afiyet olsun cnm benmmm.kızlar yedıklerımı yazayım;
sabah 1 çay bardagı yarım yaglı süt ıle 4 yk nesfıt ıçıne tarcın ve 1 adet cevız koydum(yalnız bişey farkettım ben bu nesfıtı yedıgım zaman cok acıkıyorum)
öglen:1 biber dolması 3 adet yaprak sarması ustune 1 yk yogurt döktum yanında dolamets salatalık yesıl biber hım birde 1 buyuk dılım çavdar ekmeğii.....çok şükür karnım doydu...akşama Allah kerim.....
Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım.Çok ortak yönümüz olduğunu düşündüğüm için burdayım.Bilgilerim: 1.72 boyunda 66 kiloyum.Yalnız bi çekincem ve bir sorum olacak .Çekincem::Aranıza girmek zor görünüyor.Ne dersiniz?Sorum:Şu kilo cetvelini nerden eklediniz..
ben de çok severim yaaa
şöyle buz gibi bir karpuz ya da kiraz olsa da yesekkk
afiyet olsun cnm benmmm.hergün nesfit yemiosan di mi cnm? yiosan da yeme bence normal kahvaltı yap arada nesfiyt ye.ben hiç yemiorum çünkü hiç doyurmuo ancak ara öğün olur benm için nesfit.
ben bi paket almıştım onuda yerken kahvaltda 7-8 kaşık koyuodum 1 su bardağı süte hiç doymuodum.
bi daha da almadım .normal kahvaltı yap bence zaten sabah kahvaltıda çok kalorili şeylene yenmz peynir zeytn domates alatalık peynir maydonoz dereotu yooort pekmez o hhhh misss.
hem sabah metabozlima hızlı çalşıo eriri gider bunlarda
hşgeldin cnm. çekincen:
hiç zor deil bak girdin bile aramıza
cvp. kk diyet grupları ana sayfada nasıl yapılacağı anlatılıo. tickerfactory. den yapıoruz çizelgeyii
Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım.Çok ortak yönümüz olduğunu düşündüğüm için burdayım.Bilgilerim: 1.72 boyunda 66 kiloyum.Yalnız bi çekincem ve bir sorum olacak .Çekincem::Aranıza girmek zor görünüyor.Ne dersiniz?Sorum:Şu kilo cetvelini nerden eklediniz..
normal öğünde de yenilebilr aslnda et yerine peynir yiyebiliyorsun ya yanına da 1 dilim kepek ekmeği valla güzel olurrrahhh bende bayılırım. aaa bak karpuz dedin aklıma ne geldi.
ben çarşamba gün ara öğünümde karpuz penyir yemiştim
normalde karpuz şekerli olduğu için insül,n, çabuk fırlatıp beni acıktrması gerekiodu baya da tatlıydı . ama peynirle yediğim içinmi bilmiorum acaip tok tuttu.
öğlen yemek yedim sandım. diorum ben yemek yemedim öğlen ama nie acıkmıorum meğer ondanmışş.
artık mecburen yedim öğle yemeği vaktim geçio die.
tavsiye ederim abartmadan 2-3 tane karpuz ve peynir bir ara öğünde yiyin deneyin çok tok tutuu beni.
afiyet olsun canımmmAfiyet olsun canlarrr
Öğle yemeğim;
1 tabak yeşilsalata azyağlı limonluuu
4yk z.yağlı fasulye
3yk yoğurt
1dlm denge ekmek
şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm
yok cnm haftada 2 kere falan kahvaltı cnm hıc ıstemezse...haklısın normal kahvaltı en güzelı
huuş geldinboyun iyi. aslında kilonda çok değil. yoksam göbişinmi var seninde
aramıza girmek kolay yeterki düzenli burda ol. hergün bi arkadaş geliyo sonra bikaçgün sonr o arkadaşlar kayboluveriyo :44: bizimde kafamız karışıyo :44:
diğer soruya gelince inan bende bilmiyorum nasıl yapılıyiii banada arkadaşlar yapıveriyo :86:
Afiyet olsun canlarrr
Öğle yemeğim;
1 tabak yeşilsalata azyağlı limonluuu
4yk z.yağlı fasulye
3yk yoğurt
1dlm denge ekmek
şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm
Hoş buldum.Benim 2 yaşında bir kızım var.Yani hamileyken biraz kilo aldım.Ama hayatımda ilk kez 58-59 kiloda zayıf bir kadın olmak istiyorum.Eğer muhabbetinize dahil olabilirsem sabah 8 akşam 5 burdayım:)Arkadaşlar bide bana yapsa şu cetvelden çok güzel bişi.Sitesi ingilizce ve üyelik istiyo.yapamadım
yaffriim nesfitten ziyade öğlen yediğin dolmalar eğer pirinçli ise o acıktırır senibulgurlu yaparsan tok kalırsın
o zaman huşşgeldin canımm aramıza
Hoş buldum.Benim 2 yaşında bir kızım var.Yani hamileyken biraz kilo aldım.Ama hayatımda ilk kez 58-59 kiloda zayıf bir kadın olmak istiyorum.Eğer muhabbetinize dahil olabilirsem sabah 8 akşam 5 burdayım:)Arkadaşlar bide bana yapsa şu cetvelden çok güzel bişi.Sitesi ingilizce ve üyelik istiyo.yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?