60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canımm,hiç su koymadım domatesin ve kabağın suyu yetti ben bide kırmızı biberi ince ince doğradım oda güzel bi tat verdii,bi ara dene istersen.4 kabağa 1 yk zeytin yağı koydum yidimm ohhh misssdi misss,bende hep loxi gibi bulgur koyardım ama bu şekildede çok güzel böyle yaparım ben artık.taze fasülye ve bamyayıda denicem bu şekilde sağol dadlummmmmm
evet sabh sabah enerji olsun deyüüü

kızlar ya heryerım agrıyor sanırım dunku spordann.peki şimdi napım sporu hergun mü yapayım ben yoksa 1 gun ara ile mi yapayım....kılo vermem durdugu zaman degısıklık yapmak şart ya o zaman mı hergun yaparım....

bütün kahveci güzellerine afiyetler olsuuuun
ben de şekersiz çayımı içiyorum

ben hiç su koymam yemeklere annemden ögrendım...domatesı en uste koyarım kendı kendıne pişer...çok lezzetlı oluyor yemekler bu sekılde...

bugün neruşumunn spor günnüüüüüüüüüüüüü
eylemeyin bakim neruşuu,ziporunu yapsın gelsinn,fıstıkkk olsun he miiiiiii

[COLOR="#FF0000"]canımcım hem seviyorum kahveyi hemde yağları yakıyormuş 2 güzellik bir arada iyi oluyor yanüüü [/COLOR]

ecusum afiyet olsun. dün akşam bende kiraz ve eriği abartılı yedim patlama noktasına gelene kadar yedim. oohhhh iyi de yaptım Valla.

bu 7 otlu çay hangisi adı ne ki ? bana evde bitki çayı dayanmıyor da
Canım do...dan 'ın... Kekik, yeşil çay, biberiye, funda yaprağı, mate yaprağı, kiraz sapı ve ısırgan yaprağı var canım içinde.. Ben beğendim

herkeşşşlereeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum (kendime deeee) yağlarrrgitsinn daha bi hafifleyelim inşallahhhh

reglm hala bitmedi bu defa uzun ve yoğun bir dönem oldu bugün tartılıyodum normalde ama bitsin de bi öyle tartılıcamm inşallah güzel bişeyler grürümmm tartıdaaa

kahvaltımı ettim 9 gibi

şimdi yeşil çayımı içiyorummm suyumu içiyorum(1lt oldu) sonra da sade Türk kahvemi içiciiim inşallahhh akşam çok yağmur yağdı burda ama şimdi bulutlu serin bir hava var ben yine de rahatsız değilim bu havalardan çünkü sıcağı hiç ama hiç sevmiyorumm hele de burda nemli sıcak oluyo deli oluyorumm serin şimdi memnunummm hayatımdann tabii orta karar yağmur olduğundan güzelll Ankaradakilere çok geçmiş olsunnn bi de ev toz olmuyo yağmur olduğunda camlar açık çünkü sürekli kömür bey de camın dışında yeri varrr battaniyesinin üstünde yatmış güneşleniyooo bulduğu kadar güneşle

akşam eşim üzdü beni erkenden yattım
ağladım gözlerim şişmiş acıyo şimdi

bende ağladım hugocum ya gözlerim sismisti .eşimle tartıstık ya ben hiç konusmadım onda bi konu vardır temcit plavı gibi ısıtır ısıtrı koyar önume... ağladım umrunda bile olmadı valla gel flim izliyelim diyo çok güzel ve komik diyo erkeklerle kadınların yapısı beyni algıları üzüntüleri vs çok farklı

kızım 24 aylık canım bakalım yarın temizlik yaptırcam ya evim temiz olsun gelen giden olur diye halılıarım yıkamada cumutresi gelcek ne bilim temizliğ i erken yapıyom ertelemekte istemiyorum yaptırıyımda olmazsa 1 ay sonra tekrar yaparım eve yapmasın diye kahvaltıdan sonra parka gideriz orda sorarım diye düsünmüstüm yanımda pantolon götürürüm falan demistim öğlen gelir yemek vs uyuturum sonra tekrar çıkar aksamı ederiz aksam evdeyız demistim ama önerilerinizi dinliycem arkedeşler

canım sende mi ağladın ininmıyorum halımıze halbuki yalnız oldugumuzu düsünüyoruz herseyde ne kadar aynı hersey

hiç ağlamadan geçen bir haftam yok illa haftada bir kez hüngür foşurt ağlar pozisyondayım sıkıldım artık iyice bunaldım ben memlekete dönmek istiyorum orda yaşamak istiyorum hep ya bu yüzden ya da kaynana meselesinden kavga ediyoruz.bunaldım artık bazen düşünüyorum dün ona da söyledim acele ettik evlenmek için galiba dedim. bebek de yok sana artık hele sen bi büyü sonra bebeği düşün dedim çok sıkıldım çok üzüldüm anlayacağın

günaydın neruşum valla öyle güzel anlatıyonizki bazen çalışasım gelmiyo hiç evde olasım geliyo hep

günaydınnnnnnn cicişlerrrrr
dübn malum olduğu üzere gündüz ve akşam misafirlerim vardı.yaptıkğım ikramlardan çok yerim çok kaçamak olur die düşünüodum ama koştrmaktan doğru dürüst
yiyemedim bile. dün normal sabah kahvaltımı yaptım öğleden önceki aramı yaptım.
öğlen yaptığım ikramlardan

2 tane mercimek köftesi
2 kaşık şehriye salatası
1 kurabiye yedim

akşam 2 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kaşık sebzeli pilav yedim sonra
3 tane mercimek köftesi yedim

sonra 1 kase kiraz
4 kayısı
4 erik
1 mu yedim.

sabah ise yine dün yaptıklarımda az zararlı olanlardan yedim çünkü bi sürü arttı.eşim onları 1 hafta yese bitiremez. birazını buzluğa attım.
sabah
1 tane az yağlı mercimekli patatesli börek
1 kurabiye
1 kupa açık şekersiz çay

işte bööööle .şimdik pilates yapıcem iç bacak egzersizleri ve karın videosu yapıcam

evet erkekler hep aynı sabah diyorki neden canın sıkkın uyuyamadım da ondan dedim neden uyuyamadın diyor. asabımı bozdu dün gece kavgayı falan unutmuş adam nasıl hafızası var anlamıyom. ben de astım suratımı bişey demedim. işe bıraktı beni hemen mesaj çekmiş seni seviyorum diye affettirmeye çalışıyor aklı sıra ama bu sefer kolay affetmeyeceğim

günaydın kukim hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…