60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar bu aplaları görmezseniz olmasss
bikinilerede bayıldım kıslaradaaa mafoldumben

saracım ben bu hatunun fiziğini heeeeeç beğenmedim bizimkiler daha güzellll kaydirigubbakcemile2

bunlardan biri bile tam anlamıyla yok ben ne yapsam acaba :bbo: :roflol:

saatlerdir kimse yok.. nerde bu fıstıklar yahu... ben bırazdan gece sporu yapmaya gidicem.. acık alanda bol oksijenli.. bu arada annemin terazisınde 64ten düşmüşüm ama bu tartı digital deil o yüzden gram veremiyorum.bu arada 61 e düşünceye dek kaçamak yok diye yasak koydum kendıme zemuszemus

canım çok iyi yapıyorsun...Esra nın çalışma şartları özellikle şok etti beni...bu şartlarda çalışan insanları buldukça sömürmeye devam edecekler... İstanbul'da çalışanların maaşlarının özellikle iyi olması gerekir ki orada herşey para çünkü...Merveciğim seni umutlandırmak istemem ama en fazla 15-20 gün içinde bir işe gireceksin gibime geliyor...umarım içime doğru doğmuştur...kaydirigubbakcemile3

Evet güzeller,yarın ola hayrola.Sabah tartılıp kilomu size yazacağım.Daha sonra mangal keyfine gideceğim.Yarın kaçamağın okkalısını yapacağımdan emin olabilirsinizcokacimcoookkafamçokkarıştı.(Et yiyicem ama light ekmeğimi arabaya koydum bile,kesinlikle beyaz ekmek yemiyicem).

Allahtan tartı günüm pazar sabahı.

Yarın olacaklardan dolayı bu gün oldukça az yedim ve inanılmaz bir şekilde de hiç acıkmadım.(Dünki açlık krizimden sonra bugün bana ne oldu anlayamadım)...

Evettt bugün yediklerim:

Kalkar kalkmaz sirkeli-ballı ılık su

Sabah:
3 tane yuvarlak ince dilim kendi yağında pişmiş sucuk
3 tane yeşil zeytin
Bol domates
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Öğlen:
Yağsız tavuklu yeşillik salatası
2 yudum light kola

Akşam:
Yarım kase kiraz

Birazdan da sirkeli suyumu içip yatıcam..:içelim:

Hepinize güzellllll bir pazar diliyorum,bu arada bir galatasaraylı olarak BEŞİKTAŞLILARI DA KUTLUYORUM...turkbayragi:hooray:

Merhaba kızlar,

Ben bugün çok kaçırdım.. Kocca bir dilim pasta yedim... :1shok::1shok:
mafoldumbenmafoldumben

Artık yarından itibaren yeniden ciddi bir şekilde rejimime devam ediyorum..
1 ayım kaldı surda tatile gitmeye..5 kilo vermem lazım... Veremem okadar ama umut iştee...:bbo:

İyi geceler fıstıklar.. Öptümmm...

tşkkr ederimm...yediklerimizi mi yazıyoruz akşamları ...çok etkili bi yöntem bence

akşam nası yazarım diye yiyemem ben

kesinlikle.. Çok etkili.. Brde birbirimize çok güzel destek oluyoruz.. Harika bir dostluk gelişti.. Artık seni de aramızda görürüz canımm..

Kızlar selam, ben sayfa 222 den sonra uğramamışım buralara, ayıptr söylemesi baya bir rejimi filan bozdum. Ama araya onca sıkıntı dert hastalık vs.. vs... girdi. Yeni yeni kendime geliyorum ama işte motive olmak yeniden çok zor oluyor. Üstelik yaz geldi. Dün K_Fleks rejimi yapıym dedim ama daha dün akşam bozuverdim üzerine başka şeyler yedim kaydirigubbakcemile3 Yarında pazar... Pazartesi başlamak istiyorum çünkü her ne kadar içinde hoş gözükmesemde kendime yeni elbiseler aldım onların içinde hoş durmak istiyorum geç olmadan.... kaydirigubbakcemile2
Herkese az kalorili ve bol başarılı diyetler dilerim, motivasyonunuz hiç bozulmasın, başarılı olanları tebrik ederim a.s.

o zaman tekrardan hoşgeldin aramıza.. yeni cicilerinin içinde bir kuğu edasıyla süzülmen dileğiyle
kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus
?
süpersin!!! darısı bizlerin başına... kaç kılodan ne kadar zamanda düştün?

kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus

alkisalkisalkis hadi gözün aydın canım.

kızlar ben bugün yemeğin iyice cılkını çıkardım galiba.yıllardır aç kalmışlar gibi yedim.halada yiyorum.:çok üzgünüm:işten geldiğimde annem komşularla oturmuş çay keyfi yapıyodu.ısrarlarına dayanamayıp mercimek köftelerine yumuldum.5 tane yemişimdir.ardından arkadaşın final ödevlerine yardım etmek için onlara gittim.son bomba akşam 9da oturduk akşam yemeği yedik.ne yemek ama mantııı,şehriye çorbasıı.offf yaa.tüm yaptıklarım boşa gidecek.çizim yaparkende bisküvi yedik.halada takılıyoruz öyle.yaa bu yediğim içtiğim şeyleri 2 ay aç kalsam zor eritirim galiba.alllahım napıyorum böyle ben.-tatlicadiarzu-bunları yazarken probis yiyorum bidee.

boşver olur öyle arada.. yeterki pes etme..ben de cok yasadım böyle şeyler ama pes etmedim. yarın protein agırlıklı beslen haslanmış tavuklu salata,bol yagsız yogurt ve süt ideal olacaktr. yarın pilav,makarna,ekmek light bıle olsa cıssss. pztsiye kesnlıkle gram almamış,bir ihtimal vermıs olacaksın. vereliniortak

ne güzel moral verdin kuşum.opuyorumnanaktan yarın öyle yapayım.şimdi proje yetiştirme stresiyle yedikçe yiyorum.ben bu kilolarıda öyle stressle almıştım.uzun süredir hiç açmiyordum kendimi.acıkmadan yedim de yedim.noldu böle şişkocuk oldum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne demek.. burda birbirimize yardım etmek için varız biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…