60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım bu kış bende kabak keserken böyle minicik kesildi kesik yeri küçük ama çok derindi geçer dedim bekledim bekledim yok hergün kanadı. en sonunda gittim doktora dikiş attılar birde tetenoz yedim. dikişten korkma acımıyo duymuyosun bile

kızzlaarrrr nasılsınızz bakemmmm.... ben yatamadımm emmee evdee temizlik yapıldıgıı içünnn yavass yavasss harekett edioorum.. mcburenn kadınıı aldık artıkkk:97::97:
agrım varrr azcık azcıkkk... mumyaa gibi harekett ediom resmenn töbe töbee... 2 dilimm beyaz peynirlii kepek ekmegii yedim sabahh.. cayy ieçmediim midem bulandı caydann öglendee kocişş ne getirirrse onu yicezz aksam üstüü iş bitersee girerimmm öptümm siziiiiii

ayy cnm benm çok geçmiş olsun ama tarçını neden kesmeye çalıştınki koy bi çubuk içine 2-3 dk. dursun sonra çıkar içinden bi tanesi çok büyük evet ama çok durdurmazsan içinde bişi olmaz ağır olmuo.

saol cnm benim benim kesik yerimde baya büyük .bana da tetenoz yapcaklardı ama ben doğum yaptım ya doğumdan önde doğumdan sonra ve bide nisan da tetenoz oldum o yüzden tetenoz yapmadılar.5 yıl korur dedi.ama işte suya deydirmicen dedi.bakalım su deydirmemeye çalışcam.sen deydirmişindir ondan kanamıştır cnm.benden önce bi kıza dikiş attılar ağlaya ağlaya öldü kız.

slm kızlar ne ediyonuz herkese afiyet olsun
paltesimi yaptım karın agırlıklı
kahvaltım 3zeytin
1yumurta
1haşlanmış pattes
1lokmada helva
şekersiz çay
yarım litre su

berilcim geçmiş olsun

saol cnm tarçın dediğin gibi çok büyük oluyor ve acı oluyor midemi bulandırıyor o yüzden kesmeye çalıştım.ama sabah sabah burnumdan geldi

kız ne temizligi canım senin hiç kalkmadan yatmanlazım ne den geziniyosun bırak bok götürsün eviya bebkten önemli degil yat kalkmadan yat bizman öyle geçir canım

kızlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe yayla çorbası
sebzeli köfte
2 ince dilim karpuz
2 dilim kepek ekmeğinin dış kabuğu

sabah aç karnına tartıldım 64 çıktım. inşallah giden yağdır
ay sonu gideyim diyorum taşınma işlemi başlamadan 1-2 hafta taşınma filan derken listeme uyamam çünkü

demin mütait aradı ev için mutfak dolaplarını parkeleri seçmeniz lazım dedi.. iyi az kalmış bitiyo o zaman sevindim eski evden kurtulcam.
afiyet olsun canım
öğle yemeğimi yedim zorladım hiç canım çekmedi
yarım kase mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı
1 tavuk but yanına birkaç parça patatesinden
ekmek yok

afiyet olsun nazende

canım çok geçmiş olsunnnnn

saol cnm tarçın dediğin gibi çok büyük oluyor ve acı oluyor midemi bulandırıyor o yüzden kesmeye çalıştım.ama sabah sabah burnumdan geldi
allah alllah senn tarçın farklı heralde hepimz normal çubuk tarçın kullanıoruz cnm içinde çok durdurusan acı olur çok durdurmuycaksın en fazla2-3 dk. o zamn biişi olmaz.

ecrinciiiimm
çok geçmiş olsunnn cnm bak hiç kalkma yat .kuzenmle konuştum şimdiii onunda lekesi gelmişti dr. yat demişti yattı kesildi lekesi sonra yine gelmiş. bu kez çok gelmişşş dr. hasaneye almış serum fln vermişler.şimdi evde yatıo.
bak bunları korkutmak için yazmıorum korkma onun öle oldu die sennde olcak deil cnm ama dikkat et emek verdim bak üzülme düzelr moralini yüjsek tut cnm.

kızlar yemeğimi yedim geldim
1 kepçe yayla çorbası
sebzeli köfte
2 ince dilim karpuz
2 dilim kepek ekmeğinin dış kabuğu

afiyet olsun canımm
bende yedim yemeğimi dolaptan doldurup getiriyorum ya işe daha tam oda sıcaklığına gElmmeiştii,soğuk soğuk yedim, bide yanında soğuk ayran,parmak uçlarım buz gibi su annn,dondum heeee

afiyet olsun canımm
bende yedim yemeğimi dolaptan doldurup getiriyorum ya işe daha tam oda sıcaklığına gElmmeiştii,soğuk soğuk yedim, bide yanında soğuk ayran,parmak uçlarım buz gibi su annn,dondum heeee

sağol fambımmm işyerinde dolaba koyuyorsan sabah yarım saat yada bir saat önceden çıkar yemeğini ılısın accukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…