60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar.

171 boyunda, en son tartilmamla 66 kg'im. e yaz geldi geciyor. dikkat ediyorum artik yediklerime gecikmeli olarak.
hedefim 58, daha azinda gözüm yok simdilik.

yediklerimi yazmaliyim sanirim.
buyrun dünün özeti:

Sabah:
80 g kavurmali yumurta :)
1 adet ince galeta

Ögle:
1 adet tam tahilli sandvic ekmegine hindi füme sandvic
200 ml portakal suyu

Ara:
1 su bardagi sut
2-3 adet sekerde kurutulmus meyve

Aksam:
1 kupa hazir corba
2 köfte
yarim salatalik-yarim domates

Gece:
Alabildigine karpuz
1 adet diyet bisküvi ustu balli (napim cok canim cekti)

kesin baska birseyler daha vardi, ama hatirlayamadim, göbegimin yalancisiyim.

akşam eşim üzdü beni Erkenden yattım
ağladım gözlerim şişmiş acıyo şimdi

kaderlerimiz bir mi acaba
dün biz de tartıştık ağlaya ağlaya gözllerim kan çanağına döndü
uyuyamadım da adam fosur fosur uyudu
sabah işe bıraktı beni kalkıp kahvaltı da hazırlamadım nesfit yedik canımı çok sıktı affettirmeye çalışıyor ama nafilee çok üzüyor beni iş değiştirmesini istiyorum çok yoğun çalışıyor birbirimizi göremiyoruz desek yeridir biraz daha sabret biraz daha sabret derken 1 yıl geçti hala tık yokk

akşam eşim üzdü beni erkenden yattım
oyy hugocuum çok üzüldüm canım. insan akşam aglayınca gözleri şişer ve acır sabahları. bana da olurdu o. umarım senden özür diler. geri adım atma kız

pepeti,hugocuk yolanda ve tüm seksü bağğyanlarr günaydınnnnnnnnnn.

günaydın tatlımm

gunaydın yolliiii nasılsınnn canımmmmm

günaydın kızlarrrrrrrr

Günaydın Yo Yo Yo Yolanda...[/COLOR]
[/B]
günaydınlar şekerlerim gününüz aydın olsun hava çok bozuk yaa bi yaz gelemedi.
fambukum ankara çok feci olmuş dün geçmiş olsun tüm ankaralılara

loksicim bende hiç ekmek yemiyorum diyetimde. başlarda bana da çok zor geliyordu ama şimdi daha alıştım sabah yumurtayı haşlarsan yemesi daha kolay olur istersen üzerinden az z. yagı limon kekik kırmızı biber fln geçirebilirsin süper oluyor . ben bugday kepeginden kendime krep yapıpta yiyorumiçine peynir filan koyuyorum alternatif olabilir ekmek yerine

canım günaydın. afiyet olsun. rüyan güzel bence kısmet gelecek sana kaplumbağa ev-mal mülk manasına gelir incir ağacıda kısmet demek. hayırlara vesile olsun İnşallah.
gunaydın cıcıcsler hekese ıyı bır gun dılıyorum
kahvaltım
1kk peynır
2 dlm ekmek
3salatalık
1domates
2 cevız
2 zetyım

günaydın canım. afiyet olsun.

Günaydın tatlişkolarımm
şimdi kahvaltı ettim ofise dogru yollanıyorum 09.30 gibi görüşürüüüüz

günaydın canım. görüşürüz.

