akşam eşim üzdü beniErkenden yattım
ağladım gözlerim şişmiş acıyo şimdi
oyy hugocuum çok üzüldüm canım. insan akşam aglayınca gözleri şişer ve acır sabahları. bana da olurdu o. umarım senden özür diler. geri adım atma kızakşam eşim üzdü benierkenden yattım
pepeti,hugocuk yolanda ve tüm seksü bağğyanlarr günaydınnnnnnnnnn.
gunaydın yolliiii nasılsınnn canımmmmm
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydınlar şekerlerim gününüz aydın olsun hava çok bozuk yaa bi yaz gelemedi.
Günaydın Yo Yo Yo Yolanda...[/COLOR] [/B]
loksicim bende hiç ekmek yemiyorum diyetimde. başlarda bana da çok zor geliyordu ama şimdi daha alıştım sabah yumurtayı haşlarsan yemesi daha kolay olur istersen üzerinden az z. yagı limon kekik kırmızı biber fln geçirebilirsin süper oluyor . ben bugday kepeginden kendime krep yapıpta yiyorumiçine peynir filan koyuyorum alternatif olabilir ekmek yerinegünaydın nugiiiiiii.niye ayrıntı veriyon kız kaçamaklarının,bak canımız çekiyiay bende börek yaptık sabah sabah 1 tepsi,yoksa bozulcaktı yufka dolapta,ev ahalisi yiycek ben dokunmıycam planım bu ama gösler fildir fildir napcaz.kötü kahvaltımı yaptım oturuyorum şimdik,1 domates,2 tereyagında(bana serbest ya)yumurta,peynir,4 zeytin,eccik fıstık.üff ekmeksiz hayat çekilmiyor hiçç
herkeze günaydınn kızlar nasılsınız bugün. akşam suç işledimgözleme yedim 2 tane ama gözlemeler küçüktü.neyse kendimi affettirmeye çalışmayayım dimi.bu arada rüyamda büyüklü küçüklü kaplumbağa gördüm incir ağacının dallarında duruyorlardı hepsi bakıyordum bende kafamı yukarı çevirdim bu kamlumbağalar kafama düşecekler dedim düşen olmadı ama 5-6 tane vardı küçüklü büyüklü hayır olsun bakalım.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
domates
2 kk peynir
gunaydın cıcıcsler hekese ıyı bır gun dılıyorum
kahvaltım
1kk peynır
2 dlm ekmek
3salatalık
1domates
2 cevız
2 zetyım
Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz
yarından ıtıbaren hugom ev hanımı oluyorum ya canımmm sabah spor yapcammm 1 saat mekık vs calıscam nasılll guzummmmmmmmmmmm hızlı gıtcak kılocuklarrr zaten gun boyuda dısarda olcam kızımı çişe alıştırcam evı kirletemem park park gezcezzz işim cokkk sadec uyku ve yemeklerde evde olcezz planladım ohh gıtsın kılolarrr ayrıca regl oldum bu hafta kı yeme krızımın nedenı buymuss
akşam eşim üzdü benierkenden yattım
pepeti,hugocuk yolanda ve tüm seksü bağğyanlarr günaydınnnnnnnnnn.
günaydınnnn kızlarrrrrr
gününüz aydın olsuuun inşallah
sabah 6da kalktım kahvaltımı hazırladım.kociş saat 7de indi aşağı sağolsun gene beraber yiyemedik:)
ben hep önden önden gidiyorum adam yetişemiyor ki bana
minicik peynirli börek
şekersiz çay
4 zeytin
yarım kk peynir
şimdi 1 hurma ile ara yapıcam.su da şu an 400ml olabildi ancak ama ne yapalım gün uzun telafi ederük
Günaydın kızlar
hugocuk en kısa zamanda eşin özür dileyecektir canım hatasını anlar
kahvaltım
1 dilim ruşeymli ekmek
1 dilim peynir
3 çeri domates
1 yumurta
1 kupa beşibiyerde çay
10 da ebruyla plates yapacağım bide
aaa hugom üzüldüm nazar mı değdi ne oldu size.. İnşallah düzelir aranız ama hemencik de affetme koşsun peşindenbişey söyleyim mi yarın çocuk olunca daha çok kavga edeceksiniz. biz çocuk yüzünden daha çok birbirimize girer olduk.
]
günaydınnnn kızlarrrrrr
gününüz aydın olsuuun inşallah
sabah 6da kalktım kahvaltımı hazırladım.kociş saat 7de indi aşağı sağolsun gene beraber yiyemedik:)
ben hep önden önden gidiyorum adam yetişemiyor ki bana
minicik peynirli börek
şekersiz çay
4 zeytin
yarım kk peynir
şimdi 1 hurma ile ara yapıcam.su da şu an 400ml olabildi ancak ama ne yapalım gün uzun telafi ederük
afiyet olsun canım..
kızlar şu an miss gibi Türk kahvemi içiyorum..
