fiumeciğim imrendim vallahi sana...ne güzel iyi değerlendir...yanlız neden kendine denize girme yasağı koydun onu anlamadım...:1no2: bikinisiz giremem diyorsan kısa bir süre için mayo ile gir...sengözlerimebaksanab hem yüzmek en güzel spor...o imkanın varsa değerlendir arkadaşım...hem kilo vermesen bile sıkılaşırsın...a.s aslında 3 haftada 3 kilo vermek ulaşılması hiç zor bir hedef değil... hatta senin şu anda içinde bulunduğun ortamda hiç zor değil...keşke ben de ışınlanabilsem yanına da beraber gerçekleştirsek şu hedefi...ben de bu önümüzdeki 3 haftada bol bol pc başında pinekliyor olacağım klasik her gün olduğu gibi...:çok üzgünüm:
ahh keşke benımde bir işim olsa da ,pineklesem pc basında, sende benım yerıme yüzsen,spor yazsan... :smiley-cool: canım ben mayo ile giremem ya ..hiç sevmiyorum. hem annem bile bikini giyerken :1closedeyes: ama gercekten cok sıcak deıl havalar. mevsım normallerınde deil, biliyorsundur. ben denızı,yüzmeyi cok severım. kendımı böyle cezalandırıyorum işte.sen kac kılo verdın kac ayda verdın?
bilmez miyim havaları mevsim normallerinde olmadığını...çok kötü grip oldum şu anda hastayım...canım herşeyin hayırlısını istemek lazım...inşallah en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun...ben seni çalışıyor sanıyordum artık karıştırıyorum galiba...benneyaptımki hatta yazdıklarını okurken seni yıllık izindesin sanmıştım...canım ben hiç iyi bir örnek değilim...şubat ayında 65 ile başladım şu anda 60 kiloyum...:çok üzgünüm:
Arkadaşım bu yazıyı göndermiş bana...ben de sizlerle paylaşmak istedim...belki aranızda okumayanlar vardır...benzeri yazılar var ama...
Mayonez Kavanozu ve 2 Fincan Kahve
Ne zaman hayatında bazı şeyler
taşınamaz hale gelirse, ne zaman 24 saat kısa gelmeye başlarsa, O zaman
mayonez kavanozu ve 2 fincan kahveyi hatırlayınız!
Bir gün bir profesör,
masasının üzerinde birkaç kutu olduğu halde felsefe dersindedir.Ders
başladığında, hiçbir şey söylemeden, önüne büyükçe bir mayonez kavanozunu
alır ve içerisini tenis topları ile doldurur ve öğrencilere kavanozun dolup
dolmadığını sorar.
Öğrenciler ittifakla kavonozun dolduğunu ifade ederler.Bu sefer profesör önündeki kutulardan bir tanesinden aldığı çakıl taşlarını, çalkalayarak kavanoza döker, böylece çakıl taşları kayarak,
tenis toplarının aralarındaki boşlukları doldurur. Ve öğrencilere tekrar
kavanozun dolup dolmadığını sorar.Onlar da evet doldu derler.Tekrar
profesör masanın üzerindeki diğer kutuyu eline alır ve içindeki kumu
yavaşça kavanoza döker. Tabii ki kumlar da çakıl taşlarının aralarındaki
boşlukları doldurur. Ve tekrar öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını
sorar.Öğrenciler de koro halinde 'evet' derler.
Bu sefer profesör masanın
altında hazır bekleyen 2 fincan kahveyi alır ve kavanoza boşaltır, kahve
de kumların arasında kalan boşlukları doldurur.
Öğrenciler gülerler!
Profesör öğrencilerin gülüşünü destekleyerek 'eveet' diyerek; ben
bu kavanozun sizin hayatınızı simgelediğini ifade etmeye çalıştım
der.Şöyle ki; Bu tenis topları hayatınızdaki önemli
şeylerdir;dininiz,ibadetleriniz, aileniz, çocuklarınız, sıhhatiniz,
arkadaşlarınız ve sizin için önemli olan şeylerdir.