canımcım dışarıda çiş öğretemezsin ki çocuk oyuna dalar unutur çok zorlanırsın. bak ben nasıl öğrettim lazımlığı oğlumun en çok vakit geçirdiği yere koydum altına da paspas serdim paspas üstüne örtü serdim. sık sık lazımlığa götürdüm . koltuğun üzerine de örtü serdim. zaten sürekli takipteydim. inan 10 gün doğru düzgün evden dışarı çıkamadım. parka götürdüm orada da oğlum sormadan ben hep kendim yaptırdım. yani en güzel evde öğretebilirsin benim titiz arkadaşım. ben çok titizim ama ne yapcaksın

akşam eşim üzdü beni erkenden yattım

aaa hugom üzüldüm nazar mı değdi ne oldu size.. İnşallah düzelir aranız ama hemencik de affetme koşsun peşinden bişey söyleyim mi yarın çocuk olunca daha çok kavga edeceksiniz. biz çocuk yüzünden daha çok birbirimize girer olduk.

pepeti,hugocuk yolanda ve tüm seksü bağğyanlarr günaydınnnnnnnnnn.

günaydın loxim..

kızlar afiyet olsun

bencede ciicm ayı çocuk oluncaya kadar oluyor,en çok çocuk yüüznden tartışıyoruz bizde:44:

Kahvaltıda zorla bir küçük kase nesfit yedim
bugün nasıl geçecek bilmiyorum eve gidip hiç kalkmadan 24 saat uyuyasım var

çocuk olunca daha mı çok kavga
bazen evlenmekten,evlenmek zorunda olmaktan nefret ediyorum
neysee kısmet diyelim :)

ebrula platese gidiyorum öptüm hepinizi

afiyet olsun canım..

kızlar şu an miss gibi Türk kahvemi içiyorum..

Kahvaltıda zorla bir küçük kase nesfit yedim
bugün nasıl geçecek bilmiyorum eve gidip hiç kalkmadan 24 saat uyuyasım var

canım sana da üzüldüm yaa bu erkekler neden böyleler :44: benim de cicim aylarım çok göz yaşı dökerek geçti. çook ayrı odalarda oturduk konuşmadık üff hatırlamak bile istemiyorum. hep kaynananm ve görümcem yüzünden off neler yaşadım en güzel günlerime..
günaydın . afiyet olsun.

dün fatmagulu izleyememmiştim şimdi onu ızlıyorum çıldıracam yaa

fatmagül sıktı yaa beren saati bitirdi bu dizi bende öylesine izliyorum. hatta bir izliyorum bir izlemiyorum.

beyazcım afiyet olsun. kahvaltı harika ..

ecusum afiyet olsun. dün akşam bende kiraz ve eriği abartılı yedim patlama noktasına gelene kadar yedim. oohhhh iyi de yaptım Valla.

bu 7 otlu çay hangisi adı ne ki ? bana evde bitki çayı dayanmıyor da

oyyy nazar mı değimiş kuzumaaa maşallahhh diyelim tekrar tekrar

afiyet olsun fambııımmm çiğden yaptın di mi herşeyini kendi suyunda?suyunu iyice çektirseydin lezzeti daha bi güzel çıkıyo o zaman ben de bir değişiklik yapıp kıymalı yaptım, kıymayla soğnaı aynı anda attım nce kıymanın yağında güzelce piştiler sonra domates attım püre gibi onla da kıyma soğan pişti biraz en son kabakları attım kapadım ağzını kısık ateşte iyice pişti o da pek bi güzel oldu ben de hiç kıymalı kabak yapmamıştım çok güzel oldu vallaaaa bayılıyorum böyle tarifleşmeye anlatalımm daaa anlatalımmm

çok güzel nugim allah hayırlara çıkarsın hepsi de kısmet demek

çok güzellerr sabah sabah pek bi iyi geldi çok eğlendim özellikle 2.kısımdaaa mersiii caaaaaaaaaanımm

ara mı yaptım,2 tane gün kurusu kayısı yedim,yeşil çayımı içicem şimdikk

size soruuuu:) şakersiz türk kahvesii,sevdiğiniz için mi içiyorsunuz yoksa zayıflamaya yardımcı mı? hemen onu da deneyek

da
ha önce bahsetmıslerdı içenler metabolızmayı hızlandııryormus galıba..bagırsakları iii çalıstırıyor ya kahve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…