60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonuu kepek unlu pizza yapicimsucuk ,sosiis ve kaşarda olacak emme nedem yaaawww,geçen haftaki kaçamağım pek sönük geçtii,tadını çıkarmmam lazımmmm
yalnız şöyle bir sorun yaşıyorum kepek unu ile yaptığım hamur hiç kabarmıyoo,yaş maya kullanıyorum amas ert oluıyoo yawww:44:

Bu hafta çok dengesiz beslendim ya bugünden itibaren kendimi kontrol etmem lazım iyice
temmuzun başında tatile gidiyoruz. Biraz sıkılaşmam kendimi toparlamam lazımm:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sağol fambımmm işyerinde dolaba koyuyorsan sabah yarım saat yada bir saat önceden çıkar yemeğini ılısın accukk

yok canım akşamadan kaseye koyuyorum yemeği sonra evdeki dolaba koyuyorum,sabahda çıkarıp getiriyorumm işte yanımda,ama oda sıcaklığına gelmemişti bu sefer kabak olduğu için mi acaba bilemedim bak şimdii,vallaha dondum heeee

gerçekten kabarmıyomu canım. ben mayalı hiç yapmadım ondan.

slm kızlar.tekrar ben.bugun bizim arabadaydık daha kolay ama hoca da iyisin diyo ama benim hiç kendime güvenim yok ya ,benimle mükemmel olmayı beklersen çok paran gider diyo hoca,haklı,e napcam ben,sabah 6larda tek başıma çıkıp gezmem lazım galiba,trafik boşken,ancak kazanırım güvenimiüff bu kadar zor olacagını düşünmemiştim,çok dikkat istiyor,ayrıca serilik ikisi de bende yokoğlum da artık sen baba olsun,araba kullanabilirsin diyo,motive etmeye çalışıyo oğlusum benineyse bakalım 2-3 ders daha var haftaya ondan sonra bitircez,heralde daha iyi olurum o zamana kadar,umarım:26::26:

gelince oğlum ne getirdin dedi bana,buzluktan twiister denen bir dondurma çıkardım limon aromalı buz,ama yemedi,ne biçim çocuk bu yaa,dondurma yemiyor,bana kaldı ben yedim hepsini valla,pişman değilim, amaaaaaaaaaaaaaannnn,sefam olsunnn:131:

sağlıklı beslenme damarlarında var napsın teyzesine çekmişşşeferim ona,sende anana çekmişinn,sefan olsun yeee yeeee,yarın birgün kıznın emediği dondurmalarıda hüpletirsin çifte sefa yapmış olursun,ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

loxii ilk başlarda zor geliyo canım ama inan alışınca hepsi çok güzel çok rahat oluyosun araba konusunda .bende senin gibi trafiğe çıkamazdım ama dedimki kendi kendime hadi aygün dedim ne zamana kadar böyle olcak bi cesaret getirdim kendime çıktım.dondurma konusundada oğluşun yemediyse tekrar buzluğa koyabilirdin dondurmayı illa yiyecen diye bi şartmı var kızz

bu durumda loxinin karatay diyetiii son bulduuuuneymişş ekmek yemeyince başka kalorili şeyler yeniyormuşşş,dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olunuyormuş,tarih tekerrüür etmişşşş,ak akçe kara gün içinmişşş

kızlar yedıklerımı yazayım;
sabah 1 çay bardagı yarım yaglı süt ıle 4 yk nesfıt ıçıne tarcın ve 1 adet cevız koydum(yalnız bişey farkettım ben bu nesfıtı yedıgım zaman cok acıkıyorum)
öglen:1 biber dolması 3 adet yaprak sarması ustune 1 yk yogurt döktum yanında dolamets salatalık yesıl biber hım birde 1 buyuk dılım çavdar ekmeğii.....çok şükür karnım doydu...akşama Allah kerim.....

Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım.Çok ortak yönümüz olduğunu düşündüğüm için burdayım.Bilgilerim: 1.72 boyunda 66 kiloyum.Yalnız bi çekincem ve bir sorum olacak .Çekincem::Aranıza girmek zor görünüyor.Ne dersiniz?Sorum:Şu kilo cetvelini nerden eklediniz..

hepsi gececek muthıs serılesceksın ilk zamn vites degıstırme bile iş gelir loxıcım, ben hatırlıyorum babam dıyodukı kızm sunu 3 e al araba bagırıyor ben dıyodum ya baba geldıkgeldık durcam zaten çok komiktim ya ilk zamn dedıgın gıbı ıssız yerlerde erkne ve gec saatlerde bın ve korkma canımm herkes anasının karnında pratık kazanmıs olarak dogmuyoya senı kocanın babanın kırmasına ıstegını kırmasına ızın verme ben bole kullanıyorum de, derler yok sole dur öle degıl böle karısmayın de

cnm kepek un öle oluo ben poğaçasınıda yaptım kurabiyesinide kekini çok kabarmıo ve sert oluo.
nedenmi?
çünküüüü kepekli un normal un gibi toz halinde deil eleyemioruz aralarına hava girmio granüllerin ve kabarmıo kepekler ağırlık yapıp dibe newton kanunu gereği tepsiye doğru inmeye çalşıiiiler ağır oldukları içiiin.işte böööle çok bilimsel bir açıklama oldu

gerçekten kabarmıyomu canım. ben mayalı hiç yapmadım ondan.
olmiii bebişim normal un gibi puff pufff olmuoo ama öle kötü de olmuoo ısıtılıp yenirse hele daha küsel olabilüü
canım meyve çekti yaaa yanımda da çok hiçç
Akşam üstüde 5-7 arası arkadaşa ziyarete gideceğiz inşallah kaçamak yapmadan eve gidebilirim:18::18::18::18:
akşam eve gidince bol bol ye cnm meyveye bayılırım bennnn

o kadar güzel anlattın ki canım istedi ya
ben hiç yapmadım evleneli yaprak sarma aslında oturup bir gün yapsam çok güzel olur. Internetten tarif bakiiim barii

ben de çok severim yaaa
şöyle buz gibi bir karpuz ya da kiraz olsa da yesekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…