herkeşşşlereeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum (kendime deeee) yağlarrrgitsinn daha bi hafifleyelim inşallahhhh
reglm hala bitmedi bu defa uzun ve yoğun bir dönem oldu bugün tartılıyodum normalde ama bitsin de bi öyle tartılıcamm inşallah güzel bişeyler grürümmm tartıdaaa
kahvaltımı ettim 9 gibi
şimdi yeşil çayımı içiyorummm suyumu içiyorum(1lt oldu) sonra da sade Türk kahvemi içiciiim inşallahhh akşam çok yağmur yağdı burda ama şimdi bulutlu serin bir hava var ben yine de rahatsız değilim bu havalardan çünkü sıcağı hiç ama hiç sevmiyorumm hele de burda nemli sıcak oluyo deli oluyorumm serin şimdi memnunummm hayatımdanntabii orta karar yağmur olduğundan güzelll Ankaradakilere çok geçmiş olsunnn bi de ev toz olmuyo yağmur olduğunda camlar açık çünkü sürekli kömür bey de camın dışında yeri varrr battaniyesinin üstünde yatmış güneşleniyooo bulduğu kadar güneşle
bugün neruşumunn spor günnüüüüüüüüüüüüü
eylemeyin bakim neruşuu,ziporunu yapsın gelsinn,fıstıkkk olsun he miiiiiii
evet canımm,hiç su koymadım domatesin ve kabağın suyu yetti ben bide kırmızı biberi ince ince doğradım oda güzel bi tat verdii,bi ara dene istersen.4 kabağa 1 yk zeytin yağı koydum yidimm ohhh misssdi misss,bende hep loxi gibi bulgur koyardım ama bu şekildede çok güzel böyle yaparım ben artık.taze fasülye ve bamyayıda denicem bu şekilde sağol dadlummmmmm
evet sabh sabah enerji olsun deyüüü
heyyy ne yapıyorsunuz...
günaydınnnnnnn cicişlerrrrr
dübn malum olduğu üzere gündüz ve akşam misafirlerim vardı.yaptıkğım ikramlardan çok yerim çok kaçamak olur die düşünüodum ama koştrmaktan doğru dürüst
yiyemedim bile.dün normal sabah kahvaltımı yaptım öğleden önceki aramı yaptım.
öğlen yaptığım ikramlardan
2 tane mercimek köftesi
2 kaşık şehriye salatası
1 kurabiye yedim
akşam 2 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kaşık sebzeli pilav yedim sonra
3 tane mercimek köftesi yedim
sonra 1 kase kiraz
4 kayısı
4 erik
1 mu yedim.
sabah ise yine dün yaptıklarımda az zararlı olanlardan yedim çünkü bi sürü arttı.eşim onları 1 hafta yese bitiremez. birazını buzluğa attım.
sabah
1 tane az yağlı mercimekli patatesli börek
1 kurabiye
1 kupa açık şekersiz çay
işte bööööle .şimdik pilates yapıcem iç bacak egzersizleri ve karın videosu yapıcam
hee bugün yapıcam inşallahhhhhama en genelde akşam üzeri yaparımmmm ama yapıcammmmm yapıcammm daaa yapıcammmmm
mersi kuzummmm mantar sotede falan da güzel olur biberr ellerine sağlık kuşummmmben buglrulu kışın bikaç kez yaptım ama uzun zamandır sade yapıyorum fasulye biraz su istiyo bamya pişiyo ama fasulyeye de su koysan bile az koy iyice çektir suyunu
hee pek i enerji oldu bol bol güldümmmm mersi cicimmm
anaaammm yecaalemin başı sakin galübaaaaaaa
afiyet olsun canım çok kararında yemişsin teppriklerr ediyorummmmmm
ahanda hügocum gelmişşşş
spor yapıp stresini atmıştır şimdii
afiyet ossun canımmmmm
kızzzzz anteplinin şanına yakışırmı sıcağı sevmememkk
neruşummmmm yaş antep fısığı bu mevsimde mi çıkıyoduuu kızzzz,anam canım çekti şimdi durup durukene:26:
eeeeeeeeee planlarında ziporu görmüyorumm:82:bugün spor yapılacaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk:84:
Hugocuk canım aşağıda seni göremiyorum ama canın sıkılmış akşam...
Kıyamam ben sana.. kalbinin kırığı iyileşir çabucak umarım...
canım benimmmm inşallah daha iyisindirrr senii seviiiiikkkkkkkkkk biliisiiin di miiiiiiiii herşey geçiyor kuzum beee sıkma canınıııııııı iyi olur inşallahhhhh
canım benimmmm inşallah daha iyisindirrr senii seviiiiikkkkkkkkkk biliisiiin di miiiiiiiii herşey geçiyor kuzum beee sıkma canınıııııııı iyi olur inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?