burda tek seksüüü,cazibeliiii bağyan varsa o nugidirrr,çoğul eki kullanma bidaha bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?