Diğer şeyleri
kaybetseniz de, bu *önemli şeyler* kalır ve hayatınızı doldurur.O çakıl
taşları ise daha az önemli olan diğer şeylerdir; işiniz, eviniz, arabanız
vs.Kum ise diğer ufak tefek şeylerdir.
Şayet kavanoza önce kum
doldurursanız...' diye,anlatmaya devam eder, 'çakıl taşlarına ve özellikle
de tenis toplarına yeterli yer kalmaz.Aynı şey hayatımız için de
geçerlidir. Vaktinizi ve enerjinizi ufak tefek şeylere harcar, israf
ederseniz, önemli şeyler için vakit kalmayacaktır. Dikkatinizi mutluluğunuz
için önem arzeden şeylere çevirin.Çocuklarınızla oynayın. Sıhhatinize
dikkat edin. Eşinizle yemeğe çıkın. Evinizin ihtiyaçlarını
karşılayın.
Öncelikle tenis toplarını kavanoza yerleştirin.Öncelikleri,
sıralamayı iyi bilin. Gerisi hep kumdur.
Bu ara bir öğrenci parmağını
kaldırır ve sorar; 'Pekiyii, o iki fincan kahve nedir?'Profesör gülerek:
'Bu soruyu sorduğuna sevindim. Hayatınız ne kadar dolu olursa olsun, her
zaman *dostlarınız ve sevdiklerinizle* bir fincan kahve içecek kadar vakit
ayırın!
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben hızlı verılen kılonun kalıcı olmadığı kanaatindeyim.ben de yavaş verenelrdenım ama sıkayetcı deılım . sadece arada fazla kacırınca kendıme kızıyorum. iradesizliğim yüzünden. bu verdiğin 5kg bence cok kalıcı olacak. boyunu ve hedefını bılmıyorum ama kılon hıc de fazla değil zaten. tadını çıkara çıkara ver yavaş yavaş ve bir daha alma.inan bana muhafaza etmek vermekten daha zor.
bu arada büyük geçmiş olsun..şifalı bitkilerle beslen,iyi giyin.dikkat et kendine.dısarda terlememeye gayret et. atlatırsın.salgın var sankı..
cAnım ya keske calısıyor olsaydım. ara ara iş gelırse evden çeviri yapıyorum o kadar. o işlerde iyice azaldı artık.özel ders olayı da bitti. kriz kırdı gecirdi milleti. ben de kariyer hedeflerim doğrultsunda bir iş bakıyorum ama piyasalar darmadağanken pek de imkanlı gözükmüyor. iyi temennilerin için çok teşekkür ederimayrıca. böyle güzel yüreklerin iyi temennileri sayesinde ancak umutlarımı tamamen yitirmeden ayakta durabiliyorum a.s
canım yoncacığım karşımdaki kişi sen olunca böyle rahat rahat tarih vermek kolay oluyor...görünen köy kılavuz istemez misali...yerimseniben çünkü o kadar disiplinli,azimli ve bilgiliydin ki neyi nasıl yapman gerektiğini belki buradaki herkesten daha iyi biliyordun...seni tanıyan diğer arkadaşlar da benimle hemfikirdir eminim...o yüzden kilo vermek senin için çocuk oyuncağı bence...güzel dileklerin için teşekkür ederim ama ben çok zor kilo veriyorum...:çok üzgünüm: maalesef senin için kullandığım tabirleri kendim için kullanamıyorum...:a015:
yonca,navy teşekkür ederim doğru yerde olduğumu anladım ayy kızlar zayıflarken motive olmaya kimin ihtiyacı yokki bu arada kızlar gece emziriyorum sadece bir de bişey sorcam siz evde spor yapıyormusunuz nasıl ve neler yapıyorsunuz ve bana diyet önerisi olan varmı çok soru sordum :)
biz de seni iyi görmek istiyoruz canım...moralini bozan durum ne ise biran önce düzelir umarım... kaydirigubbakcemile3
