günaydın kıslarr herkes regl olmuş galiba bende bu kervana katıldım dün :) ama hafta sonum harika geçti hiç kaçamak yapmadım cumartesi saçlarımı boyattım düğün hazırlıkları malum sonra gelinlik provam vardı vee en güzeli buydu çünkü gelinlik üstüme olmadı :dance: 2beden büyük geldi yemek ye biraz dediler bana yaa çok mutlu oldum tabiki yemicemmm :teytey: temmuza kadar bekleyelim daha verirsen ozaman ayarlamaları yapalım dediler zate bolero hiç olmadı onu baştan dikicekler ya zayıfladığımı biliyodum ama omuzlarda kollardan bukadar farketceğini bilmiyodum birde size bi soru kıslar pazar sabahı tartıldım 64,6 çıktım regli olmuştum gece ama bu sabah tartıldım 65 çıktım şimdi ben kaç kiloyum :uhm:
günaydın kıslarr herkes regl olmuş galiba bende bu kervana katıldım dün :) ama hafta sonum harika geçti hiç kaçamak yapmadım cumartesi saçlarımı boyattım düğün hazırlıkları malum sonra gelinlik provam vardı vee en güzeli buydu çünkü gelinlik üstüme olmadı :dance: 2beden büyük geldi yemek ye biraz dediler bana yaa çok mutlu oldum tabiki yemicemmm :teytey: temmuza kadar bekleyelim daha verirsen ozaman ayarlamaları yapalım dediler zate bolero hiç olmadı onu baştan dikicekler ya zayıfladığımı biliyodum ama omuzlarda kollardan bukadar farketceğini bilmiyodum birde size bi soru kıslar pazar sabahı tartıldım 64,6 çıktım regli olmuştum gece ama bu sabah tartıldım 65 çıktım şimdi ben kaç kiloyum :uhm:
herşeyi yerli yerinde yapan bir erkeği nasıl bulacağız.-tatlicadiarzu-
bulamayacaksınız..
bence bunların tekı bıle bulunmaz bir erkekte..
erkekler tembel ve nobrandır. böyle olmayanını henüz görmedim. kaydirigubbakcemile3
saracım ben bu hatunun fiziğini heeeeeç beğenmedim bizimkiler daha güzellll kaydirigubbakcemile2
bunlardan biri bile tam anlamıyla yok ben ne yapsam acaba :bbo: :roflol:
canım çok iyi yapıyorsun...Esra nın çalışma şartları özellikle şok etti beni...bu şartlarda çalışan insanları buldukça sömürmeye devam edecekler...İstanbul'da çalışanların maaşlarının özellikle iyi olması gerekir ki orada herşey para çünkü...Merveciğim seni umutlandırmak istemem ama en fazla 15-20 gün içinde bir işe gireceksin gibime geliyor...umarım içime doğru doğmuştur...kaydirigubbakcemile3
kızlar selam beni de alın aranıza yoksa çok fena şiştikçe şişiyorum...
tşkkr ederimm...yediklerimizi mi yazıyoruz akşamları ...çok etkili bi yöntem bence
akşam nası yazarım diye yiyemem ben
Kızlar selam, ben sayfa 222 den sonra uğramamışım buralara, ayıptr söylemesi baya bir rejimi filan bozdum. Ama araya onca sıkıntı dert hastalık vs.. vs... girdi. Yeni yeni kendime geliyorum ama işte motive olmak yeniden çok zor oluyor. Üstelik yaz geldi. Dün K_Fleks rejimi yapıym dedim ama daha dün akşam bozuverdim üzerine başka şeyler yedim kaydirigubbakcemile3 Yarında pazar... Pazartesi başlamak istiyorum çünkü her ne kadar içinde hoş gözükmesemde kendime yeni elbiseler aldım onların içinde hoş durmak istiyorum geç olmadan.... kaydirigubbakcemile2
Herkese az kalorili ve bol başarılı diyetler dilerim, motivasyonunuz hiç bozulmasın, başarılı olanları tebrik ederim a.s.
kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus
alkisalkisalkis hadi gözün aydın canım.
