yaaaaaa ınanın bende anlamıyorummmmmmmmm CADIARZU
hafta sonu kaçamagı yapmıyorum......mesela cuma gunu oglen bıraz kacırdm demıstm ya sıze..o aksm sızden duydugum brısyeı yaptm eve gıdınce..bır tutam dere otu ustune 2 bardk su ıctım..vallahıı hıc acıkmadımmm normalde gece yataga gırınce mıdemdekı guruldamalarda uyuyordum sırnaşık şey
gunde yarım saat yuruyuorum evde egzersız yarım saat aypıyorum...tek farklılık lahana cayı kalıo gerıye..
hım bıde dun arklarla cafeye gırmedn ben sokak sımıdı aldım yarım yedım cayla,kaçamak yapmadım yanıı
canım bakır boyattım çok güzel oldu ama opuyorumnanaktan birazdan koyarım burayada
canım bende başladım işte cumartesiden itibaren yapıyorum ve çok hoşuma gitti sütü sevmeyen ben bayıla bayıla yiyiorum sen nasıl ayarlamasını yapıyosun ben bir su bardağı kflaks koyuyorum bide 110ml kadar süt sitede 1,5 su bardağı kflaks 125ml süt yazıyodu sütü çok sevmediğim için ben azalttım yavaş yavaş miktarı çoğaltabilirim. kaçamak olarak dondurmayı bende düşünüyorum yaa okadardan bişi olmaz kaydirigubbakcemile3
kilo veren bütün arkadaşlarıda tebrik ederimmma.s.
hafta sonu kaçamagı yapmıyorum......mesela cuma gunu oglen bıraz kacırdm demıstm ya sıze..o aksm sızden duydugum brısyeı yaptm eve gıdınce..bır tutam dere otu ustune 2 bardk su ıctım..vallahıı hıc acıkmadımmm normalde gece yataga gırınce mıdemdekı guruldamalarda uyuyordum sırnaşık şey
gunde yarım saat yuruyuorum evde egzersız yarım saat aypıyorum...tek farklılık lahana cayı kalıo gerıye..
hım bıde dun arklarla cafeye gırmedn ben sokak sımıdı aldım yarım yedım cayla,kaçamak yapmadım yanıı
mervişim bence annene git yardıma zaten kiraz toplucaksan baya hareket etceksin kilo almassın azda yemeye gayret et :) annenle aranı fazla açma opuyorumnanaktan hem değişiklik olur senin içinde :1hug:
ben bakır kızılı yaptırdım hoş oldu ya benim kociş böle istiyodu
eminim çok güzel olmuşturrr
tebriklera.s.
gitmeyi hem istiyorum hem istemiyorum.gidersem eşimle birlikte gitmek istiyorum ama o gelemiyor.gitmek zorundayım çünkü annemlerin kiraz bahçesi var ve onun toplanma zamanı toplayacak kimseyi bulamadılar ve biran önce benimde yardımıma ihtiyaçları var.anneme rejimdeyim diyince kıyametler kopuyo.ölümü gör yemezsen falan diyo offofff
bu arada saracım hayranım sana opuyorumnanaktan
canım bakır boyattım çok güzel oldu ama opuyorumnanaktan birazdan koyarım burayada
canım sen ne renk yaptırdın bakimmm?
sorma canım resmen uçtumm ilk dafa birileri bana yemek ye çok zayıfladın dedi resmen uçtum hele nişanlımın yüzündeki o aç ifadeyi görsen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayıldı bide saçlarımın boyasını gelinlikle gördü ben önce gitmiştim provaya ben giyinirken o geldi bi gördü resmen çarpıldı kaydirigubbakcemile3
canım sağol inş. 3beden olur benimde niyetim o opuyorumnanaktan
canım bende başladım işte cumartesiden itibaren yapıyorum ve çok hoşuma gitti sütü sevmeyen ben bayıla bayıla yiyiorum sen nasıl ayarlamasını yapıyosun ben bir su bardağı kflaks koyuyorum bide 110ml kadar süt sitede 1,5 su bardağı kflaks 125ml süt yazıyodu sütü çok sevmediğim için ben azalttım yavaş yavaş miktarı çoğaltabilirim. kaçamak olarak dondurmayı bende düşünüyorum yaa okadardan bişi olmaz kaydirigubbakcemile3
kilo veren bütün arkadaşlarıda tebrik ederimmma.s.