işte benim yoncam...her girişinde mutlaka güzel bilgilerle gelir...kaydirigubbakcemile3 yoncacığım ben bir sabah elma sirkesi içmeyi denemiştim ballı ılık su ile hazırlanmış...ama içmek ne mümkün...midem bulandı...sonra gittim başka bir marka elma sirkesi aldım..onu alalı da belki 2 ay olmuştur...daha hiç içmedim...ama senin bu tavsiyen üzerine tekrar başlayayım...sen balla karıştırıp mı içiyorsun canım...bir de gece yatmadan içmeyi tavsiye ediyorlar nasıl içmeliyim...fisfisfis
saracığım rüyan çok güzel canım...kendi adımıza da biraz olsun pay çıkarıyoruz rüyandan ne güzel...sırnaşık şey ben de kendi kendime yakında rüyama da girer topiktekiler diye düşünüyordum...benden önce sen görmüşsün...bazen iş yerinde bile aklıma geliyor...mesela Merve iş görüşmesine gideceği gün iş yerinde aklıma geldi dualar ettim iyi geçsin diye...bir kişinin problemi ya da mutluluğu hepimizi ilgilendiriyor...gerçek hayatta da sizin gibi insanlarla dolu bir çevrede yaşamayı o kadar çok isterdim ki... hele işyerlerinde güvenilir iyi niyetli insan bulmak çok zor... :çok üzgünümbana bak kendimi kaybettim burada içimi döküyorum...kafamçokkarıştı ) hani hep diyoruz ya buradaki insanlar seçilmiş gibi diye...rüyası bile güzel çıkmış...deniz...orman...:enbuyukkk:
süperrrr tebrikler...darısı bize...benim de öyle sakladığım ve çok sevdiğim bir pantolonum var...onun içine girebildiğim gün bu iş tamamdır diyeceğim...ama kimse inanmıyor birgün onu giyebileceğimi...annem şimdiye kadar kaç kere vermeye kalktı daha sana olmaz diye ama ben ısrarla saklıyorum...8 yıl oldu...:bbo:
[
iyi aksamlar kızlar,
Ancak girebildim artık.son sayfalara göz gezdırdım. bugun de azıcık kacırdım ama aksam 8-10 arası spor yaptım.hem de dısarda bol oksijenli. an itibariyle açım ama yemiycem. yeter artık gecen bır haftadır fil gibi yedim.artık yeter. bir hedef koydum kendıme. gercı ben ne zaman böyle hedefler koysam basaramam ya. 3 haftada 3 kg vermem lazım dıyorum. aslında gayet realist bir hedef ama bakalım.
bu arada hala regl olmadım. sinir oluyorum. ve kızlar ben sızın gıbı sirkeli ballı su ya da lahana suyu falan ıcemıyorum asla ya.. olmuyor.. bir yudum alamıyorum.midem öhyyyk oluyor.
fiumeciğim imrendim vallahi sana...ne güzel iyi değerlendir...yanlız neden kendine denize girme yasağı koydun onu anlamadım...:1no2: bikinisiz giremem diyorsan kısa bir süre için mayo ile gir...sengözlerimebaksanab hem yüzmek en güzel spor...o imkanın varsa değerlendir arkadaşım...hem kilo vermesen bile sıkılaşırsın...a.s aslında 3 haftada 3 kilo vermek ulaşılması hiç zor bir hedef değil... hatta senin şu anda içinde bulunduğun ortamda hiç zor değil...keşke ben de ışınlanabilsem yanına da beraber gerçekleştirsek şu hedefi...ben de bu önümüzdeki 3 haftada bol bol pc başında pinekliyor olacağım klasik her gün olduğu gibi...:çok üzgünüm:
ahh keşke benımde bir işim olsa da ,pineklesem pc basında, sende benım yerıme yüzsen,spor yazsan... :smiley-cool: canım ben mayo ile giremem ya ..hiç sevmiyorum. hem annem bile bikini giyerken :1closedeyes: ama gercekten cok sıcak deıl havalar. mevsım normallerınde deil, biliyorsundur. ben denızı,yüzmeyi cok severım. kendımı böyle cezalandırıyorum işte.sen kac kılo verdın kac ayda verdın?
