60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm benmmm. hergün nesfit yemiosan di mi cnm? yiosan da yeme bence normal kahvaltı yap arada nesfiyt ye.ben hiç yemiorum çünkü hiç doyurmuo ancak ara öğün olur benm için nesfit.
ben bi paket almıştım onuda yerken kahvaltda 7-8 kaşık koyuodum 1 su bardağı süte hiç doymuodum.
bi daha da almadım .normal kahvaltı yap bence zaten sabah kahvaltıda çok kalorili şeylene yenmz peynir zeytn domates alatalık peynir maydonoz dereotu yooort pekmez o hhhh misss.
hem sabah metabozlima hızlı çalşıo eriri gider bunlarda

hşgeldin cnm. çekincen:
hiç zor deil bak girdin bile aramıza
cvp. kk diyet grupları ana sayfada nasıl yapılacağı anlatılıo. tickerfactory. den yapıoruz çizelgeyii

ben de çok severim yaaa
şöyle buz gibi bir karpuz ya da kiraz olsa da yesekkk

ahhh bende bayılırım. aaa bak karpuz dedin aklıma ne geldi.
ben çarşamba gün ara öğünümde karpuz penyir yemiştim
normalde karpuz şekerli olduğu için insül,n, çabuk fırlatıp beni acıktrması gerekiodu baya da tatlıydı . ama peynirle yediğim içinmi bilmiorum acaip tok tuttu.
öğlen yemek yedim sandım. diorum ben yemek yemedim öğlen ama nie acıkmıorum meğer ondanmışş.
artık mecburen yedim öğle yemeği vaktim geçio die.
tavsiye ederim abartmadan 2-3 tane karpuz ve peynir bir ara öğünde yiyin deneyin çok tok tutuu beni.

Afiyet olsun canlarrr
Öğle yemeğim;
1 tabak yeşilsalata azyağlı limonluuu
4yk z.yağlı fasulye
3yk yoğurt
1dlm denge ekmek
şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm

loxi yaffrim bizde böyle senin gibi dietleri çooook denedik ömür boyu kısma ile olmuyo. bak şimdi herkesin zaafı var. mesela famirtom hamurişini seviyo. şimdi ömür boyu yasak olsa düşünsene ne kadar mutsuz olur üstelik vazgeçer diyet filan yapmaz. eeee yese kilo alcak napmak lazım orta bi yol bulmak lazım. şimciiik esmer unla beyazun arasında çok kalori farkı yok ancak esmer un seninde bildiğin üzere işlenmemiş olduğu için kana karışma hızı çok daha düşük insülini çıkartmıyo çabuk acıktırmıyo iştahınıda açmıyo. yağını az koyunca hamurişleri yapıyo famirtom kendisi için. hem mutlu oluyo hem diyette hissetmiyo kendini hemide iştahı açılmıyo
canı tatlı çektiyse hurmalardan güzel tatlılar yapıyo bitter çikolata var hem sağlıklı hemide kana karışma hızı düşük. istediği zaman pekmezli sütlü tatlılar yapıyo. meyveli kekler yapıyo. herzaman yapmıyo ama hafta sonları yapıyo ve güzelde kilo verdi. uzun süredir burda
bak yasaklı diyetlere insan en fazla 1-2 hafta dayanabiliyo ama bu şekilde olunca uzun süre oluyo yağlar gidiyo mutlu mesut yaşıyosun. bak bende senin gibi 80 lerde başladım hayatım boyunca hep kiloluydum şekerden tatlıdan coladan pastadan dondurmadan vazgeçemezdim veee hayatımda hiç bu kadar zayıf olmadım
yani sende kısma kendini. 4 saat açlıktan sonra insan gözü dönmüş gibi olur ara öğünler olmasa bende çok kaçıırıyorum hele dışarda olunca oncaa saat aç kalsam eve gelince diyet gözüm görmüyo valla üstelikte kalorili şeyler istiyo insanın canı.
canın dondurmamı istedi yoğurda püre yaptığın meyveleri ekle balı ekle koy buzluğa donsun afiyetle ye.
veya haftada bir kere bitter çikolata ye. yulaflı bissküviyi erimiş bittere batır donsun ye. muzu dilimle bitter dök üzerine ye. birsürü tatlı tarifi veriyoruz birbirimize aklımızda canımızın çektiği yok herşeyi insülini çıkarmayacak tok tutacak şekilde yapmayı öğrendik ne canımız çekiyo ne yasak var
mutluyuz

yok cnm haftada 2 kere falan kahvaltı cnm hıc ıstemezse...haklısın normal kahvaltı en güzelı

huuş geldin boyun iyi. aslında kilonda çok değil. yoksam göbişinmi var seninde
aramıza girmek kolay yeterki düzenli burda ol. hergün bi arkadaş geliyo sonra bikaçgün sonr o arkadaşlar kayboluveriyo :44: bizimde kafamız karışıyo :44:
diğer soruya gelince inan bende bilmiyorum nasıl yapılıyiii banada arkadaşlar yapıveriyo :86:

normal öğünde de yenilebilr aslnda et yerine peynir yiyebiliyorsun ya yanına da 1 dilim kepek ekmeği valla güzel olurrr
Afiyet olsun canlarrr
Öğle yemeğim;
1 tabak yeşilsalata azyağlı limonluuu
4yk z.yağlı fasulye
3yk yoğurt
1dlm denge ekmek
şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm
afiyet olsun canımmm

Hoş buldum.Benim 2 yaşında bir kızım var.Yani hamileyken biraz kilo aldım.Ama hayatımda ilk kez 58-59 kiloda zayıf bir kadın olmak istiyorum.Eğer muhabbetinize dahil olabilirsem sabah 8 akşam 5 burdayım:)Arkadaşlar bide bana yapsa şu cetvelden çok güzel bişi.Sitesi ingilizce ve üyelik istiyo.yapamadım

o zaman huşşgeldin canımm aramıza

herkese merhaba kızlar.. öğle yemeğini yemiş olan bütün arkadaşlara afiyet olsun.
öğle yemeğimi yedim. evde yapılacak işlerim vardı markete kadar gittim gelince de oğlumu banyo yaptırdım.

1 tabak sulu köfte
tereyağ soslu kepekli makarna
1 bardak meyve suyu.

şimdi de öğle çayımı içeceğim. çaydan sonra sporumu yapıcam 45 dk tempolu yürüyeceğim.

hoşgeldin tekrar cnm ben yapıyım sana boy şu an ki kilo hedef kilonu yaz bakalım?

bide özellkle istedğin bişi varmı?çiçek böcük kelebek bebiş fln

hoşgeldin canım canım benimmm . kilo vermek için dogru yerdesin
bana ;
boy:
başlangıç kilo:
şimdiki kilo:
hedef kilo:
yaz yapim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…