kızlar ben bugün yemeğin iyice cılkını çıkardım galiba.yıllardır aç kalmışlar gibi yedim.halada yiyorum.:çok üzgünüm:işten geldiğimde annem komşularla oturmuş çay keyfi yapıyodu.ısrarlarına dayanamayıp mercimek köftelerine yumuldum.5 tane yemişimdir.ardından arkadaşın final ödevlerine yardım etmek için onlara gittim.son bomba akşam 9da oturduk akşam yemeği yedik.ne yemek ama mantııı,şehriye çorbasıı.offf yaa.tüm yaptıklarım boşa gidecek.çizim yaparkende bisküvi yedik.halada takılıyoruz öyle.yaa bu yediğim içtiğim şeyleri 2 ay aç kalsam zor eritirim galiba.alllahım napıyorum böyle ben.-tatlicadiarzu-bunları yazarken probis yiyorum bidee.
Bu sabah tartıya çıktım ve 59.0 yazdı ekrana...300 gr vermişim bu hafta.Hedefime 3 kilo kaldı...
kızlar nivea bady egzersizleri bulamadım bende indirmek istiyorum
ben de istiyorum ama bulamadım.
fıstıklarrrr ben koptum aranızdan ofissel sebeplerden ötürü daha önce bahsetmiştim hatırlarsınız ofisim değişti ve bağlantım henüz kurulmadı . . .
akşamlarıda giremedim rehavet çöküyor iş sonrası . . .
hepinizi çok çok çok özledim ve en kısa zamanda döneceğim . . .
haticeye değil neticeye bakalım derseniz 200 gr kaybetmişim fakat biliyorsunuz geçen hafta telafiler ve kaçamakları haftasıydı buna rağmen 200 gr sevindirici sanki . . .
öptüm hepinizi . . .
Ben isveç misveç puan muan diyetini felan bilmem.
Bu hafta dondurma diyetine başladım sabah akşam dondurma yiyorum.. :icecream:
Bana bakmayın kötüden örnek olmaz :tomato:
Ayyy bu arada noldu biliyonuz mu..
Dün Bakırköye gittim bikini mağazasına girdim bi mayokini beğendim ki anammm harika bişe almam lazım dedim , sonra elime 40 bedenini aldım bakıyodum ki satış yapan kız geldi baktı bulabildiniz mi bedeninizi yardım ediyim mi dedi , ben yok buldum sağolun dedim , baktı kız mayokiniye ve dedi ki ''Ama bu 40 beden siz 38 bedenden fazla değilsiniz size büyük gelir 38 ini alın''
Anammmm o anda kıza sarılasım geldi , bi tarafım tavana vurdu yeminlen.. zemuszemus
Kızda şaşırdı yüzümdeki kulaklarıma varan gülümsemeyi anlayamadı tebi. :1shok:
Hemen aldım mayokiniyi anacım hihi opuyorumnanaktan
İşte bu haldeydik!
AttaQue ve fibula yaz tatilinde. Tarih : geçen sene bu aylar..
Ve şimdi tarih 31.05.2009 AttaQue ve fibula bu pazar buluştu
Geçen yıl bir ev buluşması düzenleyen fiume - duyguege - sabun - evlibarklı bu haldeydiler !
Ve işte geçen hafta bir havuz partisinde yine bir araya gelen dörtlümüzün son halleri
Benim kalori ihtiyacım 2116 çıkıyor ama emzirdiğimi yazamıyorum buraya 300 kaloride öyle almam gerekiyor 2446 falan olucak..
Aslında 1400 kalorilik harika bir diyetim var ama yapamıyorum yaaamafoldumben
Herkese günaydın bu arada bayanlar. Güzel bir hafta diliyorum herkese
ben de saçlarımı boyattım ya tesadüfe bak esra
bu arada ben h.sonu sadece bir dondurma yiyerek kaçamak yaptım onun dışında cuma günkü açgözlülüğümün cezasını çektirdim kendime....
sabah tartıldım neyseki hala 61im kilo vermemişim ama almamışımda
kıslaaar günaydınnnnn
bu sabah k-flaks diyetine başladım ve 2 hafta hiç kaçamak yapmamayı becerebilcekmiyim onun hesabını yapıyorumen büyük kaçamağım dondurma olur heralde ama deneyeceğim bakalım neler olcakk
hepinizi çoook seviyorummm :asigim: a.s.
