kıslar bu aplaları görmezseniz olmasss
bikinilerede bayıldım kıslaradaaa mafoldumben
Belkide bayanlar için doğru yaklaşımdır. :)
“Kadının bir sevgilisi olmalı,
Kulağına aşk sözleri fısıldamalı. Kültürü, birikimi, görgüsü, vizyonu ve kalitesi ile başka bir dünyaya taşımalı. Şiirden, edebiyattan, resimden anlamalı. Kadının hiç görmediği, bilmediği bir pencere açmalı. Ruhunu beslemeli, sohbet edip tartışılacak, dertlerini, sorunlarını konuşacak ve doğru çözümler üretecek bir adam olmalı. Sevgiliden çok dost olmalı. Her halinle seven, makyajsız, pembe ayılı pijamanla dolaşırken, sana yine hayran bakan bir erkek olmalı.
Maddi sorunları olmayan biri olmalı. Onunla gezip, eğlenip, sefa sürmelisin. Hediyelerle, çiçeklerle şımartılmalısın. Şık mekanlarda, şampanyalar içip, pahalı yaşamı tanımalısın. Kalite ve zevk ile tanıştırmalı. Para nasıl harcanır, nerede yenir, içilir, onunla görmelisin.
Seni geceler boyu zevkin doruklarına çıkarmalı. Dokunmaktan, öpmekten, sevişmekten anlamalı. Heyecan, adrenalin ve tutku, o adamla yaşanmalı.
Ya üçünü bir erkekte bulacaksın, yada üçünüde idare edeceksin
Bütün bayanlara kolaylıklar dilerim ....
işimiz çok zor çoook buyrunnnnnnnnn
canım valla hala rüyanın etkisindeyim benimde çok hoşuma gitti keşke gerçek olabilse böyle bişey :Saruboceq:
pantolon ve eski kıyafetleri atmama konusuda bende çok feci bişey.bi çok kıyafetim 7-8 yıllıktır ve onları giymekten hala çok büyük zevk duyarım.helede zayıfken giydiğim pantolunlarımı tekrar giyebilme umuduyla saklamak bana gaz veriyor.hatta dün akşam yine eski 36-38 beden pantolonlarıma baktım hangilerine girebiliyorum artık diye ve yine çok mutlu oldum 3 tane pantolonuma çoook rahat giriyorum 2 tanesine girmeme biraz zor oldu ama fitnese başlayınca onlarada çok rahat gireceğime eminim.ama 1 pantolonum varki çoook severek almıştım fermuarını kapatmaya uğraşmadım bile demoralize olmayım diye onun için uzuuun bi süre fitness yapmam gerekiyo mafoldumben amaaaa ben yinede mutluyum çünkü bu sabah ölçüm yaptım belimde 2 hafta önce 80 di belim bu sabah 75 çıktııı ve onun üstüne tartıldım bi hevesle veee 63,5 çıktımmmmm buyrunnnnnnnnn opuyorumnanaktan zemuszemus
tebrikler saracığımhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok iyi gidiyorsun...
canlarımmmm denize girmek isteyen veee sıcak isteyen varsa gelsin hemen buraya hava felaket sıcak dün akşam haberlerdede söyledi zaten sıcaklık antalyada 30 dereceymiş ama nemden dolayı hissedilen sıcaklık 35-36 dereceye kadar çıkmış.bendeee bunu fırsat bilerek güzel bi plaj çantası hazırladımmm veee eşimin arabasına koydum saat 3 gibi işten çıktığımdaaa direk denize gitcemmm denize giremeyebilirim (reglimden dolayı ama bana hiiç belli olmas) ama güzel güzel güneşlencem yarınıda bütün gün sahilde geçirmeyi planlıyorummm.deniz ve güneş tutkunlarına duyurulurrrr buyurun antalyayaaaa buyrunnnnnnnnn
biliyor musun ben daha Antalya'yı hiç görmedim...:çok üzgünüm: yarın ki planına da çok imrendim canım...umarım güzel bir gün geçirirsin...sengözlerimebaksanab
çok güzel bir yazıymış canım ben ilk defa okudum.hatta şimdi yazıcıdan çıkardım kocama okutcam o çakıl taşlarına fazlasıyla önem verir çünkü (çakıl taşları=işi)
çok saol canımcım. opuyorumnanaktan
beğendiğine sevindim...opuyorumnanaktan
çok haklısın canım belki 300 tklye ihtiyacım var belki üniversiteyide bitürlü bitiremedim ama bu kadar yorucu bi tempoya sigorta ödenmedende çalışamam en son 900 tl maaş alıyordum o zamanda kriz vardı geçen aralık ayıydı yani hem yemekte veriyorlardı sigortamda ödeniyordu küçücük bi işletmeydi.bu insanlar temiz bi sopa istiyorlar kimseyi düşünmüyorlar kötükedihüso
kızlar selam beni de alın aranıza yoksa çok fena şiştikçe şişiyorum...
