60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bende çok merak ediyorum akşama yazarsın

yecalemmmmmmmmmm güle güle gitttt
kilo veremdiysen çok üzülme emi,,eee bak bende çok yavaş veriyorumm,nugiyi hiç sorma zatii

neruşumada serenat yapiimm hemennnnn
hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim
cifte telli caliyor kalkinda oynayalim

ecrini merak ettim nerde :44::26:ben yemeğime kaçıyım 5 kaşık bezelye 40 gr peynir ve 2 galeta

Son düzenleme:

canı benim yaz merakta bırakmaaaa

kuzum sen de üzgünsün değil miiiiiiii ama geçiyorr yaaa herşey geçiyoo olan bizim gözyaşlarımıza oluyo iyi olucak inşallah canım benimmm sabırrrr

neruşumada serenat yapiimm hemennnnn
hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim
cifte telli caliyor kalkinda oynayalim

yaaaaa yyaaaaaaa yyaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaa lililililililililililililililililililililililililililililil

ecrini merak ettim nerde :44::26:ben yemeğime kaçıyım 5 kaşık bezelye 40 gr peynir ve 2 galeta

evettt ecrinn nerdeeeeeeeinşallahh iyidirrr herşey yolundadırrrr

5-6 yk zeytinyağlı kabak yima
1 dlm çok tahıllı eppek(unonun çt ekmeklerine bişey olmuş yaww,rengi koyulaşmışş,şekli yamru yumru olmuşş,küçülmüş dilimi,tadıda değişik niye böle acaba:44:)
230 ml nugii

ben geldiiim kızlarrr
25 dk pilates yaptım
2 *15 slim in 6 üst bacak hareketi yaptım
9 dk karın videosu yaptım
süper sonic feci felaket maximum seviyede terlediiiiiimmm kaçıorummmm

hugocumm ve dier kocişleri yüzünden ağlayan kızlarr bilioırum canınız sıkkkın ama takmayınnn nasıl olsa düzelicek aranız olan gözyaşlarınıza olcak takmayın bakın burda hep birlikteyiz boşverin atın gtsin arkanızd kalsın kötü şeylerrr

pepeticim sana özel msj attım ama kutun dolu gönderemedim.
canım sımdı yolla sıldım ben

bıda ha hemn affetmıycem derım ama hemn affederım bneım arkads 2 ay kusmus konusmamıs hıc ıyı dayanmısın dedım ben 2 gune afederım ya öle gergın ortamdan hoslanmıyorum ki sınırlıde olsam. her fırsatta lafı sokarım ama

yemeciklerini kemiren herkese afiyet olsunnn ben saat 1-2 gibi yiyorumm şimdi sade Türk kahvesi yaptım içtim yeni paket açmıştım miss gibi koktuuu mutluyummm

yemekte de kıymalı kabak yemeeee ıspanak cacıııı falan yiycemmm

öğle menüm 2 enginar garnıtur 1 kasık kadar
yoor
2 dlm ekmek
3 salatalık
1 domates

engınarı gecen bımden almıstım 6 tl ye ilk kez yaptım ve cok hosumuza gıttı bence deneyın guzel bır cesıt kızlar özellikle bılmeyenlere dıyorum

demin mütait aradı ev için mutfak dolaplarını parkeleri seçmeniz lazım dedi.. iyi az kalmış bitiyo o zaman sevindim eski evden kurtulcam.

öğle yemeğimi yedim zorladım hiç canım çekmedi
yarım kase mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı
1 tavuk but yanına birkaç parça patatesinden
ekmek yok

tünaydınlar herkese...bugün pilatesten sonra tarçınılı yeşil çay yapıyım dedim.tartıçını bıçakla keseyimderken benim parmağım kesildi resman kan fışkırdı.tabi ben ağlamaktan öldüm hiç dayanamam kana..annem hemen sardı bişiyle eşimi aradı oda geldi hemen hastaneye gittik baya derin kesilmiş kanama durmadı.doktor dikiş atalım dedi ben yok istemem deidm bayılcam şincik dedim oda şırangayla su felan sıltı kapadı 10dk bekle dedi.tansiyonum düşmüş hemşireler tansiyonumu ölçtü yüzüm bembeyaz olmuş.yatıp dinlendim biraz.doktor gene geldi baktı kanama devam ediyor dikiş atalım dedi ben yok istemem dedim gene ozama pansuman edip sıkıca kapıycaz dedi su deydirme yarın gene gel pansuman yapalım akşama kadar kanaman olursa gel gene dedi.sabah sabah öle bi cnm yandıkine sormayınnnneysem bu kadr acı yeter sabah kahvaltımı yazyım
1 bardak açık çay şekersiz
1,5 dilim içi alınmış osmanlı ekmeği
2 dilim ince peynir domates salatalık
birazcıkta tahin pekmezz
öğle yemeği yemedim dışardaydım ya 1 tane simit yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…