bilmez miyim havaları mevsim normallerinde olmadığını...çok kötü grip oldum şu anda hastayım...canım herşeyin hayırlısını istemek lazım...inşallah en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun...ben seni çalışıyor sanıyordum artık karıştırıyorum galiba...benneyaptımki hatta yazdıklarını okurken seni yıllık izindesin sanmıştım...canım ben hiç iyi bir örnek değilim...şubat ayında 65 ile başladım şu anda 60 kiloyum...:çok üzgünüm:
Arkadaşım bu yazıyı göndermiş bana...ben de sizlerle paylaşmak istedim...belki aranızda okumayanlar vardır...benzeri yazılar var ama...
Bir gün bir profesör,
dolmadığını sorar.
Öğrenciler ittifakla kavonozun dolduğunu ifade ederler.Bu sefer profesör önündeki kutulardan bir tanesinden aldığı çakıl taşlarını, çalkalayarak kavanoza döker, böylece çakıl taşları kayarak,
Öğrenciler gülerler!
Diğer şeyleri
Şayet kavanoza önce kum
karşılayın.
ayırın!
günaydııın topiğin fıstıkları önce dünkü hain planımın sonuçlarını yazcam:jeyyar:aşkitom akşam geldi 1 tabak mantıyı mideye indirdi 1 dilim tavukgöğsünü de yedii:jeyyar:sonra istanbulun fetihi gösterilerini izlemeye gittik haliç e zaten balkondanda gözüküyo ama yakın olak dedikk muhteşemmmdi harikaydıı İ.B.B tebrik edicem sitesini ziyaret edip sonraa eve geldik ben form çayı içecektim aşkım da ballı süüt istedi doldurdum 2 tatlı kaşıgı balıkötükedihüsoiçti bi güzel sonra baktım yatmadan atıştırıyodualkisalkisalkisplanım şincilik iii gidiyo:jeyyar:ben bugün anneme gitcem ordaki klasik anne kız maceralarını anlatırım p.tesi görüşürüz canlarım umarım annem abartmazkendinize coook cici bakın öptüm siziopuyorumnanaktan
valla benim içinde bi kaç kişi çok farklı ve sexy sigara içiyosun dediler kaydirigubbakcemile3nasıl bişeyse o bilmiyorum :roflol:
sabah görüşürüzzz Şeniz
canım bu yazdıklarını okuyunca çok sinirlendim...böyle vicdansız kişiler çalıştıracak bir tek kişi bulamasalar bak gör o zaman bu şekilde konuşabilirler mi...bir de pişkin pişkin işe alıyorum demiş...sanki şartları çok güzelmiş gibi...lütfen sabırlı ol tatlım ve öncelikle umutlu ol...bazı arkadaşlar demiş ya harçlığını çıkarırsın şimdilik gir diye...sakın ama sakın o şartlarda bir işi kabul etme...geçmişte ben de öyle işlerde çalıştım ki üniversiteyi yeni bitirdiğim sıralar iş tecrübesi olur diye...direk iş tecrübesi soruyorlardı ben daha yeni mezun olmuşum...şimdiki aklım olsa bazı çalıştığım yerlerde asla çalışmazdım...ama geçmiş geçmişte kalıyor...sigorta çok önemli...ben de çok sigortasız çalıştım...Ben İstanbul'da iş bulmanın bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim...bir ara ben de düşünüyorum orada işe girmeyi...Merveciğim ben hani işimden memnun değilim diyordum ya ben bu konuyu tekrar düşünmeliyim sanırım...şükredip oturayım...
- çevrendekilere duyur...emeğine yazık...[/B]
Bir gün bir profesör,
dolmadığını sorar.