Aramızdasın bile hoşgeldin..a.s.
tşkkr ederimm...yediklerimizi mi yazıyoruz akşamları ...çok etkili bi yöntem bence
akşam nası yazarım diye yiyemem ben
kesinlikle.. Çok etkili.. Brde birbirimize çok güzel destek oluyoruz.. Harika bir dostluk gelişti.. Artık seni de aramızda görürüz canımm..
inşalllah şekerim...çok mutlu olurum....hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5
İyi akşamlar, iyi geceler kibele...mirmirmirmir
Kızlar selam, ben sayfa 222 den sonra uğramamışım buralara, ayıptr söylemesi baya bir rejimi filan bozdum. Ama araya onca sıkıntı dert hastalık vs.. vs... girdi. Yeni yeni kendime geliyorum ama işte motive olmak yeniden çok zor oluyor. Üstelik yaz geldi. Dün K_Fleks rejimi yapıym dedim ama daha dün akşam bozuverdim üzerine başka şeyler yedim kaydirigubbakcemile3 Yarında pazar... Pazartesi başlamak istiyorum çünkü her ne kadar içinde hoş gözükmesemde kendime yeni elbiseler aldım onların içinde hoş durmak istiyorum geç olmadan.... kaydirigubbakcemile2
Herkese az kalorili ve bol başarılı diyetler dilerim, motivasyonunuz hiç bozulmasın, başarılı olanları tebrik ederim a.s.
?kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus
kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus
alkisalkisalkis hadi gözün aydın canım.
kızlar ben bugün yemeğin iyice cılkını çıkardım galiba.yıllardır aç kalmışlar gibi yedim.halada yiyorum.:çok üzgünüm:işten geldiğimde annem komşularla oturmuş çay keyfi yapıyodu.ısrarlarına dayanamayıp mercimek köftelerine yumuldum.5 tane yemişimdir.ardından arkadaşın final ödevlerine yardım etmek için onlara gittim.son bomba akşam 9da oturduk akşam yemeği yedik.ne yemek ama mantııı,şehriye çorbasıı.offf yaa.tüm yaptıklarım boşa gidecek.çizim yaparkende bisküvi yedik.halada takılıyoruz öyle.yaa bu yediğim içtiğim şeyleri 2 ay aç kalsam zor eritirim galiba.alllahım napıyorum böyle ben.-tatlicadiarzu-bunları yazarken probis yiyorum bidee.
boşver olur öyle arada.. yeterki pes etme..ben de cok yasadım böyle şeyler ama pes etmedim. yarın protein agırlıklı beslen haslanmış tavuklu salata,bol yagsız yogurt ve süt ideal olacaktr. yarın pilav,makarna,ekmek light bıle olsa cıssss. pztsiye kesnlıkle gram almamış,bir ihtimal vermıs olacaksın. vereliniortak
ne demek.. burda birbirimize yardım etmek için varız biz..ne güzel moral verdin kuşum.opuyorumnanaktan yarın öyle yapayım.şimdi proje yetiştirme stresiyle yedikçe yiyorum.ben bu kilolarıda öyle stressle almıştım.uzun süredir hiç açmiyordum kendimi.acıkmadan yedim de yedim.noldu böle şişkocuk oldum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?