60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya annem çok kızıyo bana böle birden yüklenme hasta olucaksın diyo
bi yandan da ben de sirkeli su içiyorum niye ben zayıflayamıyorum diyo biraz hırs var galiba

bu arada sadece 3 kg vermeme rağmen kendimi çok hafif ve ince hissediyorum eşim de ya baya farketti diyo çok mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile3

ya valla isteyince oluyo
ben biraz üşengeçmiyim neyim bilmem
lahana yağımı 4-5 gündür sürmüyorum
5i biyerde çayımı düzenli içemiyorum
egzersiz dersen benim bıdıktan çok fırsatım kalmıyo

sen çayını düzenli mi içiyosun?

canım merak ettim valla resmini bekliyorum

canım galiba sende benim gibi duraklama noktasındasın bende aynı durumdayım malesef :teselli:

mervişim bence annene git yardıma zaten kiraz toplucaksan baya hareket etceksin kilo almassın azda yemeye gayret et :) annenle aranı fazla açma opuyorumnanaktan hem değişiklik olur senin içinde :1hug:

cicişim kocişimi yanlız bırakmakta istemiyorum onuda düşünüyorum annemide düşünüyorum.eğer haftaiçi gitmezsem haftasonu zaten kocişimle gitcem oraya ama 1 gün kalcam o zaman.iki tarafıda düşünmeye çalışıyorum.kiraz toplamayıda çok seviyorum hem yiyorum hem topluyorum

ben bakır kızılı yaptırdım hoş oldu ya benim kociş böle istiyodu

eminim çok güzel olmuşturrr

tebriklera.s.

kuzum git o zaman annene yeterince trip attık zaten kaydirigubbakcemile3 artık öyle ağır laflar edemez sanki CADIARZU eşin gitmek istemeyebilir çünkü işine çok uzak olacaktır sen git 2 gün bahçede stres atarsın hem güzel olur canımcım opuyorumnanaktan

valla tatlım bende heralde 1 bardak kadar koyuyorum sütü ve k-flaksi öğlenleride ondan yemeyi düşünüyorum veya öğlenlere zeytinyağlı yemekler şeklindede olabilir.bugün z.yağlı fasulye yiycem öğlen akşamada giderken ev için k-flaks alıp gitcem.iş yerine ayrı eve ayrı kaydirigubbakcemile3 çok rahat yiyemezsen içine az bişey nesquik karıştır tatlım ben öyle yapıyorum ve inan tadı çoook daha güzel oluyo cokacimcoook hem ayrıca nesquik içme ihtiyacıda duymam öyle olunca.
bu arada saçlarını çok merak ettim resim koy mutlaka bende çok istiyorum tarçın bakırı ve galiba bi dahaki boyamda bende yapcam delikafadulden

o zaman bütün olay lahana çayında bitiyo canımcım :jeyyar:

ben bakır kızılı yaptırdım hoş oldu ya benim kociş böle istiyodu

tebriklera.s.

bende istiyorummmm yapcam işte yapcam.kızlar beni biliyosunuz resimlerim var burdada face dede yakışırmı bana tarçın bakır???

cayı gercktn cok duzenlı ıcıyorum aksattıgım gun olmadı ....sabah aksm ıcıyorum ısyerımde ve eve bır paket aldım.ayrıca cantamada koydum posetle 3-5 tane ,nolur nolmaz bı yere gıdersem yanımda bulunsun dıye ,atma cay olunca rahat oluo kaydirigubbakcemile3 ama bu yağ olayını bende bıraktımmdibinde azcık kaldı ztn...valla yağ cok mucızeler yaratmadı sankı ne anlayamadm yanı CADIARZU

saracım kolay gelsin bakalım.Ben de sonucunu merak ediyorum,bizimle paylaşırsın artık.Dondurma olayını da aç karnına ve gündüz ara öğün ve tabii ki küçüklerinden yersen fazla bir sorun olmaz gibi geliyor..a.s.

Kutlarım seni Mermaid...alkisalkisalkis

canım ben anlamadım galiba sen kilo güzel verdiğini mi düşünüyosun veremediğinimi

bugün belli olcak bakalım kuzucuğum, bencede etmez artık inşallah

merhaba kızlar bende 15 gündür diyetteyim ama dr. kontrolünde şimdilik 3 kg verdim dr.sadece yediklerimi düzenledi extra birşey yapmıyorum şu 5i 1 yerde çay işe yarıyormu birde belirteyim 1 simit=4 dilim ekmekmiş 1 poğaça ise 3dilim ekmek+2 kaşık yağ

birde kızlar şu k- fleks 4 yemek kaşığı yarım bardak süt dedi bana diyetisyen fazlası + kaloriymiş ona görecokacimcoook

Mayıs ayı ilk hafta itibari ile verdiğim gramlar..

1. hafta 200 gr.

2.hafta 800gr.

3.hafta 1200gr

4.hafta 300gr.

Vallahi mayıs ayı 2,5 kilo vermiş gözüküyorum.Nisan ayında da 2,5 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.Umarım haziran ayında da bir 2,5 kilo veririm.

Biz de Temmuzun 17'si gibi tatile çıkıyoruz.Eh o zamana kadar da bir 500 gr. versem hedefimi yakalamış oluyorum...Her ay 2,5'la bayağı istikrarlıyım dimi kızlar..kaydirigubbakcemile3

TABİİKİ PAYLAŞCAM CANIMMM AMA BU DONDURMA OLAYINDA KÜÇÜK YEMEYİ DAHA HİÇ BECEREMEDİM.EN KÜÇÜK YEDİĞİM KÜÇÜK KORNET

YAYLIM VERDİĞİN BİLGİLER GÜZELDE BU SİMİDİN 4 DİLİM OLAYI CANIMI SIKTI SANKİ DOKTORUNUN VERDİĞİ LİSTEYİ BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN??? BU ARADA HOŞ GELDİN ARAMIZAAA :lepi:

VALLA ÇOOOK İYİ CANIMMM BEN 400 GRAN VERİNCE SEVİNDİRİK OLUYORUM YAA kaydirigubbakcemile3 TEPRİK TEPRİK TEPRİKKK alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

HOŞ BENDE FENA DEĞıLMıŞıM YAA ŞıMDı DÜŞÜNDÜMDE NıSAN ORTASINDA BAŞLADIM ıLK TARTIYI GÖRDÜĞÜMDE 72 YDıM mafoldumben ŞıMDı 64 LERDE GEZıYORUM YOK YOK BAYAA ıYıYMıŞı YAAA kaydirigubbakcemile3

harikasın tatlım
bu arada forumda ikimiz kalmışız:1hug:

saracım bence sana da aykışır bakır kızılı

fena değil ne demek gayet iyisin bence.alkisalkisalkis

valla çok pis gaza geldim bende deneyeceğim bakır kızılı zaten saçlarım kısacık istersem değiştirebilirim kaydirigubbakcemile3
valla canım sıkı spor olmadan istediğim şekle gelemeyeceğim için inşallah maaşımı alır almaz bulduğum fitness salonuna gitcem ve başlayacağım.bu ayın 27 sinde görümcem olcak cadının nikahı var ve teyzemin çoook güzel bi elbisesi var birazdan koyarım burayada onu giymeyi planlıyorum ve çook şık olmam lazım bakalım neler olacak.saçlarımıda boyayım bakalım nasıl bişey olcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…