Kahvaltıda zorla bir küçük kase nesfit yedim
bugün nasıl geçecek bilmiyorum eve gidip hiç kalkmadan 24 saat uyuyasım var
Günaydın kızlar
hugocuk en kısa zamanda eşin özür dileyecektir canım hatasını anlar
kahvaltım
1 dilim ruşeymli ekmek
1 dilim peynir
3 çeri domates
1 yumurta
1 kupa beşibiyerde çay
10 da ebruyla plates yapacağım bide
dün fatmagulu izleyememmiştim şimdi onu ızlıyorum çıldıracam yaa
günaydınnnn
sabah kahvaltım
1 kupa yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta
yarım lt suyumu içtim
şimdiii beyaz kaçarr,evleri toplamaya,babam gelecek,kardeşimin raporunu almak için,kuzulrı da sever biraz,hadi kaçtım
Günaydın hepinizeee afiyetler olsunn....
Dün akşam eve bi kaç şey almaya gittim o yüzden geç yedim yemeğimi 8 gibi filan;
4 yk z.yağlı fasulye
3 yk yoğurt
2dlm kepek ekmeği
bi kaç tane köfte(toplamı bi avuç içi kadardır)
sonraaa dün bir markanın 7 otlu çayını aldım onu içtim çok da begendımmm
Daha daha sonra kirazla erik yedim...Kirazı çok özlemişim abartmış olabilirim:26: Aslında bu akşamın genelinde abarttım sanırım azıcık
Sabah;
domates
light b.peynir(aslında ben tam yağlı yıyodum ama baktım b.peyniri sabah kk kadar filan yemıorum dedım light alıyım bari bu sefer)
1dlm denge ekmek
şekersiz açık çay...
Şimdi de 7 otlu çayımı içiorummm
günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzzz.bende iyiiym şükürr,dün burda kızımı anlattım yaaaa,nazar değdi sanırımmmdün hiç yapmadığı şeyi yaptııı,kaldırdı yemek kasesini bilgisayarın üzerine döktüüü
babasıda sinirlenmişşş ellerine vurdutam 5 kere vurmuşşş,vurduktan sonra yanıma geldi"annecim böle 5 kere vurdu elime,1-2-3-4-5 diyoo sayarkende gösteriyo nası vuruduğunuu ben ona vurmadım o bana vurdu ama hiç çocuklara vurulur mu diyooooo
çok üüzldüm kızıma ,eşim yavaş vurmuştur ama hiç böle bişey yapmadığımızzz içinn(1-2 kere olmuştur emme:26:) bayağı zoruna gidiyoo çok ağladıı,ama kızım sen hatalısın yemek dökülürmü dedimm,ben olsam bende kızardım babandan özür dile deidmmmsonra yukarıdaki komşunun kızı çağıdı yukarı oynamya gitti,dönünce barıştılar babsıylaaa
bi daha kıızmı anlatmıcam yawwww,sonra okudum üfledimmm emme,olan oldu tabiii
akşam menümü yazim ben
yoğurtlu semizotu salatası(4 yk yoğurt)
1 dlm denge ekmek
6 yk kabak yemeği(neruşumun tarifini yaptım çok güzel olduuuuusağol neruşummmmmm )
10 erik
sonra 55 dk yürüyüş yaptımm
yatarken 1/2 çay bardağı süt
kaffaltım
1 dlm çok tahıllı eppek
2 yeşil zeytin
1kk light peynir
1 bardak light tarçınlı süt
maydanoz
herkeze günaydınn kızlar nasılsınız bugün. akşam suç işledimgözleme yedim 2 tane ama gözlemeler küçüktü.neyse kendimi affettirmeye çalışmayayım dimi.bu arada rüyamda büyüklü küçüklü kaplumbağa gördüm incir ağacının dallarında duruyorlardı hepsi bakıyordum bende kafamı yukarı çevirdim bu kamlumbağalar kafama düşecekler dedim düşen olmadı ama 5-6 tane vardı küçüklü büyüklü hayır olsun bakalım.
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
domates
2 kk peynir
ara mı yaptım,2 tane gün kurusu kayısı yedim,yeşil çayımı içicem şimdikk
size soruuuu:) şakersiz türk kahvesii,sevdiğiniz için mi içiyorsunuz yoksa zayıflamaya yardımcı mı? hemen onu da deneyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?