tünaydınlar herkese...bugün pilatesten sonra tarçınılı yeşil çay yapıyım dedim.tartıçını bıçakla keseyimderken benim parmağım kesildi resman kan fışkırdı.tabi ben ağlamaktan öldüm hiç dayanamam kana..annem hemen sardı bişiyle eşimi aradı oda geldi hemen hastaneye gittik baya derin kesilmiş kanama durmadı.doktor dikiş atalım dedi ben yok istemem deidm bayılcam şincik dedim oda şırangayla su felan sıltı kapadı 10dk bekle dedi.tansiyonum düşmüş hemşireler tansiyonumu ölçtü yüzüm bembeyaz olmuş.yatıp dinlendim biraz.doktor gene geldi baktı kanama devam ediyor dikiş atalım dedi ben yok istemem dedim gene ozama pansuman edip sıkıca kapıycaz dedi su deydirme yarın gene gel pansuman yapalım akşama kadar kanaman olursa gel gene dedi.sabah sabah öle bi cnm yandıkine sormayınnnneysem bu kadr acı yeter sabah kahvaltımı yazyım
1 bardak açık çay şekersiz
1,5 dilim içi alınmış osmanlı ekmeği
2 dilim ince peynir domates salatalık
birazcıkta tahin pekmezz
öğle yemeği yemedim dışardaydım ya 1 tane simit yedimm
ayy cnm benm çok geçmiş olsun ama tarçını neden kesmeye çalıştınki koy bi çubuk içine 2-3 dk. dursun sonra çıkar içinden bi tanesi çok büyük evet ama çok durdurmazsan içinde bişi olmaz ağır olmuo.tünaydınlar herkese...bugün pilatesten sonra tarçınılı yeşil çay yapıyım dedim.tartıçını bıçakla keseyimderken benim parmağım kesildi resman kan fışkırdı.tabi ben ağlamaktan öldüm hiç dayanamam kana..annem hemen sardı bişiyle eşimi aradı oda geldi hemen hastaneye gittik baya derin kesilmiş kanama durmadı.doktor dikiş atalım dedi ben yok istemem deidm bayılcam şincik dedim oda şırangayla su felan sıltı kapadı 10dk bekle dedi.tansiyonum düşmüş hemşireler tansiyonumu ölçtü yüzüm bembeyaz olmuş.yatıp dinlendim biraz.doktor gene geldi baktı kanama devam ediyor dikiş atalım dedi ben yok istemem dedim gene ozama pansuman edip sıkıca kapıycaz dedi su deydirme yarın gene gel pansuman yapalım akşama kadar kanaman olursa gel gene dedi.sabah sabah öle bi cnm yandıkine sormayınnnneysem bu kadr acı yeter sabah kahvaltımı yazyım
birazcıkta tahin pekmezz
saol cnm benim benim kesik yerimde baya büyük .bana da tetenoz yapcaklardı ama ben doğum yaptım ya doğumdan önde doğumdan sonra ve bide nisan da tetenoz oldum o yüzden tetenoz yapmadılar.5 yıl korur dedi.ama işte suya deydirmicen dedi.bakalım su deydirmemeye çalışcam.sen deydirmişindir ondan kanamıştır cnm.benden önce bi kıza dikiş attılar ağlaya ağlaya öldü kız.geçmiş olsun canım bu kış bende kabak keserken böyle minicik kesildi kesik yeri küçük ama çok derindi geçer dedim bekledim bekledim yok hergün kanadı. en sonunda gittim doktora dikiş attılar birde tetenoz yedim. dikişten korkma acımıyo duymuyosun bile
ayy cnm benm çok geçmiş olsun ama tarçını neden kesmeye çalıştınki koy bi çubuk içine 2-3 dk. dursun sonra çıkar içinden bi tanesi çok büyük evet ama çok durdurmazsan içinde bişi olmaz ağır olmuo.
eşim aradı konuştuk ama yüz vermedim
kızzlaarrrr nasılsınızz bakemmmm.... ben yatamadımm emmee evdee temizlik yapıldıgıı içünnn yavass yavasss harekett edioorum.. mcburenn kadınıı aldık artıkkk:97::97:
agrım varrr azcık azcıkkk...mumyaa gibi harekett ediom resmenn töbe töbee... 2 dilimm beyaz peynirlii kepek ekmegii yedim sabahh.. cayy ieçmediim midem bulandı caydann öglendee kocişş ne getirirrse onu yicezz aksam üstüü iş bitersee girerimmm öptümm siziiiiii
öğle menüm 2 enginar garnıtur 1 kasık kadar
yoor
2 dlm ekmek
3 salatalık
1 domates
engınarı gecen bımden almıstım 6 tl ye ilk kez yaptım ve cok hosumuza gıttı bence deneyın guzel bır cesıt kızlar özellikle bılmeyenlere dıyorum
afiyet olsun canımdemin mütait aradı ev için mutfak dolaplarını parkeleri seçmeniz lazım dedi.. iyi az kalmış bitiyo o zaman sevindim eski evden kurtulcam.
öğle yemeğimi yedim zorladım hiç canım çekmedi
yarım kase mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı
1 tavuk but yanına birkaç parça patatesinden
ekmek yok
sabah aç karnına tartıldım 64 çıktım. inşallah giden yağdır
ay sonu gideyim diyorum taşınma işlemi başlamadan 1-2 hafta taşınma filan derken listeme uyamam çünkü
tünaydınlar herkese...bugün pilatesten sonra tarçınılı yeşil çay yapıyım dedim.tartıçını bıçakla keseyimderken benim parmağım kesildi resman kan fışkırdı.tabi ben ağlamaktan öldüm hiç dayanamam kana..annem hemen sardı bişiyle eşimi aradı oda geldi hemen hastaneye gittik baya derin kesilmiş kanama durmadı.doktor dikiş atalım dedi ben yok istemem deidm bayılcam şincik dedim oda şırangayla su felan sıltı kapadı 10dk bekle dedi.tansiyonum düşmüş hemşireler tansiyonumu ölçtü yüzüm bembeyaz olmuş.yatıp dinlendim biraz.doktor gene geldi baktı kanama devam ediyor dikiş atalım dedi ben yok istemem dedim gene ozama pansuman edip sıkıca kapıycaz dedi su deydirme yarın gene gel pansuman yapalım akşama kadar kanaman olursa gel gene dedi.sabah sabah öle bi cnm yandıkine sormayınnnneysem bu kadr acı yeter sabah kahvaltımı yazyım
birazcıkta tahin pekmezz
allah alllah senn tarçın farklı heralde hepimz normal çubuk tarçın kullanıoruz cnm içinde çok durdurusan acı olur çok durdurmuycaksın en fazla2-3 dk. o zamn biişi olmaz.saol cnm tarçın dediğin gibi çok büyük oluyor ve acı oluyor midemi bulandırıyor o yüzden kesmeye çalıştım.ama sabah sabah burnumdan geldi
kızlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe yayla çorbası
sebzeli köfte
2 ince dilim karpuz
2 dilim kepek ekmeğinin dış kabuğu
slm kızlar ne ediyonuz herkese afiyet olsun
paltesimi yaptım karın agırlıklı
kahvaltım 3zeytin
1yumurta
1haşlanmış pattes
1lokmada helva
şekersiz çay
yarım litre su
berilcim geçmiş olsun
afiyet olsun canımm
bende yedim yemeğimi dolaptan doldurup getiriyorum ya işe daha tam oda sıcaklığına gElmmeiştii,soğuk soğuk yedim, bide yanında soğuk ayran,parmak uçlarım buz gibi su annn,dondum heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?