60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kalori ihtiyacım 2116 çıkıyor ama emzirdiğimi yazamıyorum buraya 300 kaloride öyle almam gerekiyor 2446 falan olucak..
Aslında 1400 kalorilik harika bir diyetim var ama yapamıyorum yaaamafoldumben

günaydın kıslarr herkes regl olmuş galiba bende bu kervana katıldım dün :) ama hafta sonum harika geçti hiç kaçamak yapmadım cumartesi saçlarımı boyattım düğün hazırlıkları malum sonra gelinlik provam vardı vee en güzeli buydu çünkü gelinlik üstüme olmadı :dance: 2beden büyük geldi yemek ye biraz dediler bana yaa çok mutlu oldum tabiki yemicemmm :teytey: temmuza kadar bekleyelim daha verirsen ozaman ayarlamaları yapalım dediler zate bolero hiç olmadı onu baştan dikicekler ya zayıfladığımı biliyodum ama omuzlarda kollardan bukadar farketceğini bilmiyodum birde size bi soru kıslar pazar sabahı tartıldım 64,6 çıktım regli olmuştum gece ama bu sabah tartıldım 65 çıktım şimdi ben kaç kiloyum :uhm:

canım anca regl bittikten sonra gerçek kilonu öğrenebilirsin ama 64 falan olman lazım belki daha az.bu arada saçlarını çok merak ettim ya rengi ne renk oldu

ben de saçlarımı boyattım ya tesadüfe bak esra

bu arada ben h.sonu sadece bir dondurma yiyerek kaçamak yaptım onun dışında cuma günkü açgözlülüğümün cezasını çektirdim kendime....

sabah tartıldım neyseki hala 61im kilo vermemişim ama almamışımda

Ayy ne mutlu olmuşundur ya tahmin edebiliyorum. Regl bitsin ozaman kesin kilon belli olur canım. 64 ten bile daha düşük çıkabilir. regl bitince.

herşeyi yerli yerinde yapan bir erkeği nasıl bulacağız.-tatlicadiarzu-

bulamayacaksınız..

bence bunların tekı bıle bulunmaz bir erkekte..

erkekler tembel ve nobrandır. böyle olmayanını henüz görmedim. kaydirigubbakcemile3

bulunamaz bi durum canlarım ama aramaya devam bi tanesini 1 erkekte bulsam yine öpcem başıma koycam yafuuu zemuszemus

saracım ben bu hatunun fiziğini heeeeeç beğenmedim bizimkiler daha güzellll kaydirigubbakcemile2

bunlardan biri bile tam anlamıyla yok ben ne yapsam acaba :bbo: :roflol:

hahaha kaydirigubbakcemile3 tabiiki bis onlardan güseliz yafrummm zemuszemus

kızlar selam beni de alın aranıza yoksa çok fena şiştikçe şişiyorum...

tşkkr ederimm...yediklerimizi mi yazıyoruz akşamları ...çok etkili bi yöntem bence

akşam nası yazarım diye yiyemem ben

hoşgeldinnn :)) yediklerini yazmanın maksadı topiktekilerin hışmına uğramaktan korkman zaten yafrummm opuyorumnanaktan

tekrar hoşgeldin o zaman canımcım a.s.

kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus

alkisalkisalkis zemuszemus vereliniortak darısı başımıza tatlımmm kaydirigubbakcemile5

oyy oyyy oyyy dikkat etme vakti gelmiş o zaman tatlımmm Çok üzgünüm çoook

Bu sabah tartıya çıktım ve 59.0 yazdı ekrana...300 gr vermişim bu hafta.Hedefime 3 kilo kaldı...

süprizzzzz alkisalkisalkis zemuszemus

kızlar nivea bady egzersizleri bulamadım bende indirmek istiyorum

ben de istiyorum ama bulamadım.

canlarım en iyisi kimler istiyosa adres verim bendeki cd yi kopyalayıp göndereyim herkese opuyorumnanaktan

200 gr 200 gr dır kuzum onu veremeyen bizlere bak sen delikafadulden alkisalkisalkis

Ben isveç misveç puan muan diyetini felan bilmem.
Bu hafta dondurma diyetine başladım sabah akşam dondurma yiyorum.. :icecream:
Bana bakmayın kötüden örnek olmaz :tomato:

kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae :lepi:

aynı şey düm kotonda benim başıma geldi bir etek beğendim (hatta aldım) elim 40 bedene gitti ne olur ne olmaz diye giydim çıktım benle ilgilenen kız abla ne yapmışsın o sana çok büyük dedi bedenine baktı ve 36 beden getirdi giydim üzerime kesmişler sanki zemuszemus ama düşük bel olduğu için öyle oldu biraz yüksek bel olsaydı 38 olurdu heralde göbekten ama olsunnnn yıllaaarrr sonra 36 beden bişey alabildim tekrardannnn kaydirigubbakcemile3 zemuszemus :asigim:

İşte bu haldeydik!

AttaQue ve fibula yaz tatilinde. Tarih : geçen sene bu aylar..

Ve şimdi tarih 31.05.2009 AttaQue ve fibula bu pazar buluştu

Geçen yıl bir ev buluşması düzenleyen fiume - duyguege - sabun - evlibarklı bu haldeydiler !