Öğrenciler gülerler!
Diğer şeyleri
Şayet kavanoza önce kum
karşılayın.
ayırın!
günaydııın topiğin fıstıkları önce dünkü hain planımın sonuçlarını yazcam:jeyyar:aşkitom akşam geldi 1 tabak mantıyı mideye indirdi 1 dilim tavukgöğsünü de yedii:jeyyar:sonra istanbulun fetihi gösterilerini izlemeye gittik haliç e zaten balkondanda gözüküyo ama yakın olak dedikk muhteşemmmdi harikaydıı İ.B.B tebrik edicem sitesini ziyaret edip sonraa eve geldik ben form çayı içecektim aşkım da ballı süüt istedi doldurdum 2 tatlı kaşıgı balıkötükedihüsoiçti bi güzel sonra baktım yatmadan atıştırıyodualkisalkisalkisplanım şincilik iii gidiyo:jeyyar:ben bugün anneme gitcem ordaki klasik anne kız maceralarını anlatırım p.tesi görüşürüz canlarım umarım annem abartmazkendinize coook cici bakın öptüm siziopuyorumnanaktan
MERVEM Bİ TEK İKİMİZ VARIZ SANKİ
Selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sayfalar almış başını gitmiş..
Umarım hepiniz iyisiniz..
Ben bu hafta bikaç pasta ve dondurma kaçamağı yaptım ama mecburdum bahanesiz söylüyorum çünkü regl olmak üzereyim sinirlerim tavan yaptı endorfin salgılamam lazımdı yedim valla , sonra spor yaptım tabiki yiyip oturmadım öle ama heryerim şiş şiş hala da olmadım zaten regl. Birde sınava gidicem öğlen hiçte çalışamadım. Allah yardımcım olsun..
Neise gelelim meşhur tartılma günüm cuma ya , tartılar bana 66,60 gösterdi arkadaşlar bir yerde kaçak olmuş arkadaşlar bu hafta , geçen hafta 67 ilen ve bu hafta da 1 kilo vermiş olmam gerekirken çokta başarılı olamamışım demekki.. Ben yine de takvimimde 66 yı seçtim virgüllü rakam yazamadığımda gramını yazamadım. Artık şu sinir harbimi bi geçiriyim bakalım haftaya daha iyi toparlarım kısmetse..
Belkide bayanlar için doğru yaklaşımdır. :)
“Kadının bir sevgilisi olmalı,
Kulağına aşk sözleri fısıldamalı. Kültürü, birikimi, görgüsü, vizyonu ve kalitesi ile başka bir dünyaya taşımalı. Şiirden, edebiyattan, resimden anlamalı. Kadının hiç görmediği, bilmediği bir pencere açmalı. Ruhunu beslemeli, sohbet edip tartışılacak, dertlerini, sorunlarını konuşacak ve doğru çözümler üretecek bir adam olmalı. Sevgiliden çok dost olmalı. Her halinle seven, makyajsız, pembe ayılı pijamanla dolaşırken, sana yine hayran bakan bir erkek olmalı.
Maddi sorunları olmayan biri olmalı. Onunla gezip, eğlenip, sefa sürmelisin. Hediyelerle, çiçeklerle şımartılmalısın. Şık mekanlarda, şampanyalar içip, pahalı yaşamı tanımalısın. Kalite ve zevk ile tanıştırmalı. Para nasıl harcanır, nerede yenir, içilir, onunla görmelisin.
Seni geceler boyu zevkin doruklarına çıkarmalı. Dokunmaktan, öpmekten, sevişmekten anlamalı. Heyecan, adrenalin ve tutku, o adamla yaşanmalı.
Ya üçünü bir erkekte bulacaksın, yada üçünüde idare edeceksin
Bütün bayanlara kolaylıklar dilerim ....
işimiz çok zor çoook buyrunnnnnnnnn
herşeyi yerli yerinde yapan bir erkeği nasıl bulacağız.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?