60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk hoşgeldin balım nasıl oldun iyimisin.ne oldu canım eşin ne dedide ağladın özel değilse eğer anlatırmısın

afiyet ossun canımmmmm
kızzzzz anteplinin şanına yakışırmı sıcağı sevmememkk
neruşummmmm yaş antep fısığı bu mevsimde mi çıkıyoduuu kızzzz,anam canım çekti şimdi durup durukene:26:
eeeeeeeeee planlarında ziporu görmüyorumm:82:bugün spor yapılacaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk:84:

bugün neruşumunn spor günnüüüüüüüüüüüüü
eylemeyin bakim neruşuu,ziporunu yapsın gelsinn,fıstıkkk olsun he miiiiiii

hee bugün yapıcam inşallahhhhhama en genelde akşam üzeri yaparımmmm ama yapıcammmmm yapıcammm daaa yapıcammmmm

mersi kuzummmm mantar sotede falan da güzel olur biberr ellerine sağlık kuşummmm ben buglrulu kışın bikaç kez yaptım ama uzun zamandır sade yapıyorum fasulye biraz su istiyo bamya pişiyo ama fasulyeye de su koysan bile az koy iyice çektir suyunu

hee pek i enerji oldu bol bol güldümmmm mersi cicimmm

heyyy ne yapıyorsunuz...

anaaammm yecaalemin başı sakin galübaaaaaaa

afiyet olsun canım çok kararında yemişsin teppriklerr ediyorummmmmm

işte bende bu şekılde alıntı yapmasını bılmıyorum ögretın bana da alt alta yorumları nasıl alıntılıyorsunuz bakimm hımm:44::44::44::44::44::44:

ahanda hügocum gelmişşşş
spor yapıp stresini atmıştır şimdii

yok spor yapamadım :26: keyfim yoktu ondan yapamadım yattım uyudum. sonra topladım sağı solu bikaç bulaşık yıkadım öğleye tavuk sote yaptım. şimdide türk kahvesi içiyorm

Hugocuk canım aşağıda seni göremiyorum ama canın sıkılmış akşam...
Kıyamam ben sana.. kalbinin kırığı iyileşir çabucak umarım...

valla antebin sıcağı kuru yine idare edilir akşamlarıda serin olur bilirsin ama burda bu nem öldürür adamı onun için istanbulda yazı hiç sevmem çok sıcak bunaltıcı oluyo

antep fıstığı normalde ağustosta çıkar kuşum ağustos ortası hatta bakalım havalr serin gidiyo belki daha da geçe kayar ben haber veriri çıkınca sana pek de güzel olur bayılırımmm ben tuzluyu değil de tazeyi çok severimmmm

yok yoookkk yapıcam sporumuuu aralarda hızlandırmalı yürüyüş yapıcamm inşallahh kararlıyımmmm

Son düzenleme:
Hugocuk canım aşağıda seni göremiyorum ama canın sıkılmış akşam...
Kıyamam ben sana.. kalbinin kırığı iyileşir çabucak umarım...

sağol yiivruuum sizi gördüm keyfim yerine geldi. yoksa evde yanlız yanlız daha çok bunalıyo insan

canım benimmmm inşallah daha iyisindirrr senii seviiiiikkkkkkkkkk biliisiiin di miiiiiiiii herşey geçiyor kuzum beee sıkma canınıııııııı iyi olur inşallahhhhh

canım benimmmm inşallah daha iyisindirrr senii seviiiiikkkkkkkkkk biliisiiin di miiiiiiiii herşey geçiyor kuzum beee sıkma canınıııııııı iyi olur inşallahhhhh

sıkma canın kuzum ya bunların hepsi aynı valla...bızde kavga ederız ona bişey olmaz bana olan yuzumde bır çizgı daha olusuyor aglamaktan......o yuzden üzülme tatlım ne demısler tılkının dönup dolasıp gelecegı yer aynı....yıne gelecek ve özur dıleyecek senden hem de bin pişman...

Son düzenleme:
ben geldimm :80:
ebruyla plates yaptık bugün daha çok esneme hareketleri vardı
sonra kabak lifiyle siftahı yaptım ben de soğuk su tutamayanlardanım :78:
şimdi de ara olarak türk kahvesi 5 antep fıstığı

hügocum düşünüp düşünüp canını sıkma
akşam konuşursunuz eminim hallolur

Kızlar benim bugün diyetisyen randevum var..
Yarım saat sonra çıkacağım...
Çok heyecanlıyım.. Kşlo veremediğimden dolayı ne diyecek acaba..
Listem değişecek mi..
İşe geri dönemeyebilirim...
Evden yazarım size akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…