Ve işte geçen hafta bir havuz partisinde yine bir araya gelen dörtlümüzün son halleri

ama ama ama beni niye çağırmadınızzzz mafoldumben

Benim kalori ihtiyacım 2116 çıkıyor ama emzirdiğimi yazamıyorum buraya 300 kaloride öyle almam gerekiyor 2446 falan olucak..
Aslında 1400 kalorilik harika bir diyetim var ama yapamıyorum yaaamafoldumben

yaw tatlım o ne öyle 2000 kalori falan çok fazlaymış yaaa CADIARZU

ayy ne güzel bi olay olmuş tatlım yaaa temmuza kadar herhalde 3 beden daraltırlar senin gelinliğini zemuszemus kızlarda söylemişte zaten reglin bitmeden tartılma canımcım reglin bitsin gerçek kilonu öğreniriz hep beraber opuyorumnanaktan
Herkese günaydın bu arada bayanlar. Güzel bir hafta diliyorum herkese

sanada tatlımmm opuyorumnanaktan

kıslaaar günaydınnnnn
bu sabah k-flaks diyetine başladım ve 2 hafta hiç kaçamak yapmamayı becerebilcekmiyim onun hesabını yapıyorum en büyük kaçamağım dondurma olur heralde ama deneyeceğim bakalım neler olcakk
hepinizi çoook seviyorummm :asigim: a.s.

ciciş sen ne renge boyattın

kolay gelsin bacım inşallah devam edebilirsin.bu arada annem çağırdı beni gel 2 gün kal diye off offf hiç gitmek istemiyorum kesin 2 kilo alırım yarın belli olcak bakalım

Saracım banada çok geldi ama anlamadım arkadaşın verdiği sitede öyle yazıyorduCADIARZU

gunaydın kıslar dıyeet nsl gıdıyoooooor?çok takıp edemıyorum ya cunku cok hızlısınızzz yetısemıyorum senağlama benden yenı bır haber sabah tartıda 60.5 cıktım cok mutluyum darısı sızlere...10 gune kalmazz 59 u gorcm heraldeeee

tebrikler canım, söz verdin görcez valla :jeyyar:

kolay gelsin bacım inşallah devam edebilirsin.bu arada annem çağırdı beni gel 2 gün kal diye off offf hiç gitmek istemiyorum kesin 2 kilo alırım yarın belli olcak bakalım

gitmeyi istemiyosan hiç gitme tatlım ama özledim görmek istiyorum dersem git ve diyetteyim dersen az yeme şansın doğabilir kaydirigubbakcemile3

maşallah canım maşallah ya güzelim sen neye bağlıyosun bu böyle güzel zayıflamayı?? lahana çayı dediğin olaymı işe yarıyo bide hiiç kaşamak yapmıyomusun?? offf bende her hafta 1 kilo versem off offf mafoldumben neler yapıyosunda böyle oluyo güselimm?? :uhm:

gitmeyi hem istiyorum hem istemiyorum.gidersem eşimle birlikte gitmek istiyorum ama o gelemiyor.gitmek zorundayım çünkü annemlerin kiraz bahçesi var ve onun toplanma zamanı toplayacak kimseyi bulamadılar ve biran önce benimde yardımıma ihtiyaçları var.anneme rejimdeyim diyince kıyametler kopuyo.ölümü gör yemezsen falan diyo offofff

bu arada saracım hayranım sana opuyorumnanaktan

canım anca regl bittikten sonra gerçek kilonu öğrenebilirsin ama 64 falan olman lazım belki daha az.bu arada saçlarını çok merak ettim ya rengi ne renk oldu
canım bakır boyattım çok güzel oldu ama opuyorumnanaktan birazdan koyarım burayada
canım sen ne renk yaptırdın bakimmm?
Ayy ne mutlu olmuşundur ya tahmin edebiliyorum. Regl bitsin ozaman kesin kilon belli olur canım. 64 ten bile daha düşük çıkabilir. regl bitince.
sorma canım resmen uçtumm ilk dafa birileri bana yemek ye çok zayıfladın dedi resmen uçtum hele nişanlımın yüzündeki o aç ifadeyi görsen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayıldı bide saçlarımın boyasını gelinlikle gördü ben önce gitmiştim provaya ben giyinirken o geldi bi gördü resmen çarpıldı kaydirigubbakcemile3
canım sağol inş. 3beden olur benimde niyetim o opuyorumnanaktan
canım bende başladım işte cumartesiden itibaren yapıyorum ve çok hoşuma gitti sütü sevmeyen ben bayıla bayıla yiyiorum sen nasıl ayarlamasını yapıyosun ben bir su bardağı kflaks koyuyorum bide 110ml kadar süt sitede 1,5 su bardağı kflaks 125ml süt yazıyodu sütü çok sevmediğim için ben azalttım yavaş yavaş miktarı çoğaltabilirim. kaçamak olarak dondurmayı bende düşünüyorum yaa okadardan bişi olmaz kaydirigubbakcemile3
kilo veren bütün arkadaşlarıda tebrik ederimmma.s.

yaaaaaa ınanın bende anlamıyorummmmmmmmm CADIARZU
hafta sonu kaçamagı yapmıyorum......mesela cuma gunu oglen bıraz kacırdm demıstm ya sıze..o aksm sızden duydugum brısyeı yaptm eve gıdınce..bır tutam dere otu ustune 2 bardk su ıctım..vallahıı hıc acıkmadımmm normalde gece yataga gırınce mıdemdekı guruldamalarda uyuyordum sırnaşık şey
gunde yarım saat yuruyuorum evde egzersız yarım saat aypıyorum...tek farklılık lahana cayı kalıo gerıye..
hım bıde dun arklarla cafeye gırmedn ben sokak sımıdı aldım yarım yedım cayla,kaçamak yapmadım yanıı

mervişim bence annene git yardıma zaten kiraz toplucaksan baya hareket etceksin kilo almassın azda yemeye gayret et :) annenle aranı fazla açma opuyorumnanaktan hem değişiklik olur senin içinde :1hug:

ben bakır kızılı yaptırdım hoş oldu ya benim kociş böle istiyodu

tebriklera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…