ben bakır kızılı yaptırdım hoş oldu ya benim kociş böle istiyodu
tebriklera.s.
saracım ben seni face de nasıl ekleyebilirm?
ya valla isteyince oluyo
ben biraz üşengeçmiyim neyim bilmem
lahana yağımı 4-5 gündür sürmüyorum
5i biyerde çayımı düzenli içemiyorum
egzersiz dersen benim bıdıktan çok fırsatım kalmıyo
sen çayını düzenli mi içiyosun?
hemen ekle tatlım SARA ÇIRACI:1hug:
kıslaaar günaydınnnnn
bu sabah k-flaks diyetine başladım ve 2 hafta hiç kaçamak yapmamayı becerebilcekmiyim onun hesabını yapıyorumen büyük kaçamağım dondurma olur heralde ama deneyeceğim bakalım neler olcakk
hepinizi çoook seviyorummm :asigim: a.s.
gunaydın kıslar dıyeet nsl gıdıyoooooor?çok takıp edemıyorum ya cunku cok hızlısınızzz yetısemıyorum senağlama benden yenı bır haber sabah tartıda 60.5 cıktım cok mutluyumdarısı sızlere...10 gune kalmazz 59 u gorcm heraldeeee
kuzum git o zaman annene yeterince trip attık zaten kaydirigubbakcemile3 artık öyle ağır laflar edemez sanki CADIARZU eşin gitmek istemeyebilir çünkü işine çok uzak olacaktır sen git 2 gün bahçede stres atarsın hem güzel olur canımcım opuyorumnanaktan
bende istiyorummmm yapcam işte yapcam.kızlar beni biliyosunuz resimlerim var burdada face dede yakışırmı bana tarçın bakır???
saracım kolay gelsin bakalım.Ben de sonucunu merak ediyorum,bizimle paylaşırsın artık.Dondurma olayını da aç karnına ve gündüz ara öğün ve tabii ki küçüklerinden yersen fazla bir sorun olmaz gibi geliyor..a.s.
Kutlarım seni Mermaid...alkisalkisalkis
merhaba kızlar bende 15 gündür diyetteyim ama dr. kontrolünde şimdilik 3 kg verdim dr.sadece yediklerimi düzenledi extra birşey yapmıyorum şu 5i 1 yerde çay işe yarıyormu birde belirteyim 1 simit=4 dilim ekmekmiş 1 poğaça ise 3dilim ekmek+2 kaşık yağ
Mayıs ayı ilk hafta itibari ile verdiğim gramlar..
1. hafta 200 gr.
2.hafta 800gr.
3.hafta 1200gr
4.hafta 300gr.
Vallahi mayıs ayı 2,5 kilo vermiş gözüküyorum.Nisan ayında da 2,5 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.Umarım haziran ayında da bir 2,5 kilo veririm.
Biz de Temmuzun 17'si gibi tatile çıkıyoruz.Eh o zamana kadar da bir 500 gr. versem hedefimi yakalamış oluyorum...Her ay 2,5'la bayağı istikrarlıyım dimi kızlar..kaydirigubbakcemile3
HOŞ BENDE FENA DEĞİLMİŞİM YAA ŞİMDİ DÜŞÜNDÜMDE NİSAN ORTASINDA BAŞLADIM İLK TARTIYI GÖRDÜĞÜMDE 72 YDİM mafoldumben ŞİMDİ 64 LERDE GEZİYORUM YOK YOK BAYAA İYİYMİŞİ YAAA kaydirigubbakcemile3
HOŞ BENDE FENA DEĞİLMİŞİM YAA ŞİMDİ DÜŞÜNDÜMDE NİSAN ORTASINDA BAŞLADIM İLK TARTIYI GÖRDÜĞÜMDE 72 YDİM mafoldumben ŞİMDİ 64 LERDE GEZİYORUM YOK YOK BAYAA İYİYMİŞİ YAAA kaydirigubbakcemile3
saracım bence sana da aykışır bakır kızılı
fena değil ne demek gayet iyisin bence.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?