gunaydın kıslar dıyeet nsl gıdıyoooooor?çok takıp edemıyorum ya cunku cok hızlısınızzz yetısemıyorum senağlama benden yenı bır haber sabah tartıda 60.5 cıktım cok mutluyumdarısı sızlere...10 gune kalmazz 59 u gorcm heraldeeee
ciciş sen ne renge boyattın
kolay gelsin bacım inşallah devam edebilirsin.bu arada annem çağırdı beni gel 2 gün kal diye off offf hiç gitmek istemiyorum kesin 2 kilo alırım yarın belli olcak bakalım
gunaydın kıslar dıyeet nsl gıdıyoooooor?çok takıp edemıyorum ya cunku cok hızlısınızzz yetısemıyorum senağlama benden yenı bır haber sabah tartıda 60.5 cıktım cok mutluyumdarısı sızlere...10 gune kalmazz 59 u gorcm heraldeeee
gitmeyi istemiyosan hiç gitme tatlım ama özledim görmek istiyorum dersem git ve diyetteyim dersen az yeme şansın doğabilir kaydirigubbakcemile3
maşallah canım maşallah ya güzelim sen neye bağlıyosun bu böyle güzel zayıflamayı?? lahana çayı dediğin olaymı işe yarıyo bide hiiç kaşamak yapmıyomusun?? offf bende her hafta 1 kilo versem off offf mafoldumben neler yapıyosunda böyle oluyo güselimm?? :uhm:
canım bakır boyattım çok güzel oldu ama opuyorumnanaktan birazdan koyarım burayadacanım anca regl bittikten sonra gerçek kilonu öğrenebilirsin ama 64 falan olman lazım belki daha az.bu arada saçlarını çok merak ettim ya rengi ne renk oldu
canım sen ne renk yaptırdın bakimmm?ben de saçlarımı boyattım ya tesadüfe bak esra
bu arada ben h.sonu sadece bir dondurma yiyerek kaçamak yaptım onun dışında cuma günkü açgözlülüğümün cezasını çektirdim kendime....
sabah tartıldım neyseki hala 61im kilo vermemişim ama almamışımda
sorma canım resmen uçtumm ilk dafa birileri bana yemek ye çok zayıfladın dedi resmen uçtum hele nişanlımın yüzündeki o aç ifadeyi görsen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayıldı bide saçlarımın boyasını gelinlikle gördü ben önce gitmiştim provaya ben giyinirken o geldi bi gördü resmen çarpıldı kaydirigubbakcemile3Ayy ne mutlu olmuşundur ya tahmin edebiliyorum. Regl bitsin ozaman kesin kilon belli olur canım. 64 ten bile daha düşük çıkabilir. regl bitince.
canım sağol inş. 3beden olur benimde niyetim o opuyorumnanaktanayy ne güzel bi olay olmuş tatlım yaaa temmuza kadar herhalde 3 beden daraltırlar senin gelinliğini zemuszemus kızlarda söylemişte zaten reglin bitmeden tartılma canımcım reglin bitsin gerçek kilonu öğreniriz hep beraber opuyorumnanaktan
sanada tatlımmm opuyorumnanaktan
canım bende başladım işte cumartesiden itibaren yapıyorum ve çok hoşuma gitti sütü sevmeyen ben bayıla bayıla yiyiorum sen nasıl ayarlamasını yapıyosun ben bir su bardağı kflaks koyuyorum bide 110ml kadar süt sitede 1,5 su bardağı kflaks 125ml süt yazıyodu sütü çok sevmediğim için ben azalttım yavaş yavaş miktarı çoğaltabilirim. kaçamak olarak dondurmayı bende düşünüyorum yaa okadardan bişi olmaz kaydirigubbakcemile3kıslaaar günaydınnnnn
bu sabah k-flaks diyetine başladım ve 2 hafta hiç kaçamak yapmamayı becerebilcekmiyim onun hesabını yapıyorumen büyük kaçamağım dondurma olur heralde ama deneyeceğim bakalım neler olcakk
hepinizi çoook seviyorummm :asigim: a.s.
ciciş sen ne renge boyattın
kolay gelsin bacım inşallah devam edebilirsin.bu arada annem çağırdı beni gel 2 gün kal diye off offf hiç gitmek istemiyorum kesin 2 kilo alırım yarın belli olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?