sağol fambımmm işyerinde dolaba koyuyorsan sabah yarım saat yada bir saat önceden çıkar yemeğini ılısın accukk
sağol fambımmm işyerinde dolaba koyuyorsan sabah yarım saat yada bir saat önceden çıkar yemeğini ılısın accukk
haftasonuu kepek unlu pizza yapicimsucuk ,sosiis ve kaşarda olacak emme nedem yaaawww,geçen haftaki kaçamağım pek sönük geçtii,tadını çıkarmmam lazımmmm
yalnız şöyle bir sorun yaşıyorum kepek unu ile yaptığım hamur hiç kabarmıyoo,yaş maya kullanıyorum amas ert oluıyoo yawww:44:
ara öğün yaptım
8-10 kiraz
4 kayısı
4 yeşil erik
ara öğün yaptım
8-10 kiraz
4 kayısı
4 yeşil erik
gerçekten kabarmıyomu canım. ben mayalı hiç yapmadım ondan.
slm kızlar.tekrar ben.bugun bizim arabadaydık daha kolay ama hoca da iyisin diyo ama benim hiç kendime güvenim yok ya ,benimle mükemmel olmayı beklersen çok paran gider diyo hoca,haklı,e napcam ben,sabah 6larda tek başıma çıkıp gezmem lazım galiba,trafik boşken,ancak kazanırım güvenimiüff bu kadar zor olacagını düşünmemiştim,çok dikkat istiyor,ayrıca serilik ikisi de bende yok oğlum da artık sen baba olsun,araba kullanabilirsin diyo,motive etmeye çalışıyo oğlusum beni neyse bakalım 2-3 ders daha var haftaya ondan sonra bitircez,heralde daha iyi olurum o zamana kadar,umarım:26::26:
gelince oğlum ne getirdin dedi bana,buzluktan twiister denen bir dondurma çıkardım limon aromalı buz,ama yemedi,ne biçim çocuk bu yaa,dondurma yemiyor,bana kaldı ben yedim hepsini valla,pişman değilim, amaaaaaaaaaaaaaannnn,sefam olsunnn:131:
slm kızlar.tekrar ben.bugun bizim arabadaydık daha kolay ama hoca da iyisin diyo ama benim hiç kendime güvenim yok ya ,benimle mükemmel olmayı beklersen çok paran gider diyo hoca,haklı,e napcam ben,sabah 6larda tek başıma çıkıp gezmem lazım galiba,trafik boşken,ancak kazanırım güvenimiüff bu kadar zor olacagını düşünmemiştim,çok dikkat istiyor,ayrıca serilik ikisi de bende yok oğlum da artık sen baba olsun,araba kullanabilirsin diyo,motive etmeye çalışıyo oğlusum beni neyse bakalım 2-3 ders daha var haftaya ondan sonra bitircez,heralde daha iyi olurum o zamana kadar,umarım:26::26:
gelince oğlum ne getirdin dedi bana,buzluktan twiister denen bir dondurma çıkardım limon aromalı buz,ama yemedi,ne biçim çocuk bu yaa,dondurma yemiyor,bana kaldı ben yedim hepsini valla,pişman değilim, amaaaaaaaaaaaaaannnn,sefam olsunnn:131:
cnm kepek un öle oluo ben poğaçasınıda yaptım kurabiyesinide kekini çok kabarmıo ve sert oluo.haftasonuu kepek unlu pizza yapicimsucuk ,sosiis ve kaşarda olacak emme nedem yaaawww,geçen haftaki kaçamağım pek sönük geçtii,tadını çıkarmmam lazımmmm
yalnız şöyle bir sorun yaşıyorum kepek unu ile yaptığım hamur hiç kabarmıyoo,yaş maya kullanıyorum amas ert oluıyoo yawww:44:
olmiii bebişim normal un gibi puff pufff olmuoo ama öle kötü de olmuoo ısıtılıp yenirse hele daha küsel olabilüügerçekten kabarmıyomu canım. ben mayalı hiç yapmadım ondan.
akşam eve gidince bol bol ye cnm meyveye bayılırım bennnncanım meyve çekti yaaa yanımda da çok hiçç
Akşam üstüde 5-7 arası arkadaşa ziyarete gideceğiz inşallah kaçamak yapmadan eve gidebilirim:18::18::18::18:
kızlar yedıklerımı yazayım;
sabah 1 çay bardagı yarım yaglı süt ıle 4 yk nesfıt ıçıne tarcın ve 1 adet cevız koydum(yalnız bişey farkettım ben bu nesfıtı yedıgım zaman cok acıkıyorum)
öglen:1 biber dolması 3 adet yaprak sarması ustune 1 yk yogurt döktum yanında dolamets salatalık yesıl biber hım birde 1 buyuk dılım çavdar ekmeğii.....çok şükür karnım doydu...akşama allah kerim.....
Ara öğün olarak sabah yiymediğim 21 kuru üzümümü ve 10 adet fındık yiyorummm
cnm kepek un öle oluo ben poğaçasınıda yaptım kurabiyesinide kekini çok kabarmıo ve sert oluo.
Nedenmi?
çünküüüü kepekli un normal un gibi toz halinde deil eleyemioruz aralarına hava girmio granüllerin ve kabarmıo kepekler ağırlık yapıp dibe newton kanunu gereği tepsiye doğru inmeye çalşıiiiler ağır oldukları içiiin.işte böööle çok bilimsel bir açıklama oldu
Olmiii bebişim normal un gibi puff pufff olmuoo ama öle kötü de olmuoo ısıtılıp yenirse hele daha küsel olabilüü
Akşam eve gidince bol bol ye cnm meyveye bayılırım bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?